Jump to content

BNSA Rebirth


ch1kz magnet

Recommended Posts

BNSA roster:

4338364I.jpg

Име: Lex

Signature: Shining Kick

Finisher: Liontamer, Butterfly Effect

HEEL

4362235E.jpg

Име: Pete Apple

Signature: Jackhammer

Finisher: Rotten Apple

FACE

4338447e.jpg

Име: Spencer

Signature: Spinebuster

Finisher: Spenced

HEEL

4362260w.jpg

Име: Destroyer

Signature: Powerbomb

Finisher: Chokeslam

FACE

4362262k.jpg

Име: Мike Adams

Signature: DDT

Finisher: Cashing the money

HEEL

4362274y.jpg

Име: Christian Wilde

Signature: double underhook backbreaker

Finisher: Wild Fire

FACE

4362284z.jpg

Име: Jay Genocide

Signature: Brutal Knee

Finisher: Gutspitter

FACE

3265526m.jpg

Име: Armaggedon

Signature: Powerbomb

Finisher: Clothesline from hell

HEEL

4362301m.jpg

Име: Blood Reign

Signature: Brainbuster

Finisher: Hell's Gates

HEEL

4362319Z.jpg

Име: Adam Brooks

Signature: Edge-o-matic

Finisher: EdgeCution

HEEL

4362329W.jpg

Име: Nick Harris

Signature: Flapjack

Finisher: King Clash

FACE

4362346V.jpg

Име: Dreikk

Signature: People's Elbow, Backbreaker

Finisher: Rock Bottom, RKO

FACE

4362361i.jpg

Име: Mota Pope

Signature: Backstabber

Finisher: Frog Splash

FACE

4362381J.jpg

Име: Titan

Signature: Titan Bomb, Two Hands Chokeslam

Finisher: Titan's Clutch

HEEL

4362394m.jpg

Име: Silverwind

Signature: Bronco Buster

Finisher: Stardust Impact, Silver Trail

FACE

Ето, че дневника, който ще промени представите ви за кеча изцяло се завръща в ефира на bwc. До края на седмицата трябва да тръгне дебютното шоу на BNSA възраждането - Gain The Pain.

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment
Lubo Dimitrov

Още един дневник се включва в яката борба на рейтинги в последно време. :D Good Luck!

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Палци горе. Чакаме началото! :beer:

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Link to comment

Gain The Pain 02/01/2012

K1: Здравейте, дами и господа! Ето, че след година прекъсване ние отново сме заедно за поредната доза кеч екшън. Тази вечер предаваме пряко от Далас, Тексас.

К2: Точно така колега. Честита нова година на всички от екипа на BNSA. Виждам, че по рампата слиза шефчето ни - Кевин Салватор. Какво по-добро начало от това шефа да надъха публиката.

К1: Да, да... айде по-полека с мазненията, ок?

KS: Уау (публиката аплодира бурно) това е енергията, която искам да виждам. Радвам се, че мога да го кажа официално - BNSA отново е в бизнеса (публиката насира от кеф). Такаааам, както вече знаете всички титли са овакантени в момента, за това апелирам към талантите в бакстейджа да ме впечатлят и им обещавам мач за титлата на идният турнир - New Year Revolution. И като говорим за Нова Година... за много години! Та сег...

КС е посечен от музиката на Лекс. Вторият приближава ринга с микрофон в ръка. Какво ли има да каже той, та тези двамата имали доооста сметки за уреждане по между си в миналото.

Lex: Я, какво имаме тук! Шефче, как е? Не, не не се плаши от мен, знам че си мислиш, че съм тук за да ти нанеса най-големият побой, който някога гъза ти е виждал заради това, че ме ощети от мача за титлата на Night ot Winners, но не е така. Просто искам да направиш правилното нещо и да ме обявиш като No1 Contender за Световната титла и всичко остава зад гърба ни? Е, какво ще кажеш?

Нова, непозната музика зазвучава и по рампата се спуска Mota Pope. Точно, така - Mota Pope. Самото име говори достатъчно за този човек, но ето малко детайли - ходи с маска, пуши трева, слуша черно и е бял. Иди разбери.

Mota Pope: Йо, йо нема дисреспект тук, но ако ще правим кандидатури за No1 Contender и аз се включвам. Лекс съжалявам брато ама си някакъв селски бек. Какъв шампион може да си ти, само да оронваш престижа на федерацията.

Lex: По-полека мъжки да не завра маската ти там където слънце не огрява, иииии кой си ти да ме упрекваш като даже не си се представил на зрителите. Как ти е името?

Mota Pope: Мерси, че попита. Казвам се Мо...

Lex: Няма значение как ти е името (драматичен ефект = staredown)! Много добре знам кой си ти. Ти си Мота Поуп, човек без амбиции, без бъдеще, който носи маска и пуши трева. Какво за бога? Тревата ще те убие. Взимай пример от мен, аз съм стрейт едж - не пия, не пуша и не използвам наркотици. Тези химикали никога не са допирали кожата ми!

Mota Pope: Под химикали имаш предвид сапун нали? - Кевин Салватор едвам удържа варгала, който се заформя, когато зазвучава нова музика и това е Dreikk

Младока излиза с яко мотивация, то си му личи по квадратната тиква. Бъзика на страна, момчето наистина има мотивация и най-мрази да го гаврят. Може да не е от най-големите кечисти в ростъра, но обидиш ли го дори и за най-малкото и ще те изяде и ще те изплюе като едното нищо. Та да видим тази млада звезда какво има да каже на останалите боклуци.

Dreikk: Искам титла!

Lex: Хаааааа, верно ли бе? Ти си некъв спрял, Captain Obvious (но обидиш ли го дори и за най-малкото и ще те изяде и ще те изплюе като едното нищо) .

Dreikk: Каквоооо? Как ме нарече нищожество? - Кевин е бая зает на ринга да разтървава този от оня и третия от петия докато отново зазвучава нова музика.

Този Gain The Pain се превръща в музикален шоу спектакъл. Музики летят от всякъде и всеки надвиква всеки. На ринга излиза Blood Reign. Голема мъжага, ама от най-големите. 40 сантима бицари и високият му ръст го правят адската машина за унищожение.

BR: Ей, фъстък (Dreikk) разбрах, че си голям отворенгяс. Да видим сега като си очи в очи с чудовище като мен дали имаш толкова сили (драматичен ефект).

Нова музика озвучава залата - какъв шок. Това е позната музика и да - на ринга излиза Крисчън Уайлд. Харизматичен момък готов за постижения.

Wilde: Така и така ще става въргал, защо не се включа и аз в купона, пък и Кевин с теб се познаваме от много години и ти много добре знаеш на какво съм способен ако ми се даде шанс. Дай ми шанс за титлата и няма да съжел...

Докато Уайлд изнася промо Adam Brooks, още едно ново попълнение, излиза през тълпата и се качва на ринга заставайки в гръб на останалите. Дрейкк се обръща пръв и отнася Spear. Mota Pope вижда случващото се и тръгва към Бруукс, но той бързо избутва Лекс пред себе си и излиза извън ринга. Стоейки извън ринга с жестове той показва, че също е заинтересован от Световната титла. Напрежението на ринга ескалира. Очи в очи застават Лекс и Поуп, които си разменят доста остри обиди. В следващият момент на Лекс му прищраква и той напада наркото. Двамата започват да си разменят десни и леви прави, когато КС нарежда на останалите да ги разделят. След това КС взима микрофона.

KS: Спрете се двамата! Хрумна ми нещо. На идното ППВ ще си спретнем Elimination Chamber мач в който ще е заложена BNSA Heavyweight титлата. Тазвечершният МЕ ще е Mota Pope, Dreikk и Wilde vs Lex, Blood Reign и Adam Brooks и печелившият отбор се класира за EC мачът, докато загубилите ще трябва да се бият другата седмица в qualification мачове за турнира и за да стане още по-интересно, ако отборът на Pope загуби, Pope отпада автоматично от мачът като същото важи и за Лекс. Това е за сега :}

Реклами

К1: Здравейте, дами и господа. Отново сме заедно след рекламите и вече имаме обявен мач, който ще се проведе още сега.

К2: Точно така. В мач ще се изправят митологичното чудовище Titan и японското чудо Jay Genocide.

На екрана се пуска промо видео за Titan. От него става ясно, че този огромен атлет е човек на малко думи и много екшън. Интересното при него е че той се мисли за някакъв титан от древногръцката митология (ку-ку). В промо видеото се вижда и мениджъра на Titan, а именно Solon - хърбав пичага е завалията нема две мнения по въпроса що е мениджър, а не кечист. Та време е за мача.

Titan w/ Solon vs Jay Genocide w/ Silverwind

Silverwind, който е съотборник на Геноцайд го придрожава до ринга и явно ще седи в неговия ъгъл за подкрепа. Както и да е. Мачът започва мудно. Типична битка между кечист с големи размери и кечист залагащ главно на бързината заради слабите си физически параметри. В началото "японското чудо" поема инициативата почвайки да прави серия от ритници с които да повали титана, ама няма братче. Такова чудовище с babykick-ове няма го повалиш. Логичното се случва и след няколко минути Titan заключва Titan's clutch и мачът приключва за секунди.

Winner: Titan @ 5:34

Мачът приключва и големецът се прибира в бекстейджа с мениджъра си, където го чака един от репортерите на BNSA за интервю. През това време на ринга Silverwind се опитва да свести своят съотборник. Тези двамата са фаворити за отборните титли, но не започват много добре.

Reporter: Ето, че до мен са Titan и мениджъра му - Solon. Е, Титан какво да очакваме от теб за бъдеще след тази доминантна победа на Геноцайд (репортера подава микрофона, но "гръка" само го поглежда страшно и избутва микрофона).

Solon: Човече... не знам дали си наясно, но Титана не обича да бъде интервюиран. На този етап от нашият щаб имаме само едно нещо за казване и то е че Титан настоява да получи тайтъл шот за някоя от титлите. Аз стоя плътно зад него след тази победа на "японското чудо".

Reporter: Добре, аз лично ще се погрижа КС да получи това съобщение от вас и се надявам много скоро да получи отговор какво е бъдещето на тайтън. Мерси за отделеното време.

Titan: Аре, чезвай бе!

Дадени са кадри в бакстейджа, където "голямата уста" Spencer се приготвя за своят return във федерацията. Още от сега съм сигурен, че този паляк имам какво да каже на останалите.

Spencer vs Nick Harris

Това е дебютният мач на Харис във федерацията. Пича движи с корона и се мисли за някакъв крал и баровец понеже има пари. Въпреки това обаче публиката го привества с топли чувства заради харизмата на младока, а може би просто заради омразата, която изпитват към Spencer, който съвсем спокойно може да се каже, че е най-мразеният кечист в компанията.

Та мачът започва интересно. Спенсър през по-голямата част от мачът се опитва по някакъв cheap начин да спечели, а с хващане на гащите при туш, а с помагане от въжетата, но съдията внимава и не позволява това да се случи. Изведнъж Спенсър вижда как някой се спуска по рампата и веднага се опитва да разсее съдията. Докато съдията е с гръб на ринга се качва Мike Adams, който без да се бави много много забива Cashing the money на Nick Harris.

m.gif

Adams излиза извън ринга, а Спенсър не се бави и бързо покрива за туш - 1......2.......3 КРАЙ!

Winner: Spencer @ 11:43

Прехвърляме се в бакстейджа, където виждаме Titan заедно с мениджъра си Solon в кабинета на шефа.

Solon: Кевин моят клиент настоява за мач за световната титла! Аз лично смятам, че клиентът ми има право посредством доминиращата победа тази вечер.

KS: Хммм... Имате право да искате такъв мач, но не смятам, че Титан е готов за най-високото стъпало. Мога да предложа само едно решение.

Solon: Какво е то? Съгласни сме!

KS: Не сте го чули все още, но щом вече сте съгласни работата е уговорена. Та... идеята беше, че мога да дам тайтъл шот на Титан за отборните титли, но му трябва партньор и тъй като ти (Солон) се съгласи смятам, че всичко е уредено. Ти Солон ще бъдеш партньор на Титан на идващото ППВ в мачът за отборните титли!

Solon: Как... какво??? Н-н-н-ненене. Тук има някаква греш... (Титан запушва устата на мениджъра си и двамата напускат кабинета на шефчето.

На излизане от кабинета на шефа виждаме Спенсър, който седи до репортера на BNSA. Какво ли ще каже "голямата уста" този път?

Reporter: Дами и господа, гостът ми този път е Спенсър (яко BOOOOO се чува в залата, а Спенсър се усмихва пренебрежително). Е, Спенсър чудесен старт за теб с победа над новоизгряващата звезда Nick Harris.

Spencer: Ти да не би да очакваше нещо различно от победа за мен, а? В съблекалята няма нито един кечист, който да може да ми се опре.

Reporter: А сега накъде?

Spencer: Как накъде? На върха или никъде (hi bobo) ! В момента обмислям варианта да подобря серията на Гробаря (бурен смях в залата) . Само си помислете: "Спенсър, човекът който победи серията на Гробаря". Мдаааа, не звучи зле, но на първо време смятам да стана световен шампион в компанията (Спенсър поглежда настрани и вижда в далечината Ник Харис).

Nick Harris (викайки): Ей нещастник! Спри бе мама ти де*ба (Спенсър в същия момент форсира с 100 к/м в час на място и се истрелва към първата съблекалня, която вижда правейки обувките си сираци) .

Спенсър се скрива в първата съблекалня, която вижда. Спенсър подпира вратата надявайки се Харис да се откаже, но вторият толкова му е насъбрал, че минава през вратата като багер, но... Armaggedon посреща засилващият се харис с десен ъперкът. Оказва се, че Спенсър и Армагедон работят в комбина. След като чудовището изпраща в нокаут Ник Харис, двамата с "голямата уста" си тръгват оставайки "кралят" да се гърчи на земята.

След този епичен swerve, който ще промени представите ви за кеча завинаги е време да се запътим към ME of the evening. Доста е заложено в този 3 vs 3 match. Не забравяйте, че отборът който спечели в МЕ се класира директно за elimination chamber мача.

Mota Pope, Dreikk and Christian Wilde vs Lex, Adam Brooks and Blood Reign

Всички кечисти са вече на ринга и е време мачът да започне. За "добрягите" открива Mota Pope, а за "лошковците" Lex. Двамата правят редовният си драматичен staredown след, което Лекс казва няколко не толкова приятни неща за майката на Мота Поуп и вторият издивява. В следващите минути Лекс бива разматян все едно, че нищо. В крайна сметка "L" успява да бръкне в очите на напушеният мистериозник и бързо прави смяна с Adam Brooks. Brooks бързо се засилва за да се възползва от това, че Pope е дизорентиран, но вторият се съвзема от шока и забива унищожителен clothesline na лукавият Бруукс. След като вижда, че това няма да го бъде Adam бързо се връща в собственият си ъгъл и се сменя с Blood Reign. Големият мъжага влиза на ринга и е готов да смачка напушеняка, но изведнъж Dreikk казва, че иска да се изправи с големеца, явно спомняйки си доскорошните обиди по негов адрес. Двамата започват да си разменят серия от десни и леви прави, но в крайна сметка Blood Reign надделява. След доста интересни следващи минути идва време за развръзката в мача. Blood Reign е в безсъзнание след неверотен dropkick от страна на Дрейкк. Рейн успява да се смени с Adam Brooks, а Dreikk с Mota Pope. Двамата свежаци започват да си разменят удари, но Mota Pope надделява и започва да прави движенията, които предричат краят на Бруукс. След няколко красиви суплекса Брукс съомява да избяга извън ринга. Докато Поуп е обърнал гръб на другият отбор, Лекс бързо влиза на ринга и му забива Butterfly Effect.

839330_o.gif

Dreikk вижда това и бързо влиза на ринга за да помогне на съотборника си, но пропуска с double axe fist drop от второто въже и Lex му хваща краката, прилагайки му Liontamer.

jericho5.gif

Wilde също влиза на ринга и забива унищожителен superkick на Лекс. Wilde ликува на ринга, но той не знае, че зад него е Blood Reign, който го довършва с brainbuster.

brainbuster.gif

Dreikk успява да се съвземе от болката, която претърпя от Liontamer-a на Lex и забива Rock Bottom на огромната машина.

method=get&s=the-rock-bottom-gif.gif

Дрейкк обаче не е приключил. Той застава пред главата на Blood. Изритва му ръката към тялото и се приготвя за People's elbow. Залата е на крака, а Дрейкк сваля elbow pad-a си. Той се засилва от едното въже, но преди да стигне второто Adam Brooks се връща на ринга и го посреща с Spear.

edge3.gif

Adam ликува на ринга сякаш вече е спечелил мачът, но той забравя за Mota Pope. Маскираният се съвзема след Butterfly effect-a, връща се на ринга и довършва нищо неподозиращият Adam Brooks с backstabber. След това той се качва на най-горното въже и прави frog splash на опонента си.

Backstabber.gif

29444_o.gif

Pope покрива за туш с последни сили и това е краят.

Winners: Mota Pope, Dreikk and Christian Wilde @ 20:12

Мачът приключва и вече са ясни първите трима участници в EC мачът, а именно - Pope, Dreikk и Wilde. Всички лежат на ринга и извън ринга в несвяст, когато внезапно светлините в залата угасват и на титантрона се пуска някакво промо. В него се споменава за мистична сила, която се завръща по-силна от всякога за да накаже тези, които дръзват да вземат това, което е нейно. Клипа завършва с някакъв countdown. Хората веднага се досещат, че countdown-a се отнася за идващото ППВ - New Year Revolution.

Шоуто завършва с близък кадър на countdown-a.

П.С. Днес или най-късно утре ще постна снимки на титлите у федерацията нема се плашите.

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Израдва шоуто. Хареса ми, че си избрал претендентите да стават ясни постепенно, а не отведнъж (чрез 6v6 мач примерно). Така има време да развиеш образите и да се отделят фаворитите от filler-ите. Още е рано да се говори за мейн евентъри, пък и съм позабравил как бяха нещата преди, така че ми е интересно как ще се развият нещата за напред.

Gif-овете с хватките = me gusta (стига да не ги слагаш за всеки ход :( )

Spencer радва, BR също.

За следващото шоу ще драсна повечко. GJ.

Link to comment
Lubo Dimitrov

Като за първо шоу много добре, самият факт, че за нито един момент не ми беше скучно да го чета показва, че си се справил. Примесваш добри кеч истории с леки, приятни комедийни елементи и на мен лично ми харесва. Да прасна един по-голям коментар де, 'щото иначе няма титла. :( Ще пиша и за трите главни истории наведнъж (т.е. няма да следвам самата подреденост на случките).

Да започнем от началото. По принцип съм фен на multi men сегментите и този ми хареса. Ако трябва да съм честен не следях BNSA когато го водеше миналата година и не съм запознат със "старите" образи, но това не ми попречи да си изградя ясно мнение за всеки от тях. Най-"любопитен" ми се стори Mota Pope, главно заради това със сапуна. Dreikk пък си му докарал образа точно какъвто му е и в BWC. :D Blood Reign е яко powerhouse животно. Wilde и Brooks най-"далеч" ми се сториха от публиката т.е. Christian може би не толкова, защото е бил и преди в BNSA и вече е така да се каже изграден образ, но Adam Brooks малко излезе от нищото. Е, заби едно копие, но можеше една реплика да му дадеш. И все пак много забавен сегмент, яки лафове пускаш, ч1кз. :( Мачът след това ми хареса, тук е времето да кажа, че много добре предаваш двубоите, не е като да пишеш само резултатите, не е и като да описваш нещата дума по дума. Резултатът ми се стори изненадващ, защото очаквах да дадеш победата на "твоите" хора (ако не греша ти си Lex, нали). И все пак един малък въпрос тук - тези тримата като победиха значи се класират за клетката, а другите трима вече тотално са извън World Title картинката, така ли?

Продължаваме напред с якия Titan ( :cool: ) и завалията Solon. Много добре представи Титана в мача, доминиращ гигант, който побеждава за има-няма 5, 6, 7 минутки МАКСИМУМ. Тук ще си позволя да направя малка критика и се надявам да не ми отнемеш пуша заради нея. :D Така, значи интервюто с моите хора беше много добре до репликата на Titan "аре чезвай бе". Разбирам, че е хубаво да има забава, но ако мога да поискам образите на Titan и Solon да са напълно сериозни, е, малко смях естествено е хубаво да има, но да се сведе до минимум. (Ако може) Ще кажа нещо и за влизането им в кабинета на шефа, че няма смисъл да разкъсвам. Яко е, че веднага получавам title shot и самата идея Solon да ми е партньор ми харесва. Тъкмо Титана ще се издигне още повече като сам спечели титлите. ( :ph34r: ) Само не ми хареса, че яко се подчиняваме на боса. Разбира се, той е DA MAN, но малко противопоставяне и по-малко мазнене няма да откажа. :D

Третата по-важна история между Spencer и Harris за сега ми се струва най-скучна. Някак си не успя да ме грабне, не знам и аз защо. Първо шоу е, едва сега започва враждата и затова не мога да кажа, че feud-a не струва, затова ще поизчакам малко развитието, а и последната намеса на Armaggedon обнадеждава ситуацията. Spencer's bodyguard, yes?

Да направя и едно заключение, че да изглежда прилежно. Хубаво шоу с добра доза хумор и добра доза кеч. ME картинката е доста интересна, tag дивизията, също получава нужното внимание, но ще трябва малко да разкрасиш midcard-a, но тук отново се намесва факторът first show. Освен това се надявам, че "исканията" ми, свързани с Titan няма да излязат като критики, защото не е това целта. Като за първо шоу GJ, хареса ми. :)

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Много добро "пилотно" шоу. Харесват ми повечето образи и естествено се радвам на себе си :D. Mota Pope обаче ми направи най-голямо впечатление, може би ще е top drawer на компанията? Иначе приятно шоу с леееееки комедийни елементи :). Харесва ми начинът ти на изпълнение, леко е за четене и най-важното - интересно. Няма да коментирам всичко подробно, че ме мързи :D, но ще се повторя - страхотно "първо" шоу!

[center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]

Link to comment

В сайта на федерацията вече са публикувани снимки на всички колани. Ето ги и тях:

BNSA World Championship (Prestige - 100%)

AWAWorldChampionship.jpg

BNSA Nations Championship (Prestige - 85%)

UEWNations.jpg

BNSA Tag Team Championship (Prestige - 80%)

IGCTagTeam.jpg

BNSA Television Championship (Prestige - 70%)

RAWTV.jpg

Искам да кажа също, че връщам warning (overness) системата в дневника. Какво представлява тя? Много е просто. След всяко шоу аз гледам кой е писал коментари и всеки коментар бива оценен от -10 до +30 точки в зависимост от дължината и съдържанието на даденият коментар. Overness системата може лесно да ви покаже кой пише редовно в темата и кой ще получи голям пуш заради това (нормално е тези, които са редовни да получават пуш). Тези, които не пишат коментари за шоутата биват оценени негативно. Когато стигнат -100 шансът да изхвърчат е доста голям.

За днес това е, бачо ви Чикз хубав ден желае!

:)

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment

Страхотно първо шоу на rebirth-а на BNSA!

Първият сегмент беше много добър, не съм фен на сегментите, в които участват едновременно много кечисти, но тук останах много доволен. Образът на Mota Pope е представен изключително добре, изглежда ми доста интересен и ще следя неговото развитие с интерес. Dreikk също много ме радва, това че се ядосва за малкото :D. От хийловете Lex ми направи най-добро впечатление и ще ми е интересно как ще се развият нещата с него, особено след като загуби и отпада директно.

Титан явно ще е чудовището във шоуто, очаквам го да се включи в борбата за главната титла, но може би сред някое друго PPV, сега ми е интересно дали ще вземе таг титлите, при доминацията му тази седмица, би трябвало да може да ги бие и двамата сам.

Образът на Spancer не ме кефи особено и аз самия не знам защо не ми допадна, ще видим в бъдеще как ще се развият нещата с него.

Главния мач беше много добре представен , харесва ми че даваше gif-ове на ключови моменти, така се подсилва момента и е по интересно да се чете с картинки :D

Общо взето доста интересно и завладяващо първо шоу, почти нямаше момент който да ми е скучен, прочетох го на един дъх, чакам втори епизод!

Link to comment

Ударно начало. Изкара ги всичките мъжаги на ринга. За новаците си успял да предадеш отличителните белези, та ще може да ми запука за тях. Старите муцуни обаче бяха отбелязани с едно изречение. Сигурно щото би трябвало да ги помним, но не би. Забравяш, че тука има новаци, които си нямат на идея кои са тия, та мисля, че не беше зле да припомниш по-подробно миналото им. Голямо преиграване падна със заучените лафчета на Лекс, но иначе диалозите бяха забавни. Също и Лекс в началото излезе доста добричък с предложението си, а просто трябваше да си го рита шефчето до откат. Още тук си личи хем стария ти, но хем еволюирал в по-добро стил. Хареса ми описанието на сегмента. Битка в клетката също е добро решение за престижа на титлата.

Ударно начало и за машината в това шоу. Още с този мач Титанът ми стана интересно чудовище - надявам се да е колоритен образ, особено и с мениджъра, който да балансира. Интересно решение да ги вкараш в отборните. Аз пък подкрепям идеята да са колоритни. Мениджърът винаги трябва да е колоритен, за да поддържа интерес към едно чудовище. Сухарството ще е скучно.

Добро развитие при Спенсър и Харис. Но доста народ се е зачудил какво направи Адамс, отбор ли бяха колко помнят. После е вкарано и друго чудовище в картинката Армагедон. Кои са комбината аджеба. И май ще трябва да правиш отделна титла за гиганти? колко ти станаха големците засега - трима?

МЕ-то беше интересно и интригуващо. Добре направи като се изкара от играта - Лекс тоест, с което става непредвидимо. Попа отмъкна туша, с което получи зверски пуш на това първо шоу и определено ще се следи развитието му - засега той показва че е най-достоен за титлата.

Очаквам на следващото шоу още малко развитие за героите - не ни оставяй само с тези изреченийца в началото.

Много добро завръщане. Имаш ги интересните образи, имаш го и интересния стил за четене.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

Съгласен съм с хората преди мен, че завръщането беше повече от добро. Хубаво е, че си разказал за всеки нов или стар образ. Имаш много увлекателен стил на писане и го изчетох на един дъх. Останах страшно доволен. Твърдо за съм за използването на гифове, стига да не се прекалява с тях. Мисля, че ти се движиш в нормата. Така се придава доста повече динамика на срещата, според мен. Сега и за кечистите. Началният сегмент на мен лично ми хареса. Добър беше за откриване на шоуто. За мен лично, такива леки хумористични елементи са голям плюс за някой дневник. Дано да продължиш с тях. Образът на Титан е просто епик. Доста интересна ще ми е враждата му със Solon. Отделно за моя мач. Като първа среща за евентуална вражда ми се стори прилична. Надявам се да има развитие в следващия епизод. Идеята с клетката също е добра.

Страхотно шоу! Продължавай в същия дух. Следя с интерес.

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Link to comment
Rise of Thunder

Страхотно начало на дневника.Всеки сегмент беше добър,но винаги може по-добре. ;) Началния мач ми хареса като за опенър.Не знам колко е логично Титан да победи,но щом си решил,нека бъде така.

Втория мач като цяло не ми се видя кой знае колко динамичен,въпреки че беше по-дълъг от първия.Очаквана победа за Спенсър.

МЕ беше много готино направен.

Както каза някой по-горе,GIF-чета за хватките-I approve!

Надявам се да продължиш в същия дух и да не го зарежеш.

Link to comment

Айде, и аз ще напиша нещичко.

Добро шоу с леки комедийни елементи. Описваш добре всичко. Казах ли, че шоуто беше добро?

Началният сегмент беше добър, като добре горе-долу описваш кой с какъв образ е. Elimination Chamber мачът на турнира може да се получи добър. Харесва ми, че като за начало ще направиш една голяма вражда между 6 човека. Mota Pope е велик. Dreikk лапа кур, както и във форума (ирония :[).

Titan явно го очаква добро бъдеще, щом победи в първия си мач. Ама той Titan като Dreikk - искам титла.

Я виж ти, Titan ще става отборен шампион. Ми да е жив и здрав.

Може да се получи интересна вражда между Nick Harris и Mike Adams.

Нормално бе в завръщането на федерацията в главния мач да победят фейсовете. Не ми харесва, че Dreikk ще е в EC мача. Очаквам Lex и аз да се класираме за мача, а Adam Brooks да скита ис мид-карда. Добър край. Явно ще има swerve-ове. Също сигурно Spencer ще е сещият човек в EC мача.

В шоуто имаше и смях, и сериозност. Хубаво е, че горе-долу даде предподставки кои ще са главните лица на компанията. Добро начално шоу.

Link to comment

От днес завръщам twitter mode у дневника. Всеки може съвсем спокойно да пуска в темата разни свои "tweet-ове" в образ. Да се надявам, че активността ще е висока и ще видим некой twitter war! Аз ще съм пръв.

@Lex: Mota Pope ти си свършен човек. Няма никакъв шанс отново да бъда преебан с тайтъл шота за титлата, най-малко пък от боклук като теб. Ще се видим в Понеделник (13.01.2012) отворенгяс такъв и ти обещавам, че това ще е само началото на краят за теб!

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment
@BloodF'NReign: Хей, @Dreikk, помниш ли ме? Аз съм ебачът на майка ти! Не се мисли за много велико копеле, защото ми направи Rock Bottom, както знаеш - рано или късно всичко се връща. Ти може да си спечелил отборния мач, но войната тепърва започва. И, @Dreikk, внимавай какво правиш, защото ходиш по един доста тънък лед! Ще направя каквото трябва, за да те видя пребит и окървавен. Адът за теб започва, @Dreikk!
Link to comment
@MotaPope: @Lex за разлика от теб, аз съм истински човек, който не крие какъв е, правя това което ме прави щастлив - да се бия, да побеждава, а после след като съм пребил отрепка като теб, да изпуша една хубава трева, каквото и да се опиташ да направиш, аз пак ще бъда шампиона и бъдещето на компанията! Така, че успокой се и дърпай силно #LexNeedsWeed
Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...