Jump to content

UFC 144: Edgar vs. Henderson - February 26, 2012 (Japan Time)


MainEventer

Recommended Posts

UFC 144: Edgar vs. Henderson

UFC_144_poster_large.jpg

Date February 26, 2012

Main Card:

Light Heavyweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Quinton Jackson vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Ryan Bader

Welterweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Yoshihiro Akiyama vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Jake Shields

Heavyweight bout:

22px-Flag_of_New_Zealand.svg.png Mark Hunt vs. 22px-Flag_of_France.svg.png Cheick Kongo

Middleweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Yushin Okami vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Tim Boetsch

Featherweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Hatsu Hioki vs. 22px-Flag_of_Poland.svg.png Bart Palaszewski

Lightweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Anthony Pettis vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Joe Lauzon

Preliminary Card:

Lightweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Takanori Gomi vs. 22px-Flag_of_Japan.svg.png Eiji Mitsuoka

Bantamweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Norifumi Yamamoto vs. 22px-Flag_of_England.svg.png Vaughan Lee

Middleweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Riki Fukuda vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Steve Cantwell

Bantamweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Takeya Mizugaki vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Chris Cariaso

Featherweight bout:

22px-Flag_of_the_People%27s_Republic_of_ Zhang Tiequan vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Nam Phan

TRAILER:

Link to comment
  • 3 weeks later...

HUNT HUNT HUNT!!!! WAR HUNT!

Страхотен евент, доста ми хареса, въпреки че си помислих предварително, че повечето мачове book-нати за Япония са як "mismatch".

Bendo vs. Edgar - Footwork-a на Едгар е един от най-добрите в ММА, първо да спомена. Страхотен, надъхан Бендо и в този мач, абсолютно заслужена победа, НОВ ШАМПИОН!!! Знаех си, че size-a на Едгар ще се окажат в негов минус някой ден, особено когато се изправи срещу човек с подобен стил и stamina на неговите. "Роки" този път не успя да противодейства в последните рундове, измъчи се стабилно и май е време е да слезе и да се бие с Алдо! ПЕТИС - БЕНДО 2..... В UFC.... КУУЛ СТОРИ, БРО! Много добър Main Event, останах доволен! Поредната класика в Lightweight дивизията!

Rampage е плачевен на земята. Липсата на ground game го погуби в този мач и все пак slam-a си бе тотален хит. Жалко за Rampage, едва ли ще се появи повече по мое мнение. Ако се появи, ще е яко да го видим срещу Рич Франклин.

Shields взе измъчената победа, но и без това винаги съм смятал "СЕКСИЯМА" за муден боец. Има умения, но е муден! Все пак яки judo хвърляния! :D

ХАТСУУУУ ПАУАРРР!! :D

HEAD KICK FROM HELL.. gg, Pettis!

Този маниак - Issei Tamura направи много груб нокаут! Поздравления!

Wolfslair горките могат да прекратяват дейността си, особено след този евент! Kongo да стяга багажа вече, стига му толкова късмет.

Жалко за Оками, но Tim Boetsch направи страхотно завръщане в 3-тия. Яки uppercut-и в клинча раздаде!

UFC показаха класа в Япония!

Link to comment

Frankie Edgar vs. Ben Henderson

- Жалко за Frankie, не мен Edgar ми е любимия ми ММА боец и просто няма как да съм доволен от това, че има нов Lightweight шампион. Henderson все пак се справи отлично и ако продължава да се бие така ще стане от тези шампиони, които ще царуват дълго. Аз лично не искам да видя мач Showtime срещу Henderson. Може би първо Guida vs. Showtime и тогава, защото след като Pettis загуби от Guida, за мен той вече не е толкова добър. Иначе имам

предчувствието

че ще видим Pettis vs. Edgar.

Jackson vs. Bader - Имах предчувствие, че Bader ще спечели този двубой! Просто Quinton не е толкова добър на земя, а Bader има проблем главно с бойците, които са добри на земя. Няма какво да оспорвам - Slam-a, който Rampage направи на Bader си беше EPIC! от всякъде. В момента не знам какво следва за Jackson, може би мач с Phil Davis.... Ryan е в доста деликатна позиция - има 2 загуби и 1 победа, може би мач с Shogun Rua, който е на подобно дередже.

Сексияма vs. Shields - Няма какво да се лъжем - джудо хвърлянията на Yoshiro си бяха FTW от всякъде. Jake Shields има много умрял бокс и кикбокс, но по някаква случайност взе победата. Аз лично си мислех, че джудо хвърлянията тук ще спечелят двубоя на Акияма, но уви не стана.

Cheik Kongo vs. Mark Hunt - Конго ту го има, ту го няма...Според мен UFC ще го запазят, за да е Gate keeper. Аз лично не виждам много бъдеще в Mark Hunt, особено с това коремче. Може би един двубой с Big Country....?

Yushin Okami vs. Tim Boetsch - Жалко, жалко за Okami! Според мен тук главната грешка беше на треньора му, защото преди началото на 3-я рунд му каза ако иска да довърши двубоя, защото той бил способен на това. Okami от там се надъха и въобще забрави, че се бие със Light Heavyweight, който има one punch KO. Няколко ъперката от Boetch и "Лека нощ Оками". Не мога да предвидя нищо за нито един от тези двамата.

Hatsu Hioki vs. Bart Palaszewski - Невероятно представяне от Хиоки. По едно време се чу даже няколко женски гласа да казват нещо на Японски за Хиоки

:D :D :D

Pettis с невероятен нокаут!

Общо взето тази неделя се оказва доста странна за мен, от една странна UFC-то, което донесе повече загуби за моите избрани бойци, а от друга страна Арсенал изпече Тотнъм, но това е друга тема :D !

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...