Jump to content

Прокълнат ли е победителят в Royal Rumble мача?


go go

Recommended Posts

93342f4075ca2e1e.jpg

Прокълнат ли е победителят в Royal Rumble мача?

Превод на статията от WWE.com

Миналата седмица Sheamus се присъедини към елитна група от Суперзвезди, които са надвили 29 (или 39) други състезатели, за да бъдат короновани победител в Royal Rumble мача. С пътят му към WrestleMania 28 павиран и кариерата му увековечена като победител в Royal Rumble мач, на Sheamus му остава само да избере срещу кой световен шампион иска да се бие.

Дали "The Great White" ще поиска да си върне първата световна титла, която някога е печелил, титлата на WWE? Или ще опита да спечели шампионски пояс, който пък никога досега не е бил около кръста му — световната титла в тежка категория? Решението винаги е било трудно за всеки Royal Rumble победител, но само той единствен може да го направи.

На Sheamus, обаче, не са му чужди победите в Battle Royal мачове с големи залози, както и извличането на максимална изгода от тях. През 2009 той спечели "Break-Through Battle Royal" мач, организиран от Jesse Ventura, което му осигури мач за титлата на WWE с тогавашния шампион John Cena. Няколко седмици по-късно "The Celtic Warrior" победи Cena в мач с маси и стана първият шампион на WWE от ирландски произход.

И все пак, докато Sheamus обмисля възможностите си, има статистика, на която той трябва да обърне внимание, преди да направи такова значимо решение. Последният победител в Royal Rumble мач, който успешно грабва световна титла на WrestleMania, е през 2007, когато The Undertaker побеждава Batista на WrestleMania 23. Оттогава, John Cena, Randy Orton, Edge и Alberto Del Rio са опитали и са се провалили да спечелят успешно световна титла на "The Grandest Stage of Them All". Изглежда сякаш Royal Rumble победителят е прокълнат от победата на Undertaker досега. Има и нещо иронично в това, тъй като много вярваха, че участниците, изтеглили номер 30 в Royal Rumble мач, са прокълнати, докато "The Phenom" не стана първият победител с този номер.

След изненадващото си завръщане по време на Royal Rumble мача през 2008, John Cena не успя да спечели титлата на WWE на WrestleMania 24 в троен мач срещу Triple H и тогавашния шампион Randy Orton. През 2009 "The Viper" спечели мача и предизвика Triple H за титлата на WWE на юбилейното двадесет и пето издание на WrestleMania. В превърналата се в изключително лична вражда между двамата, Randy Orton се оказа неспособен да надвие "The Cerebral Assassin" на "The Show of Shows".

Претендентите за световната титла в тежка категория са имали сходни резултати. През 2010 Edge направи неочаквано завръщане и спечели Royal Rumble мача, след което се изправи срещу тогавашния шампион Chris Jericho на WrestleMania 26. Макар и мачът да беше оспорван, в края Jericho успешно защити титлата си. Година по-късно Alberto Del Rio спечели мача на едноименното PPV, вярвайки, че му е писано да победи Edge за световната титла в тежка категория на WrestleMania 27. Вместо това, съдбата на Del Rio остана несбъдната, а един от луксозните му автомобили беше тежко повреден от Edge и Christian след мача.

Тези моменти и статистики от 2007 насам навеждат на мисълта, че след победата на The Undertaker на WrestleMania 23, е надвиснало проклятие над победителя в Royal Rumble мача, когато стане на въпрос за печелене на титла на "The Grandest Stage of Them All". Предвид еднообразните слаби резултати на претендентите и за двете световни титли на WrestleMania, може ли "The Celtic Warrior" да прекрати проклятието и допълнително да издигне кариерата си до нови висоти? Или по-скоро той трябва да се откаже от мач за титла и да се изправи срещу източника, предизвиквайки "The Deadman" в опит да прекрати както победната му серия, така и всякакво възможно проклятие?

Превод: go go

Link to comment

На български не се пише Световни Титли и Келтски Воин.

"

Миналата седмица Sheamus се присъедини към елитна група от Суперзвезди, които са надвили 30 (или 40) други състезатели"

- тука не трябва ли да е 29 и 39?

:D

35izpu1.jpg

Link to comment

Нека не бъдем толкова взискателни, човека си е направил труда да преведе статията, така че мисля, че заслужава уважение за старанието.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

- тука не трябва ли да е 29 и 39?

:D

Превеждал е буквално, нормално да не се замисли, но, да прав си.

Евала за труда, можеше обаче псевдонимите да ги слагаш в кавички :)

Link to comment

Интересна и увлекателна статийка. Грешките не са чак толкова фатални щом се разбира какво се има предвид. :)

cm_punk___straight_edge_lifestyle___sign 

Link to comment

Ей, форумът е препълнен с какви ли не неграмотно написани теми, новини, статии, на които не се обръща внимание, но задължително ще се изтъкнат някакви минимални грешчици и то в първия пост на темата, ако аз реша да преведа нещо. То, човек се опитва малко да разнообрази форума и да помогне, а на някои хора все нещо не им харесва. Преведох текста сравнително набързо, защото не е голям по обем, но въобще какво ли се занимавам, само да си губя времето, когато тук има такива изявени разбирачи, които само с това се занимават по цял ден. Съжалявам, че с моята тема наруших царящата хармония и перфекционизъм откъм правопис, граматика и пунктуация, които струят от всеки един пост във форума. :)

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...