Jump to content

Температура в кеч арена


dreikk

Recommended Posts

Винаги съм се чудил каква е температурата в дадена кеч зала, колко струва горе-долу и с какво се отоплява, не им ли е студено на кечистите/кечистките, които се бият полуголи ? Няма начин да не се отоплява, но как ? Знам, че някой може и да каже, че като загреят тялото им се затопля, но все пак искам компетентно мнение по темата. Както и да е, въпросът ми е каква е температурата в дадена кеч зала ?

[center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]

Link to comment

Те обикновено "кеч арените" са си баскетболни зали и такива подобни, които разбира се си имат някакви отоплителни и охладителни системи и климатици за да си настройват температурите. Не се отнася само за кеча ами и и за други спортни събития. Предполага се че тези съоръжения задължително трябва да имат тези системи. Все пак строителството и подръжката им е на високо ниво.(Разбира се ако под "арени" имаш предвид залите които ползват WWE)

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Link to comment

Температурата е нормална да ходиш по къс ръкав да речем, системите които използват не само затоплят, но и обръщат въздуха. В температури бих казал около 22 градуса по свои наблюдения и то в 15 000 зала. При по-малките е възможно и по високи температури.

Ultrasi, педераси да ми ядат кура

Link to comment

Аз пък винаги имам едно чувство, че в Импакт зоната е някакъв страшен ад ... такова впечатление, като за фурна имам ...

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

Link to comment

Е не си мислете, че е много хубаво да е много топло, защото много хора се се оплаквали колко горещо е било в The ECW Arena и едвам се е траело, но е не можело да изпускат такова шоу хората и са ходели въпреки, че е било адската горещина и едвам се е търпяло. Така че по-важно е да комфортно на феновете, които си плащат билетите отколкото на кечистите :)

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...