dreikk Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Винаги съм се чудил каква е температурата в дадена кеч зала, колко струва горе-долу и с какво се отоплява, не им ли е студено на кечистите/кечистките, които се бият полуголи ? Няма начин да не се отоплява, но как ? Знам, че някой може и да каже, че като загреят тялото им се затопля, но все пак искам компетентно мнение по темата. Както и да е, въпросът ми е каква е температурата в дадена кеч зала ? [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
ShwN Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Пиши на TNA и ги питай, могат да ти дадат фактура с цена от EVN. Link to comment
hacky Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Ринга е с подово отопление и така не им е студено Link to comment
vogues1912 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Правят обиколки на ринга преди шоуто, водени от треньор Сантино. Link to comment
dexim Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Просто са атлети. Има доста снимки на кечисти, които зъзнат :D Link to comment
Mr.Perfect Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Те обикновено "кеч арените" са си баскетболни зали и такива подобни, които разбира се си имат някакви отоплителни и охладителни системи и климатици за да си настройват температурите. Не се отнася само за кеча ами и и за други спортни събития. Предполага се че тези съоръжения задължително трябва да имат тези системи. Все пак строителството и подръжката им е на високо ниво.(Разбира се ако под "арени" имаш предвид залите които ползват WWE) [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
Miteto Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Температурата е нормална да ходиш по къс ръкав да речем, системите които използват не само затоплят, но и обръщат въздуха. В температури бих казал около 22 градуса по свои наблюдения и то в 15 000 зала. При по-малките е възможно и по високи температури. Ultrasi, педераси да ми ядат кура Link to comment
R.K.O. Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Аз пък винаги имам едно чувство, че в Импакт зоната е някакъв страшен ад ... такова впечатление, като за фурна имам ... [center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center] [center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center] Link to comment
Macho Man Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Е не си мислете, че е много хубаво да е много топло, защото много хора се се оплаквали колко горещо е било в The ECW Arena и едвам се е траело, но е не можело да изпускат такова шоу хората и са ходели въпреки, че е било адската горещина и едвам се е търпяло. Така че по-важно е да комфортно на феновете, които си плащат билетите отколкото на кечистите :) [img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img] I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.