Jump to content

UFC: Тема за спекулации.


G

Recommended Posts

Как според вас ще свършат тези очаквани боеве в компанията? Впуснете се в спекулативни обяснения и напишете също така резултат за всеки от посочените сблъсъци (по какъв начин, кой рунд и тн.)! Here we go?...

- Chael Sonnen vs. Anderson Silva II

- Dan Henderson vs. Jon Jones

- Rashad Evans vs. Jon Jones

- Nick Diaz vs. Carlos Condit

- GSP vs. Nick Diaz

- Cain Velasquez vs. Frank Mir

- Junior Dos Santos vs. Alistair Overeem

- Chael Sonnen vs. Michael Bisping

- Frankie Edgar vs. Ben Henderson

- Dominick Cruz vs. Urijah Faber III

Link to comment

имам чувството, че Рийм ке излезе с някакъв супер подготвен gameplan срещу Цигано, щото...абе той може да е K-1 шампион, обаче каквото й да си говорим бразилеца има превес в страйкинга с ръцете и това треньорите на Демо мен го знаят много добре.Залагам на Рийм, щото го харесвам и щото искам да видя европеец шампион, а и защото имам чувството, че ще намери начин да пробие кухите места на Джуниър.Тука като спомена Ace/Паяка 2 ми напомни за едно от интервютата на Сонен, дет каза, че нямало да се "занимава" със Силва и там бил приключил и, че щял да се насочи или към Ръш или към Кокаляците.Представи си, че Ейс верно се изправи пак срещу Паяка и той го накове - the aftermath ще е много зловещ за Сонън откъм репутация, статут в UFC и т.н. - нали Гъ? Сигурно и ти си се замислял.А, виж Рашад/Кокаляка вече ми се струва, че ще завърши с 1/2 рунд ТКО за Джоунс.Хендо е хем в много удобно положение след победата над Шогун, хем трябва мнооогоо внимателно да избира, какво имам предвид - пича, при евентуална загуба на Suga' от Кокалите, го извежда директно към тайтълшота, но ми се струва, че ако пожелае да се изправи срещу Силва, пак Дана би позволил такова нещо.Тъй че.. ще го видим какво решение ще вземе.Не знам защо, ама имам чувството, че Белфорт чака момента, когато Силва ще се оттегли и ще задрапа като коте по дървото към титлата с много хъс.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

^ Chael Sonnen, 100% ще се бие срещу Silva, ако победи Bisping! А относно Franklin, ще бъде унищожен от Sonnen ако се срещнат, но това едва ли ще стане.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...