Jump to content

Prison Wrestling

mladen1313

Recommended Posts

Washington, D. C.

Един от най-влиятелните бизнесмени в света Phil Knight е в кабинета си и разговаря по телефона:

- Как така доходите ми спадат, нали ти се занимаваш с парите ми….И какво да направим за да си ги върна….Ти измисли!

(затваря gsm-a си)

В същото време по тв-то тече Monday Night Raw, но предаването бива прекъснато за извънредни новини и съобщават, че затворник е успял да избяга от Fox River.

На Phil Knight му хрумва идея да събере едни от най-опасните затворници от всички континенти и да създаде първата затворническа федерация.

За да участвате пишете на ЛС.

Име:

Националност:

За какво лежи:

Finisher:

RAW_1019_Photo_042_crop_exact.jpg?w=650&

Доста се радвам, че идеята за такъв дневник ви харесва. В момента имам нужния брой записали се, но нали знаете, колкото повече - толкова по-добре :happy: :happy: :happy:

Изглежда доста обещаващо. Ако вкарваш и някаква история за всеки как точно е стигнал до затвора (дейтално) ще изглежда доста реално. Ще се следи!

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Доста оригинална идея. Надявам се да завържеш добре историята, защото определено има бъдеще. Ще се следи, успех! ;]

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Prison Roster:

post-4306-0-95679300-1327776007.jpg

Име: CJ (ch1kz magnet)

Националност: Англия

За какво лежи: Серия от обери на едни от най-големите банки в света.

Finisher: Jailbrake

post-4306-0-65863000-1327776140.jpg

Име: Nick "The King" Harris (CharlieSheen)

Националност: American

За какво лежи: Обир на банка.

Finisher: T.I.P.

post-4306-0-66900100-1327776300.jpg

Име: T-Bag (crazype6o1)

Националност: American

За какво лежи: 2 доживотни присъди за изнасилване и убийство

Finisher: Anaconda Vice и Cross arm breaker

post-4306-0-50819000-1327776519.jpg

Име:Dr. Jack Levine (dr jack levine)

Националност: евреин

За какво лежи: блудсво , гавра с труп , изнасилване и убийство

Finisher:Sleeper Hold

post-4306-0-71668100-1327776795.jpg

Име: Dreikk Ramore (dreikk)

Националност: Българин

За какво лежи: Чукал е гаджето си до смърт, след което я е дал за храна на алигатора си.

Finisher: Dreikk Crusher

post-4306-0-88187600-1327776924.jpg post-4306-0-57647400-1328169700.jpg

Име: Edge (EdgeHeadForever)

Националност: Канадец

За какво лежи: Отвлякъл петима и ги завързал и заключил в една стая и ги убивал един по един.Преди всяко убийство той си острел мачетето пред жертвите си и от там идва прякорът му Еdge (Острието)

Finisher: Spear

post-4306-0-79902800-1327777144.jpg

Име: Razor Blade (G)

За какво лежи: Заклал е с нож двама, които опитвали да изнасилят млада девойка пред бар. Здравеняк, брутален и опасен по природа.

Finisher: Razor Edge (Running Superkick), Blade XXXL

post-4306-0-64212700-1327777326.jpg post-4306-0-57647400-1328169700.jpg

Име: The Lost Templar (Lubo Dimitrov)

Националност: Французин

За какво лежи: Опит за убийство на папата

Finisher: Order of templars

post-4306-0-76688400-1327777506.jpg

Име:Martin Rusev-Sharky (Rise of Thunder)

Националност:Българин

За какво лежи:сводничество,разпространение на наркотици

Finisher:Shark Driver

post-4306-0-23792700-1327777727.jpg

Име: The Beast (stivy88)

Националност:Българин

За какво лежи:Убийство на шестима депутати.

Finisher:Spear

post-4306-0-49123400-1327777969.jpg

Име:Johny CkObalski (The_Rock_WWF)

Националност:Russian

За какво лежи:Отвличане и убийство на малолетно момиче.

Finisher:Rock Bottom

post-4306-0-24832700-1328720883.jpg

Име: Jimmy "Skinner" Cross (

Socki)

За какво лежи:

Finisher: Mark of Death

К1: Добър вечер, зрители на първата по рода си затворническа федерация Prison Wrestling. Зад сцената е пълно с опасни затворници, който ще се спукват от бой за да ви доставят удоволствие.

К2: Колега, направо ме побиват тръпки като си помисля, че стоим в една сграда с убийци, изнасилвачи и други такива животни. не знам какво ме задържа да остана тук?

К1: Аз знам колега, солидната заплата. Затова сядай и стига си хленчил.

На сцената излиза собственика на компанията Phil Knight под звуците на theme песента на Prison Wrestling. С него излизат и три доста привлекателни дами, които носят три куфарчета.

PK: Добър вечер на всички. Готови ли сте за екшън? (Дааааа) Така….Преди да започнем искам да кажа, че се намирате в пълна безопасност. В сграда прозорците са толкова малки, че ако никой да не може да излезе през тях. Сами виждате, че цялата сцена е заградена с доста здрави вериги, а и господата полицаи, които са сред вас ще се справят, ако възникне някакъв проблем.

Сега….искам да обърнете внимание на тези прекрасни дами и по-точно на тези куфарчета. В тях се намират титлите на PW. Нека да започнем с отборната титла.

post-4306-0-50553900-1327939261.jpg

Красива е, нали?

Втората е Prison титлата.

post-4306-0-77126200-1327939284.jpg

И накрая най-ценния трофей- PW титлата.

post-4306-0-82134500-1327939300.jpg

Надявам се, че ви харесват.

Е, това е от мен за тази вечер. Отивам да пийна нещо, че ми пресъхна устата, а вие се забавлявайте.

Phil Knight се прибира зад сцената, а там какво да види. Всички затворници подредени в редица, а около тях двойно повече ченгета. Той се насочва към тях и им казва:

-PK: Момчета, от сега това място ще е вашият затвор. Всеки един има собствена”съблекалня”, която няма да се заклучва и може да разговаряте спокойно. О-о….. и още нещо направете ме още по-богат. (смее се зловещо)

К1: Отново се връщаме на ринга където точно сега ще започне първия мач.

Пренасяме се зад сцената където Dr. Djack Levine стой в килията си и мисли за нещо. На вратата се показва Т-Bag.

Т-Б: Докторче, защо си се замислил така, не ти ли харесва тук?

Др: Не мисля, че мястото ми е тук.

Т-Б: Що така мислиш? Знам за какво си тук и мисля, че мястото ти е точно това. Ние сме тук за едни и същи неща, така че можем да си помагаме. Съгласен ли си?(T-Bag изкарва джоба си на вън и на лицето му се появява ехидна усмивка)

Т-Б: Помисли си!!!

На трона в залата се показва нашият репортер, който търси някой от затворниците за малък коментар. В далечината се вижда CJ да похапва.

-Р: CJ може ли за малко?

- CJ: Може, може (казва с пълна уста)

-Р:Би ли ни казал ти как се озова тук?

- CJ: Ами значи, първо тръгнахме с затворническия автобус от затвора, после минахме по магистралата, а там имаше доста проститу…(бива прекъснат от репортера)

-Р: Не, не имам предвид за какво лежиш?

- CJ: Ооо това ли. Обирах банки. Беше ми омръзнало да гледам народа ми как мизерства и един ден реших да обера магазин и оборотът му да го раздам на бедни и така се почна. Но един ден бях предаден от моя партньор и ме арестуваха и сега съм тук и си похапвам. Това стига ли?

-Р: За сега да. Мерси!

К2: Това беше шоуто за днес дано ви е харесало!

К1: Другата седмица ни очаква също шоу, така че не ни пропускайте!

Много добре си го написал, увлекателно е и не ти писва докато четеш. Образите са доста добри, надявам се да продължаваш да ги развиваш. Евала за труда. Очаквам скоро T-Bag в битка за PW титлата :P:D И последно - на колко време смяташ да пишеш шоутата - веднъж седмично ли или по-често?

Харашой шоу!

Плюсове:

*Реализма - Харесва ми, че се опитваш да го направиш колкото може по-реално за читателя.

*Началото на шоуто - Перфектно начало за дебютното шоу. Представи титлите, ГМ-то, както и средата в която се провеждат мачовете.

*CJ - Много ми харесва как развиваш образа ми, точно това ми беше идеята, когато ти пратих данните за дневника. Криминално лице, което извършва престъпления в името на доброто.

*Наблягане на образите вместо на мачовете - Точно на това трябва да наблягаш в първите шоута. Трябва да си изградим ясна представа за повечето от образите преди да се надяваш МЕ да draw-ват. Другата седмица ще е хубаво да направиш самостоятелно промо на някого за когото все още не знае много неща.

Минуси:

*Дължина на мачовете - Не е нужно да пишеш толкова детайлно мачовете. Като големина не са толкова големи и тегави за четене, но не е нужно да описваш всички мачове детайлно. Описвай детайлно само МЕ или мачове, които са наистина важни.

*Нямаш изградена tag team дивизия. Даже нямаш открояващ се отбор. Нямаше нужда още в първото шоу да слагаш мач за дадена титла/ли. Според мен това ти беше голямата грешка.

Като цяло дневника прави добро впечатление и ще се следи!

dr jack levine

Определено образите и интригата между тях ще е по-интересна от самите мачове.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

Lubo Dimitrov

Няма да си пестя критиките към това шоу, защото нали за това са коментарите - да видиш какво се или не се харесва.

Първо - много кратко шоу. А ти дори описваш мачовете! Трябва да "раздуваш" репликите, да вадиш 100% от тях за да разбираме повече от тях. С добра дължина имаше само един сегмент това шоу и той бе интервюто с CJ. Там нямаше какво друго да добавиш и точно това го прави изчерпателен сегмент.

Второ - нито един добре представен образ освен (отново) CJ. Razor Blade се опита да се представи, но с една реплика е трудно да бъде приет напълно. Това с Канада пък въобще не го разбрах. Откъде публиката ще знае, че той е канадец а и защо ще го освирква заради това, че е канадец? Edge, Christian, Chris Jericho са от тази държава, но са едни от най-харесваните кечисти, нали?

Трето - много слабо начало на tag дивизията. И двата отбора не казаха нищо, и двата отбора не се разбра как са сформирани (е, този на The Beast и Мартин Русев можем да приемем, че знаем как е сформиран). Освен това още на първото шоу даваш титлите, това също не ми се хареса.

Да кажа все пак нещо добро - шоуто не е натоварващо, даже никак, както казах можеш да го направиш малко по-подробно около сегментите и да намалиш обема на мачовете. CJ ми стана любим именно защото беше най-добре представен на публиката, а и арената ми харесва. Ще продължавам да следя дневника и се надявам да става все по-добре и по-добре.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

EdgeHeadForever

1. Добре започна представи се, представи мястото и титлите, но си личи, че не си обмислил нещата много добре.Искаш мачовете да са кратки и приятни за четене, но ти почваш да ги описваш и да ги правиш детайлни.

2.Беше тъпо макар че "станах" отборен шампион, да дадеш мач за титлата ей така, без никакви реплики от страна на отборите, никаква информация за тях, никаква история между тях.

Иначе шоуто се очертава интересно и ще го следа, но аз повече си го представям като свободни боища, отколкото като кеч.Защото ми е чудно как затворници ще знаят хватки като bulldog,codebraker , освен ако не са бивши тна кечисти.

11_5Uu5b.jpg
''Making their way to the ring. At a combined weight of 1072 lbs. "The Animal" Batista, "The Legend Killer" Randy Orton, "The Nature Boy" Ric Flair and "The Game" Triple H....... EVOLUTION!''

Има си своите недостатъци, но като цяло ми хареса. Яд ме е че не спечелихме таг титлите :laugh:.

Иначе и аз споделям мнението на останалите. В началото трябва да има повече промота от страна на кечистите и може би някаква история около уменията им на кечисти да се запознаем с тях. Мачовете са добре описани нито много дълги, нито много къси. Но наистина може би най-важното е първоначално да се опишат добре кечистите и историите им. И една идея от мен : можеш да направиш някакво шоу от типа на Пипер'с Пит и Хайлайт Реал, но в тях всяка седмица един кечист да разказва историята си и след като познаваме добре всички да го има примерно на няколко шоуто веднъж да се развиват враждите.

Иначе добре представи титлите и шефа, а и добре описа "ринга".

Все пак добра работа, поздравявам те за инициативата и дано да става все по-добро шоуто. :beer:

Няма да пиша толкова дълъг коментар в който да кажа мнението си за всеки мач и сегмент, по простата причина, че ти е първо шоу и съответно има доста минуси.Ще кажа за няколко хубави неща,а в следващото шоу(надявам се по-добро) повече :) ...

1. Добре оформяш героите и съответно започваш добри вражди.

2. Мачовете са оформени много добре и не са тегави за четене.

3. Ще кажа,че направи голяма грешка със спечелването на титлите още в първото шоу.

Като цяло шоуто не беше много добре, но не беше и много зле!Ще се следи!

[img]http://www.prikachi.com/images/7/3346007J.jpg[/img]

Off The Chain

Шоуто започва, а ринга е пълен с балони, маса с разни ордьоври и алкохолни напитки и четири доста добре изглеждащи момичета. На рампата излизат с елегантни костюми отборните шампиони Edge и The Lost Templar . По пътя до ринга те биват бурно освиркани от феновете.

Е: Дами и господа, пред вас стоят първите отборни шампиони на PW! (бурно освиркани)

LT: Хей, я покажете уважение към нас, шампионите!!! (същата реакция)

Е: Не се ядосвай толкова, пич. Те може би са забравили какво стана миналата седмица. Я да им припомним с това видео.

На трона се показва видео от мача им с Мартин Русев & The Beast и победата им над тях.

LT: Това беше доста добро, не мислите ли така? (започват скандирания YOU SUCK, YOU SUCK, YOU SUCK)

E: Не се ядосвай за глупости. Щом на хората не им се празнува ще си правим кефа само двамата. Какво ти трябва повече имаме си пиячка, мезе и тези момичета.

Е: Момчета пускайте музиката!

След близо пет-минутен купон на ринга веселбата бива прекъсната от The Beast и Мартин Русев. Те атакуват шампионите и почва такъв бой сякаш сме в Студентски град.

Phil Knight: Хей, хей спрете и четиримата! Охрана разтървете ги докато не са се избили взаимно.

Шампионите биват изкарани от ринга по най – бързия начин от ченгетата.

Phil Knight: Така…След като се успокоихте имам да ви казвам няколко неща, както на вас, така и на останалите в залата. След четири седмици ще се проведе първия турнир на PW. Турнирът се казва Uncivilized. В главният мач на турнира ще стане известен и първият Световен шампион на PW. До тогава ще се проведат няколко мача и участниците с най-много победи ще са в главния мач. Тази вечер Мартин Русев & The Beast ще участват в мач срещу двама човека който аз определя и победителите ще се бият на Uncivilized срещу The Lost Templar и Edge за техните отборни титли. Това е от мен засега. Пожелавам ви приятно изкарване на вечерта.

К1: Пренасяме се зад кулисите където нашият репортер ще вземе интервю с T-Bag.

Р: Здравей, T-Bag искам да ти задам няколко въпроса?

Т-Б: Днес съм в добро настроение, така че давай.

Р: Миналата седмица ти не участва в мач, а както виждам и тази вечер няма да те видим в действие, това притеснява ли те?

Т-Б: Както виждаш ръката ми е от пластмаса, един идиот ми я отряза докато правихме едно бягство от затвор. Та на въпроса ти, изобщо не ме притеснява, защото още утре шефа Phil Knight ми е уредил доста скъпа и сложна операция с която напълно ще си върна чувството и усещането, че имам ръка.

Р: Това значи, че ще те видим в борбата за световната титла?

Т-Б: Хах…Разчитай на това и като я спечеля ще имаш една бира от мен.

Р: Дами и господа това беше T-Bag.

Кадъра спира с това как T-Bag намигва на камерата.

В тълпата има някакво спречкване и охраната се опитва да се намеси. Полицаите разтърваха двамата фенове и ги извеждат на вън, а в същото време трети се катери по клетката и стига до покрива. От джоба си изкарва клещи и започва да реже клетката. След не дълга борба с метала той успява да се промуши и да влезне в клетката където Razor Blade се още се съвзема от Бостънски захват.

Фена: Значи тук искаш да те ударя. (удря му шамар) Знаеш ли кой съм аз? Пак те питам знаеш ли кой съм?

В този момент полицай се втурват към ринга и извеждат фена зад сцената.

Веднага се включва оператор, който предава на живо отвеждането на фена.

Фена:Спрете, спрете….Искам да говоря с шефа…

Един от полицаите се свързва с Phil Knight по радиостанцията:

П: Шефе този от публиката иска да говори с Вас.

РК: Доведете го тогава.

В същия момент репортерът взима интервю от Johny Ckоbalski.

Р: Джони, имаш ли минутка?

Д: Бързо давай, Джони има мач.

Р: Ще ни разкажеш ли нещо за себе си?

Д: Аз идва от великата страна Русия. Бил сирак от дете и израснал в суровата сибирска част на моя страна.

Р: Какво мислиш, имаш ли шанс да си в главния мач на Uncivilized?

Д: Джони победи минала седмица, Джони ще победи и сега, Джони ще е Световен шампион!

Р: Добре Джони, успех в мача.

Д: На Джони не му е нужен успех!!!

К1: Уау, какво интервю само.

К2: Да, направо ме полазиха тръпки от този тип.

К1: Колега, показват ми, че имаме включване от офиса на шефа.

Phil Knight: Я кой е бил тук! Човекът, който се опита да ми развали шоуто. Защо поиска да ме видиш?

Фена: Искам да се бия с Razor Blade!

Phil Knight: И защо си мислиш, че това е възможно?

Ф: Имам лична причина за да искам да го пребия до смърт.

РК: Я да чуем историята ти и може да си помисля.

Ф: Той уби брат ми по много извратен начин и искам да отмъстя за него!

РК: Има една възможност и тя е да станеш част от PW.

Ф: Съгласен съм! Какво трябва да направя?

РК: Просто трябва да подпишеш тук.

Ф: Ето готово! Кога ще се бия с него?

РК: Като му дойде времето!!!

Фена тръгва да излиза от офиса, но Phil Knight го спира:

-Ей момче, как ти е името?

Ф: Jimmy Cross!

И излиза.

След като остава сам в офиса Phil Knight си говори:

-Отмъщение! От тази история мога да изкарам добри пари, а тези ако искат могат да се изтрепят.

К2: Явно вече имаме нов член в PW.

К1: Май да, а сега е време за следващия мач за вечерта.

Johny Ckоbalski отнема победата и е готов за следващите мачове и най-вече за Uncivilized след четири седмици.

Пренасяме се в съблекалнята на отборните шампиони.

Edge: Които и да спечели сега на турнира ще ги разбием, нали така Тамплиер?

Templar: Естествено, та нали ние сме отборните шампиони.

Е: И в края на вечерта може не само да сме отборни шампиони, а може и да спечеля Световната титла и ще сме още по-доминиращи тук.

Т: Как така ти ще си Световен шампион, а може би това ще съм аз!

Е: Да бе!(и излиза от съблекалнята)

К2: Време е за главния мач за вечерта!

Първи на ринга излизат от България The Beast и неговия съотборник Мартин Русев. Тълпата ги подкрепя и очакват да разберат кои ще са техните съперници. На трона се показва Phil Knight:

-Момчета, зад сцената има много хора които искат някоя от титлите. Аз избрах първите които видях. Ето ги и тях.

На рампата се появява и първия от тях. Това е Nick "The King" Harris. Той слиза до ринга, но не се качва, а изчаква и съотборника си. Dr. Jack Levine се задава към ринга.

Мартин Русев и The Beast са претендентите за отборните титли след изключително оспорван мач. Те се радват на победата си, но биват атакувани в гръб от Edge и The Lost Templar. Edge се готви да забие неговото копие, а Последния Тамплиер се качва на въжетата за своето Order of templars. И двамата шампиони показват своите завършващи ходовена претендентите и ликуват с високо вдигнати титли над главите си.

Край на шоуто.

Браво! Доста е увлекателен дневника, със всеки изминал ред ми става по-инетересен и нямам търпение за следващия епизод. :)

Ако може записалите се да напишат по един коментар, че така не мога да пиша следващото шоу.

Ще извадя главните ми гледни точки.

Още когато излезнаха Edge и Lost Templar започнах да се чудя "абе тия ли бяха отборните шампиони или онези другите". Никакво изграждане на отборите. От друга страна си започнал да градиш поне отборна вражда, което е добре, но малко повече детайли за кечистите. От промото си пролича, че тези двамата ще бъдат стабилни хийлове във федерацията.

Джони говори за себе си в трето лице. Това казва достатъчно right there...

Сегмента между шефчето и лил Джими Крос беше доста тъп, сру човек, ама в реалният живот никога няма да видиш такава размяна на думи. Едва ли не тоя пич каза две приказки на Фил Найт и той вече е готов не само да му даде мач с Джими, но и да му предложи договор в който нито се споменава какви пари ще взима Джими, нито нищо. Просто той му каза подпиши тук след като чу тъжната история на фена и вторият за по-малко от секунда подписва същият договор без да е прочел клаузите?

Та това е. Повече сегменти и интервюта следващият път за да ни запознаеш с някой от образите, защото аз до момента разбрах някой друг детайл само за T-Bag.

И тази седмица ми хареса дневника. Добрe откри началото с промо от Еdge и The Lost Templar. Вече наистина изглеждат хато heel tag team.

Засега най-добре изградения образ е може би на T-Bag(естествено за което се радвам :D),като цяло и с изкуствената ръка и ехидните усмивки, абсолютен heel, но може би това куца малко в другите образи. Трябва и тях да ги развиеш.

Много бързо свърши началната история с Jimmy Cross. Добре започна, идеята за отмъщението ми хареса, но диалога в офиса много бързо приключи. Може би трябваше да добавиш още малко реплики. Просто влезе, подписа договора си и изчезна.

Всички мачове бяха хубави. Финалният таг мач ми хареса най-много и добре добави в картинката и отборните шампиони накрая. Засега добре се движиш, с малки пропуски в образите, но се надявам да ги оправиш. Айде чакаме и следващата част.

Lubo Dimitrov

Така, започваме с отборните шампиони. Това е добре, защото показва, че tag титлите ще получат внимание. Но - първо, съжалявам, но образа ми въобще не се доближава до това, което искам. Още докато течеше записването се чудех как така няма да искаш да ти пишем образи, но както и да е. Няма значение, доволен съм и на този gimmick на арогантен мъжага. Вижда се, че започваш да градиш история между двата отбора, това също ми харесва, защото ако просто ги беше пуснал в мач миналата седмица и след това да остане просто така щеше да бъде тъпо. А, и освен това мога да те поздравя за образа на Phil Knight - мил човечец, който дава на публиката каквото искат пред тях и гадно копеле, което се интересува само от парите зад кулисите. Определено много ми допада.

Интервюто с T-Bag беше добро и нищо повече. В смисъл, за пълнеж бива, но не разбрахме нищо около образа му. Засега ми прилича на good guy и нищо повече.

Това с фена, нападението на Razor Blade и после говоренето с шефа е мега тъпо. Значи той се опитва да нападне wrestler и вместо да бъде съден дори, шефът се съгласява да говори с него. Не е реална историята, не за друго. Ще дам пример - Al Snow през 1998 започва да се появява на RAW като иска да говори с Mr. McMahon, но полицаите въобще не ги интересува и просто ги изкарват от залата. Няма да звънят на боса да му казват "този иска да говори с теб" или нещо подобно, а просто ще се отърват от него. А за самото интервю в кабинета на шефа... Ще ме извиняваш, ама въобще не ми хареса. Само последното изречение за историята с отмъщението и парите спаси донякъде ситуацията, Knight затвърждава образа си на алчно копеле.

Интервюто с Джони за втора поредна седмица беше най-добрата част от шоуто. Тъп, но същевременно надменен, но същевременно и готин тип, който говори за себе си в трето лице. Както казах и в предния си коментар - Скобалски ми е любимец.

Аз и Edge започваме да имаме търкания. От това може да се получи страхотна история ако я развиеш както трябва.

И стигаме до МЕ-та. Първо - ебати сформирането на отбора. Двама кечиста си минават зад кулисите и ги избират за отбор. Те нямат време да се сформират, да се разберат, а-у. Все пак очакваното се случи и българите биха, след което бяха пребити от наша милост. Добро развитие на враждата.

Ако се чудиш защо не коментирам мачовете - ами не ги чета, брато, само резултатите, а вярвам, и че другите са като мен. Просто няма смисъл от толкова дълги мачове на седмични шоу. Иначе има подобрение от миналото шоу, дано става все по-добре.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Има бъдеще в проекта. Само трябва да разясниш още малко около образите на отделните кечисти, защото наистина човек трудно се ориентира кой какъв беше. Иначе потенциала се вижда. Съгласен съм, че мачовете са малко дългички за седмично шоу, но и това не е голям проблем. Образът на Phil Knight и на мен много ми хареса. Интересни идеи имаш, които ако се развият по правилния начин могат да направят дневника ти доста добър. Продължавай. Следя с интерес.

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Добро шоу. Хареса ми, че има билд около отборните титли и няма да са само за красота. Както и другите съм на мнение, че е нужно повече развитие около образите на кечистите, но може би с течение на времето ще ни станат по-ясни. Мачовете са малко дълги. Трябва и билд около третата титла, за нея нищо не се казва. Това с фена на мен ми хареса, добър начин да вкараш нов човек в ростъра. Продължавай в същия дух. :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...