Jump to content

WCW - The legend is back!

Lubo Dimitrov

Recommended Posts

Lubo Dimitrov

2015. WWE и TNA за първи път (?) провеждат ppv-тата си в един ден - на 25 октомври се провеждат и TNA: Bound for Glory, и WWE: Hell In A Cell. На следващия ден се разбира, че Hell In A Cell е постигнал двойно по-голям buyrate от Bound for Glory, като това напълно срива TNA. Две седмици по-късно в интернет тръгват слухове, че Vince McMahon и Panda Energy са се уговорили за продажбата на TNA! Близо месец след това тези слухове излизат верни, като сделка между Panda Energy/TNA и WWE наистина е постигната и Total Nonstop Action вече не съществува! Така Vince напълно убива конкуренцията и отново показва на света, че никои не може да се мери с WWE.

2017. В Los Angeles синът на Ted Turner - Robert Edward Turner IV открива кеч академия и назначава за треньори отказалите се от кеча вече AJ Styles, Kurt Angle и Austin Aries! Академията е с името Los Angeles Wrestling Camp (LAWC).

2021. WWE вече е под контрола на Paul Levesque (Triple H) и Stephanie McMahon Levesque. Същата тази година те сключват изненадваща сделка, като "продават WCW" - името, видео записите, историята и всичко останало от WCW на неизвестен милиардер. В интервюта семейство Levesque казват, че сделката е добра за WWE, защото всичко, което са продали всъщност не е било нужно и така ту са спечелили пари, ту са се отървали от "древни антики". На въпрос какво ще прави купувачът на марката WCW Stephanie McMahon отговаря "Може би ще възроди WCW", при което с мъжа си започват да се смеят. Но едва ли знаят какво ги очаква...

2022. WWE се е укрепила здраво на трона на кеча в Америка и света, като по нищо не изглежда, че това може да се промени. Но всичко се променя когато на 16 ноември 2022 в интернет пространството се появява сайт на адрес www.wcw.com! На първата страница пък пише: WCW - The legend is back! Цялото медийно пространство полудява, всичко се чудят какво става, когато всичко се изяснява в интервю на Robert Edward Turner IV. Ето какво гласят паметните му думи:

- Аз, моето семейство и моите колеги градим този план от много време, като с всяка следваща година той ставаше все по-възможен и по-възможен. Целта ни бе WWE да стане колкото се може по-известна и да привлече колкото се може повече медиен интерес върху кеча, за да можем ние да изникнем и да прехвърлим цялото внимание върху себе си. Сега, със съдействието на Los Angeles Wrestling Camp, моето семейство и още няколко влиятелни магнати, мисля, че мога официално да съобщя, че легендата се завръща - WCW се завръща!

САЩ полудява по забравената федерация, като веднага към промоцията се присъединяват изключително много кечисти, които по един или друг начин не са намерили мястото си в WWE. Всичко се развива толкова бързо, че WCW обявяват, че WCW Monday Nitro ще се завърне на 23 януари 2013!

WWE, обаче остават хладнокръвни и дори в интервюта се правят на учудени като отговарят на въпроси от типа "Смятате ли WCW за сериозен конкурент?", те отговарят с отговори, подобни на: "Ъм, какво е това WCW?"

Месец по-късно - 18.12.2022 се състои декемврийското WWE PPV - Venegeance! Главният мач е Alex The Legend (top draw-ът на WWE по онова време, който е основната причина WWE да прави огромни рейтинги и ppv buyrate) срещу insert heel name herе за титлата на WWE. Съдия в мача пък е Triple H. По онова време се говори за големи скандали между HHH и Alex The Legend backstage, но на ринга изглежда, че всъщност The King of Kings клони към страната на The Legend. Идва денят на турнира, където мачът е book-нат с победа на Alex The Legend без намеси от Triple H. Идва време и за самият МЕ. Мачът върви добре, като Hunter не се намесва на ничия страна. Вече към края на мача Alex е подготвил опонента си за Wind of Change (Rock Bottom), но изведнъж Triple H го удря с метален стол близо 20 пъти, слага insert heel name herе върху него и нарежда да бъде бит гонга. След това Helmsley и новият шампион напускат ринга с титлата, а The Legend остава на ринга, прецакан! След края на ppv-то се разбира, че The Legend е уволнен, като дори никой не се среща с него официално, той просто остава без договор и бива изгонен от WWE! И всичко заради голямото его на Paul Levesque! Веднага след това се заговаря за евентуална сделка между Alex The Legend и WCW, но Alex тотално отрича.

and now...

wwe_1327094594__wcw.jpg

Owner: Robert Edward Turner IV

Roster:

Admirall Gorilla

1.90cm/119kg

образ: face, честен американец, станал адмирал. Понякога полудява като горила и затова носи името си.

finisher: The Rage of the Gorilla (Brainbuster)

Air Daniels

1.80/93

образ: face, въздушен тип, за който радостта на публиката означава най-много

finisher: AirWave (Corkscrew 360)

Azteco

1.75/83

образ: heel, образ на древен войн от страната на ацтеките

finisher: The Voice of the Ancient (Top Rope Hurricanrana)

Ben Extreme

1.80/88

образ: face, екстремист, готов е да жертва тялото си в името на целта

finisher: Body Crusher (shooting star press)

Captain Spencer

1.87/107

образ: heel, канадец с военен чин, но човек, който не търпи тъпите американци

finisher: The Anti-American Lock "The TAAL" (Russian Leg Sweep into a Crucifix Kimura lock)

Craig The Fisherman

1.89/103

образ: face, млад рибар, който е фен на феновете само защото е обикновен като тях.

finisher: The Hook (leg drop from the third rope into a Big Splash)

Ace Brown

1.91/111

образ: heel, наперен човек, на когото нищо не може да му хареса. Понякога се държи мистериозно и страхотвито.

finisher: The Swank (Rock Bottom into a reverse facebuster/STO)

El Blazer

1.74/82

образ: heel, испанец, който се смята за "господар на огъня"

finisher: Blazing (springboard 450 spash)

Hardcore Boy

1.78/84

образ: face, екстремист, готов е да жертва тялото си в името на целта

finisher: Tool of Destruction (Pepsi Plunge)

Kevin Hero

1.88/100

образ: face, забавен тип, който постоянно разказва "смешни" истории

finisher: Hero's Welcome (Chris Hero's Hero's Welcome)

Max Blade

1.93/112

образ: face, честен човек, който не търпи лъжата

finisher: Blade of Chaos (Reverse Sitout Powerslam - Hernandez)

Mike Eagle

1.85/97

образ: face, представя се за орел

finisher: Eagle's Nest (Huge Crossbody from the top rope)

Paul Hawk

1.83/95

образ: face, представя се за ястреб

finisher: Hawk's Landing (Swanton Bomb)

Vinnie Falcon

1.89/101

образ: face, представя се за сокол

finisher: Falcon's Dare (Huge Elbow Drop)

Rich Daddy Bob

1.93/128

образ: heel, богато копеле, което има достатъчно пари, за да направи каквото си поиска

finisher: Ankle Lock

Slash

1.87/105

образ: tweener, човек, който ту е подкрепян от публиката на 100%, ту е освиркван като John Cena на MiTB. Винаги търси начин да атакува от засада.

finisher: Slasher (codebreaker)

The Prince

1.92/107

образ: heel, разглезен принц, който мисли, че всичко може да му се даде на готово

finisher: Coronation (Scorpion Death Drop)

Shining Steve White

1.82/87

образ: face, свещеник, дошъл във федерацията за да я направи едно по-добро място

finisher: A Holy Cause (Half Nelson Suplex)

Ultimate Smith

1.90/110

образ: heel, гадняр, който търси всякаква изгода и винаги гледа само себе си

finisher: Badass Express (Running Bulldog into a Spinning DDT)

Volcano

1.77/80

образ: heel, образ на древен войн от страната на маите

finisher: volcano burst (Standing Sea Fire - Evan Bourne)

Action Lee

1.85/109

образ: face, човек, който винаги търси екшън и иска да се бие

finisher: 24/7 (Sling Blade - Tanahashi)

Bill Carter

1.83/99

образ: face, "повелител" на интернета в WCW

finisher: WebKick (superkick ;[)

Titan

2.16/152

образ: heel, образ на титан от древногръцката митология, който маже наред

finisher: Titan's Clutch (Paralyzer - Kurrgan)

manager: Solon

Chris Blue

1.80/94

образ: heel, човек, на който му е писнало от еднотипните кечисти в "черно" и затова се е кръстил Blue, т.е. да бъде нещо оригинално

finisher: Blue Way (Crash Landing)

Dark Horse

2.02/123

образ: heel, пряк партньор, бодигард и слуга на Dark Warrior. Готов е да даде живота си за него

finisher: Clothesline from hell

Dark Warrior

1.92/114

образ: heel, войн от "тъмнината", дошъл да сее разруха

finisher: Darkness (Double Under-Hook Piledriver)

'Hotshoter' Eddie Barnes

1.86/107

образ: face, готин тип, който винаги има момиче до себе си

finisher: Hotshot (Cross Rhodes)

Ice Man

1.74/91

образ: heel, образ на тип, който не обича да говори, а да действа

finisher: Ice Spash (Frog Splash)

Jacky Jersey

1.78/91

образ: heel, наперен тип с голямо самочувствие, което обаче е без покритие

finisher: Jersey Judgement (Starship Pain)

Joe America

1.86/100

образ: face, националист, който обича страната си и е готов да направи всичко за нея

finisher: A Lock (American Lock) (Figure Four Neck-Lock)

Karnage

1.95/118

образ: heel, появяващ се и изчезващ от никъде тип

finisher: Electric Chair

Burger King

1.91/145

образ: face, дебелак, който непрекъснато се тъпче с бургери

finisher: Ham Jam (Randy The Ram FTW ;[)

Kross

1.88/108

образ: heel, маняк, който обича да причинява болка на опонентите си

finisher: KrossBody (Top Rope Crossbody)

Mike Walker

1.85/110

образ: face, атлет, който се бие за честта си

finisher: WalkerPlex (Ripcord)

Paul Barry

1.83/96

образ: face, бивш MMA боец

finisher: Knockout (Right Punch)

Scotty Idol

1.76/92

образ: heel, смята се за идол на младото поколение

finisher: Idol's Song (Spiral Tap)

The Bat

1.77/95

образ: face, умее да "говори" с прилепи и дори носи един със себе си

finisher: Rising Moon (Springboard Moonsault)

Bret "Miami" Heat

1.93/106

Образ:heel, роден в Маями, Брет е известен с това, че получава масивен heat от страна на публиката, само при включването на titantron-а му. Но той е горд с това и аплодира феновете, наперено.

Finisher: The Audience Favourite (Rough Ryder)

Grizzly

1.90/195

Образ: face, огромен кечист, който не търпи фукльовците

finisher: Bear Hug

TV Show:

WCW Monday Nitro

Every Monday on FOX

Prime Time

WCW Pay Per Views:

January: Souled Out

February: SuperBrawl

March: Uncensored

April: Spring Stampede

May: Slamboree

June: Mayhem

July: Bash at the Beach

August: Road Wild

September: Fall Brawl

October: Halloween Havoc

November: World War 3

December: Starrcade

WCW Titles:

WCW World Title: Titan

History:

Titan: 19.02.2023 - ...

WCW World Tag Team Titles: Rich Bastards (The Prince & Rich Daddy Bob)

History:

Rich Bastards: 19.02.2023 - ...

WCW Television Title: DarkWarrior

History:

Dark Warrior: 19.02.2023 - ...

Първо, да изкажа благодарностите си към G и Petioo09, който по един или друг начин ми помогнаха за осъществяването на този проект. Второ, tv show-тата ще си ги book-вам нормално, но няма да пиша пълни описания на мачовете (на някои по-важни може), а само развой и край. Иначе сегментите, интервютата и другите глупости са си подробни. PPV-тата ще пиша и мачовете подробно. Надявам се да има четящи и бих искал да получа предложения за първи шампиони.

:D

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Изглежда epic, успех! Харесва ми това, че използваш fictional кечисти за да създадеш реална компания, което винаги е интересно за читателя!

Lubo Dimitrov

По-добре недей влиза в war с мене, че доста хора си изпатиха от това. :unsure:

ПП И храни dreikk здраво, че конкуренцията знае как се отмъкват bookers. :ph34r:

Lubo Dimitrov

WCW Presents:

wwe_1327181324__wcw_monday_nitro_logo_by

Toyota Center, Houston, Texas

Attendance: 10, 341

Шоуто започва с кратко видео, което ни показва всички велики моменти от историята на WCW преди тя да стане собственост на WWE. След 5 минутното видео на екрана се появява Robert Edward Turner, който казва:

- Дами и господа, тази вечер е изключително важна, защото за първи път след 22 години легендарната кеч федерация WCW се завръща на екран! Благодарим на всички, които тази вечер са дошли тук за да ни гледат и им обещаваме, че ще се забавляват. Именно вие, феновете, сте причината WCW да се възроди - нещо, което до 2, 3 години бе немислимо. Е, то сега е факт и вие отново може да се наслаждавате на кеч с марката World Championship Wrestling. Сега ми остава просто да ви пожелая приятно гледане!

След кратката реч в залата гръмват фойерверки и феновете стават на крака когато announcer-ът изрича "Ladies and gentlemen, welcome to MONDAY NITRO!". Цялата зала напълно наподобява типичната арена за бой на WCW от 90-те (естествено с доста промени).

Joey Styles: Легендата се завръща, дами и господа, легендата се завръща! Вие сте с WCW Monday Nitro! Аз съм Joey Styles, а до мен е Paul Heyman!

Paul Heyman: Здравей, Joey, здравейте фенове на WCW, след толкова много години все пак ние, любителите на истинския кеч все пак ще можем да му се наслаждаваме!

Joey Styles: Paul, трябва да те прекъсна, защото е време да разберем кой е първият главен мениджър на Nitro.

В залата гръмва "Come out and play" и по рампата се появява Raven! Той носи със себе си три куфара. Феновете са на крака и очакват неговото обръщение.

- Никога не съм мислил, че отново ще работя тук, в World Championship Wrestling, никога не съм мислил, че ще бъда главен мениджър на Monday Nitro, никога не съм мислил, че ще имам силата да правя каквото си поискам, но ето че това се случва и аз, Raven, съм новият GM на Nitro! Като човек, който обича да забавлява публиката, аз всяка седмица ще ви давам, това което искате. И тъй като съм сигурен, че изгаряте от любопитство какво има в тези три куфара, аз ще ви покажа.

Raven отваря първия куфар и оттам вади... световните tag team титли на WCW със следния дизайн:

wwe_1327181673__wcw_tag.png[img]-%20Ня

- Нима искате да гледате WCW без да има television титла? "НЕЕЕЕ" Естествено, че не искате. Първият TV шампион ще бъде коронясан на следващото ppv SuperBrawl! Тази вечер ще се проведе 10 men Battle Royal и последните четирима, останали на ринга, ще спорят в No Rules 4 men Elimination Match. И сега... Идва време... Да отворя най-важния куфар...

Raven драматично и бавно отключва и последният куфар и изважда от там...

wwe_1327181843__wcwwrld3crop2_1.png

- Дами и господа, представям ви новият World Championship Wrestling World Heavyweight Belt! Може би най-великата титла в историята на wrestling-a. Титла, която са носили най-големите имена в историята на кеча като Sting, Ric Flair, Vader, Ron Simmons, Hollywood Hulk Hogan, Bill Goldberg, Booker T! Всички тези легенди са давали всичко от себе и са жертвали кариерите си за тази титла, и именно заради това съм определил, че и новият WCW World Heavyweight champion трябва да е като тях - да е готов на всичко за титлата. За да не ви мъча повече просто ще ви кажа, че избрани от мен 6 кечиста ще влязат между стените на ада, като само един ще излезе от там шампион! Мисля, че вече се досетихте и все пак - новият световен шампион на WCW ще се определи в Elimination Chamber мач! "здраво поп"

Raven си тръгва от ринга и се прибира зад кулисите.

Време е за първият мач за вечерта. Той ще е именно 10 men battle royal-a за определяне на претендентите за WCW Television титлата.

Admirall Gorilla vs. Air Daniels vs. Craig The Fisherman vs. Action Lee vs. Chris Blue vs. Dark Warrior vs. Dark Horse vs. Ice Man vs. Burger King vs. Kross

Последните четирима на ринга са съответно Air Daniels, Dark Warrior, Dark Horse и Kross. По време на мача ясно се вижда, че Dark Warrior и Dark Horse работят заедно, като дори след мача заедно пребиват Air Daniels.

Winners: Air Daniels, Dark Warrior, Dark Horse and Kross.

Малко след мача Jeremy Borash интервюира Kross зад кулисите.

Jeremy: Kross, ти успя да останеш във финалната четворка в мелето по-рано и така се класира за Four men мача за TV титлата на SuperBrawl.

Kross: Да, да, класирах се. И какво от това? Има ли значение, че успях да се добера до мач за тъпата титла, след като не успях да причиня болка на никои?

Jeremy: Но, за какво говориш, не е ли важно за теб да спечелиш WCW Television титлата?

Kross: Защо да е важно? Какво ще стане ако спечеля титлата? Всъщност, да, ще имам оръжие под ръка, с което да пребия някой, но нима с метален стол не мога? За мен не е важен тъпия пояс, моята цел е да причинявам болка и точно затова съм тук - за да карам опонентите си да се чувстват зле психически и физически. Искам, искам да разкървавя някой, искам да счупя нечия ръка, нечий крак, нечий врат... Искам да унищожавам шибаното злато въобще не ме интересува. Разбра ли ме или да ти го докажа?

Jeremy: Ъъъъ, не, не, не, няма нужда, разбрах те. Б-б-благодаря за интервюто.

При което Borash избягва, видно уплашен.

Отново се пренасяме на ринга, където под бурните аплодисменти излиза може би най-обичания отбор в САЩ - The Extreme Hardcores! Двамата буквално луди братя, които на инди сцените са правили какво ли не сега са в WCW!

Ben Extreme: Дойдохме от най-екстремното място на света, за да направим WCW още по-екстремно! Аз и моят брат - Hardcore Boy сме тук, единствено за да покажем, че хардкора е жив и може да печели титли.

Hardcore Boy: Ben се изрази достатъчно добре, така че ако има две копелета, които са достойни да излязат на ринга сега, нека го направят.

В залата гръмва някаква мистериозна музика под звуците на която излиза отборът на Azteco и Volcano, по-добре познати като The Ancient Gifts.

Azteco: Вие двамата сте пълни идиоти! "здраво хийт" Излизате на ринга като пълни глупаци и привиквате някой отбор да се бие с вас, сякаш вие определяте кой с кого кога ще се бие.

Ben Extreme: Виж, брато, не знам защо си се облякъл като за карнавал, но като чувам какви ги приказваш ми става ясно, че си поредното уплашено момченце, което дори не знае какво прави тук. Ще се бием ли, или ще си говорим сладко, сладко?

Azteco: Ха, ха, ха... Ring the bell!

The Extreme Hardcores vs. The Ancient Gifts

След бърз и динамичен мач победата все пак отива в ръцете на The Ancient Gifts, които чрез измама успяват да вземат първата победа в турнира за Tag Team титлите. След мача антиките бягат от ринга и от рампата се присмиват на екстремните. Те от своя страна изглеждат доста ядосани.

Winner: The Ancient Gifts

На ринга сега е Captain Spencer.

Spencer: И хааа, каква огромна публика има тук, в Houston. "поп" Толкова много американски знамена, вие наистина обичате родината си, нали? "ДАААА" САЩ е най-великата страна, нали? "ДАААААА" И винаги ще бъде най-великата, нали? "ДАААААААА" Даааа, ама нееее! Америка никога не била и никога няма да бъде страна за пример, тя е държава, в която са събрани от цял свят най-големите отрепки в целият свят, тя е държава, в която ти, и ти, и ти, и ти (сочи към хора от публиката) и всеки от публиката, и всеки пред телевизорите, дори тези, които не са пред телевизорите, никои не иска да работи, никои не иска да изкара парите си честно и единственото, което правите е да крадете или продавате развалени сандвичи! "ОГРОМЕН ХИЙТ" САЩ, което не значи Съединените Американски Щати, а Съсипаните Американски Щати е най-пропадналата страна в целия свят, всеки човек идва тук, защото знае, че може просто да продава дрога и без проблеми да стане президент. Типичен пример за това е президентът ви в момента George Clinton (;[[[). Лично от него съм си купувал алкохол, но после съжалих, защото цяла вечер повръщах от него, естествено върху знамето на Америка. "ЗАЛАТА ПАДА ОТ ХИЙТ" Дори и да ме освирквате, вие си оставате същите боклуци, които не...

Joe America излиза на ринга за да защити страната си.

Joe: Спри! Спри най-после! Как не ти омръзна да говориш тези глупости? Нима вярваш в това, което каза? САЩ може и да не е най-великата държава, но тя е нашата родина и ние я обичаме и сме готови да дадем всичко за нея! Разбирам защо излизаш тук и казваш тези неща. Ти си канадец и няма как да не завиждаш за успехите на Америка, които Канада никога няма да постигне.

Spencer: Ха, ха, Канада вече е постигнала нещо, което Америка никога няма да може да постигне. Това е да бъде държава, в която да не можеш на всеки ъгъл да срещнеш курва, която да е готова да изяде лайното си, само да за получи пари. Не бих се учудил ако и жена ти работи същото...

При тези думи Joe не изтърпява и удря Spencer, при което капитана напуска ринга.

Joe: Всички виждаме, че си много добър с микрофон с ръка, но дали си същия и на ринга? Спокойно, ще можеш да го докажеш на SuperBrawl, където аз и ти ще се бием!

Spencer: Хах, ами ако откажа?

Joe: Ще докажеш, че и ти, и твоите сънародници сте пълни мишки!

Spencer: Така се обръщаш и към жена си, нали? Приемам предизвикателството ти, ще се видим на SuperBrawl.

Капитана се връща backstage.

Там пък Jeremy стои с микрофон с ръка до Titan - 2.16 метровият гигант и неговия мениджър - Solon.

Jeremy: Titan, доколкото разбрах от Raven, ти си бил първият избран от GM-то за участник в EC-а за WCW WH титлата.

Solon: Нима ти се съмняваш? Виждаш ли го, питам виждаш ли го? Той е великан, той е чудовище, което е тук, за да побеждава и нищо друго. Аз - мъдрият Solon и Titan идваме от Древна Гърция, за да сеем разруха. С моите знания и неговата умопомрачителна сила ние сме непобедими.

Jeremy: Е, това ще можете да докажете още тази вечер, когато твоят Титан ще се изправи срещу 'The Hotshoter' Eddie Barnes.

Solon: Eddie Barnes ще бъде просто тренировка за Titan и ще служи като послание за другите участници в клетката. Hotshoter, ако ме гледаш, послушай ме и се откажи от мача, защото иначе животът ти е в опасност!

Явно ще имаме още един отборен мач за тази вечер, защото на ринга излизат The Athletes - Mike Walker и Paul Barry.

Walker: WCW има нужда от малко атлетизъм и именно затова сме ние - Mike Walker - бивш златен медалист в бягане, тласкане на гюле, бокс и хвърляне на копие, и Paul Barry - бивш MMA боец, известен с най-бързия TKO! Фактите, които получих са достатъчни за да ви убедят, че аз и моят партньор сме непобедими. Дайте насам претендентите за да ги смачкаме.

За момент залата утихва, след което гръмва някаква изискана музика с леки присъствия на underground рап, при което обиколени от близо 10 полу-голи жени, облечени със съответно дълга, златна пелерина с корона и скъп, марков панталон, розова, стилна риза, пура в уста и пари в ръце на ринга излизат най-големите гъзари в историята на кеча - The Prince и Rich Daddy Bob - The Rich Bastards.

Те не казват дори и думичка, а просто дават знак двубоя да започне.

The Rich Bastards vs. The Athletes

Победата взимат копелетата след Coronation от The Prince за Paul Barry. През целия двубой, обаче богаташите си служат с измама, като дори богатият татко подкупва съдията и реферът прави fast count.

Winner: The Rich Bastards

Време е и за Main Event-a. В него един срещу друг ще се изправят Titan и 'Hotshoter' Eddie Barnes.

Пръв на ринга излиза Eddie Barnes заедно с яка пичка.

Eddie Barnes: Виж ся, Solon. Не ми пука какво ми казваш, не ми пука кой си, не ми пука, че гаджето ти е 2 метра, на ринга височината няма значение и това съм го доказвал и преди. Нека титанчето излезе тук и когато го победя искам да чуя как ще се оправдаят с приятеля си.

Barnes спира да говори и Titan излиза на ринга сам. Време е за мачът.

Titan vs. 'Hotshoter' Eddie Barnes

Titan размазва Eddie през целия мач, като шотърът не успява дори да удари титана. Мачът приключва за три минути, когато гръкът оставя Barnes в безсъзнание след Titan's Clutch.

Winner: Titan

Solon веднага излиза да се хвали.

Solon: Видяхте ли това, видяхте ли, че стана точно това, което казах?! Никои не може да победи Titan, той ще стане шампион на WCW на SuperBrawl и никога няма да загуби титлата. А вие ще гледате отстрани и ще се молите хегемонията ни да свърши, но това няма да стане!

Шоуто завършва с зловещо усмихналият се Solon и не показващият никаква емоция Titan.

Знам, че шоуто се получи супер зле, но първите издания са просто са за да може да се свикне с образите на кечистите, а и за да поставят основите на бъдещите вражди и мачове.

EDIT: съжалявам за ебаните тагове...

Spencer: И хааа, каква огромна публика има тук, в Houston. "поп" Толкова много американски знамена, вие наистина обичате родината си, нали? "ДАААА" САЩ е най-великата страна, нали? "ДАААААА" И винаги ще бъде най-великата, нали? "ДАААААААА" Даааа, ама нееее! Америка никога не била и никога няма да бъде страна за пример, тя е държава, в която са събрани от цял свят най-големите отрепки в целият свят, тя е държава, в която ти, и ти, и ти, и ти (сочи към хора от публиката) и всеки от публиката, и всеки пред телевизорите, дори тези, които не са пред телевизорите, никои не иска да работи, никои не иска да изкара парите си честно и единственото, което правите е да крадете или продавате развалени сандвичи! "ОГРОМЕН ХИЙТ" САЩ, което не значи Съединените Американски Щати, а Съсипаните Американски Щати е най-пропадналата страна в целия свят, всеки човек идва тук, защото знае, че може просто да продава дрога и без проблеми да стане президент. Типичен пример за това е президентът ви в момента George Clinton (;[[[). Лично от него съм си купувал алкохол, но после съжалих, защото цяла вечер повръщах от него, естествено върху знамето на Америка. "ЗАЛАТА ПАДА ОТ ХИЙТ" Дори и да ме освирквате, вие си оставате същите боклуци, които не...

Тоя Spencer е ебаси бруталното копеле, направо ги "изнасили". Това е най-епичната част от цялото шоу. :laugh:

Харесва ми концепцията на шоуто, има перспективи да се получи страхотен дневник, стига да имаш желание да го пишеш редовно. Аз лично ще го следя с интерес.

P.S : Извинявам се за минуса, който ти дадох, получи се от невнимание. :) ГГ !

[center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]

Това е да бъде държава, в която да не можеш на всеки ъгъл да срещнеш курва, която да е готова да изяде лайното си, само да за получи пари. Не бих се учудил ако и жена ти работи същото...

ХАХАХАХАААААААААААААААААААА

Като цяло не съм фен на дневниците със fictional герой, но изглежда обещаващо.

Поздравления за страхотната идея.С интерес ще следя как се развиват нещата във възроденото WCW.

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

Lubo Dimitrov

1. Рейтингът на първото издание на Monday Nitro е бил 3.7, а на Monday Night RAW - 5.2. Ето как коментира ситуацията Robert Edward Turner IV:

- Естествено, че съм доволен от постигнатия рейтинг. Това е едва първият ни епизод и не съм очаквал след около 20 години отново да ни гледат толкова много хора още от началото. Всичко ще дойде с времето си, не може изведнъж да се върнем на върха.

Много добре! Грамотно, промотата биваха, открояват се образи, приятно за четене, не натоварва. Забележката ми е, че не е много подредено, слагай повече tag-ове, bold-вай имената и по-бавно запознавай читателите с образите, защото са много и са нови... много хора ще се объркат. Използвай повече запознаващи сегменти, не ги изсипвай в мачове от никъде.. или преди мачове прави по-голямо интро и от гледната точка на коментаторите изкажи всичко по образите на кечистите.

Харесва ми идеята за кратките мачове и дългите сегменти, но така ППВ-тата няма да са много смислени, там явно ще правиш дълги мачове? Шоуто иначе не бе "супер зле" както се изрази, имаше си динамика и смисъл! Успех!

Любо никаква креативност, бро? :( Интересно как така твоят Spencer, се доближава толкова много до Spencer от моят дневник (BNSA). Даже си представил cheap heat-a по същият начин както аз в BNSA. Не ми харесва идеята за този дневник като цяло и го изчетох на скип. За да е по-интересен трябва да е нещо от сорта на дневника на Дани, за да бъде забавен за четене или да бъде с "герои" от форума. Освен това шоуто е станало дооооооста дълго според мен и просто писва по някое време да го четеш ред по ред.

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Lubo Dimitrov

^ Твоят дневник BNSA даже не съм го чел. (Не се обиждай) Промото на Captain Spencer съм си го измислил сам аз и няма нищо общо със този Spencer от твоя дневник. Иначе щом дневника ти е скучен, не го чети.

G, под дълги мачове имах предвид, че ще ги описвам подробно, а не само да пиша победителите. Смятам, че няма да е лошо поне на турнирите да ги пиша мачовете.

Иначе благодаря на dreikk, dani, teddy_hart и G за топлите думи и на ch1kz за критиките, но ти плюя на думите за кражбата, 'щото нема нищо подобно.

The Olimpic Hero

Много ми хареса началото на дневника ти. Цялата идея да възродиш WCW и да има отново война на рейтинги е добра. Единственото, което не ми допадна е изтърканият случай със screwjob-а на най-голямата звезда на WWE, която да отиде при конкуренцията. Разбира се тук аз имам едно много филмарско предложение, ако и ти се се сетил за него - браво. Ще ти пусна един PM, за да не спойлвам на хората, хаха.

Този дневник е лек и интересен за четене по простата причина, че почти не описваш мачовете. Дълги мачове в дневник=скука, скука, скука. Наблягай само на историите и това е. Яко е примерно как описваш подробно облеклата на кечистите, така можем да се зарибим по образите им.

Очаквано и на мен Captain Spencer ми се стори страхотен образ след якото си heel промо. Другите, които веднага ми станаха любими разбира се са богатите копеленца, хаха.

Очаквам Titan да спечели световната титла, а човекът, който да му я вземе да е Alex The Legend.

Силен старт на дневника ти, надявам се да не го зарежеш!

Lubo Dimitrov

Новини относно ppv-тата:

WCW обявиха датите на ppv-тата си за тази година. Ето ги и тях:

SuperBrawl - 19.02.2023

Uncensored 26.03.2023

Spring Stampede - 23.04.2023

Slamboree - 21.05.2023

Mayhem - 18.06.2023

Bash at the Beach - 23.07.2023

Road Wild - 20.08.2023

Fall Brawl - 17.09.2023

Halloween Havoc - 15.10.2023

World War 3 - 12.11.2023

Starrcade - 24.12.203

Гледал съм да правя периода между два турнира по-голямо за да има време за build. World War 3 съм го направил толкоз рано за да оставя време на враждите за Starrcade да се изградят перфектно.

Lubo Dimitrov

WCW Presents:

wwe_1327181324__wcw_monday_nitro_logo_by

TD Garden, Boston, Massachusetts

Attendance: 14, 324

Шоуто започва с яки chant-вания на публиката и здраво фойерверки. След това коментаторите ни приветстват.

Joey Styles: Дами и господа, вие сте с Monday Nitro! Аз съм Joey Styles, а до мен е Paul Heyman.

Paul Heyman: Здравейте на всички, които гледат в залата и пред екраните. Днес се очаква да разберем още от участниците в Elimination Chamber-a, както и отново да видим доминацията на Titan!

Joey Styles: Човече, този гигант ме плаши. Не виждам как някой би могъл да му се противопостави.

Paul Heyman: Така е, Joey, наистина титанът изглежда непобедим.

В залата зазвучава мистериозна мелодия, напомняща на лира и на рампата се появява Titan, заедно с мениджъра си Solon. Те вървят гордо покрай феновете, които ги освиркват. Те се качват на ринга и Solon започва да говори:

Solon: Миналата седмица WCW стана арена на унищожение. Всички видяхте как човекът, който държи планетата на раменете си Titan почти уби онази муха 'Hotshoter' Eddie Barnes. Той стана първата жертва на титана и само показа, че нищо, което говоря, не е лъжа. Той е в WCW за да доминира над всички други и той ще го прави и на турнира SuperBrawl той ще спечели WCW World Heavyweight Championship-a и никога няма да я загуби! *YOU SUCK CLAP CLAP CLAP YOU SUCK* Ка-ка-как смеете да обиждате човека, който държи нищожната ви планета, как смеете да го ругаете, ако не е той вас няма да ви има! *Освиркванията продължават* Е, добре, щом няма да стане с думи, тогава ще го направим с дела. Titan, покажи им силата си.

Titan напуска ринга и хваща random фен, качва го ринга и му прави съответно Chokeslam, като го задържа около 5 секунди във въздуха, а след това хваща главата му и го повдига от земята само с една ръка, като след нови 5 секунди му прави Titan's Clutch.

Solon: Ако продължите да ни обиждате, Titan ще унищожи всеки един от вас, ще направи това, което направи с тази гадина с вас. И нищо няма да го спре, защото няма човек в тази федерация, който да може да се противопостави на неговата сила!

В залата изведнъж гръмва "Blow me away" на Breaking Benjamin и по рампата се придвижва Max Blade.

Joey Styles: Max е луд, как смее да прекъсва Titan и Solon?

Paul Heyman: Не е луд, Joey, Max Blade е страхотен кечист, който лично съм гледал. Сигурен съм, че ще може да се противопостави на титана.

Max Blade: След толкова много минути лъжа не се стърпях и излязох, защото ми писна да говорите шибани лъжи! Титан? Титан? Ти сериозно ли? Да не би да не съм уцелил правилното място и да съм отишъл на карнавал вместо в WCW? Хаха, никога не съм вярвал, че ще видя нещо такова през живота си.

Solon: Ъ, ъ, млъкни, млъкни, Max Blade. Ти не знаеш нищо, то-той е истински титан, той е човекът, който държи планетата на раменете си, а-ако не е той, вие всички щяхте да сте мъртви. Titan, унищожи го.

Титана тръгва към Blade, но той излиза извън ринга.

Max Blade: Чакай малко, не съм дошъл тук да се бия, тук съм за да съобщя, че срещу вас двамата смешници стои вторият участник в EC-a на SuperBrawl. *здраво поп* Така че имам съвет към вас - ако продължите да лъжете хората, нищо няма да постигнете. По-добре отидете във фитнес залата и тренирайте за идващия мач, защото колкото и да си голям, DA BLADE IS GONNA SLICE YOU. (Т'ва трябва да е catchphrase ;[)

Музиката на Max зазвучава и той под овациите на публиката се прибира зад кулисите, а Solon и Titan стоят саднати на ринга.

Време е за първия мач за вечерта. Той ще е tag team двубой.

Съпроводени от кралска музика с леки оттенъци на рап, както и няколко яки пички, на ринга се качват The Rich Bastards.

The Prince: Hola, hola muchachos. Ако все още не сте разбрали кои сме ние - ние сме The Rich Bastards!

Rich Daddy Bob: Точно така, ние сме богати копелета, които имат всичко, което си поискат. Ние имаме много пари, ние имаме много, ама мнооого жени, нас нищо не ни интересува и правим каквото си искаме.

The Prince: Дааа, нашите пари нямат свършване, самите ни дрехи са направени от пари, всичко наше е направено от пари, защото ние обичаме парите! И вие ги обичате, нали? *ДА* Ами изкарайте си ги! *BOOOO* Въпросът е, че не сме тук да се хвалим с парите си, а за да постигнем втора победа в tag team турнира за отборните титли.

Rich Daddy Bob: Така че нека загубеняците излязат, за да им сритаме задниците!

На ринга излизат The Ancient Gifts, друг нехаресван отбор. Без да кажат нито думичка, те просто дават сигнал мача да започне.

The Ancient Gifts vs. The Rich Bastards

След напрегнат мач победата все пак взимат копелетата. Освен това след мача те жестоко се подиграват с античните като пребиват и двамата, а на Azteco му пъхат 1000 доларова банкнота в устата.

Winner: The Rich Bastards

Joey Styles: Е, Paul, богатите копелета отново взеха победа и изглеждат все по-близо до отборните титли.

Paul Heyman: Така е, никога не съм очаквал едни разглезени мухльовци да са основни фаворити за WCW Tag Team титлите, но след 2 победи явно наистина ги бива.

Пренасяме се зад кулисите, където Jeremy интервюира Captain Spencer.

Jeremy: Spencer...

Spencer: Капитан Spencer, моля!

Jeremy: Ъ-ъ-ъ, добре, капитан Spencer, миналата седмица вие казахте някои много лоши думи за Америка.

Spencer: Лоши думи? Та аз казах всичко добро за Америка, всичко, което изброих е гордост за щатите, защото всичко останало е позор. Каква страна трябва да си, за да се гордееш с наркоманизиран президент? Какъв човек трябва да си, за да се гордееш с държава, в която на всеки ъгъл има шизофреник, готов да те изнасили? Какво се смееш, бе, идиот? Смешно ли ти е, че и ти си роден в тази изгнила страна?

Jeremy: А не, не, не, не ми е смешно заради това, което чувам, смешно ми е като се сетя как избяга като бебе когато Joe America се качи на ринга. *поп*

Spencer: Избягал като бебе, хахахахаха, избягал като бебе. Ти сериозно ли? Просто не исках да направя Joe на пихтия и го защитих, като напуснах ринга.

Jeremy: Е, дори да е така, на SuperBrawl ти няма да можеш да избягаш, а ще трябва да се биеш с него.

Spencer: Да виждаш някакво притеснение в мен? Ще смачквам американеца и така ще покажа колко нищожни са всичките му сънародници. А след това ще отида в родната ми страна и ще съобщя, че Канада официално унищожи САЩ!

Spencer си тръгва и камерите ни насочват към един от коридорите, където Air Daniels връзва обувките си, минути преди да се насочи към ринга за своя мач.

Въздушният вече е на ринга.

Air Daniels: Миналата седмица аз останах един от последните четирима в 10 men battle royal-a и така си гарантирах мач за TV титлата на SuperBrawl. След мача, обаче се случи нещо странно. Онези странни типове, Dark Warrior и Dark Horse ме нападнаха и пребиха. Дори не разбрах защо го направиха, така че искам обяснение от тях точно тук, точно сега!

Вместо тъмните обаче на ринга излиза опонента на Air Daniels тази вечер - Chris Blue.

Chris Blue: Well, well, well, какво си имаме тук? Air Daniels, любимият high flyer на публиката, облечен в клин и скачащ насам-натам. С други думи - обичайното spot monkey! Типичен въздушен ас, който няма собствен стил, няма собствени moves, няма собствено мнение, а се води единствено по това, което иска тълпата. Така ли е, Daniels?

Air Daniels: Blue, ти казваш, че правя това, което ми каже публиката. Е, тя сега ми казва да ти сритам задника, така че ще го направя!

Chris Blue vs. Air Daniels

Chris Blue успява да отмъкне победата с Crash Landing след намеси на негова страна от Dark Warrior и протежето му Dark Horse. След това двамата пребиват Daniels, a Chris Blue казва от рампата:

Chris Blue: Оригиналността отново победи типичното.

Winner: Chris Blue

Зад кулисите Jeremy Borash е с The Extreme Hardcores:

Jeremy: Ben Extreme, Hardcore Boy, миналата седмица вие загубихте първия мач от Tag Team турнира.

Ben Extreme: Да, така е, ние загубихме мача, но това въобще не понижава шансовете ни за титлата. Дори сега сме още по-настървени да вземем победата в следващия ни мач и обещаваме, че опонентите ни ще влязат в света на екстремното!

Hardcore Boy: Даа, а щом някой влезе в нашия свят, не излиза от там жив!

Двамата се насочват към ринга, където вече ги чакат атлетите.

Mike Walker: Миналата седмица онзи дебелак и позлатеното гейче ни победиха с чиста доза късмет, сега, срещу екстремните ние ще докажем, че сме достоен отбор, достоен да бъде първия носител на отборните титли!

The Extreme Hardcores vs. The Athletes

Този път екстремните братя печелят мача, а след него вкарват атлетите в света на екстремното - с Paul Barry чупят маса, а с Mike Walker - стълба!

Winner: The Extreme Hardcores

Ben Extreme: Мисля, че това е ясно послание към античните и копелетата - пазете се от нас, защото хванем ли ви, и парченце няма да остане от вас!

Изведнъж камерите ни отвеждат в тъмна съблекалня.

- Когато бях малко дете аз се наслаждавах на живота си, бях щастлив, харесваше ми да играя с приятелите си, да пея, да говоря с родителите си. Бях нормално дете, дете, което не разбираше нищо, но и не трябваше да разбира нищо. И тогава... Една вечер аз се разхождах с майка си и баща си, някакъв мъж, облечен изцяло в черно се изпречи на пътя ни и намушка родителите ми с нож. 3 години не успях да преживея загубата на най-добрите ми приятели, аз повече нямаше да мога да ги чуя. Но после разбрах, че няма смисъл да плача, а да направя така, че да няма други като мен. Затова станах свещеник и за 15 години се надявам, че съм направил поне един човек по-добър, от това, което е бил. Сега, обаче съм тук, в WCW със същата цел - аз искам само да направя федерацията по-добро място, място без омраза. Точно затова и ще вляза в EC-a на SuperBrawl, за да победя другите сам и да не ги накарам да се мразят. Това е моята цел, това е целта на 'Shining' Steve White.

Време е за третия мач за вечерта. В него ще вземе участие Joe America.

Той вече е на ринга и очаква съперника си.

А той е... Scotty Idol. Той се качва на ринга с микрофон.

Scotty Idol: Благодаря, благодаря за аплодисментите. *нЕма такива* Аз съм човекът, на който всички вие се възхищавате, аз съм вашия идол, аз съм Scotty Idol. Като ваш идол аз никога няма да ви разочаровам, затова и съм тук, на ринга, до Joe America. Както виждам вие въобще не го харесвате, затова ще ви отърва от него.

Joe America vs. Scotty Idol

След намеса на Captain Spencer Scotty Idol все пак взима победата със Spiral Tap.

Winner: Scotty Idol

След мача капитана заключва Joe в The TAAL и не го пуска за около 30 секунди, преди да му изшушне.

Captain Spencer: Това бе само поглед в бъдещето Joe, защото и на SuperBrawl ти ще бъдеш победения, а аз, заедно с всички канадци ще празнувам успеха си!

Сега Max Blade е при Jeremy Borash.

Jeremy: Max, в началото на шоуто ти много обиди Titan и Solon. Каква беше причината да го направиш?

Max Blade: Причината? Причината беше, че ми омръзна да лъжат всички хора за това, че той бил титан, че държал планетата на раменете си и всички тези подобни глупости. Няма такова нещо, титанът е обикновен идиот, който използва физическите ти данни за да печели, защото иначе не може да вдигне да вдигне дори единия си крак. Да не говорим за онзи Solon. Философ... Какво по дяволите? От далеч си личи, че той е поредният олигофрен, който знае само да яде и пие. Лъскавото му костюмче не може да ме убеди, че дори разбира какво говори.

Jeremy: Добре, но гледайки мачът на Titan миналата седмица не смяташ ли, че шансовете на останалите 5 в EC-a са малки?

Max Blade: Да, признавам, че титанът наистина е силен на ринга, но това няма да ме спре да туширам и него, и другите участници в мача, за да стана първия WCW World Heavyweight Champion на възроденото WCW.

Jeremy: Като заговори за други участници, по-рано се разбра третият кечист, който ще влезе в постройката на демона - 'Shining' Steve White. Имаш ли го за сериозна конкуренция?

Max Blade: Виж, уважам Steve White заради смъртта на родителите му, но забога, къде му е бил на Raven ума когато е вкарал свещеник в клетката? Не смятам, че има някакъв шанс за титлата, защото по думите му си личеше, че въобще не е готов за такъв мач.

Blade си тръгва.

Сега е време за МЕ-та.

Titan ще се изправи срещу младия Craig The Fisherman.

Титанът вече е на ринга, сега по рампата ходи и рибаря.

Craig: Хей йо, кой иска да хванем малко риба? Питате каква риба ще ловим? Рибата титан!

Titan vs. Craig The Fisherman

Абсолютна доминация на Titan, който разбира Craig и печели лесна победа.

Шоуто завършва с вдигналият високо ръце Titan и пляскащият му от рампата Max Blade.

Lubo Dimitrov

Рейтингът на тазседмичното WCW Monday Nitro е бил 3.5, което значи по-малко от рейтинга миналата седмица. Рейтингът на Monday Night RAW пък е бил 5.1, което също е по-нисък показател от предишното издание.

В интервю с Alex The Legend, на въпрос дали в бъдеще ще работи с WCW, той е отговорил:

- Не мисля, че в близките месеци, а и години ще се занимавам с кеч. Просто случката с WWE и Paul Levesque ме отврати от wrestling-a и в момента гледам само да си почина.

Robert Edward Turner IV заяви, че е много доволен от Max Blade, Titan и Captain Spencer, като каза, че в момента те са звездите, които представляват WCW.

Очаква се card-ът на SuperBrawl да не надвиши 5 мача.

Страхотно шоу.Поздравления.Съгласен съм с казаното от Robert Edward Turner IV : "Robert Edward Turner IV заяви, че е много доволен от Max Blade, Titan и Captain Spencer, като каза, че в момента те са звездите, които представляват WCW."Още веднъж поздравления и продължавай в същия дух.

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

WCW Nitro:

Плюсове:

+ Titan е голям образ!

+ Грамотно шоу, добре подредено, много добре описани сегменти... впечатлен съм!

+ Винаги използвам дълги начални сегменти, това е много добър хайп/build up елемент, поздравления за избора да го правиш и ти!

+ Много добре си улучил формат, в който мачовете да минават леко за читателите, а да се радваме на изобилие от сегменти.

+ МНОГО ми харесва типичният "кеч" начин, по който говорят и се представят участниците в дневника. Говорят на публиката като на малоумници, изливат типични реплики за да пушват конкретния образ, интеракцията с публиката е внушителна тук! Точно това е основният стил използван в кеча, а и методите ти се доближават до структурата на промотата в WCW... RIP.

+ Много на брой и интересни образи и персонажи!

+ Наличие на мениджъри... ми лайк.

Минуси:

- Стандартните истории са супер и образите също, но на моменти липсват по-комплексни и драматични истории. Като кеч шоу е страхотно, но има нужда от малко fiction за да го четат всички.

- Няма да е зле Main Event-a на всяко шоу да е описан с повече детайли... иначе се убива завършека на шоуто.

Страхотно шоу, продължавай в същия дух!

Lubo Dimitrov

^ По-комплексните и драматичните истории съм ги оставил за по-нататък, 'щото прецених, че първо трябва един период на "запознанство" с кечистите чрез обикновени вражди, а чак след това да се бият из магазините. :D Иначе благодаря за изчерпателното мнение, много ме надъхват такива "писания". :D:)

EDIT: Благодаря и на teddy_hart. :)

Lubo Dimitrov

WCW Presents:

Chesapeake Energy Arena, Oklahoma city, Oklahoma

Attendance: 12, 320

Както винаги започваме с мощно cheer-ване от феновете и фойерверки. Сега и коментаторите да кажат нещо:

Joey Styles: Дами и господа, вие сте с поредното издание на WCW Monday Nitro!

Paul Heyman: С всеки изминал ден SuperBrawl наближава все повече и повече, а с него и Elimination Chamber мача за The WCW World Heavyweight Championship. След като вече знаем трима от участниците - Max Blade, 'Shining' Steve White и Titan ни остава да се надяваме тази вечер да разберем още имена!

Joey Styles: Освен това - историята между Dark Warrior, протежето му Dark Horse и Air Daniels за WCW TV титлата се заплита, но да не забравяме, че в мача има още един участник - психично болния Kross. Какви ли обрати ще предприеме враждата днес?

Paul Heyman: Няма как да не споменем и продължаващия с пълни сили турнир за WCW Tag Team титлите, къдетo The Rich Bastards са се устремили право на върха с две победи, но миналата седмица The Extreme Hardcores доказаха, че не трябва да бъдат взимани на шега.

Изведнъж по рампата, облечен изцяло в дрехи с цветовете на USA, с американско знаме на рамене и микрофон се показва Captain Spencer:

(междувременно на ринга има контейнер)

Spencer:Oh, say! can you see by the dawn's early light

What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming;

Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight,

'er the ramparts we watched were so gallantly streaming?

(химнът на USA)

Captain Spencer:Великолепно! Великолепно! Страхотна песен, наистина те надъхва, наистина те кара да я пееш с удоволствие, сякаш тя сама извира от устата ти както когато някой тъп американец повръща хот-дог например. ХАХАХАХХАХА Вие тъпи американци! Чудите се защо съм облечен в такива дрехи? Чудите се защо нося грозното ви знаме на раменете си? Чудите се защо пея проклетия ви химн? Е, аз всъщност не знам защо, но знам какво да направя с тях:

И в следващия момент всичко американско що има по себе си (панталони, блузи, знамена) отиват в кофата за боклук. Той дори се прави, че повръща, за да изхвърли и американския химн. Сега той остава само по шорти.

Captain Spencer: Ето така се изхвърля боклука ХАХАХАХАХХАХА! И за да ви покажа какво са истински цветове, какво е истинска красота, какво е истинско знаме... Ще трябва да ме изчакате, защото съм ги забравил някъде.

Spencer се връща зад кулисите, където след малко забавяне излиза изцяло променен - с канадски дрехи, канадският флаг и:

Spencer: O Canada!

Our home and native land!

True patriot love in all thy sons command.

With glowing hearts we see thee rise,

The True North strong and free!

(химнът на Канада)

Spencer: Ето това наистина е страхотна музика за ушите, нещо, което те кара да се разчувстваш за своята горда нация, за своят горд народ, за своята горда държава! *BOOOOOOOO + яко хвърляне на боклуци* Знаете ли, booo-вайте ме колкото искате, това няма да промени факта, че извън тази зала единствената ви работа е да си седите в малките къщи, впрочем само тези които имат къщи, а те са 5%. Та, вие седите в малките си къщички, ядете поредния бургер с пилешко месо по-старо от баба Адисън и гледате поредния тъп латино филм вместо да си намерите работа и да дадете пример на децата си, които след това стават още по-жалко копие на самите вас. Навсякъде, във всяка област Канада е по-велика от USA, дори и в кеча американските мухльовци никога не са били на нивото на канадските легенди. Нужно ли е да изброявам - Bret Hart - най-техничния кечист на всички времена и роден къде - в Канада естествено, брат му - Owen Hart, още един страхотен кечист, който обаче намира смъртта си по вина на американската федерация WWF, легендарните Edge и Christian *през цялото време яко поп за всички изброени легенди* Кажете ми как ще сравните тези кеч богове (gods of wrestling ;[) с американеца Joe America? Сериозно? Джо не може да се сравнява дори с прабаба ми, защото и тя ще го победи, ако се бие срещу него. А сега, на SuperBrawl, не прабаба ми, а аз, Captain Spencer, завършил канадско военно училище, и награден с чин капитан ще се бие с малкия Joey и ще му дам урок, какъвто никой не му е...

Най-после непрекъснатото boo-ване е прекъснато от поп за появилия се Joe America:

Joe America: Спенсър ще ти кажа нещо, две седмици ти плямпаше всякакви глупости относно USA. Набеди я милиони пъти, обвини я в немислими неща, обвини тези хора в немислими неща и на мен ми писна, писна да обиждаш моята страна и сега аз ще те науча на урок - никога не обиждай USA, никога не хвърляй знамето и в контейнера, кучи сине, защото в кофата за боклук има място само за теб, канадска отрепко!

Joe America се нахвърля върху Spencer и те си спретват здраво меле, преди Spencer да го забие в металния контейнер. След това капитана заключва TAAL (the Anti-American Lock) и след като изтощава напълно американеца го хвърля в контейнера.

Spencer: Ето какво стана когато си позволи да излезеш на ринга - ти беше изхвърлен, точно както ще стане на турнира, където ще се бием в dumpster match!

Пренасяме се зад кулисите, където в стаята си седи Raven заедно с много яка мацка.

Raven: Е, на какво си готова за да подпишеш договор?

Мацка: На всичко...

Двамата започват да се целуват, когато се появява Kevin Hero.

Kevin Hero: Хей, Raven, много ти благодаря, че си ме включил в мач тази вечер. Радвам се, че ще мога да се бия за първи път тук и да докажа качествата си.

Raven: Ъ, добре Kevin, но в момента както виждаш съм... Малко зает.

Kevin Hero: О-о-о, сължалявам, наистина не забелязах госпожицата. Извинявам се, че ви прекъснах, оставям ви. О, преди това да ви разкажа една смешна история, подобна на тази. Веднъж си седях у нас и гледах любимото си talk show, когато изведнъж баба ми се появи и изключи телевизора. Хахаахаа не можете да си представите колко ядосана изглеждаше...

Raven и мацката напускат стаята докато той продължава да си говори.

Първият мач за вечерта ще е отборен. На ринга, съпроводени от музиката си и яките пички излизат Rich Bastards.

Daddy Bob: Миналата седмица след като победихме Ancient Gifts ние се качихме в лимузината си и отпътувахме към най-близкия стрийптиз бар. Но докато все още се возехме и опипвахме тези кукли (сочи пичките) ние видяхме по плазмата си, че бедняците Extreme Hardcores казват нещо от вида "богати копелета, пазете от нас, за да не влезете в света на екстремното". Боже, като ги гледам, този "екстремен свят" би трябвало да означава най-бедното място на света, нали? *BOOOO*

The Prince: Както и да е, ако ще този "свят" да е рая, ние не мислим да ходим там, защото живеем в собствен рай. Така че Ben Extreme, Hardcore Boy, довлечете си задниците до тук, за да ви отведем в света на загубеняците.

Без никакво забавяне екстремните вече са на ринга и е време мачът да започне.

Extreme Hardcores vs. Rich Bastards

Мачът минава по обичайният начин - копелетата се опитват по всякакъв начин да подкупят съдията, но накрая Hardcore Boy прави Tool of Destruction на Rich Daddy Bob и братята нанасят първа загуба на богаташите.

Winner: Extreme Hardcores

След мача The Prince се опитва да издърпа Bob от ринга, но получава baseball slide и си тръгва с курвите без партньора си. А той получава shooting star press през маса. Extreme Hardcores ликуват.

Зад кулисите Jeremy Borash е до Air Daniels.

Jeremy: Daniels, две поредни седмици Dark Warrior и Dark Horse те пребиват. Какво мислиш, че искат те от теб?

Daniels: Нямам никаква представа какво съм им направил. В battle royal-a преди две седмици дори не ударих никои от тях, на никои нищо не съм казал, а те просто ме нападат и ме пребиват. Явно искат да ме откажат от мача за Television титлата, но това няма да стане. Аз отивам на SuperBrawl и там печеля титлата!

Jeremy: Не смяташ ли, че в лицето на "Тъмните" и психично болния Kross имаш прекалено силна конкуренция за да се смяташ за сигурен победител?

Daniels: Повярвай ми, Jeremy, познавам възможностите си и знам, че мога да го направя. Занимавам се с кеч откакто бях на 15 години и оттогава няма ден, в който да не съм тренирал и все пак не успях да пробия по-нагоре от ROH. Сега имам шанс да стана легенда на велика федерация като WCW, така че не мисля да го пропускам. Още тази вечер когато си партнирам с Kevin Hero ще докажа, че съм достоен да бъда шампион. *поп*

Камерите ни преднасят в един от коридорите, където Kross върви заедно с Ice Man. Те ще се изправят срещу Air Daniels и Kevin Hero.

Психото и партньора му за този двубой вече са на ринга.

Kross: Сигурен съм, че вече ме познавате, но мисля, че ще е правилно да ви представя моя "колега" за този мач - Ice Man. Кажи няколко думи, Ice.

Ice Man: Нямам какво да кажа а и не обичам много, много да говоря, нека просто противниците ни излязат, за да бъдат победени.

Противниковият отбор вече е на ринга и е време мачът да започне.

Air Daniels & Kevin Hero vs. Ice Man & Kross

Daniels и Hero доминират през целия мач и накрая взимат победата след като Hero "посреща" Ice Man (Hero's Welcome). Kross пък предава съотборника си и след края на двубоя разбива главата му със стол.

Winner: Air Daniels & Kevin Hero

Докато спечелилите се радват на ринга по рампата се появяват Dark Warrior и Dark Horse. След около 2-минутен бой Dark Warrior е прогонен от ринга, а Dark Horse отнася Hero's Welcome и AirWave. Този път Daniels ликува.

Сега се пренасяме на паркинга, където от луксозна лимузина излиза едно от най-големите имена в кеча в момента - Slash!

На ринга пък е главният мениджър Raven, който явно ще ни представи новодошлия кечист.

Raven: Дами и господа, за мен е удоволствие да ви представя най-добрият кечист в днешно време - Slash!

The Biggest Star in the Wrestling Industry излиза на ринга под бурните аплодисменти на публиката.

Raven: Slash, радвам се, че макар да имахме някои неразбирателства около новия ти договор, ти прие да се съзтезаваш за World Championship Wrestling. Тъй като си много ценна придобивка за WCW ти директно влизаш в борбата за титлата в тежка категория и ще се биеш за нея на SuperBrawl в Elimination Chamber мача!

Slash: Естествено, че ще се бия за нея, Raven, иначе никога нямаше да подпиша тъпия договор, който между другото дори не отговори на личните ми условия.

Raven: Знам Slash и въпреки това се радвам, че прие да дойдеш тук, в WCW. Наистина го оценявам, както и всички фенове. *BOOOO*

Slash: Смятам, че все пак е правилно да оповестим някои неща около договора ми сега, пред тези хора, за да не се налага да ти ги припомням по-късно. Първо - нямаш право да ме включваш на мач на седмично шоу. Ще се появявам само когато си искам.

Raven: Ами, да, добре...

Slash: Второ - нямаш право да ми отказваш title shot-ове за която титла си поискам по всяко време, ясно?

Raven: Ъ-ъ-ъ, да, ясно. *публиката започва да крещи "contract sucks"*

Slash: Трето - получавам служебен автомобил, служебна охрана, служебни слуги и месечна заплата от рода на ... 300,000 долара. *BOOOOOO*

Raven: Ами, щом така трябва...

Slash: И последно...

Max Blade излиза под бурните овации на публиката.

Max Blade: Хей, Slash, млъкни за бога. Идваш на ринга и публиката те аплодира, а в следващия момент започваш да говориш всякакви глупости за пари, title shot-ове и други подобни. Толкова ли си слаб, че договорът ти да включва клауза "мачове за титли когато си поискам"?*поп*

Slash: Max, тук на ринга обсъждаме важна работа, върни се зад кулисите, защото наистина ще се ядосам и ще го отнесеш. *Blade се усмихва* Raven, разкарай го или ще напусна WCW веднага.

Raven: Ъъъ, Max, моля те, върни се зад кулисите. По-късно ще поговорим.

Max Blade: Ооо Raven спри по дяволите, не мога да търпя да гледам как лижеш задника на този кучи син. На него въобще не му пука за компанията, пука му само да има изгоден любовник под ръка. *ЯК поп*

Slash: Тук прекали, Blade, сега ще си го получиш.

Slash тръгва да атакува Max, но бива прогонен от ринга.

Max Blade: По-добре внимавай с кой се закачаш, cause DA BLADE IS GONNA SLICE YOU!

Slash се прибира зад кулисите разярен, като Raven се опитва да го успокои.

Време е за третия мач за вечерта. В него един срещу друг ще се изправят Titan и местен кечист, наричащ себе си "The Titans' Killer".

Пръв на ринга излиза Titan, бурно освиркван, след това се появява и The Titans' Killer с микрофон в ръка.

Малко обяснение да дам - The Titans' Killer е "местен" кечист, защото ще бъде просто squash-нат, а не исках някой от face-овете на компанията да бъде скуашван сега, защото по-късно ще изглежда прекалено слаб. Иначе The Titans' Killer не е част от roster-a т.е. няма да участва по-нататък в шоутата.

The Titans' Killer: Точно това чаках. Чаках WCW Monday Nitro да дойде тук, в Oklahoma City, за да докажа на всички, че титаните могат да бъдат побеждавани. Така че се готви да загубиш, копеле!

Titan vs. The Titans' Killer

За около минута Titan разхвърля противника си на ринга, след което приключва мача с Titan's Clutch.

По-лошото се случва след мача. Titan, по заповеди на Solon, заключва отново Titan's Clutch, като държи опонента си така за около 40 секунди. След това му прави два последователни chokeslam-a, а върхът на всичко е, че след това хваща The Titans' Killer в позиция за Two Hand Chokeslam и от ринга го хвърля през коментаторската маса!

Solon: Това бе поредният заблуден глупак, който си мислеше, че може да се сравнява с моя Titan. Всички са много въодушевени преди мачовете си с титана, но след него не могат да помръднат. А когато човекът, който държи планетата на раменете си има около себе си 6 тона вериги и 5 други смъртни, то нищо няма да го спре да ги убие всичките до един! *Злобен смях и яко heat*

Joey Styles: Paul, с всяка изминала седмица започвам да се страхувам все повече и повече от този гигант. Видя ли какво направи с местния кечист The Titans' Killer.

Paul Heyman: Така е, Joey, той е машина за убиване, а Solon умело я контролира. С затъмненото съзнание на подлия му мениджър и с неговата нечовешка сила, това определено е един от най-страховитите дуети в историята на американския, а и не само кеч.

Сега зад кулисите Jeremy Borash се е натъкнал на спорещите Raven и Slash.

Jeremy: Господин Slash, може ли само за минутка?

Slash: Какво, какво за бога е това? Raven, не ти ли казах, че не искам никакви тъпи интервюта?

Raven: Ъ-ъ-ъ, да, да, Jeremy, махни се оттук, моля те, по-късно ще поговорим.

Jeremy: Но аз искам само да разбера как Slash реагира на нападките от страна на Max Blade.

Slash взима микрофона от ръцете на Borash.

Slash: Нямам на кой да давам обяснения за нищо. Max Blade опитваше да се прави на герои, но ще си го получи на SuperBrawl, където ще му смачкам фасона. А сега се разкарай!

The Biggest Star in the Wrestling Industry хвърля микрофона по Jeremy и се насочва към лимузината си.

А камерите ни отвеждат на стадион и по-точно на леко-атлетическа писта.

Paul Barry: Още малко, още малко, ДА! Снимай тук, снимай новата звезда! Mike Walker току що подобри 15 годишния рекорд на Юсейн Болт по бягане на 100 метра. Страхотна работа, Mike!

Mike Waler: Даа така е, Paul, Болт може да ми лиже задника хахаха. Както виждат всички фенове на WCW, ние със съотборника ми наистина се ядосахме от тези две загуби и тренираме много усърдно тук, на пистата, в залата на ринга, и в домовете си. Какво тренираме в домовете си? Вдигане на трофеи!

Paul Barry: Гответе се, Extreme Hardcores, гответе се, Rich Bastards, гответе се, Ancient Gifts, защото атлетите са заредени на сто процента и са готови да мачкат!

Отново се връщаме в залата, където ME-та ще е triple threat match между Captain Spencer, 'Shining' Steve White и Max Blade.

Пръв на ринга излиза Steve White, посрещнат с добра реакция от публиката. След него на ринга се появява Captain Spencer, бурно освиркван. Последен излиза и Max Blade и получава най-големия поп на вечерта.

'Shining' Steve White vs. Captain Spencer vs. Max Blade

Преди двубоя Steve White подава ръката си и на двамата, като Blade приема, а Spencer отказва. Мачът се развива равностойно, като понякога Max и Steve работят заедно. Spencer, обаче успява да заключи White в TAAL, но Joe America се появява по рампата, бутайки контейнер. Spencer отпуска захвата и това позволява на бившия свещеник да го тушира чрез schoolboy!

Winner: 'Shining' Steve White

След мача Joe America изритва Spencer извън ринга и го вкарва в контейнера! Резултатът вече е едно на едно.

White пък тръгва да напуска ринга когато без да иска се блъска в Max. Те, обаче не се сбиват, а просто се разминават. Titan, обаче излиза на ринга и и Blade, и Steve му налитат, но той ги неутрализира и ги просва с двойно задушаващо. Отново титанът ликува в края на шоуто.

Молим всички, дето ще прочетат шоуто, да хвърлят и по едно коментарче к'во е добре, к'во не е добре и т.н.

EDIT: Извинявам се на всички за факаното лого, просто каквото и да направя не се появява шибаната картина...

За пореден път ще кажа,че шоуто е страхотно.Не ми хареса само ролята на подмазвач,която беше отредил на Raven.Raven по-скоро би спукал от бой Slash отколкото да му целува задника,зада подпише договор с WCW.Обрзът на Slash е много-добър.Исканията му бяха просто невероятни,а заплатата,която поиска просто ме уби - 300,000 долара.Ще следя с интерес как ще се развият нещата около Slash.Това,което ми хареса е как развиваш образът на Captain Spencer.Captain Spencer ми стана eдин от любимците.Тоя пич изтрепва рибата всеки път.Определено .Не спира да оплюва USA и всичко американско и да издига родината си Canada.Другия път може да напишеш как Captain Spenser се фука,че хокея на лед е измислен от канадци.И,че Националната хокейна лига е основана през 1917 година в Монреал, Канада.Такива неща.Въобще образът на Captain Spencer има голям потенциал,който се надявам да продължиш да развиваш.

Lubo Dimitrov

^ Мерси за хубавите думи. Иначе за образа на Raven на подмазвач - то това не му е образ, ами просто понеже Slash е много претенциозен и GM-то се опитва по всякакъв начин да го запази в WCW, за да не отиде в WWE. Това е всичко. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...