Jump to content

WWE 2OO5 - THE NEW REGIME

Dani_ebe

Recommended Posts

Monday_Night_Raw.jpg

Target Center Minneapolis, MN

Моля приветствайте шампиона на WWE Джоооооон Синааааааа!

Сина слиза по рампата, радвайки се на бурните овации на маучуганите в залата и леко разочарован от хейтърите в залата.

[John Cena]-Здравейте, Minneapolis! Последната седмица беше интересна, явно новия мениджър си прави тайни уговорки с някой от звездите. Проблема му е, че замеси и мен с моята титла, забавното в цялата история е, че Трите Хикса явно му духа, щом той директно се класира на финала за определяне на противника ми на предстоящото PPV. Но мен това не ме интересува, който и да дойде срещу мен на SS, изхода ще е един, аз ще седя с вдигната титла в края на мача, така че:

Безплатен съвет ще ви дам тук сега.

Откажи се Майкълс и ти тъпа Игра.

Ако не искате накрая боя да си отнесете

По-добре е преди мача още да се предадете…

ТАЙМ ТУ ПЛЕЙ ДЪ ГЕЕЙМ..

Трите Хикса пристъпва яростно към ринга, май не е доволен от чутото.

[HHH]-Сина, Сина…винаги си толкова забавен с твоите рими, ако можеш да впечатлиш някое дете с тях, мен не ме впечатляваш. Когато дойде SS и наритам дебелия ти задник на ринга, ще разбереш на какво е способен Играта HHH.

I think I'm cute.

I know I'm sexy

Шон Майкълс излизан а ринга под овациите на публиката, взима микрофона и поглежда Трите Хикса.

[HBK] – Струва ми се, че си прекалено уверен в победата си тази вечер. Нима забрави срещу кой се изправяш, самият Heartbreak Kid!

[HHH] – Шон, приятел си ми, но и двамата знаем, че аз ще победя тази вечер, затова и ти помогнах, изиграх картите си правилно, сеща ще получа заслужения си шот за титлата!

[HBK]- Ха-ха, не ми трябваше твоята помощ…знаеш ли какво, Хънтър?! През годините съм ти помагал много пъти, ти си ме използвал, за да се добереш до славата, но това време свърши. Сега единствено имам…..две думи за теб!

Шон вдига микрофона си, а публиката извиква силно „SUCK IT”. След това удря с микрофона главата на Трите Хикса и излиза от ринга. Джон Сина е в недоумение от станалото между двамата бивши приятели, той също напуска ринга, оставяйки само Хиксовете там.

[JR] – Мисля, че ни очаква много интересен мач в края на тази вечер.

[Jerry Lawler] – Мисля, че ще се получи страхотен главен мач, но преди това имаме също много важен мач, той е за претендент за Интерконтиненталната титла и ще е мач със стълби, този мач, веднага след рекламите!

РЕКЛАМИ

RVD vs Shelton

ladder match

Двамата кечисти са на ринга, когато гонгът е даден, те се втурват навън, където взимат по 1 стълба и се връщат на ринга. Шелтън обаче е по бърз и когато RVD се качва той го удря със стълбата в тялото, нанася му още един удар и след това бързо поставя в центъра стълбата и се опитва да вземе закачения договор за мач за интерконтиненталната титла. RVD бързо се изправя и го събаря на земята по гръб, след което започва да го рита с крака, вдига го и опитва суплекс, но е блокиран, двамата започват да си разменят удари, но Шелтън надделява. Той прави dropkick,а след това вдига RVD и го засилва към сглобката на въжетата, RVD се блъска в ъгъла и пада на земята, Шелтън се засилва и прави baseball slide вътре в ринга, при което удря RVD и го избутва извън ринга. След този ход на Шелтън Бенджамин му остава да се изкачи по стълбата, той започва да се катери, но по рампата се задава Рик Светкавицата, който бързо събаря стълбата на Шелтън и той пада от високо, след това Светкавицата започва да го налага силно с удари в главата и го изкарва извън ринга, RVD свестен се качва на ринга и откача договора.

Той е победител от мача, но Ric Flair се качва бързо на ринга и бута стълбата, на която стои победителя RVD, той пада директно върху въжетата, но Светкавицата не спира до тук, започва да му раздава удари в главата, удар по гърдите WHooool, закарва го по средата на ринга и му заключва Figure 4 Leglock, RVD блъска с ръка по ринга, но това няма значение, след минута, Ric отпуска захвата си и взима микрофон.

[Ric Flair] – Whoool. Сигурно се чудиш защо ти помогнах? Причината е само една, защото на SS искам да ти докажа, че съм по-добрият кечист от двама ни, че мъдростта и опита за много по-важни. Шелтън е бита карта, бих го преди няколко седмици, а на SS когато ти направя тази същата Фигура 4 и ти се предадеш, ще докажа не само на теб, но и на целия свят, че Светкавицата е по-добър от RVD и от всяка друга млада звезда, защото имам опита, с който станал толкова добър. Затова се приготви за края си!

Зачервеният Рик излиза, а RVD остава да лежи на ринга.

Backstage сме с Carlito

[Josh Matthews] – Carlito, публиката се чуди, дали ще приемеш предизвикателството на Eugene за hardcore match, тази вечер.

[Carlito] – Естествено, че ще го приема, искам да пребия този малък инвалид, да го накарам да съжалява, че се е родил. Даже не знам как се осмелява да ме предизвиква на такъв мач, след боя, която му дадох миналата седмица, но това е по-добра възможност за мен, да пребия малката невестулка, днес след мач ще има много кръв, но няма да е моята, ще е кръвта на Eugene.

[Josh Matthews] – Драги зрители, след тази закана на Карлито е ясно, че ще има мач между него и Eugene по-късно, аз лично очаквам този мач с нетърпение, така че седнете удобно, вечерта ще е страхотна.

РЕКЛАМИ

[JR]-Информират ме, че следва мач, който главния мениджър hacky е обявил преди броени минути, става въпрос за tornado handicap match между Джон Сина и двама опоненти, които имена hacky не е обявил, но ето го него, той е застанал накрая на рампата.

[hacky]-Явно някой хора не знаят каква е властта ми тук и се правят на много важни, но разберете за мен всички сте едни миризливци, които имат не повече права от парцала, с който чистача мие пода. Тъй като Джон Сина се правеше на голям мъжкар, нареждаше ме, прекалено много си позволи и когато контрола е в моите ръце…аз определям правилата на играта. Затова представям ви опонентите на Сина в този мач – шампионите по двойки Cade & Murdoch.

John Cena vs Cade & Murdoch

Шампионите по двойки излизат, получаващи огромен хийт от публиката, никой не ги харесва, но на тях не им пука! След това публиката приветства Джон Сина, който се качва бързо на ринга, гонгът е бит и мачът може да започне. Двамата се втурват върху Сина на мига, обсипвайки го с множество удари по тялото и главата, но той не се дава и ги изблъсква от себе си, засилва се към въжетата и стоварва рамо върху Cade, отново се отласква от въжетата и събаря Murdoch на земята. Cade oбаче нанася удар в гърба на Джон и той пада на земята, където шампионите по двойки му нанасят множество удари, Джон Сина няма шанс, бива ужасно пребит с множество удари в главата и тялото. Cade и Murdoch правят Sweet and Sour и следва опит за туш..1…2…повдигане О.о Не може да бъде, Джон Сина се повдигна, след толкова много бой, той все още има сили, но той получава още едно Sweet and Sour , отново опит за туш…1…2.Джон Сина повдига рамото си, вбесени Cade и Murdoch взимат по един стол, с които почват да налагат шампиона. Съдията бие гонга за победа на Сина чрез DQ, но двамата побойници не ги интересува това, те продължават да налагат Сина.

Чува се музиката на Tajiri, той бяга надолу по рампата, следван от The Hurricane, те влизат на ринга, избиват столовете на шампионите по двойки и започват да ги налагат, Таджири прави dropkick на Cade и го избутва от ринга, точно когато The Hurricane Eye of the Hurricane на Murdoch, който след това изпълзява под най-долното въже. Двамата тръгват нагоре по рампата, а Таджири и Hurricane проверяват дали Джон Сина е добре.

Камерата е backstage, където следва Murdoch & Cade, които току що бяха позорно изхвърлени от ринга от дребосъците Tajiri и Hurricane. Насочват се директно към главния мениджър hacky, който си пийва кола и играе на фифа 2011.

[Murdoch]- Ей, видя ли кво стана, за да задоволим твоите нужди, ни нападнаха в гръб, искаме следващата седмица мач срещу тези две джуджета

[hacky]- Първо – аз казвам какви мачове, ще има, не сте никакви, че да казвате, какво искате и какво не, и второ – заради това, че ме прекъснахте, загубих мача си на фифа срещу известният български играч Socki… Но в същност като се замисля..ще ви дам желания мач, но ще е на SS, също така залога ще е вашите титли!

[Cade]- Какво, как смееш да залагаш титлите ни?!

[hacky]- Хайде изчезвайте ми от главата преди да обявя мач, четирима срещу вас двамата.

Cade & Murdoch ядосани тръгват към съблекалнята си, оставяйки hacky да си играе игричката.

Carlito vs Eugene

hardcore match

На ринга излиза под освиркванията на публиката Caaarlitooo, който носи метална тръба със себе си. След него носещ метален стол излиза Eugene, още преди началото от реакцията на публиката се разбира, че тя ще подкрепя Eugene. Гонгът е бит и двамата посягат да се ударят с предметите си, като ги удрят един в друг, Carlito изпуска тръбата си и Eugene му нанася удар в главата, при което Carlito се свлича на пода. Юджийн пробва бърз туш, хвърля стола на страни и опитва …1 и повдигане веднага, Юджийн се изправя и поглежда към стола си, но при хвърлянето му той е паднал отвън, затова излиза да го вземе, но Карлито през това време слиза от другата страна на ринга и влиза под него, без Юджийн да го види и когато идиота се връща на ринга започва да се чуди, къде е Карлито, от своя страна Карлито пък излиза зад Юджийн, държейки бухалка обвита с бодлива тел, с която удря противника си в гърба, той пада на земята и следват още 4-5 удара по тялото. Юджийн е целия в кръв, но Карлито няма милост, обръща Юджийн по гръб и слага бухалката с подлива тел върху челото на противника и прилага силен натиск, Юджийн не издържа и почва да удря по ринга, той се предава, победителя в мача е Карлитооо. Победителя остава бухалката си и намира металната тръба, която беше донесъл на ринга, с нея нанася множество удари по колената на Юджийн, съдията се опитва да го спре, но той иска да го размазва още и още. Излизат още много съдии и лекарски екип, Карлито е изпратен в съблекалните, а Юджийн стенейки в кръв получава нужната медицинска помощ.

РЕКЛАМИ

[Jerry Lawler] – Информираха ме, че след това ужасно пребиване, Юджийн е приет в болница в много тежко състояние. Аз лично не очаквах това от Карлито, такава голяма агресия от такъв младеж.

[JR} – Аз пък искам да ви съобщя една новина относно предстоящото PPV – обявен е мач за женската титла, който ще е Fatal 4 Way и е между Lita, Victoria, Trish и Torrie. Но сега да се насочим към главния мач на вечерта, разбрах че Трите Хикса е провел личен разговор с много от звездите, както и с главния мениджър hacky, но какво точно са говорили остава в тайна.

HBK vs Triple H

Публиката е на крака, защото влиза Шон Майкъъълс. Трите Хикса го чака на ринга, където тъй дългоочаквания мач започва. Двамата си разменят удари в началото, Трите Хикса се засилва към въжетата и при връщането си удря Шон с коляно, Шон е на земята, а трите хикса го налага с удари, вдига го и опитва Педигрий, но е блокиран, Майкълс нанася удари в тялото на Играта и прави суплекс, качва се на сглобката и опитва да забоде лакъв на Хиксовете, но той се одръпва, двамата лежат на пода, изправят се почти едновременно и Шон се засилва към въжетата, но ХХХ го посреща като прави гръбнакотрошяч, вдига го и отново опитва Педигрий, но Шон отново го блокира и това е Sweet Chin Music, но се чува музиката на Кърт Енгъл, който бяга надолу по рампата и се качва от външната страна на въжетата, но веднага щом се качва, Шон Майкълс го сваля с Sweet Chin Music. Когато се обръща отново към Трите Хикса, той е изправен и рита Майкълс в корема и това е най-накрая успява да му направи ПеДиГрииий, опит за туш 1…2..3..победата за ХХХ.

Трите Хикса ще се бие за титлата на WWЕ на SS. Играта празнува победата си на ринга, но само ни е любопитно, защо Енгъл му помогна, дано да разберем това следващата седмица, а за сега лека и спокойно вечер от нас!

Като за начало искам да кажа, че хич не ми хареса причината поради, която Флеър помага на РВД. Самият гимик на Флеър е такъв, че той рядко би помогнал на някой без да има собствена, а каква му е изгодата тук? Да имат мач за да докаже, че е по-добър?

Доста ми хареса, че откриващият сегмент включваше трима top draw-ери в компанията, но защо Сина беше преместен толкова надолу в карда. Той все пак е шампиона на компанията. Може би си искал така да хайпнеш повече МЕ, като дори мачът на шампиона не е толкова важен, но на мен лично би ми се искало големите имена да бъдат по-надолу в карда, а не преди мачове като Eugene vs Carlito (която си е добра враждица, но пак...).

Хацки го раздава много тежък, но го own-ват на тъпата фифа, чуек....

Мачът между Карлито и Юджиин си беше чисто пребиване над вторият. Билдваш историята между тези двамата добре и сега Юджийн ще има за какво да си връща, но щом ги слагаш в такъв брутален гимик мач още сега не ми се мисли просто какъв мач си приготвил за blow off на враждата (Burried Alive).

МЕ очаквано беше на доста високо ниво. Тук ме заблуди лично мен, защото аз бях почти сто процента сигурен, че HBK ще спечели. Намесата на Angle поставя загадки за следващото шоу и този път се моля, дано не даде същото обяснение както Флеър.

бтв трябваше да спретнеш едно женско мачле да хайпнеш малко fatal 4 way мачът. Това си е доста голям мач за дивизия като женската.

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

• 4 weeks later...

Поради хилядите въпроси на феновете какво се случва с шоуто и защо не е в ефира на BWC, беше публикувано следното съобщение:

Поради обвинения в расизъм шоутата са спрени за неопределено време. Компанията не знае и не може да разбере защо правителството я обвинява в расизъм и повдига искове срещу нея. Определено ще се води дълго дело, защото компанията беше с нечувани рейтинги, точно преди да стане тази драма и да бъдат засипани с обвинения за расизъм. Призоваваме всички фенове да излязат по улиците и да протестират против спирането на шоутата, за да може правителството да се осъзнае и да позволи излъчването им в ефира!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...