dreikk Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Е пишете малко и за RAW, вие само за Smackdown пишете. Давайте съвети и тем подобни ! :) [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
G Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Е пишете малко и за RAW, вие само за Smackdown пишете. Давайте съвети и тем подобни ! Направо ни се скара... :unsure: Link to comment
dreikk Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Нямах такава цел. :) [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
Veetor Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 ViChiX tuka edin komentar i si shefa na foruma Кажи "ЧАО", ГЛАМЧО! Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
Socki Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Силен дневник. Още от самото начало напомняш за себе си и класиката наречена Dani's WWE DIary като пускаш две шоута и заявяваш още в първия си пост, че не ти се занимава с едното от тях. Иначе съвсем в реда на нещата една от първите вражди в дневника е на расистка основа. Кофтито е, че подобни вражди ще са доста предвидими като краен изход. Дано поне има лека интрига. Промото на Мат Харди си смаза и като цяло интеракцията между един дебелак и две чернилки беше култова както и обявяването на мача. ФУНАКИ И ТЕФТЕРЧЕТО! Яко намигване към Е-Феда ;) Присъединявам се към петицията и искам пуш за този юнак. Заслужаваш го, Фунаки! Hardcore титлата е класика и много епични моменти могат да се създадат покрай нея със сигурност. Подкрепям въвеждането й. Мачовете са набързо описани и се четат леко. Напълно неангажиращи, каквито трябва да бъдат, така че няма да ги прескачам като чета шоутата. Като цяло подкрепям идеята, че дневника трябва да запази този си вид и дори да стане още малко по-хумористичен. Жалко, че си пораснал и нищо няма да бие предния ти дневник и култовите изцепки в него, но в този също има солиден потенциал. Палци горе, Спарки. Link to comment
Dani_ebe Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Chicago,Illinois 15,000 attendance Здравейте и добре дошли на поредното петъчно издание на Smackdown. Откриваме шоуто със явно раздразнените Booker T и Orlando Jordan.Може би ще имат коментар относно фрапантните неща случили се миналата седмица /показано е видео с промото на Мат Харди/ в залата се получава много интересна атмосфера - негрите викат за Booker T, докато белите скандират Bookah sux [booker T] - Миналата седмица....КАЗАХ МИНАЛАТА СЕДМИЦА !!!/феновете съсипват горката чернилка от хейт, камерите хващат в кадър плакат с надписа - ''не сме расисти, но не сме и далтонисти''/ Та, както казвах, миналата седмица Мат Харди навлезе в една много деликатна ситуация от която не мисля, че ще излезе.Този човек явно има психически отклонения и трябва да му бъде осигурена професионална помощ.Също така новия ни главен мениджър е нЕкъв тотален дебил, как може да назначи мач ЧЕРНИ (публиката, или поне голяма част от нея избухва с BOOOOOOO/ срещу БЕЛИ ?!?!/могъщ pop/ Аз не смятам да участвам в такива мачове, но Мат Харди ще си плати за казаното... [Orlando Joradan] - УМРЕТЕ БЕ БЕЛИ БОКЛУЦИ !! ШЕ ВИ Е........ Музиката на Matt Hardy избухва и той нахлува от публиката в роба на ККК, но двамата чернокожи спортисти се изплъзват от ринга и се качват на рампата гледайки ококорени.Мат Харди взима микрофона и започва да блящолеви на немски.Докато двамата негри на рампата се кикокат, зад тях ги напада наскоро дебютиралия Ken Kennedy, който явно ще е втория от петимата ''бели'' за SS.Харди сваля епичната качулка, взима микрофона и ... [Matt Hardy]- Запознайте се с участник номер две от моя отбор - MISTEEEEEEEEERRRRRRR KEEEEENNNNEEEEEDDDYYYYYYY, KENNNNNNEEEDDDYYY, HAHAHAHAHAH. Шибани негри!! Камера снима Кенеди застанал над двамата повалени чернокожи кечисти с дигнати ръце във въздуха и лукава усмивка на лицето. Johnny Nitro /w Melina vs Road Warrior Animal Този мач е част от програмата подготвена от Sparkle за идното ПИПИВИ.Джони Нитро е придружен от Мелина, докато Животното е сам.Интересно къде ли е партньора му... ? Мача е бавен и тъп.Животното кечи Нитро из целия ринг като втория се опитва да вземе превез над опонента си чрез разни бъркания в очите и такива, но уви не успява.Дори и намесата на трътлестата Мелина не успява да спаси Нитро и той на няколко пъти е много близо до загубата, но незнайно как се повдига на 2 и 3/4...Тогава се случва нещо интересно и на помощ на Нитро се притичва партньора му Меркури и нахлува на първа на Животното, но Road Warrior Animal го поваля и започва да го пердаши мъжката.В този момента отзад го нацепва здраво с металния стол Мелина, която успява да довалачи Нитро върху Животното за туша - 1,2, повдигане !! Ето го и Heindenreich, който не изглежда доволен.Още с качването си на ринга русия кечист помита и двамата претенденти за титлите по двойки.Съдията отсъжда мача No Contest и преди рекламите виждаме как Heindenreich седи на ринга с дигнати ръце. COMMERCIALS След рекламите заварваме главния мениджър Sparkle да си говори със Кристи, пощипвайки я по сочния гъС. [sparkle] - Както виждате съм зает. Ще карам по същество - втория полуфинал за световната титла и днешен майн евент е Eddie Guerrero срещу The Undertaker !!! Също така следващия мач е Кен Кенеди срещу Орландо Джордан.Нека феновете вкусят малко от майн евента на SS. Ken Kennedy vs Orlando Jordan Keн Keнеди излиза под бурните овации на публиката, докато Джордан се спира още на рампата притеснен от хийта по негов адрес. Той грабва един микрофон и - [Orlando Jordan] - Охоо, стой там Ванила Айс, не съм забравил как ни нападна по-рано. Затова съм си взел така да се каже, един вид охрана - Bobby Lashley излиза с много хъс в очите.[Orlando Jordan] - Ето го нашия номер три, хахахахахаха.Тъпи бели копелета. Гонгът е бил и Джордан веднага рита Мистър Кенеди в ташаците, като съдията вижда това, но не го дисквалифицира а само го предупреждава.Тук е момента да отбележим, че съдията е чернокож.След този нечестен удар Орландо взима контрол над събитята и доминира мача.Дори си позволява да дразни смарк публиката в Чикаго, като в един момент към него излитат чифт обувки 46 номер, в който негъра най-долно се изплюва и ги връща в публиката.Ебати циганина !! Следващия повратен момент в мача е когато Кен Кенеди опитва school boy, но Лашли го издръпва извън ринга и го запраща в преградата разделяща феновете от ринга.Съдията разбира се не реагира и продължава да отброява изключително бавно до десет.Джордан се присъединява към Лашли и двамата разцепват Кенеди от бой, след което го връщат на ринга и Джордан опитва туш, но Кенеди се повдига!! Публиката е твърдо зад Кенеди и той се възползва от това, вкарвайки няколко тупаника в муцуната на Джордан, но Лашли отново се намесва и...чашата преля! Мат Харди се задава с бЕсна скорост и веднага прави twist of fate на Джордан, след което се насочва към Лашли, но изглежда това е голяма хапка за неговата уста и Харди е повален със саблен удар, но Кенеди в този момент поваля Лашли с метален стол и съдията отсъжда DQ в полза на Орландо Джордан?!?! Кенеди очевидно не е доволен от това и удря рефера и успява да го качи на рамената си и да го удари успешно със Green Bay Plunge. Този път белите взеха надмощие, но те все още са с един човек по-малко. Вече сме backstage със Ренди Ортън. [Coach] - Поздравления за победата ти над Крис Беноа миналата седмица.Какво мислиш, кой според теб ще е твоя претендент за финала на турнира другата седмица ? [Randy Orton] - Не че ме ебе, но с когото и да се бия ще го смажа като хлебарка.Нека Батиста се готви да загуби титлата си, защото IM COMING FOR YOU, nigga!!! [Coach]- Ами коментар относно катаклизмите случили се между Мат Харди и Букър Ти ? [Randy Orton]- Тотални простотии и не че ме ебе, но все пак ако нЕкой от тези нехранимайковци ми се изправи на пътя, ще го размажа като насекомо. COMMERCIALS Камерите ни показват как Мелина и Нитро се натискат в стаята на чистача, но също така се вижда в отражението на едно огледало как Funaki(феновете избухват) си записва нещо в прослувтото тефтерче. Изведнъж оператора е избутан от Christian, който гони гони Рей Мистерио опитвайки се да го тушира за хардкор титлата, но Мистерио се шмугва под един тир и буквално изчезна.Крисчън се разплаква... JBL OPEN CHALLENGE JBL отново излиза на ринга със своята лимузина и отправя предизвикателство към цялата съблекалня.ТОВА Е СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН - БАТИСТА !!! Той пристъпва бавно към ринга, но JBL явно не е готов да се бие с него и дава резко задна през публиката още преди мача да е започнал.Какъв жалък тип.Изведнъж на ТИТАНТРОНА се появява Sparkle, който казва на Батиста, че мача е falls count anywhere и ако успее да догони JBL мачът ще се състой.Тогава около десет смарк фена застават на изхода за да попречат на JBL да избяга и така мача е ON ! Батиста веднага взима надмощие над и след серия удари поваля JBL с копие и опитва туш, но КЕЧ БОЖЕСТВОТО се повдига и успява да бръкне в очите на шампиона.След това JBL започва да налага Батиста със знак за задънена улица ?!?! Какво по дяволите прави такъв знак на кеч шоу.След няколко удара в главата JBL опитва туш, но разбира се неуспешен и тогава се случва нещо много интересно - Фунаки се появява изневиделица и удря JBL със стъклена бутилка след което веднага си записва нещо в тефтера и си тръгва. Батиста разбира се възползва от това и успява да приложи Бомбата на Батиста върху метален стол. Едно, две , три и победа за шампиона.Какво по дяволите беше това от Фунаки.?! ?! COMMERCIALS Камерите показват Мат Харди да говори с Еди Гереро.Дали Гереро ще е един от петимата ''бели'' ? Показан е Рей Мистерио и Крисчън да се бият на покрива на гей бар, като Мистерио отново се изплъзва на Крисчън, който остава сам самичък в гей бара.Отново се разплаква, но е отешен от мъжки ласки. Време е и за главния мач и втория полуфинал от турнира за главен претендент за световната титла. Eddie Guerrero vs The Undertaker Eди Гереро излиза със своя lowrider, като получава доста солидна реакция от феновете и изглежда доста концентрира, но сякаш нещо не е наред и Гробаря се бави с излизането си на ринга...Вече три минути опонента на Гереро не се е появил.Станаха 5 минути и съдията отсъжда победа за Еди Гереро чрез DQ. Защо по дяволите Гробаря не се появи?!?! Шоуто приключва със кадри от публиката където се вижда Фунаки да пие бири с местните фенове !! Link to comment
G Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 [Matt Hardy]- Запознайте се с участник номер две от моя отбор - MISTEEEEEEEEERRRRRRR KEEEEENNNNEEEEEDDDYYYYYYY, KENNNNNNEEEDDDYYY, HAHAHAHAHAH. Шибани негри!! Камера снима Кенеди застанал над двамата повалени чернокожи кечисти с дигнати ръце във въздуха и лукава усмивка на лицето. :D:D Е, не! Link to comment
THE ENEMY Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Втория Smackdown е станал даже по-добре от първия.Има доста забавни моменти и развитието на всички истории ми харесва. П.П. - Искаме Funaki vs Batista for the World Heavyweight Championship на Wrestlemania! :D Link to comment
ch1kz magnet Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Браво на Дани за положения труд. keep the good work mate [img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img] Link to comment
dreikk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Jerry Lawler : Здравейте драги зрители ! Вие сте с Monday Night RAW, а ние предаваме на живо от Saint Louis, Missouri. Шоуто започва с Shawn Michaels. Той е на ринга и е готов да изкаже мнението си за мача на миналия RAW. Michaels : Искам да започна с критиките си към шибания рефер (Scott Armstrong). Това е пълна подигравка с една от най-големите звезди в този бизнес (публиката cheer-ва името на HBK). Добре изгубих, нямаше да имам нищо против, ако бях изгубил чисто, но не, аз изгубих чрез грешка на някакъв смешен палячо с надник 300$. Мога да му начупя тиквата на тоа мизерник, но не, аз съм над тези неща и точно заради това отправям предизвикателство към него, а именно мач, тук в Saint Louis, Missouri (публиката аплодира яко). Той го привиква на ринга, за да разбере дали ще приеме. След две минути на пълна тишина рефера излиза и с бавни стъпки тръгва към ринга. Вече и двамата са на ринга, един срещу друг, лице в лице, кур в кур. Преди да започне да говори рефера хвърля една мазна храчка точно пред краката на Shawn Michaels. Scott Armstrong : Shawn, ти се мислиш за един от най-великите ?? Това е пълен bullshit, ти си един от най-жалките кечисти, които са стъпвали на ринг на WWE. Това, че си спечелил два пъти Royal Rumble и 3 WWE титлата не значи абсолютно НИЩО ! Аз пък съм рефер тук от 10 години. Оффф тва не ме ебе ! И така след всичките тези обиди по мой адрес ти ще си платиш. Аз приемам твойто предизвикателство ! Само, че аз ще определя типа на мача. HBK с усмивка на устата казва : Shawn Michaels : Ти сериозно ли уее ?? Мислиш си, че имаш дори минимален шанс срещу мен (Shawn се подхилква) ? Ами добре, казвай какъв ще е мача ! Съдията с мазна усмивчица на устата : Scott Armstrong : Това ще ти го кажа точно преди да започне мачът ни. HBK : И кога ще е мачът ? Scott Armstrong : Ще бъде точно днес и ще е Main Event-а на вечерта, тогава ще ти кажа вида на мача. След това изказване рефера хвърля микрофона на земята и се запътва към backstage. Michaels пък от своя страна остава на ринга ..... може би има какво още да каже ?? Shawn Michaels : Тази вечер имам мач, но другата седмица аз заслужавам моя rematch срещу Плешивеца. Тогава се пуска митична песен и на рампата изведнъж се появява новия GM на RAW - Dreikk. В продължение на минута всички се чудят какво ще каже Dreikk. Най-сетне той проговаря : Dreikk : Господин Shawn Michaels вие заслужавате своя rematch срещу Kurt Angle и затова другата седмица на RAW ще се състои мач между вас двамата, който ще е falls count anywhere мач. Новия GM на RAW бързо се омита от сцената, а Shawn Michaels с доволна усмивка отива зад кулисите. Eugene vs. Carlito И така дойде време за първия мач тази вечер - Eugene се изправя срещу Carlito, който победи миналата седмица, макар и изненадващо. Мачът започва и след първоначалния натиск на Carlito, Eugene вземе надмощие. Той раздава мощни удари на карибянина (). Невероятно, страхотно, уникално, изумително и т.н. - Eugene прави Stunner - 1...2...3 и това е победа за Eugene. Мачът свършва прекалено бързо - едва за 3 минути. Той е адски развълнуван от втората си поредна победа над Carlito и отива на сглобката. Тогава започва да раздава въздушни целувки на малките фенчета. Winner : Eugene Josh Matthews : Carlito, Carlito (Josh го привиква) - ела тук, за да изкажеш мнението си за мача, който изгуби. Carlito : Ми тоя кавал Eugene с смешната прическа и гейския вид може да ми яде хуя ! Аз ше му скастря гъзО другия понеделник на тоя паляк! Тогава Carlito си тръгва много ядосан. Тогава на ТИТАНТРОНА се пуска angle, в който за битка се подготвя Big Show. Edge vs. Big Show Връщаме се тук, където предстои битка между MITB държателя и най-големия атлет на планетата () Първи на ринга излиза The Big Show, който е много спокоен, явно изобщо не го е страх от противника му. Тогава theme song-а на Edge стартира и той излиза на сцената. Тръгва предпазливо към ринга, гледа уплашено към гиганта. Вече и двамата са на ринга. Битката започва и напълно очаквано Big Show взема превез в мача. Той налага The Rated R Superstar с огромните си лапи. След 5 унищожителни chop-а Edge пада на земята, напълно безпомощен. Big Show е готов да направи коронната си хватка - The Chokeslam. Edge се изправя на крака, обръща се и бързо бива тръшнат на земята с Chokeslam. 1...2...3 и това е победа за гиганта. Winner : Big Show След мача се състои backstage сегмент. Josh Matthews взема интервю от Kurt Angle. Josh Matthews : Kurt, какво мислиш за мачът ти, който ще имаш срещу Shawn Michaels другата седмица, дали отново ще успееш да го победиш ? Kurt Angle : Ами аз мисля, че съм класен кечист и това ще каже тежката си дума за втори пореден път. Надявам се, че Shawn не плачи в съблекалнята като бебенце, заради "нечестната" ми победа, а се приготвя за мача си с рефера - Scott Armstrong. Josh Matthews : А как мислиш, че ще свърши този мач ? Kurt Angle : Не знам, просто не знам, всичко зависи от решението за типа на мача. Josh Matthews : Какво общо има това ?? Kurt Angle : Ще разбереш по-късно ! И тогава Kurt отива към съблекалнята на Scott Armstrong, където той се подготвя за мача му с Shawn Michaels. Дали Kurt Angle няма нещо общо с това ?? ..... ще разберем много скоро ! Ric Flair vs. Shelton Benjamin Intercontinental Championship Shelton излиза първи. По изражението му се чете, че той е готов за победа над старшината. Той е вече на ринга и е в очакване на противника си. Ric Flair излиза на сцената. Насочва се към ринга и е много спокоен, сигурен е, че ще постигне победа над опонента си и ще запази титлата си. Гонгът е бит и двамата се впускат в яростна битка. След 5 минути все още никой не е взел надмощие. Тогава Shelton прави dropkick от най-горното въже точно в главата на Ric Flair. След 30 секундно лежене на земята (за да си почине) Ric най-сетне се изправя, но тогава отново е съборен от Shelton, който му прави Superkick. Туш - 1...2. и това е повдигане на 2 и половина, негъра не може да повярва, че Ric Flair се повдигна от finisher-а му. Shelton бързо го изправя и отново се приготвя за Superkick. Точно преди да го забие, Ric улавя крака му и му прилага Figure 4 Leglock. Benjamin се гърчи, дали ще се предаде ?? За жалост на "черната" аудитория, Shelton се предава. Winner : Ric Flair Той започва да се радва и когато на ТИТАНТРОНА се появява RVD, замлъква. Явно Rob Van Dam има какво да каже ... RVD : Ric, ти беше дотук като intercontinetal шампион. Стига ти толкова, че си дядка на 68 години, вече се изморяваш и на 5-6 минутни мачове. Време е аз, представител на младото поколение, да ти взема титлата. Дори знам къде ще стане това - на Survivor Series. RVD казва, че се е споразумял с новия GM на RAW - Dreikk за този мач и изявлението приключва. И така вече е официален и първият мач от RAW : Ric Flair © vs. RVD - Intercontinental Championship Ето го и финалният сегмент преди ME-та тази вечер. В него участват Scott Armstrong и Kurt Angle (какво ли прави той тук) Kurt Angle подшушва нещо на рефера в съблекалнята, на който му предстои първи мач като кечист и то не срещу кой да е, а срещу HBK. След това Angle излиза от стаята усмихнат, а Scott Armgstrong леко развълнуван. Shawn Michaels vs. Scott Armstrong Време е и за Main Event-а тази вечер. Първи на ринга излиза Shawn Michaels, на когото му е адски смешно, че ще има мач срещу един прост съдия. Той излиза на ринга и чака своя противник. Задава се и Scott Armstrong. Отива към ринга, вече са на ринга и двамата участници в мача. Armstrong казва, че вида мачът им е No DQ. Гонгът е бит, мачът започва. Scott е надъхан да бие Shawn, но това едва ли ще стане. Michaels се втурва мигновено към Scott, но съдията бързо напуска ринга. Shawn излиза извън ринга, за да вкара рефера тоест Scott Armstrong отново вътре, но той побягва. Двамата започват да се гонят около ринга. След двуминутна гонитба Armstrong се изморява и сам се качва на ринга. Michaels също се качва, и той е изморен, но е по-издръжлив. Shawn много бързо го изправя и му забива един high kick to head. Приготвя се за Sweet Chin Music ..... но през това време Kurt Angle идва отзад. Качва се на ринга и веднага тръшва HBK с Olimpic Slam на земята. Вдига обездвиженото тяло на Scott и го просва върху HBK. Angle стои извън ринга и гледа. Туш - 1..2.. и повдигане на 2 и половина - WTF ?? Как може - си помисля Angle. Той отново се качва на ринга и се опитва да направи Olimpic Slam, но този път HBK се премята отзад, вкарва един dropkick на Angle и се приготвя за Sweet Chin Music. Angle се изправя на крака и изяжда една музика под брадичката (). Той е в безсъзнание, сега остана и Scott. Той се изправя бавно, обръща се и вече е на земята след Sweet Chin Music от HBK. Опит за туш - 1...2...3 и това е победа за сърцеразбивача Shawn Michaels. Winner : Shawn Michaels ШоЛото завършва с празнуващия Shawn Michaels. [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
ch1kz magnet Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Яко шол! [img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img] Link to comment
Dani_ebe Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 НАЧИ, Дрейк, мойто момче.... Второ поредно шоу шампиона на федерацията не е замесен в никва история, има един обявен мач без никакъв билд ъп, отборната дивизия изглежда по-умряла от кура ми.Имаш една вражда HBK vs Angle, която изглежда наред.Мачовете ги описваш добре, но сегментите отново куцат. Стегай се ! Link to comment
hacky Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Опитах се да коментирам шоутата сякаш са реални шоута от WWE. Аре четете: В SD – коментирам цялото шоу по хронологичен ред. Историята между бялата раса и негрите става все по-интересна, радвам се, че Кенеди се присъедини към белите, ще ми е интересно да чуя видя неговите промота в бъдеще и по точното наредбите срещу негрите, интересно ми е да видя кои ще са останалите от отбора на белите, за негрите не ми пука много щото са глупаци. Първия мач беше интересен, хареса ми как описа Мелина „трътлестата Мелина“. Очаквам на PPV-то титлите да останат при притежателите си. Втория мач за вечерта беше интересен, може би заради съдията, който беше черен и беше пристрастен, в крайна сметка обаче факта, че белите взеха надмощие в ситуацията може само да ме радва, искам особено много Боби Лешли да бъде пребит, защото има тъпа физиономия и е тъп и смотан и черен и тъп. Появата на Фунаки отново с тефтера е итнересна, но какво ли записва този път, може би не знае как да задоволи жена и затова си води записки, гледайки Нитро и Мелина? Това, че Крисчън в този СмакДаун е представен в като ревлива кучка не ми харесва, надявам се в бъдеще да не е така и да вземе хардкор титлата, с която да направи много дълъг рейн. В JBL Open Challenge-а най-ми беше интересна появата на Фунаки, но защо помогна на шампиона, може би чрез приятелство иска да се добере до титлата, но нима не знае, че това зависи от главния мениджър, а може би просто си пада по Батиста(гей)?! Последните няколко сегмента и НЕ появяване на Гробаря ме навежда на мисълта, че Белите са пребили Гробаря, за да не може той да се появи на мача си с Еди Гереро и така да могат да привклекат Еди в отбора на белите. Което е добър план в полза и на Еди Гереро и на Мат Харди Като цяло доста силен SD с интересни сегменти, които ме накараха да чакам с нетърпение следващото издание на SD. В RAW – коментирам цялото шоу по хронологичен ред. Първия сегмент с Майкълс и другите нещо не ми се понрави, този рефер излезе сякаш е много на високо по стълбата, но запали интереса ми да видя какъв ще е мача им тази вечер . Първия мач беше бърз и не разбрах защо се пушва Eugene, по интересно според мен е да печели по някви забавни начини, но накрая Карлито да победи от враждата. Не ми харесва как втория мач пак завърша с тотална доминация, как са буквани тея мачове не знам, но два такива един след друг не е особено весело. Интерсен мач на Рик и Шелтън, очаквах чения да спечели, но „неочаквано“ Рик излезе победителя от този иначе така интересен сблъсък. Надявам се RVD да вземе титлата от старчето, добро изявление на RVD. Добър последен мач с добър завършек. Средно добро шоу, очаквам следващото да е по-силно да се билдват мачовете за SS. Link to comment
EdgeHeadForever Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Рауа беше добре, но трябва да оправиш някой работи като: След 30 секундно лежене на земята (за да си почине) Ric най-сетне се изправя Нали по принцип докато съдията преброи до 10 следва дисквалификация ако лежат и двамата и След двуминутна гонитба Armstrong се изморява и сам се качва на ринга. ''Making their way to the ring. At a combined weight of 1072 lbs. "The Animal" Batista, "The Legend Killer" Randy Orton, "The Nature Boy" Ric Flair and "The Game" Triple H....... EVOLUTION!'' Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Така първо яко е, че вкара и публиката в историите. Интересни са скандиранията в полза на белите или на черните. Забавно е, че Matt Hardy бе облечен в дрехи на ККК и, че говори на немски, хахаха. "Камера снима Кенеди застанал над двамата повалени чернокожи кечисти с дигнати ръце във въздуха и лукава усмивка на лицето". - Тук според мен трябваше да опишеш, че е с вдигната една ръка, правещ знака на Хитлер. Моментът, в който отбелязваш, че съдията е чернокож също беше смешен. Историята на Фунаки и прословутото му записване на някакви неща в тефтер също е интересна. Сегментът с Eddie Guerrero беше противоречив. Все пак той не е точно бял, а е латино, тук можеш да завъртиш нещата в някаква интересна насока. Финалът на шоуто беше слабичък - Guerrero и The Undertaker. Дефакто всичко извън главната вражда бели срещу черни и историята на Фунаки е filler и едва ли на някой му пука за тях. Един вид няма май огромен смисъл да правиш сериозни/нормални мачове и сегменти. Вкарай целия ростер, доколкото можеш в основната история и това е. Иначе допускаш правописни грешки, което мен лично ме дразни, гледай ако можеш да поправиш това. Като цяло пак беше забавно шоуто, но наблягай на главната история както казах. :) Link to comment
Dani_ebe Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Главния мениджър на RAW - dreikk е бил намерен мъртъв в кофа за боклук близо до циганската махала в Разград( то целия град е циганска махала, ама айде..).Експертиза показва, че е бил ''arseraped'' около 18 пъти.Пожелаваме на дрейк всичко най-хубаво в бъдещите му начинания. Панахида няма да има. Link to comment
hacky Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Minneapolis ,Minnesota Шоуто започва в тишина, Jerry Lawler е на ринга. [Jerry Lawler]: Здравейте, драги гости в Minneapolis! Здравейте и на зрителите, които са избрали днес да бъдат с нас! За съжаление бях избран, за да ви съобщя една много тъжна вест, която някой от вас, може би вече знаят. Нашият главен мениджър на RAW Дрейк беше намерен мъртъв, целия екип на WWE са в шок от тази новина. Очаква се по-късно тази вечер да се разбере кой ще поеме RAW. Нека да запазим минута мълчание в негова памет! След дълга минута, през която се въртят разни снимки на убития…King заема коментаторското си място и шоуто е готово да започне! Lance Cade vs Tajiri Чува се музиката на Lance Cade и той се насочва към ринга, придружен от съотборника си Trevor Murdoch. [JR]: Още не мога да повярвам, че Дрейк е заминал, на толкова млада възраст, но също така ми е любопитно, кой ще заеме мястото му, Jerry ти какво мислиш по този въпрос? [Jerry Lawler]: Аз също се питам това JR, надявам се да разберем възможно най-скоро, но нека сега да видим какво ще се случи в този мач, разбрах че Tajiri много се е натъжил от загубата си срещу Chris Masters по-миналата седмица. Зарекъл се е вече да дава всичко от себе си и да побеждава всеки противник, който се изправи пред него. Ето го и Tajiri, който бързо слиза по рампата и се качва на ринга, където го чака Cade. Гонга е даден и Японеца бързо се втурва към Lance, но бързо е повален на земята. Tajiri веднага се изправя, но Cade му забожда лакът и той се озовава отново на земята. Lance Cade подценява Tajiri и опитва бързо да му направи Sitout One-handed spinebuster, Японеца го блокира с ритник в главата, двамата кечисти падат на земята.Изправят се почти едновременно и Cade изпраща Tajiri във въжетата, пробва да го посрещне със саблен удар, но пъргавият кечист минава под ръката му, отблъсква се от срещуположното въже и забива удар с крак в коляното на Lance. Следва dropkick и Lance Cade е на земята, Таджири се качва на сглобката на въжетата и прави перфектно изпълнен Moonsault. Опит за туш 1..2... Murdoch издърпва Tajiri от ринга и започва да го налага с удари, а съдията бие гонка за DQ. Trevor Murdoch вкарва, безпомощния Tajiri, отново на ринга, където Cade се е свестил и се присъединява към съотборника си в налагането на дребосъка. Но по рампата се задава The Hurricane, който бързо влиза на ринга и се опитва да спаси Tajiri, но се оказва твърде немощен и той също бива зверски пребит. Lance Cade и Trevor Murdoch напускат залата, оставяйки другите двама да лежат на ринга. Реклами Whooooool Ric Flair се качва на ринга с бавна походка и взима един микрофон. [Ric Flair]: Изключително съм доволен от победата си миналата седмица, мисля че направихме един много добър мач с Shelton, но естествено отново показах колко добър съм аз. И естествено RVD трябваше да се появи и да развали цялата ситуация, но той ме подценява, като си мисли, че с неговите ритничета ще може да ме победи. Аз имам много по-голям опит от него и ще му покажа на SS, че опита е по-важен. Няма значение колко по-млад е от мен, защото докато той е ходил прав под масата аз съм си блъскал задника, за да стана това което съм сега, една от най-големите звезди в този бизнес. Но Ric бива прекъснат от непознат човек, застанал в края на рампата. [hacky]: Здравейте на всички, Ric извинявам се, че те прекъсвам. Първо искам да се представя, моето име е hacky, близък приятел съм на новия собственик на компанията и той ме назначи на поста "Главен мениджър на RAW". [Ric Flair]: Чакай малко, защо ме прекъсна, писна ми някакви малки дечица, да ми се правят на много важни. Как така изведнъж ще се появяваш и ще прекъсваш мен - звездата?! [hacky]: Хаха, бих ти предложил, да изчакаш и чуеш какво имам да казвам, защото това те засяга. Първо, никой не знаеше за моето назначаване, защото борда на директорите го реши днес. И второ провеждаме разследване около смъртта на Дрейк, защото са открити наркотици в кръвта му. Смятаме, че някой му ги е дал и така той по погрешка е отишъл в циганската махала. Смятаме, че този човек е RVD, за да накара Дрейк да се съгласи за мача за твоята титла. Ние не можем да го осъдим без доказателства, но аз мога да направя следното, този мач, който ще се проведе на SS става Ric Flair срещу Претендент за Интерконтиненталната титла. А Претендента ще се определи чрез мач със стълби между RVD и Shelton Benjamin на следващия RAW. Публиката избухва, а hacky напуска залата. Lita & Victoria vs Trish Status & Torrie Wilson Новата шампионка Lita се насочва заедно с Victoria към ринга, където вече ги чакат Trish и Torrie. Гонга е даден и Trish се втурва към Lita, като нанася удари върху шампионката. Скоро краката и не издържат и тя пада на земята от многото удари. Victoria влиза и нанася удар в гърба на Trish, но Torrie бързо се намесва и изкарва Victoria от ринга, след което започват да се бият отвън ринга. Тази ситуация дава време на Lita да се свести и тя прави изненадващо DDT. Опит за туш 1..2..3..Победа за Lita и Victoria. Trish и Torrie не могат да повярват. Камерите се пренасят backstage, където улавят част от края на разговор между Triple H и hacky. [Triple H]: Не ми харесва много идеята ти. [hacky]: Казах ти, повече от това немога да направя. Josh Mathews се приближава към тях, за да вземе интервю от новия главен мениджър, но когато го виждат, hacky казва на Играта да довършат разговора си в неговия офис и двамата влизат в стаята, без да кажат нищо повече. Kane vs John Cena Време е и за следващият мач тази вечер. Към ринга се насочва Кейн, където изчаква своя против. Публиката става на крака, за да посрещне своя шампион Jooooooohn Ceeeenaaa. Той от своя страна влиза бързо на ринга и без да губи време започва да налага с удари Кейн, веднага след като е бит гонга. Но Чудовището не отстъпва и след няколко минути Кейн надделява и поваля Сина на земята. Шампиона се изправя, но отново бива повален от мощен удар в главата, опит за туш 1…2..повдигане. Кейн се подготвя за задушаващо тръшване, но Джон Сина го блокира и нанася поредица от удари, Kane е на земята, всички знаем какво следва - Five Knuckle Shuffle. Кейн се изправя, но само, за да бъде повален отново чрез FU от Сина. 1..2..3..Гонга бие и победител от мача е Джон Сина, който се качва на въжетата и празнува победата си с феновете. Камерите следват Carlito, който носи метална тръба, влиза в съблекалнята на Eugine и тръшка вратата зад себе си. Чуват се удари и викове и след 2 минути Carlito излиза, а по тръбата му има кръв. Камерата показва Eugine пребит, облят в кръв. Медицинският екип идва веднага. РЕКЛАМИ [JR]:Дами и господа, беше ми съобщено току що, че миналта седмица Острието е получило контузия в мача си срещу Грамадата. Каква точно е тя и колко сериозна е, все още лекарите не са казали, но най вероятно победителя от MITB ще пропусне SS. Kurt Angle vs Shawn Michaels falls count anywhere Дами и господа, време е за главния мач на вечерта! На ринга излиза Angle, като в такт с музиката публиката скандира „You SUCK, You SUCK”. Феновете приветства с бурни овации другия участник Shawn Michaels. Участниците са на ринга, готови да започнат мача. Но се появява новият главен мениджър hacky. [hacky]: Извинявам се, че ви прекъсвам, но няма да ви отнема много време. Победителя от този мач, ще се изправи другата седмица в мач за определяне на претендент за титлата на WWE срещу Трите Хикса. Пожелавам успех и на двамата участника, мачът може да започне! Гонгът е бит и двете супер звезди се нахвърлят един върху друг, след дълго разменяне на ударите, Шон изхвърля Енгъл от ринга, след това сам слиза и взема стол, с който започва да налага Олимпийския атлет. След това вади маса, върху която поставя Кърт Енгъл, качва се на сглобката и се подготвя да скочи върху жертвата си, но изведнъж от публиката изскача Scott Armstrong, реферът, заради който Шон загуби при предната си среща с Кърт Енгъл. Армстронг удря Шон Майкълс с кендо стик, което кара Майкълс да загуби баланс и той пада директно на земята до ринга, Скот Армстронг продължава да налага "Разбивача на сърца" със стика, което дава възможност на Олимпиеца да се свести. Енгъл се включва в налагането на Шон, но внезапно по рампата се задава Играта ХХХ, приятеля на Шон Майкълс, той поваля със саблен удар Армстронг, Енгъл тръгва към него, но Трите Хикса му забожда коляно. След което дига Олимпиеца и чупи масата с DDT. Всичко,което му остава е да намести приятеля си Шон върху Енгъл и съдията отброява 1…2…3. Победа за Шон Майкълс. Двамата приятели седят в центъра на ринга, където празнуват победата на Шон. [JR]: Не знам дали осъзнават, че другата седмица ще трябва да се изправят един срещу друг, но това беше и всичко от нас за тази вечер, до следващата седмица, когато ще видите кои ще са претендентите за двете титли! Link to comment
Dani_ebe Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Определено има напредък, като се вижда голяма разлика с предишния GM.Интересно каква е тази дрога и още по-интересна става историята със смъртта на дрейкк.Майн евент историята е обещаваща, макар да е в зародиш, има потенциал. Таг дивизията си е ебало майката и ше мислиме нещо да я съживяваме, макар да ми изглежда beyond saving.Добре изглежда като първо шоу и като се има предвид, че го поемаш от ръцете на дрейкк си е супер. Link to comment
dreikk Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Определено има напредък, като се вижда голяма разлика с предишния GM. Който все пак е на 13 години. :) [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
hacky Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Хайде коментирайте и критикувайте RAW-а, за първи път пиша, така че критките ще са ми от полза Link to comment
G Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Monday Night Raw Плюсове: - Грамотно е и мачовете са добре структурирани. Харесва ми последователността в събитията във всеки МАЧ. - Добре откри шоуто, но ми стана малко странно как още преди да е заговорил Кинг, всички се бяха вече умълчали. Все пак е шоу не е погребение. - Добър формат на шоуто, подчертаваш главните фигури, което е много добре! - Мачовете са много леки за четене. - Лесно се свиква с образите. Минуси: - Прекалено са ти еднотипни образите. Всеки говори почти по един и същ "културен" начин... трябва малко "цвЕт", но няма предвид негри. :D - Друга критика, която може да се каже, че е към горната. Прекалено "фейс" се държат всички в шоуто. Имам чувството, че чета "Алиса в страната на чудесата" на моменти. "Мога ли да ви сритам задника? - Да, моля, заповядайте!" Повече хийт, повече разнообразни образи, повече мисъл и смисъл върху сегменти и промота преди да се напишат. - Липсва свързаност между сегменти и мачове на моменти. Камерите следват Carlito, който носи метална тръба, влиза в съблекалнята на Eugine и тръшка вратата зад себе си. Чуват се удари и викове и след 2 минути Carlito излиза, а по тръбата му има кръв. Камерата показва Eugine пребит, облят в кръв. Медицинският екип идва веднага. Tова бе най-хладнокръвният beatdown,който съм чел в дневник през живота си! ;D Добро шоу като начално, но искам повече entertainment следващият път? :( Link to comment
Dani_ebe Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 WWE.COM съобщава, че JBL е купил апартамента на Фунаки, заради атаката му на миналата седмица и също така са отнети зелените карти на родителите на Фунаки. Също така www.bwcommunity.org съобщава, че след петъчното издание на SMACKDOWN, главния мениджър си е тръгнал от шоуто със Кристи, която най-вероятно ще получи огромен ПУШ.Има слухове, че Кен Кенеди е следващата водеща звезда в синьото шоу. Link to comment
hacky Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 WWE.com публикува на сайта си, че Eugene е отправил предизвикателсво в twitter-а си срещу Carlito за hardcore match на следващия RAW, отговора ще разберете ако гледате RAW следващия понеделник и ако той приеме предизивкателството, ще станем свидетели на един итнерeсен hardcore match Острието е съобщил, че контузията му е на гърба, но не е много тежка, но въпреки това няма да бърза да се връща, а ще прекара няколко седмици във възтановяване и тренировки, за да се върне по-добър от всякога Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.