Jump to content

Dana White/UFC vs. ESPN


Recommended Posts

В този клип ще видите как Dana White си връща на ESPN, за "изрязаният" им материал, с който намекват че UFC бойците правят нищожни пари за труда си на Josh Gross, което се превърна в един приличен скандал още в началото на 2012 г. Кадрите които ще видите са гледни точки на Lorenzo Fertitta, "изрязани" от интервюто му за ESPN, както и изказвания на бойци на UFC по казуса... enjoy:

Dana White Responds to ESPN - YouTube

и цялото UNCUT интервю на Lorenzo ако някой го иска:

Lorenzo Fertitta Interview - Uncut - YouTube

Edited by G
Link to comment

Ако някой може в сбито резюме да представи какво са си казали по време на uncut интервюто, че няма машина вмомента ;( при мен.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

^ От ESPN не излъчиха цялото интервю с Lorenzo, а само това което искаха. Общо взето Lorenzo ги насра с аргументи и ги злепостави на моменти много яко, като извади информация за това колко се плаща на бойци, биещи се в шоута давани по ESPN и посочи какви възможности имат UFC бойците по договор и извън границите на договора. Lorenzo защити компанията си с много аргументи и примери за, но не бе излъчено много от това в материала на ESPN и от UFC ги обвиниха, че са излъчили поредния си едностранен "боклук". Между другото, това не е първият път, в който ESPN си позволяват атака към UFC, затова и стана "скандала".

Edited by G
Link to comment

Аз ли бъркам или ESPN излъчваха някакви ММА шоута и UFC PPV-та? Спомням си, че някои съм ги гледал със знака на ЕСПН отгоре, ма може и да се бъркам.

  • Upvote 3

 

Link to comment

^ Да, бе всичко според мен е заради сделката на UFC с FOX. Сега всички ще гледат да им уронват престижа, защото компанията взе да успява.

  • Upvote 3
Link to comment

^ Да, бе всичко според мен е заради сделката на UFC с FOX. Сега всички ще гледат да им уронват престижа, защото компанията взе да успява.

Единствената телевизия, която гледам в момента, е ESPN America (за това удоволствие плащам още 130 програми, които я погледам чат пат, я не, ама това е другоа тема). Няма много логика в това с FOX. ESPN са си спортна телевизия и общо взето покрива всякакви спортове, включително и ММА. Имат си ММА Live по подобие на NFL/NHL/NBA Live и общо звето едва ли развитието на някой спорт им пречи. А те там спортове се излъчват по всички по-големи телевизии и правата са едни чудесии. Аз например като гледам тука мачовете по ESPN ми ги включват директно от CBS или FOX, явно така са се разбрали за този регион от света.

Та не виждам реално на ESPN какво им пречи, че UFC са подписали с FOX. Още повече, щом и ESPN излъчват неща от UFC пък било то и в определени региони.

Общо взето странна работа е всичко това. А Дайна Уайт каза, че от ESPN мразели този спорт, което ми е още по странно. Най-малкото, че половината звезди са били по един или друг начин на гости в тая телевизия.

 

Link to comment

Не знам това с телевизиите и договорите кой на кого пречи, затова няма да коментирам.

Направих си труда да изгледам почти цялото интервю с Фертита и смея да кажа, че Лоренцо затапи водещия на няколко пъти много брутално. Споменава доста яки факти, на които ония на два-три пъти започна да заеква. Разбирам защо не са излъчили цялото интервю, юяха да се изложат много яко. Тук не говоря като фен на UFC и този спорт, а като човек, който изгледа Uncut версията. Особено с това, че UFC on Versus iи UFC on Spike участниците са 10 пъти по-добре платени, отколкото Friday Nights Live бокса на ESPN и там факта, че взимат повече от играчите в MLS( За бога,в се пак говорим за футбол - най-добре платения спорт в света а UFC плащат повече). Не знам с какво са се заяли ESPN, но определено Фертита ги счупи от факти (необорими не знам дали са, защото не съм счетоводител на UFC, MLS и ESPN, но определено беше убедителен и спокоен, за разлика от водещия). Единственото гадно в случая е, че Uncut версията е гледана от доста по-малко зрители, отколкото излъченото по ESPN.

  • Upvote 3
Link to comment

Те отразяват MMA, защото е готин нов спорт, гледан от много хора, но май мразят UFC. И сега когато UFC получава такъв интерес по FOX ги мразят още повече, защото UFC винаги са били компания, преговаряща с "всички", включително ESPN. И какво като ESPN са отразявали/отразяват UFC, Spike също го правят, но и те нападнаха UFC с маратон, точно когато UFC направиха първият си мач за FOX. Всичко е политика и изгоди, това е... кой ще получи по-голямото парче пай от иновативното и продаваното.

Edited by G
  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...