Jump to content

UFC on Fox: Evans vs. Davis - January 28, 2012


MainEventer

Recommended Posts

UFC on Fox: Evans vs. Davis

UFC_Fox.jpg

Date January 28, 2012

Main Card (Fox TV):

Light Heavyweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Rashad Evans vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Phil Davis

Middleweight bout:

22px-Flag_of_England.svg.png Michael Bisping vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Chael Sonnen

Middleweight bout:

22px-Flag_of_Brazil.svg.png Demian Maia vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Chris Weidman

Preliminary Card (Fuel TV):

Lightweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Evan Dunham vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Nik Lentz

Heavyweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Mike Russow vs. 22px-Flag_of_Norway.svg.png John-Olav Einemo

Bantamweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Johnny Bedford vs. 22px-Flag_of_Canada.svg.png Mitch Gagnon

Featherweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Cub Swanson vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png George Roop

Featherweight bout:

22px-Flag_of_Brazil.svg.png Charles Oliveira vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Eric Wisely

Lightweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Michael Johnson vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Shane Roller

Heavyweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Joey Beltran vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Lavar Johnson

Middleweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Chris Camozzi vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Dustin Jacoby

TRAILER:

Link to comment
  • 2 weeks later...

WEIGHT-INS RESULTS:

FOX Bouts - 8 p.m. ET

Rashad Evans (205) vs. Phil Davis (205)

Chael Sonnen (185) vs. Michael Bisping (185)

Chris Weidman (185) vs. Demian Maia (186)

FUEL TV Preliminary Bouts - 5 p.m. ET

Evan Dunham (155) vs. Nik Lentz (155)

John-Olav Einemo (253) vs. Mike Russow (251)

Cub Swanson (145) vs. George Roop (145)

Eric Wisely (145) vs. Charles Oliveira (144)

Michael Johnson (156) vs. Shane Roller (156)

Joey Beltran (228) vs. Lavar Johnson (252)

Facebook Preliminary Bout - 4:30 p.m. ET

Chris Camozzi (185) vs. Dustin Jacoby (185)

...

EPIC!

Link to comment

Добре, бе, Сонънчо, ако смята да ми излезе така срещу Паяка прооостоооо не го виждам.Срещу Силва/Стан беше в пъти по-добра форма.Как може човек с неговите умения, да се остави да понася удари от СпитСпинг - това е просто несериозно - а, прическата му беше уникална.Дейвис малко ке треа да почака и поработи върхи гейм плана си , макар че Шуга съм убеден, че ще загуби от Кокаляците - сметай останалите, дет победи бяха страйкъри - 2 гилотини и сега май че ще бъде 2/3 рунд ТКО.Мая пак губи....еми, момче, ако искаш да си сред големите в дивизията ю ар гонна хав то ду бетър ден дан, нига.:/

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Рашад е човекът, който отдавна трябваше да е в мач за титлата. Уникален боец и става все по-добър. Ужасяващо бърз за килограмите си, много добра техника, силен и най-вече много интелигентен боец. Един скапн мач с Мачида го лиши в момента ВСЕ ОЩЕ да е шампион и да е на нивото на GSP или Silva в очите на феновете. Джон Боунс Джоунс победи Шогуна, Рампейдж и Мачида, но никога няма да го погледна като истински шампион, докато не победи Рашад. За да си най-добрия трябва да победиш най-добрия, това е.

Бизбинг ми се издигна в очите снощи. Винаги съм го имал за посредствен боец, но снощи показа, че е някой в тая категория. С малко се даде на Сонън, с много малко. Единият рунд си беше определено за британеца. Ако беше пет рунда тоя мач, не съм сигурен, че щеше пак победител да е Сонън. В промотата много го бива, но в октагона е изключително еднообразен и се вижда, че малко от малко да не му тръгнат тейкдауните загазва здраво. Да не говорим, че на земя се дава за събмишън. Няма как да е голям шампион това и като погледнете статистиката в мачовете му си личи. Не съм убеден, че Муньоз нямаше да излезе победител от тоя мач.

Деймиън Мая беше до тука. Не го бива просто. Мъчи се в стойка да прави нещо, но не става. Ще си остане "сред добрите в категорията" и толкова. Weidman също не впечатли особено. Изобщо тая средна категория е голямо разочарование и след паяка има огромна пропаст докато се стигне до другите бойци. Да се чудиш как може да има толкова здрава конкуренция до 93 и до 78 килограма, обаче в средна категория няма никой.

 

Link to comment

Sonnen смаза Bisping, не знам какъв мач всички са гледали? Минаваше от позиция в позиция, rock-на го, събори го 4,5 пъти, пресира го... да, Bisping се изправяше бързо и бе динамичен, но това не стига за да се спечели мач. Не може само да се защитаваш и да очакваш поощрение от съдиите. Sonnen си спечели мача чисто според мен. Рашад също смаза. Много трудни мачове и много добри победи и за двамата! Според мен ще бъдат добро предизвикателство за Силва и Джоунс.

Link to comment

Не, замислете се - просто изгледайте 117 и това и направете сравнение.Вярно, Паяка е със счупени ребра там, ама Сонън си беше като ракета.Виж колко красиви takedown-и прави там, а тука Бизпинг какви шамари си му раздава.Имам чувството, че надъхан Стъки, ще прати Графа след 1-вия рунд в 3-та градска.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment
The Olimpic Hero

Гледах трите мача по FOX, първият и третият буквално ме убиха от скука. Ще говоря само за Sonnen и Bisping.

Първите два рунда Sonnen може би не даде 100 % от себе си, но в третия показа световна класа и защо е най-добрият wrestler в UFC, буквално смаза Bisping, не го остави да диша и спечели абсолютно заслужена победа. Вярвам, че Sonnen има добри шансове срещу Silva и това се превръща в един от най-чаканите мачове в историята на UFC, а лично за мен най-чакания.

Между другото промото, което Sonnen направи след мача беше взето директно от Superstar Billy Graham. Личи си, че Sonnen е голям кеч фен, взима промота от кеча, вярвам и че ги гледа по няколко пъти, за да ги научи и ги репетира, абе абсолютен професионалист. Вярно е, че си го има дар словото да говори trash, но това не значи, че не тренира тези неща предварително. :)

Вижте двете промота и намерете разликите, хаха.

Classic Superstar Billy Graham Interview - YouTube

UFC on FOX 2: Sonnen handles Bisping - YouTube

               

Link to comment

Demian Maia vs. Chris Weidman - Наказание не би било да изгледам Листопад, наказание би било да изгледам този мач ОТНОВО и макар да си падам мазохист не бих си причинил това! Не сериозно двамата какво по-дяволите правиха в октагона 3 рунда? Чудя се как не заспах на тоя мач. По едно време дори коментаторите вече не знаеха за какво да говорят. Много ама мнооооого зле. Chris Weidman не ме впечатли с нищо, а Maia - както казаха по-горе той просто ще си остане "един от добрите"

Michael Bisping vs. Chael Sonnen - въобще не съм доволен от Chael! Като негов фен съм дори разочарован и в края на мача дори реших, че Chael ще загуби. Да, американеца смаза своя опонент в 3-я рунд ама през миналите 2 макар Chael да имаше по-сериозни удари, Michael контролираше нещата. Надявам се Sonnen да се подготви по-добре за Silva. The Count от друга страна ми се издигна много високо в очите. Ако му дадат шанс срещу #4 или #3 в middleweight дивизията мисля, че Bisping ще може да ги победи.

Rashad Evans vs. Phill Davis - Както си и мислех, Evans победи. Phill Davis трябва да се научи да използва този reach advantige иначе ще се ограничава до около средата на топ 10. Както Jony Jones каза преди мача Phill трябва да използва този reach advantige, за да спечели. Rashad винаги е бил изключително, ама изключително добър боец, но просто си остава недооценен. Човека има победи срещу Chuck Lidell(когато Chuck беше много добър), Rampage Jackson(който поради някаква причина получи шот за титлата преди Shuga) и за други не мога да се сетя. Ако Phill Davis подобри своят бой в стойка, мисля че тогава може да му се даде мач срещу Jon Jones и този мач би бил много интересен.[Проблема е че много се размечтах :D ]. Иначе за сега мога да кажа само едно нещо на Evans - smack that b*tch bro :D :D :D :D .

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

^ Dana, Bisping и феновете на Биспинг смятат, че англичанина е спечелил първите 2 рунда... пълна глупост е това! :)

Link to comment

Е и аз съм на мнение, че Сонън си спечели мача. Нямах време да гледам пресконференция или отзиви след мачовете, само самите мачове зяпах. Дайна някой път ги дрънка едни врели-некипели... Бизбинг направи силни първи два рунда, единият определено може да му се отсъди (сега няма да говоря на изуст, стори ми се че втория стоеше по-добре, ама трябва пак да гледам двубоя, за да кажа), но нищо повече.

Това според мен си е хайпване за евентуален тайтълшот на британеца по-нататък. Няма да се изненадам, ако му дадат да схруска пак някой удобен опонент и после го изправят срещу шампиона. Макар че логиката сочи мач Муньоз - Бизбинг. Надявам се от UFC да вземат правилното решение и да го буукнат.

 

Link to comment

http://www.ufc.com/media/FOX2-POST-PC

Post-fight press conference

Chael Sonnen:

"(За бразилците) Ако искат да изпратят някакви селяци след мен, да ги изпратят, но да не пращат хора които си искат обратно!"

:D:D:D

Link to comment

Final numbers for the UFC on FOX 2 show put total viewership at 4.85 million viewers, making UFC on FOX 2 the second highest rated UFC event ever and third highest rated MMA event ever.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...