Rise of Thunder Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Всички сме виждали многото образи на Mick Foley.Сега е време всеки да изкаже своето мнение.Кой от всички образи на Mick Foley харесвате най-много.За мен най-готиният gimmick на Mick Foley е Dude Love.Много готин и смешен образ.Вие сте на ход. П.С Ако можете да ми кажете как се добавя анкета,ще съм ви много благодарен. HBK_forever and dreikk 2 Quote Link to comment
reXer Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Cactus Jack Quote [center][img]http://teamxdesign.te.ohost.de/galerie/albums/userpics/10003/normal_James_Storm_by_Ghost_Rider_GFX.jpg[/img][/center] Link to comment
Lubo Dimitrov Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Mankind, просто най-успешния му период, включващ няколко световни титли и постоянно място в МЕ е свързано с този gimmick. stivy88 1 Quote Link to comment
stivy88 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Определено Mankind, както каза Liubo най-успешния му период, а и на мен ми беше най-интересен тогава. Направи няколко незабравими мача, кой може да забрави Hell in a Cell мача му с The Undertaker на King of the Ring 1998. Sashundera 1 Quote Link to comment
ShwN Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Образът на Mankind ми е най-любим от всички. Най-добрите мачове според мен ги изнесе в периода, когато беше в WWF, най-големите успехи постигна с този образ и той подхожда най-много на човек като Foley. На всичко отгоре attire-a му с образа на Mankind ми е един от любимите. Sashundera 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 И аз съм за Mankind.На Dude Love и Cactus Jack не съм му слушал промота, но на Mankind много ми харесват.На скоро гледах враждата му с Rock в началото на 99 и правеше много добри мачове и промота. ShwN 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Recommended Posts