Jump to content

Любим gimmick на Mick Foley

Rise of Thunder

Recommended Posts

Rise of Thunder

Всички сме виждали многото образи на Mick Foley.Сега е време всеки да изкаже своето мнение.Кой от всички образи на Mick Foley харесвате най-много.За мен най-готиният gimmick на Mick Foley е Dude Love.Много готин и смешен образ.Вие сте на ход.

П.С Ако можете да ми кажете как се добавя анкета,ще съм ви много благодарен.

• Upvote 2
Lubo Dimitrov

Mankind, просто най-успешния му период, включващ няколко световни титли и постоянно място в МЕ е свързано с този gimmick.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Определено Mankind, както каза Liubo най-успешния му период, а и на мен ми беше най-интересен тогава. Направи няколко незабравими мача, кой може да забрави Hell in a Cell мача му с The Undertaker на King of the Ring 1998.

Образът на Mankind ми е най-любим от всички. Най-добрите мачове според мен ги изнесе в периода, когато беше в WWF, най-големите успехи постигна с този образ и той подхожда най-много на човек като Foley. На всичко отгоре attire-a му с образа на Mankind ми е един от любимите.

И аз съм за Mankind.На Dude Love и Cactus Jack не съм му слушал промота, но на Mankind много ми харесват.На скоро гледах враждата му с Rock в началото на 99 и правеше много добри мачове и промота.

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️