Jump to content

Braden Walker - Anthology

TripleSix

Recommended Posts

CEiBT.jpg

1m358.jpg

ICGhT.png

1m358.jpg

Кратки уводни думи:

Braden Walker е кечист, чиито харизма и магнетизъм бяха достатъчни, за да го превърнат в идол на фенове по цялото земно кълбо. С невероятните си умения и техника зад въжетата, той преспокойно може да бъде наречен майстор на кеч изкуството, един от най-хоноруваните личности в историята на бизнеса. Искрената му страст, начинът по който влага сърцето си в това което прави, всичко това и не само го направиха един изключителен performer и пионер в света на професионалната борба, една истинска легенда на своето поколение.

В тази тема ще споделя с вас личната ми колекция от материали, свързани с Braden, може би най-доброто, което може да се намери в Интернет, изключвайки 3-дисковият му DVD пакет разбира се. За препратка към линковете за download просто кликнете върху снимките, приложени по-долу.

1m358.jpg

Дата: 08 юли, 2008 година

Тип: Singles мач

Участници: Braden Walker, Armando Estrada

Коментатори: Таз, Майк Адамли

r1iro.jpg

ebTqn.gif

Braden Walker over Armando Estrada.

1m358.jpg

Дата: 29 юли, 2008 година

Тип: Backstage сегмент

Участници: Braden Walker, Matt Hardy

WPW0S.jpg

1m358.jpg

Дата: 05 август, 2008 година

Тип: Singles мач

Участници: Braden Walker, James Curtis

Коментатори: Таз, Тод Гришъм

lAMHw.jpg

ebTqn.gif

Braden Walker over James Curtis.

1m358.jpg

SXOcF.png PXLWD.png csJM6.png 8GSDi.png

В заключение бих искал да направя специален шаутаут към UNDERTAKER* zadeto me inspirira, prilikata na tazi tema s negovite e obiknovena koinsidenciq. Sashto taka bgshare i foronskiqt redaktor mogat da mi dohat mesoto.

• 2 weeks later...