TripleSix Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Кратки уводни думи: Braden Walker е кечист, чиито харизма и магнетизъм бяха достатъчни, за да го превърнат в идол на фенове по цялото земно кълбо. С невероятните си умения и техника зад въжетата, той преспокойно може да бъде наречен майстор на кеч изкуството, един от най-хоноруваните личности в историята на бизнеса. Искрената му страст, начинът по който влага сърцето си в това което прави, всичко това и не само го направиха един изключителен performer и пионер в света на професионалната борба, една истинска легенда на своето поколение. В тази тема ще споделя с вас личната ми колекция от материали, свързани с Braden, може би най-доброто, което може да се намери в Интернет, изключвайки 3-дисковият му DVD пакет разбира се. За препратка към линковете за download просто кликнете върху снимките, приложени по-долу. Дата: 08 юли, 2008 година Тип: Singles мач Участници: Braden Walker, Armando Estrada Коментатори: Таз, Майк Адамли Braden Walker over Armando Estrada. Дата: 29 юли, 2008 година Тип: Backstage сегмент Участници: Braden Walker, Matt Hardy Дата: 05 август, 2008 година Тип: Singles мач Участници: Braden Walker, James Curtis Коментатори: Таз, Тод Гришъм Braden Walker over James Curtis. В заключение бих искал да направя специален шаутаут към UNDERTAKER* zadeto me inspirira, prilikata na tazi tema s negovite e obiknovena koinsidenciq. Sashto taka bgshare i foronskiqt redaktor mogat da mi dohat mesoto. Petrelli, mass1v3, Exel and 13 others 16 Quote Link to comment
djihad Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 c0ld, ShwN, Maniaa and 1 other 4 Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
Recommended Posts