Jump to content

FS Series (Fighting Spirit) 2012 - (Wrestling/MMA/K1 based project)


Recommended Posts

FS Series (Fighting Spirit) 2012

(Wrestling/MMA/K1 based project)

FS?: FS Сериите са множество "Free for all" турнири, провеждани всяка година, в които участие могат да вземат бойци от всяка една точка на света. Card-овете биват предварително определяни, след изпратени покани, като на бойците се предоставя месец за подготовка и hype на сблъсъка, в който ще вземат участие преди всеки event. Във всеки Fighting Spirit event се провеждат по 3 K1 rules мача, 3 Pro Wrestling мача и 3 ММА мача! Участниците получават по 3 точки за победа, а им се взема по 1 при три последователни загуби. В края на всяка година се определя по един FS шампион спрямо точките (във всеки стил), с които са се сдобили! За K1 & MMA мачовете ще има по две категории (повечето сблъсъци ще бъдат catchweight!) - Light & Heavy.

Допълнителна информация: Ще използвам истински "кечисти" и бойци в този проект, смятам да наблегна на hype-a и на всеки месец/два да провеждам по един FS евент! Мисля, че ще е забавно, идеята дойде от DREAM/IGF event-a!

Очаквайте скоро информация относно първият FS event, който ше се проведе в Tokyo, Japan!

Build Up-a за всеки event ще съдържа - новини, спекулации, изграждане на card, интервюта с участниците, пресконференции, weight ins, анализи и допълнителни hype инструменти.

Link to comment

FS News and Speculations:

- В навечерието на новата 2012 година, започват и спекулациите относно 18-те участника в първият event на подновените FS серии. Ясно е, че в боен турнир с такива пропорции ще бъдат търсени най-големите имена в съответните спортни категории. Както е известно, първата дестинация на "Fighting Spirit" ще бъде Токио, Япония, което със сигурност ще означава, че най-добрите японски състезатели и бойци ще поискат като новогодишен подарък от мениджърите си, участие в престижният турнир. Бойци като Josh Barnett, Shinya Aioki, Fedor Emelianenko, Mirko CroCop & Kazushi Sakuraba, както и pro wrestling звезди като Hiroshi Tanahashi, Kurt Angle, The Great Muta и тн. ще бъдат определено "преследвани" през следващите няколко седмици от медиите, за да се установи дали планират участие, след като многократно са били обвързани с изяви в страната. И все пак на този етап, по Card-a за FS1 може само да се спекулира!

Link to comment

FS News and Speculations:

62-годишната кеч легенда Ric "Nature Boy" Flair потвърди първи участието си в "Fighting Spirit" пред американските медии, след следното си изявление:

"Организаторите, чиито имена няма да ви казвам на този етап са мои стари приятели... готов съм на 100% да наритам малко задници в старата Япония, да го направим!"

Рик бързо отби останалите въпроси от репортерите и избърза да се скрие от прожекторите!

...

Пазените в тайна собственици на "Fighting Spirit" са една от най-дискутираните теми в света на бойните изкуства през последните няколко седмици, най-вече защото огромни компании като WWE & UFC са позволили на свои състезатели, ако проявят желание да участват в "Free for all" турнира. Ако не друго, знаем поне, че мистериозните лица (спекулира се,че са няколко) са доста заможни и известни фигури сред "мръсните спортове" щом са успели да осигурят на хората събитие от такъв мащаб! И все пак, защо е всичката тази потайност, бе хора!?

...

Fedor vs. Barnett in works?

Последните новини и спекулации, покрай "Fighting Spirit" са, че Fedor Emelianenko (33-4) ще срещне Josh Barnett (31-5) в един от трите планирани MMA мача за FS 1 в Токио, Япония! И двамата все още не са намерени за коментар и това остава само слух!

...

Nate "The Great" Marquard (31-10-2), бивш UFC Middleweight боец, е проявил желание да се бие на FS 1 в социалната мрежа twitter, със следния си post:

"You may be a mystery, but my skills aren't! Please, give me a chance to fight..."

Link to comment

ПОТВЪРДЕНО: MMA Rules - Josh Barnett vs. Fedor Emelianenko (Fighting Spirit 1)

- Първият сблъсък за FS1 е вече потвърден! Двама от най-добрите heavyweight MMA бойци на планетата Fedor Emelianenko & Josh Barnett ще премерят сили в първият event от FS сериите:

Link to comment

FS News and Speculations:

- Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett е първият мач обявен за FS сериите (MMA Rules). Ето какво имаха да кажат двамата относно сблъсъка им в Япония:

Fedor (В интервю за руски вестник)

"Той е добър боец, исках да се бия с него още в дните ни в PRIDE. Понякога може да бъде малко "шантав", но gimick или не, ще решим всичко в Япония. Благодаря на FS за възможността да се бия отново на голямата сцена!"

Barnett (В Inside MMA, реакция)

"(Flex-вайки мускул) Няма гимик в това, приятели! Само една американска машина за ритане на задници. Ще поваля руската мечка в Япония, както направи и Роки във филма.. само че в действителност!"

...

- Силно се спекулира, че един от K-1 атракциите на FS ще бъде реванш между MMA/K-1 звездата Gegard Mousasi и K-1 месията Mushashi. В първият им мач Mousasi спря японеца с TKO!

- Опонентът на Ric Flair все още не е известен, но в интернет средите се спекулира, че това ще бъде The Great Muta!

Tito Ortiz в twitter:

"Май ще ми трябват билети за Япония?"

Link to comment

FS News and Speculations:

- ПОТВЪРДЕНО: WWE & UFC са сключили multi-fight/wrestling match сделка с FS, вчера във Вашингтон. Неизвестните все още собственици на Fighting Spirit впечатляват с изумителната си стратегия да нямат нито един подписан на договор талант, като работят само с мащабни договори с други компании. Очаква се FS да бъде рекламиран в програмите на UFC & WWE, както и обратно!

...

NJPW Tag Team шампионите - Ten-Koji (Tenzan & Kojima) са отправили отворено предизвикателство към всеки един американски отбор за FS 1 за японското злато, наричайки американският кеч "fake"!

...

- ЕКСКЛУЗИВНО: Вчера, Dwayne "The Rock" Johnson се е появил изненадващо на WWE event със следната тениска:

...

- MMA: Middleweight шампионът на Bellator Hector Lombard е отправил предизвикателство към UFC Middleweight страшилището Anderson Silva за FS 1. Без заложени титли на независима платформа! Hector е добавил, че в евентуален мач с "паяка", Lombard ще го нокаутира в първият рунд!

Link to comment

Fighting Spirit пусна официално информация за първите 5 мача от card-a им!

Fighting Spirit 1 (Tokyo, Japan)

Fighting Card /Updated/

MMA Rules:

- Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett (Heavy)

- Nate Marquardt vs. Hector Lombard (Light)

- ??? vs. ???

Pro Wrestling Rules:

- Ric Flair vs. The Great Muta

- NJPW Tag Team Titles: Ten-Koji © (Tenzan & Kojima) vs. ???

- ??? vs. ???

K-1 Rules:

- Gegard Mousasi vs. Musashi (Heavy)

- ??? vs. ???

- ??? vs. ???

Link to comment
Lubo Dimitrov

Много интересен проект, следя го с интерес. А и освен това:

imagescopym.jpg

Владееш го фотошопа, Гъ. :unsure:

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

^ Излигавих се малко с тениската, ама не ми се занимаваше да правя наклони и да добавям други ефекти. Мерси иначе, ще е яко ако го завърша! ;ddd

Link to comment

Twitter война между бойците Nate Marquardt & Hector Lombard се е зародила, двамата ще оправят сметките си на FS1:

Lombard

"Време е да победим стероидите с груба сила!"

Отговор

Marquardt

"Не стероидите, а опита ми ще те срази в Япония. Вместо да се подвизаваш в социалните мрежи, по-добре тренирай "шампионе"!"

Lombard

"Ако преминеш медицинския тест преди това, разбира се..."

Marquardt

"Мога да заложа кариерата си, че ще го сторя, но въпроса е ти какво ще заложиш? Може би скъпоценната си титла?"

Lombard

"Bring it on!"

Link to comment

DREAM MATCH: След огромни преговори, ето че третият pro wrestling сблъсък за FS 1 става известен. DREAM MATCH според много: Randy Orton ще се изправи срещу Hiroshi Tanahashi в Main Event-a на вечерта!

Link to comment
Lubo Dimitrov

Много добре върви card-a за сега. Интересно ми е кой ще е отборът, който ще се противопостави на Ten-Koji(?). Продължавай в същия дух, FS 1 наближава и нямам вече търпение.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Части от интервюта със звезди, потвърдили участието си на Fighting Spirit 1:

Randy Orton (за PWI)

"Феновете поискаха този мач, сега ще го имат. Не знам доколко е "dream match", но със сигурност е голямо изпитание за мен и за Хаши. Атмосферата в Япония ще бъде страхотна, не съм се състезавал там и нямам търпение. Двете страни подписаха споразумението, шефовете ми казаха, че не трябва да пропускам такава възможност, за да доразвия кариерата си на следващото ниво... и не я изпуснах!"

Ric Flair (PWI)

"Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу, надъхан съм, брато, наистина съм надъхан! Как да се пенсионирам, като все още го мога, как да си замина от единственото нещо което обичам? КАК? Япония, крийте дъщерите си, крийте шампанското, лимузините... Нейч идва! Ууууууу!!"

Nate Marquardt (MMA Live)

"Страхотна възможност за мен, след годината която преживях! Човече, нямам търпение да се върна и да правя това което обичам! Хектор, наговори много негативни неща, време е да му затворя устата!"

Hiroshi Tanahashi (Японско спортно предаване)

"Викат му, усойницата... време е да прережем врата на усойницата! Огромен тест за мен, срещу един от най-известните от новият свят, нямам търпение!"

Link to comment

FIGHTING SPIRIT I

Дестинация: Токио, Япония

Информация: MMA/K1/Pro Wrestling Event

Arena: Tokyo Dome

FINAL CARD:

MAIN EVENT

MMA Match (FS Rules): Josh Barnett vs. Fedor Emelianenko

Pro Wrestling Match (FS Rules): Hiroshi Tanahashi vs. Randy Orton

K1 Rules Match (FS Rules): Bob Sapp vs. Gerome Le Banner

NJPW Tag Team Titles Pro Wrestling Match: Ten-Koji © vs. AJ Styles and Jeff Hardy

Bellator Middleweight Title MMA Rules: Hector Lombard © vs. Nate Marquardt

Special Attraction Pro Wrestling: Ric Flair vs. Great Muta

K1 Rules Match (FS Rules): Gegard Mousasi vs. Musashi

MMA Rules Match (FS Rules): Kazushi Sakuraba vs. Vitor Belfort

Link to comment
Lubo Dimitrov

Много здрав card, бих платил да го гледам с удоволствие. Горе-долу кога ще пуснеш шоуто?

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Tokyo Dome

Само след няколко седмици ще се проведе първият "Fighting Spirit" event в сензационната зала, побираща около 50 хиляди зрители. След седмици изпълнени със спекулации и догадки, ето че най-сетне става известен спонсорът/създателят на тази уникална идея. Това е неочакваното партньорство между Shane McMahon, синът на Vince McMahon & Dwayne "The Rock" Johnson, бивш многократен pro wrestling световен шампион и настояща филмова звезда. Трябва да се отбележи, че това партньорство не е единственото ключово, след като FS вече има договори за участия на звезди от UFC, WWE, TNA, K1 и много други гиганти в "бойният" бизнес. Идеята зад Fighting Spirit е да се проведе event, в който да са включени всички актуални бойни дисциплини, спортове и постановки, насочени към бойните фенове като едно цяло.

Изказване на Dwayne "The Rock" Johnson в японска телевизия:

"Това е което хората искат да видят, без да бъде дискриминиран който и да е боен спорт на планетата, било то кеч, било то MMA, всичко е с единствената цел да се забавляват хората и да се провери кой е номер 1. Това е нашата идея и ние ще я постигнем! Затова и избрахме Япония, заради бойните традиции... тук хората разбират това което се опитваме да създадем и ще го оценят! Пригответе се!"

Fighting Spirit 1 ще бъде изпълнен със звезди и таланти от цял свят! Ето и отново финалният fight card, който ще ни бъде представен след няколко седмици:

FIGHTING SPIRIT I

Дестинация: Токио, Япония

Информация: MMA/K1/Pro Wrestling Event

Arena: Tokyo Dome

FINAL CARD:

MAIN EVENT

MMA Match (FS Rules): Josh Barnett vs. Fedor Emelianenko

Pro Wrestling Match (FS Rules): Hiroshi Tanahashi vs. Randy Orton

K1 Rules Match (FS Rules): Bob Sapp vs. Gerome Le Banner

NJPW Tag Team Titles Pro Wrestling Match: Ten-Koji © vs. AJ Styles and Jeff Hardy

Bellator Middleweight Title MMA Rules: Hector Lombard © vs. Nate Marquardt

Special Attraction Pro Wrestling: Ric Flair vs. Great Muta

K1 Rules Match (FS Rules): Gegard Mousasi vs. Musashi

MMA Rules Match (FS Rules): Kazushi Sakuraba vs. Vitor Belfort

Oчаквайте утре звездите на Fighting Spirit 1 да пристигнат в Япония за епичната пресконференция преди събитието!

*Note: (Правила: Победителите от "FS Rules" мачовете ще печелят по три точки и ще бъдат вкарани в класиране, като в края на годината пърият в това класиране ще отнесе огромен трофей за постижения в съответната дисциплина със себе си, обявен за най-добрият боец за своя конкретен спорт в света!)

Link to comment

THE PRESS ENDS IN CONTROVERSY!!

- Ето, че пресконференцията, провела се в Япония приключи и FS1 e все по-близо до начално изригване в прословутата спортна зала - Tokyo Dome. За учудване на всички, не Barnett-Fedor или Orton-Tanahashi или дори добрият, стар Ric Flair бяха хита пред пресата в съботната вечер! Nate Marquardt & Hector Lombard, които ще премерят сили в ММА сблъсък на събитието, размениха горещи думи и нито Dwayne "The Rock" Johnson, нито Shane McMahon можаха да успокоят суперзвездите, като за малко щеше да се стигне дори до физическа саморазправа на пресконференцията, ако не бе бързата намеса на охраната, разказват присъствали журналисти!!

"Дано си се очистил от тези л*йна (стероидите) и да се биеш честно след няколко седмици. Познавам подобни лъжливи куч*и като теб, които все се приемат за жертвата, но вършат мрасотии когато никой не гледа!" - Започна да злослови Хектор, още в началото на организираното събитие.

"С кого толкова си се бил ти, че да обвиняваш "стероидите", още преди да съм ти сритал задника и взел тази титла от теб. С никой от top 10, това е истината! Шампионската ти титла е просто утешителна награда, никога няма да успееш в компания като UFC. Аз го направих, дори се бих за титла, сега ще взема твоята!" - Добави Нейт, секунди преди да се разрази скандала!

Очаквайте скоро, цялата пресконференция, с кадри и главни изказвания на състезателите преди мега-евента!

Link to comment

Press Conference highlights

Ето и кратко описание на провелата се в Токио пресконференция, преди FS1!

The Rock открива събитието:

"Благодаря на всички за присъствието. Нека ви кажа, още от самото начало, че другата седмица ще станете свидетели на една страхотна вечер, ако сте фенове на бойните спортове. Приготвили сме ви много entertainment изненади и елементи, но за hardcore MMA & K1 феновете, това ще бъде страхотно събитие без капчица съмнение. Както знаете, главните ни три мача ще бъдат Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett; Hiroshi Tanahashi vs. Randy Orton & Nate Marquardt срещу Hector Lombard за Bellator Middleweight титлата! Специалната атракция на събитието ще бъде - The Great Muta vs. Ric Flair! 8-те суперзвезди са тук тази вечер, за да отговорят на въпросите ви преди Fighting Spirit 1! Можете да си заложите сладките задници, че това събитие ще бъде невероятно! Искам да благодаря предварително на Shane McMahon, The WWE, The UFC, TNA, Bellator, K-1, NJPW и всички замесени в успешното реализиране на този проект, без тях това нямаше да е възможно! Можем да започнем с въпросите..."

...

Въпрос към Flair: "Какво е усещането да се завърне в Япония, въпреки че този път няма да се бие за титла?"

Отговор: "Страхотно е, човече, "Nature Boy" се завръща след толкова години! Whooooooo, това ще бъде мача на вечерта, гарантирам ви. Дано Muta е готов, защото аз съм, готов съм за война, готов съм да дам живота си на този ринг за феновете. Нямам търпение!"

...

Въпрос към Hector Lombard: "Как е решил да заложи титлата си на това събитие?"

Отговор: "С Нейт имаме стари сметки за разчистване, а аз не отстъпвам никога! Той поиска такова условие, изпълних го, дано да си довлече задника и да се бие другата седмица, защото вече няма извинения! Аз не съм комисията, не съм пресата... влезем ли в клетката, това ще бъде края, няма да може да се бяга вече! Дясната ми ръка ще го намери рано или късно и от там нататък ще трябва да се припомнят събития!"

Отговор на Нейт: "Никой няма да бяга, спокойно!"

...

Въпрос към Fedor: "Как е взел решението да се изправи срещу Barnett във FS?"

Отговор: "Джош е страхотен боец, така и не успяхме да се изправим един срещу друг в Pride. Той имаше много успешна кариера, както и аз, време е да разберем кой е по-добрия боец. Сцената няма значение, важно е да отговорим на този въпрос след седмица."

...

ВЪпрос към Barnett: "Какъв е основният ключ към евентуална победа над Fedor?"

Отговор: "Ключ на врата, хаха, не знам (смях в залата)... Страхотен е, възхищавам му се отдавна и ще дам всичко от себе си за да го предам на ринга следващата седмица. Благодаря на FS за възможността, една невероятна идея, която нямаше как да пропусна! Надушвате ли..."

Отговор на Скалата: "Внимавай приятел... (смях в залата)"

...

Въпрос към Ортън: "Tanahashi ли е най-добрият Японски кечист според него? Един от най-големите тестове в кариерата ли е предизвикателството на японския "самурай"?"

Отговор: "Не знам за най-добър, но определено е внушителен с изпълненията си и присъствие на ринга. Със сигурност ще ми е трудно да се изправя срещу него на родната му земя, но все пак съм убеден, че ще си тръгна с победата! Време е да докажа на критиците си, точно какво мога!"

...

The Rock, след тъп въпрос на журналист относно нелогичните сделки между компаниите за осъществяването на този проект:

Отговор: "Ами на това мога да отговоря с... ТРАЙ СИ! Скалата може да обърне това подиумче, да добере питоните си до врата ти и да го строши просто така, това е отговора на въпроса ииии само той има значение! Скалата има приятели, да така е, Шейн има също, а нелогичен е шареният ти, маймунски костюм, който сигурно е избран от жена ти, Сандра... О, да, Скалата познава Сандра! Момчето, което раздава билетите отвън познава Сандра, целия свят познава Сандра, но никой не познава теб, затова просто си ТРАЙ! Candy Ass! (Смях)... Не, Скалата се шегува човече, говори каквото искаш, хаха!"

...

Гореща конфронтация между Nate Marquardt & Hector Lombard:

"Дано си се очистил от тези л*йна (стероидите) и да се биеш честно след няколко седмици. Познавам подобни лъжливи куч*и като теб, които все се приемат за жертвата, но вършат мрасотии когато никой не гледа!" - Започна да злослови Хектор, още в началото на организираното събитие.

"С кого толкова си се бил ти, че да обвиняваш "стероидите", още преди да съм ти сритал задника и взел тази титла от теб. С никой от top 10, това е истината! Шампионската ти титла е просто утешителна награда, никога няма да успееш в компания като UFC. Аз го направих, дори се бих за титла, сега ще взема твоята!" - Добави Нейт, секунди преди да се разрази скандала!

Link to comment

Много носилки ще ти трябват.Федор ще бъде убит! ММА мачовете изглеждат най-интересни.Айде чекаме.

Link to comment

WEIGHT-INS RESULTS:

MAIN EVENT

MMA Match (FS Rules): Josh Barnett vs. Fedor Emelianenko

115 kg. - 110 kg.

Pro Wrestling Match (FS Rules): Hiroshi Tanahashi vs. Randy Orton

105 kg. - 107 kg.

K1 Rules Match (FS Rules): Bob Sapp vs. Gerome Le Banner

150 kg. - 125 kg.

Bellator Middleweight Title MMA Rules: Hector Lombard © vs. Nate Marquardt

84 kg. - 84 kg.

Special Attraction Pro Wrestling: Ric Flair vs. Great Muta

105kg. - 105kg.

СНИМКИ:

Link to comment

Реванш, на който никой не обръща внимание?

Това разбира се е Vitor Belfort vs. Kazushi Sakuraba, две легенди в света на MMA! Първият им сблъсък от 1999г. в PRIDE протече пагубно за бразилеца, който бе доминиран в по голямата част от двубоя:

http://www.youtube.com/watch?v=efvqNzBROLo

Sakuraba спечели чрез решение, но тогава той бе на върха на спорта и трудно можеше някой да го свали от там. Сега нещата и за двамата стоят по различен начин. Vitor е на път да се бие за Middleweight титлата в UFC за втори път, след победата си над Anthony Johnson, а Sakuraba има 4 последователни загуби. Дали Vitor ще успее да сломи японеца този път с подобрения си striking и издръжливост или събитията ще имат тенденция да се повторят на Fighting Spirit 1?

Link to comment

Интервю на AJ Styles & Jeff Hardy преди мача им с Ten-Koji:

AJ Styles

"Избухнах... просто избухнах! Това трябва да е страна с традиции и чест, особено като стане дума за професионална борба. Неуважение след неуважение от страна на Ten-Koji към американските кечисти. Явно се смятат за по-добри, не знам, не ми и пука! Затова с Jeff решихме да сформираме този отбор и да им вземем титлите, не можехме да търпим повече от безсмислиците им. Другата седмица в Токио, ние ще победим Tenzan & Kojima, това е факт!"

Jeff Hardy

"Сигурни сме в уменията си и не мислим, че те са слаби опоненти, точно обратното... просто е време някой да им затвори устите. Другата седмица вземаме отборното злато и го връщаме в TNA!"

AJ Styles

"Ten-Koji идваме за вас, гответе се!"

...

Link to comment

FIGHTING SPIRIT 1

...

EVENT-a ще се проведе през fight weekend-а в рамките на три събития:

NIGHT 1

NOTE: ВСИЧКИ ПРОМОТА, ИНТЕРВЮТА И АНГЛИЙСКА РЕЧ СЕ ПРЕВЕЖДАТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЯПОНСКИ!

Веднага, след уникалното откриване на вечерта с фойерверки и специални entertainment елементи и ефекти, камерите правят „обиколка” на залата, на препълнения Tokyo Dome, където най-сетне ще бъдат открити FS сериите, с редица ММА, кеч и К-1 мачове. Добре дошли на събитието на годината!

Веднага след това, в залата гръмва музиката на The Rock и ето, че единият от co-founder-ите на "бойната компания" ще направи своето въведение. Скалата в Токио, дами и господа, кой би предположил!?

The Rock (Грабвайки микрофон)

„臭いを嗅ぐ… 何... 準備/用意/支度をする… Скалата, Токио? Да, Скалата знае японски, представете си това. Отне ми цели 3 седмици да науча това чудо, наистина езика ви си го бива, както културата тук, ценностите също… всичко на това далечно място e просто лудо и ново за Скалата! Но причината да желаем толкова силно да посетим Япония за първото събитие на “Fighting Spirit”, се съдържа точно във факта, че тук се цени „бойният дух”, тук бойните спортове намират своя „дом”, намират разбиране, намират традиции и история! С Shane McMahon нямаше как да ви пренебрегнем и си довлякохме американските, космати, потни дупари в ТОКИО, ЯПОНИЯ хаха. Пригответе се за едно невероятно шоу тази вечер, шоу наситено с това което най-много цените и обичате да гледате, the art of fighting, the art of entertainment, the art of BOOTS TO ASSES! Пригответе се... If you smell what The Rock… is cooking! (eyebrow raise)”

- Колкото и да е трудно на преводача да изговори на японски всичко, което Скалата току що изрази, все пак хората аплодират началният "act" на шоуто.

Tag Team шампионите на New Japan Pro Wrestling – “Ten-Koji” са показани backstage с титлите си. Dave Meltzer ще им вземе интервю всеки момент…

Meltzer

“Kojima, Tenzan, тази вечер ще се изправите в мач срещу световноизвестните звезди на TNA – Jeff Hardy & AJ Styles, като мача ви ще бъде за защита на отборното злато на NJPW. Изпитвате ли някакъв страх въобще, заради това, че тази вечер може да се окаже последната ви вечер като отборни шампиони и поясите могат да заминат за Америка още утре?”

Tenzan

„Поясите остават тук, дребни човече!”

Kojima

„Писна ни и на двамата от тези entertainer-и, наричащи себе си кечисти, да злоупотребяват с бизнеса, който градим като даваме на хората истинска кръв и истински изпълнения в продължение на толкова години. AJ & Hardy ще получат добър урок тази вечер, ще им покажем какво е истинското значение на израза “Pro Wrestling” и колко “fake” е всъщност този СПОРТ!”

Tenzan

„Стайлс, Харди… хаха, аз виждам нищожни същества срещу кеч богове, как очаквате да свърши всичко? Имах реалните виждания, че предизвикателството ни ще бъде прието от хора като Steve Austin или Triple H.. хъх, е какво да се прави, поне ще докажем колко са жалки опитите на тези гниди да правят кеч! Puro vs. илюзията и измамата, рунд първи! Хайде, братко…”

- Кожима и Тензан излизат извън кадър…

...

FS Rules menu:

- K-1 RULES: 3 рунда бой в стойка. Побеждава се чрез решение, три нокдауна = КО, или КО.

- MMA Rules: 3-5 рунда бой във всички сфери на бойните изкуства. Победа чрез KO, TKO, Submission, Решение.

- Pro Wrestling Match: 60 минути е ограничението. Начини на победа: туш, предаване, countout, KO, намеса.

- FS Сериите: Победителите вземат 3 точки, загубилите 0. Ако загубилите имат вече спечелени точки от предишни мачове, то им се отнема точка при загуба.

...

1ST MATCH OF THE EVENING

MMA Rules Match (FS Rules): Kazushi Sakuraba vs. Vitor Belfort

Показано е кратко видео клипче свързано с двамата атлети и реванша им. LETS GET IT ON!

1st round:

- Vitor изчаква добре момента си да нападне, заемайки средата на ринга. Сакураба пази дистанция с jab и footwork, обикаляйки в кръг.

- Първи по-стабилен удар, Sakuraba прави Spinning back Kick в ребрата на Belfort, като втория бива изблъскан леко назад, но това не му се отразява.

- Първа атака на Витор, flurry от прави удари към лицето на Сакураба. Вторият ги отбива, но Витор завършва комбинацията с дясна кука, с която все пак успява да нацели опонента си в бузата и то добре!

- Сакураба прави няколко добри leg kick-a до края на рунда, а Витор изчаква момента си, който така и не идва.

2nd round

- От ъгъла на Белфорт му казват да защитава повече leg kick-овете и още с излизането Белфорт хваща един отправен към коляното му такъв и забива стабилен overhand ляв в лицето на Сакураба, събаряйки го на земята! Витор веднага се хвърля върху Сакураба и въпреки добрите опити за защита на японеца на земята, “The Phenom” успява с още 3,4 чисти удара в ченето да нокаутира Сакураба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Феновете са на крака. Това е, Сакураба е аут, а рефера спира мача!!! Витор скача на сглобката, той спечели този откриващ сблъсък с нокаут във втория рунд!!

Winner: Vitor Belfort via KO (01:02 in the 2nd round)

2nd MATCH OF THE EVENING

REPORT: K1 Rules Match (FS Rules): Gegard Mousasi def. Musashi via Decision!

- Ric Flair е показан зад кулисите за интервю с Meltzer:

Ric Flair

“Тази вечер, две от най-големите легенди в този спорт, “The Nature Boy”, “The Great Muta” ще пишат история за вас! Над 68 години опит, общо! 68 години! Толкова съм развълнуван, Дейв, че ми идва да танцувам… Whoooooooooooooooooo!!!!! Токио, пазете дъщерите си, пазете жените си, The Neich ще ви разлюлее както никой друг досега!!!”

- Flair се запътва към ринга, време е за първата кеч атракция за вечерта!

3rd MATCH OF THE EVENING

MAIN EVENT

Special Attraction Pro Wrestling: Ric Flair vs. Great Muta

2nd minute: Флеър и Мута стискат ръце и две минути трае „опознаващият период”, в който двамата премерват силите си чрез tie-ups и клинчове.

5th minute: Flair най-сетне вкарва няколко от световноизвестните си chop-ове в гърдите на Мута, който пък му отвръща със същото, което предизвиква огромна реакция от страна на феновете. Мута успява да блокира Флеър с коляно в стомаха в средата на това раздаване и да го повали с Vertical Suplex за 2 count.

7th minute: Флеър забива отново опонента си в сглобката и му вкарва няколко силни chop-a в гърдите, когато…. МУТА изплюва Red Mist от никъде в лицето на Nature Boy!!!!! Оуу, Флеър е заслепен! Суперзвездата прави няколко крачки назад и пада по лице в средата на ринга. Само след няколко момента Muta го размазва с брутален Shinning Wizard, засилвайки се от ъгъла!! Това трябва да е краяяяя, SHINNING WIZAAAAARD право в лицето на Рик!! … опитът за туш все пак е неуспешен, Флеър се повдига на 2 за изненада на всички!

10th minute: Флеър успява да се изправи на крака измъчено, след няколко опита на Мута да го предаде на земята. Той успява да прехвърли над главата си при едно разминаване от въжетаста Мута, чрез Back Body Drop, след което съумява веднага да заключи The Figure Four Leg Lock!!!! Мута крещи от болка, а феновете изригват спонтанно при прилагането на захвата!! Все пак след няколко минути Мута успява да обърне хватката, прилагайки натиск върху коленете на Флеър то своя страна, като на втория се налага да прекрати завършващото си движение!

13th minute: Muta, изтощен успява да вкара няколко palm strike-а в лицето на Флеър, след което опитва Dragon Suplex, минавайки ловко зад опонента си. Рик веднага съумява да контрира с roll up напред и опит за бърз туш, но за съжаление Мута се измъква след 2рото отброяване. Muta веднага прилага Cattle Roll на опонента си и опитва бързо туш, но за съжаление отново нацелва 2-то отброяване!

15th minute: Флеър, със ставането си след няколко поредни хватки, които е разменил с опонента си, забива още три брутални Backhand Chop-a в зачервения гръден кош на Мута, след което го запраща към въжетата. Мута с връщането си заравя Флеър с Yakuza Kick, след което отново се приготвя в ъгъла за Shinning Wizard!! Това ще бъде края ако го закове!.... Оууу, не! Флеър успява с изправянето си бързо да забие силен Backhand Chop, който събаря засилилия се Мута от ъгъла и веднага да заключи Figure Four Leg Lock-а отново! След минута мъки Мута се предава от натиска!!!!!! ФЛЕЪР УСПЯ ДА ВЗЕМЕ ПОБЕДАТА в този изключителен мач! Neich още го може!! Феновете имат силна реакция и към двамата, които стискат ръце след сблъсъка.

Winner: Ric Flair via submission!

...

FS STANDINGS:

K-1

Gegard Mousasi - 3 points (win over Musashi)

Musashi - 0 points (loss to Mousasi)

MMA:

Vitor Belfort - 3 points (win over Sakuraba)

Sakuraba - 0 points (loss to Belfort)

End of night 1

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...