Popular Post The Olimpic Hero Posted January 2, 2012 Popular Post Share Posted January 2, 2012 (edited) Както всички вече знаят, Brock Lesnar заяви, че прекратява кариерата си в UFC. Логично е в един кеч форум веднага да започнем да спекулираме къде, кога и защо ще се завърне Brock Lesnar в кеча. Ще задам няколко въпроса за дискусии, като ще се опитам аз да отговоря първи на тях. Надявам се да се включите и вие. Ще се завърне ли изобщо Brock Lesnar в кеча? - Да, абсолютно. Не виждам шанс да не се завърне. Човекът няма да изпусне възможността да направи добри пари и то при положение, че няма да бъде пребит като куче. Всъщност аз съм на мнение, че кечът е много по-труден и по-опасен спорт от MMA, но в дългосрочен план. При положение, че Brock Lesnar прави някакви участия от рода на 2-3 месеца на година, не мисля че ще му се отрази на здравето, отношенията със семейството му или нещо подобно. Съвсем спокойно може да се появява всяка година в периода Royal Rumble - WrestleMania по подобие на Скалата, да прави голям мач на WM и да си прибира големите пари. В коя компания ще се завърне Brock? - Тук въпросът по-точно е дали има някакъв минимален шанс Brock да отиде в TNA. Бих казал по-скоро не, макар че TNA плащат 2 млн. долара на година на Hulk Hogan, което са си големи пари, но пък Hulk има и много други отговорности в компанията освен това да се появава на екран всяка седмица и да прави един мач в годината. Твърдо убеден съм, че Brock Lesnar ще се завърне в WWE, където при над 1 млн. продадени PPV-та на WrestleMania ще може да вземе по-добри пари за по-малко време активно участие спрямо TNA, тоест условията на WWE биха били много по-изгодни за него. Въобще тук отговорът е 99 % WWE. Ще се отразят ли последните загуби в UFC на образа на Brock Lesnar в кеча? - Тук въпросът е по-точно дали кеч феновете ще приемат насериозно образа на непобедимо животно/monster heel на Brock Lesnar след последните 2 мача в UFC, в които Brock изглеждаше доста жалко. Аз бих отговорил и Да и Не. Първо Brock Lesnar все пак направи успешна кариера в UFC, та той стана световен шампион и направи две успешни защити на титлата си. Е разбира се след това я загуби, но пък има ли изобщо в историята на UFC непобедим шампион в тежката категория? Всеки става шампион и след това губи и какво означава това, че вече е жалък ли. Отделно болестта, която го споходи, мисля че повлия на увереността му. Не беше същото бясно животно от срещите с Frank Mir в последните му мачове в UFC, сигурен съм, че не беше. Заради тези факти бих отговорил Не. Заради кои факти обаче бих отговорил с Да? Заради вярата ми, че все пак, за да бъде такъв голям draw в UFC, Brock Lesnar е бил гледан и от много кеч фенове, тоест доста кеч фенове вероятно са си поръчвали PPV-тата на UFC, за да видят доскорошния си кеч любимец. Някои обаче не мислят като мен и казват, че на кеч феновете не им пука за UFC и т.н. За мен не е така. Една част от кеч феновете - смарк и по-възрастните са една от причините Brock да е такъв draw в UFC, както казах и по-горе, това е. Та заради този факт бих отговорил донякъде Да. Какво обаче трябва да се направи, за да не се отразят на кеч имиджа на Brock тези загуби? Чисто и просто да не се бърза със завръщането му към кеча. Аз лично изобщо не бих го върнал за тази WrestleMania. WWE си имат Rocky и Cеna като мейн ивент, всичко друго ще играе втора цигулка както се казва... Кога ще се завърне Brock Lesnar в кеча? - Направо взимам последното изречение от предния въпрос и продължавам... WWE си имат Rocky и Cеna като мейн ивент на WrestleMania, всичко друго ще играе втора цигулка както се казва. Е сигурно би бил страхотен марк аут да се появи примерно на Royal Rumble, но просто няма смисъл WWE да си гърмят всичките патрони наведнъж, историята е показала, че това не е добро бизнес решение, спомнете си първия iMPACT с Hogan, който беше тотално наблъскан с дебюти, завръщания и т.н. Е постигнаха един огромен рейтинг, но си останаха само с него. Вярвам, че WWE ще изчакат поне 6 месеца, за да отшумят малко загубите на Brock, а и за да не си гърмят патроните и евентуално биха го върнали някъде за SummerSlam, но даже бих заложил чак за следващата WrestleMania през 2013 година. С кои кечисти ще враждува Brock след като се върне и доколко ще бъде активен кечист? - Ако WWE спазват собствената си логика, първият човек би трябвало да е The Undertaker заради сегмента с Lesnar на UFC, да наричам го сегмент, защото вярвам, че е бил добре пресметнат от страна на WWE. Дали обаче пък е логично Brock да се завърне и веднага да загуби от The Undertaker на WrestleMania? Този подвъпрос също е спорен и подлежи на отделна дискусия. Всичко разбира се зависи от това доколко Lesnar ще бъде активен кечист. Същото е като при Скалата. Дали един ненапълно активен кечист трябва да побеждава в мачове срещу активни кечисти, пак въпросът е много спорен. От една страна не е хубаво настоящите звезди да бъдат забивани, от друга пък кечисти като The Rock и Brock Lesnar са все още в перфектна кеч възраст и изобщо не изглеждат лошо на кеч ринга. Отделно за 2-3 месеца в годината подобен кечист спокойно може да вземе титлата, да я носи в половината период и след това да я пусне на правилния човек, защо не...Brock Lesnar има много варианти с кой да враждува, дефакто може да го направи с всяка една голяма звезда на WWE - The Undertaker, John Cena, CM Punk, Randy Orton, The Miz, Alberto Del Rio...че даже и със Скалата отново, а доколко ще бъде активен кечист зависи единствено от него и разбира се от парите, но почти сигурно Brock няма да иска да е постоянно във федерацията, така че 2-3 месеца на година мисля, че би бил очакван вариант. Говоря разбира се за близките няколко години, все пак Brock Lesnar не е от най-предсказуемите кечисти. :) Edited January 2, 2012 by The Olimpic Hero stivy88, nikki, Yeah!~ and 27 others 30 Quote Link to comment
antubis Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Като фен, който е изпуснал периода на Brock Lesnar в WWE, много бих искал да се върне и то в WWE. От мачовете, които съм му гледал на записи, съм останал с впечатлението, че е мега добитък :) c0ld, The People's Champion, Splin and 1 other 4 Quote 4 x Intercontinental Champion Link to comment
Popular Post Brock_Lesnar Posted January 2, 2012 Popular Post Share Posted January 2, 2012 Първата ми мисъл след като разбрах за загубата и оттеглянето на Lesnar от UFC беше, че ще се върне в кеча. Явно авантюрата му в този боен спорт приключи и ще търси ново занимание. Заслужава само адмирации за завръщането си след болестта и победата, която спечели срещу Carwin тогава. След това срещна съперници, които бяха по-добри от него и загуби. Пътят му към WWE е отворен и смятам, че един ден ще се върне при Винс. Едно от нещата, които ме карат да мисля така е staredown-a между него и Undertaker преди известно време след едно от ППВ-тата на UFC. Веднага след това се заговори за интерес от страна на WWE и Брок се обсъждаше като възможен съперник на Гробаря на КечМания 27. Четох, че наистина е имало разговори и предложение от WWE, но договорът му с UFC не му е позволил подобна изява. Сега мисля, че е реалистично дори той да е съперник на Тейкър за тазгодишната КечМания 28. От новите момчета, с които Тейкър не се е срещал няма някое толкова голямо име, което да срещне, след като Сина ще се бие със Скалата, а хора като Шеймъс, Барет, Миз, Пънк не са дорасли още за нивото на Deadman. Затова мисля, че мач между Гробаря и Леснар ще е епично събитие, което ще привлече много публика и рейтинг. Много добър вариант за опонент на Тейкър е Брок, иначе сигурно ще се повтори някой от старите мачове на Мъртвеца от Мания. Относно това, че последните загуби на Lesnar може да повлияят негативно на негово завръщане в кеча - според мен не е така. Аз съм на мнение, че човекът се справи много добре в света на истинските боеве и представи кеча в добра светлина, докато беше в MMA с това, че и бивши кечисти могат да се бият в истински двубои и да печелят. Никой не е застрахован от това да загуби и мисля, че като се върне един ден в WWE трябва да бъде много по-уважаван от преди заради всичко, което е постигнал в живота си след 2004-а година. Lubo Dimitrov, The People's Champion, Number One and 17 others 20 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
neshev Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 (edited) Lesnar въобще не милее за кеча и, ако се върне, няма да е заради слава или някаква страст към него. Главната причина, поради която напусна WWE, беше, че започна видимо да усеща негативите от графика в WWE, а и чисто визуално е виждал какво става в съблекалнята. Реално погледнато, WWE е един огромен картел, в който "наркотиците", които се въртят са стероиди, болкоуспокояващи, анаболи и тем подобни. Сега ситуацията е друга, особено след случаите с Guerrero и Benoit, но кечът не се е променил особено, нито пък садистичния график, нито пък потребността и способите за набавяне на въпросните жизненоважни, за кеч кариерата, медикаменти. Друг фактор е, че за пръв път в съзнателния си живот, Lesnar е добре осигурен финансово. За това на този етап е абсурдно, дори ако отчетем непредвидимостта на Lesnar, че ще се завърне за постоянно, дори това да означава лек график като този на Taker. Все пак Lesnar е добър бизнесмен и знае, че това е възможност за поредния тлъст чек. Друг е въпросът дали Vince ще му даде сумата, която ще поиска, но Vince в последните години не може да се каже, че прави най-добрите ходове от финансово отношение. Тук, каквото и сума Lesnar да поиска, освен разбира се, ако не е нещо нечувано, би се оправдала. Кариерата на Lesnar в MMA въобще няма да навреди на образа на Brock или по-точно да кажа на способността му да е голям PPV draw, а даже напротив. Lesnar като ME атракция в UFC, няма PPV, което да е паднало под 1 милион. Тук голяма роля изиграха и кеч феновете, които си купуваха PPV-то. Е, тук ролите ще бъдат разменени. Много от MMA феновете вероятно ще си поръчат WM, просто за да видят Brock отново в действие. Да не говорим, че буквално всички MMA медии, както и повечето mainstream вестници, списания и онлайн сайтове, ще отразят събитието. Нещо, от което много пъти съм казвал, че WWE имат огромна нужда. Мислите, че Lesnar ще отиде в TNA са абсурдни, дори ако кажем, че извадят сумата, която Lesnar ще иска (може би нещо в рамките на 800к-1 милион на участие, за 3-4 шоута + някакъв % от PPV продажбите). TNA са под равнището на Lesnar и това ще е една огромна крачка назад. Това е все едно Mayweather да се върне от 1-2 годишна пауза и да се бие на безплатно шоу, а не на PPV. И не става въпрос само за парите, а и WWE са кеч компанията и особено през сезона на WM, всичките очи са приковани в нея. TNA... С 3 хилядната публика на най-голямото им шоу, имат доста хляб да ядат. Та, освен програма с Taker, друго не виждам като реална опция. Едно е, че си имат вече готова вражда, друго е, че Taker е познат на MMA феновете и трето, че Taker е единственият, който има аурата на непобедимост на Lesnar. Надали WWE ще представят Lesnar като бивш MMA боец или нещо подобно, но сигурно Lesnar ще използва "The Baddest Man on the Planet" gimmick-а. Тази WM не е реална опция, но другата със сигурност ще е доста обсъждан вариант. Тези работи са условни естествено, защото Lesnar все още е под договор с UFC и се съмнявам просто ей така да го дадат на конкуренцията. Със сигурност ще се пробват да го задържат под някаква форма в UFC, а и Lesnar може да поеме по съвсем друг път и да се отдаде на ловуването. Edited January 4, 2012 by neshev ShwN, The People's Champion, G and 15 others 18 Quote Link to comment
koleda321 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Няма да се завърне. С тая негова контузия кечът не е особено добра идея. Пък и не ни трябва на нас феновете. Дните му на атракция свършиха, 15 му минути слава свършиха, 3-те дни чудо свършиха, абе както щете го наричайте, Brock Lesnar не е нужен на кеча и кечът не е нужен на Brock Lesnar. Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
neshev Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Няма да се завърне. С тая негова контузия кечът не е особено добра идея. Пък и не ни трябва на нас феновете. Дните му на атракция свършиха, 15 му минути слава свършиха, 3-те дни чудо свършиха, абе както щете го наричайте, Brock Lesnar не е нужен на кеча и кечът не е нужен на Brock Lesnar. Личи си, че си разбирач. dreikk, The People's Champion, outkast and 1 other 4 Quote Link to comment
G Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 (edited) Brock Lesnar ще се завърне, като го induct-нат в HOF след 20-на години? :( Edited January 11, 2012 by G Quote Link to comment
The People's Champion Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Честно да си призная, когато стартира кариерата на Брок в WWE през 2002-а година, доста го хейтвах заради враждата му с моя любимец Роки. Сега вече, бидейки смарк, го уважавам за постиженията му в кеча и MMA. Аз обаче бих искал един rematch на мача Rock vs Lesnar от Summerslam 2002. Представям си го така: Леснар се завръща, прави някаква вражда (може би някой и друг dream match) и я печели, след което започва да се възвеличава и се провъзгласява за най-добрия в историята, непобедим и прочие. Тогава Скалата излиза и му казва, че наскоро си е спомнил, че все още има неизползвано право на rematch след загубата му от Леснар на гореспоменатия турнир. И така новият им мач може да стане факт. Разбира се, това е в сферата на fantasy booking-а, но нищо не пречи да помечтаем. :rolleyes: Quote Link to comment
gboy Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 (edited) Full time кечист няма как да бъде, това е ясно. Но пък да направи едно участие като това на Скалата е напълно в реда на нещата. Вече е достатъчно голяма звезда за да си го позволи. Някой питат какво ще стане с образа му след последните загуби. До догодониа никой няма да го помни с това, че се сгъна на геврек след един шут на Овърийм или че се въргаля по под като магаре след тупаницата на Веласкез. Всички ще го помнят като бившия шампион на UFC в тежка категория, човекът взел пояса от легендарния Ренди Котур . Но че едва ли ще използва ММА гимик - да, защото кечът и в частност WWE едва ли ще си плюят в лицето, оставяйки някой да казва в техен ефир, че са цирк. Но ще видим де, и това го има като вариант впрочем. Аз лично мисля, че Броки ще е на линия за догодина на КечМания, ако не се е захванал с нещо дурго. Един кьопав кеч мач за маса пара едва ли ще пропусне. П.С. Относно договора с UFC, то Дайна Уайт, макар и подпийнал каза, че ако иска може да си ходи в WWE. Сега колко ще си изпълни тези думи - не ми се гадае, но ако няма да е в ММА-я едва ли толкова ще ги вълнува UFC какво прави. Edited January 11, 2012 by gboy G and The People's Champion 2 Quote Link to comment
Recommended Posts