Jump to content

Къде, кога и защо ще се завърне Brock Lesnar в кеча


The Olimpic Hero

Recommended Posts

Като фен, който е изпуснал периода на Brock Lesnar в WWE, много бих искал да се върне и то в WWE. От мачовете, които съм му гледал на записи, съм останал с впечатлението, че е мега добитък :)

4 x Intercontinental Champion

Link to comment

Lesnar въобще не милее за кеча и, ако се върне, няма да е заради слава или някаква страст към него. Главната причина, поради която напусна WWE, беше, че започна видимо да усеща негативите от графика в WWE, а и чисто визуално е виждал какво става в съблекалнята. Реално погледнато, WWE е един огромен картел, в който "наркотиците", които се въртят са стероиди, болкоуспокояващи, анаболи и тем подобни. Сега ситуацията е друга, особено след случаите с Guerrero и Benoit, но кечът не се е променил особено, нито пък садистичния график, нито пък потребността и способите за набавяне на въпросните жизненоважни, за кеч кариерата, медикаменти. Друг фактор е, че за пръв път в съзнателния си живот, Lesnar е добре осигурен финансово. За това на този етап е абсурдно, дори ако отчетем непредвидимостта на Lesnar, че ще се завърне за постоянно, дори това да означава лек график като този на Taker.

Все пак Lesnar е добър бизнесмен и знае, че това е възможност за поредния тлъст чек. Друг е въпросът дали Vince ще му даде сумата, която ще поиска, но Vince в последните години не може да се каже, че прави най-добрите ходове от финансово отношение. Тук, каквото и сума Lesnar да поиска, освен разбира се, ако не е нещо нечувано, би се оправдала. Кариерата на Lesnar в MMA въобще няма да навреди на образа на Brock или по-точно да кажа на способността му да е голям PPV draw, а даже напротив. Lesnar като ME атракция в UFC, няма PPV, което да е паднало под 1 милион. Тук голяма роля изиграха и кеч феновете, които си купуваха PPV-то. Е, тук ролите ще бъдат разменени. Много от MMA феновете вероятно ще си поръчат WM, просто за да видят Brock отново в действие. Да не говорим, че буквално всички MMA медии, както и повечето mainstream вестници, списания и онлайн сайтове, ще отразят събитието. Нещо, от което много пъти съм казвал, че WWE имат огромна нужда.

Мислите, че Lesnar ще отиде в TNA са абсурдни, дори ако кажем, че извадят сумата, която Lesnar ще иска (може би нещо в рамките на 800к-1 милион на участие, за 3-4 шоута + някакъв % от PPV продажбите). TNA са под равнището на Lesnar и това ще е една огромна крачка назад. Това е все едно Mayweather да се върне от 1-2 годишна пауза и да се бие на безплатно шоу, а не на PPV. И не става въпрос само за парите, а и WWE са кеч компанията и особено през сезона на WM, всичките очи са приковани в нея. TNA... С 3 хилядната публика на най-голямото им шоу, имат доста хляб да ядат.

Та, освен програма с Taker, друго не виждам като реална опция. Едно е, че си имат вече готова вражда, друго е, че Taker е познат на MMA феновете и трето, че Taker е единственият, който има аурата на непобедимост на Lesnar. Надали WWE ще представят Lesnar като бивш MMA боец или нещо подобно, но сигурно Lesnar ще използва "The Baddest Man on the Planet" gimmick-а. Тази WM не е реална опция, но другата със сигурност ще е доста обсъждан вариант.

Тези работи са условни естествено, защото Lesnar все още е под договор с UFC и се съмнявам просто ей така да го дадат на конкуренцията. Със сигурност ще се пробват да го задържат под някаква форма в UFC, а и Lesnar може да поеме по съвсем друг път и да се отдаде на ловуването.

Edited by neshev
Link to comment

Няма да се завърне. С тая негова контузия кечът не е особено добра идея. Пък и не ни трябва на нас феновете. Дните му на атракция свършиха, 15 му минути слава свършиха, 3-те дни чудо свършиха, абе както щете го наричайте, Brock Lesnar не е нужен на кеча и кечът не е нужен на Brock Lesnar.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Няма да се завърне. С тая негова контузия кечът не е особено добра идея. Пък и не ни трябва на нас феновете. Дните му на атракция свършиха, 15 му минути слава свършиха, 3-те дни чудо свършиха, абе както щете го наричайте, Brock Lesnar не е нужен на кеча и кечът не е нужен на Brock Lesnar.

Личи си, че си разбирач.

Link to comment
The People's Champion

Честно да си призная, когато стартира кариерата на Брок в WWE през 2002-а година, доста го хейтвах заради враждата му с моя любимец Роки. :D Сега вече, бидейки смарк, го уважавам за постиженията му в кеча и MMA. Аз обаче бих искал един rematch на мача Rock vs Lesnar от Summerslam 2002. Представям си го така: Леснар се завръща, прави някаква вражда (може би някой и друг dream match) и я печели, след което започва да се възвеличава и се провъзгласява за най-добрия в историята, непобедим и прочие. Тогава Скалата излиза и му казва, че наскоро си е спомнил, че все още има неизползвано право на rematch след загубата му от Леснар на гореспоменатия турнир. :D И така новият им мач може да стане факт. Разбира се, това е в сферата на fantasy booking-а, но нищо не пречи да помечтаем. :rolleyes:

Link to comment

Full time кечист няма как да бъде, това е ясно. Но пък да направи едно участие като това на Скалата е напълно в реда на нещата. Вече е достатъчно голяма звезда за да си го позволи. Някой питат какво ще стане с образа му след последните загуби. До догодониа никой няма да го помни с това, че се сгъна на геврек след един шут на Овърийм или че се въргаля по под като магаре след тупаницата на Веласкез. Всички ще го помнят като бившия шампион на UFC в тежка категория, човекът взел пояса от легендарния Ренди Котур ;) .

Но че едва ли ще използва ММА гимик - да, защото кечът и в частност WWE едва ли ще си плюят в лицето, оставяйки някой да казва в техен ефир, че са цирк. Но ще видим де, и това го има като вариант впрочем.

Аз лично мисля, че Броки ще е на линия за догодина на КечМания, ако не се е захванал с нещо дурго. Един кьопав кеч мач за маса пара едва ли ще пропусне. ;)

П.С. Относно договора с UFC, то Дайна Уайт, макар и подпийнал :D каза, че ако иска може да си ходи в WWE. Сега колко ще си изпълни тези думи - не ми се гадае, но ако няма да е в ММА-я едва ли толкова ще ги вълнува UFC какво прави.

Edited by gboy
  • Upvote 2

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...