Jump to content

UFC: Alistair Overeem аут? Lesnar срещу победителя от Mir/Nogueira?


neshev

Recommended Posts

Според няколко независими източници, Alistair Overeem може да пропусне UFC 141 на 30 декември, където трябваше да се изправи срещу Brock Lesnar. За сега най-тиражираната теория е, че Overeem е пропуснал един от задължителните допинг тестове преди мача. Редно е да се отбележи, че Overeem се прибра миналата седмица в Холандия за да може да наглежда майка му, която страда от раково заболяване и това може би е причината, поради която е пропуснал въпросния тест. В понеделник, Overeem трябва да се яви пред комисията на Невада, а на дневен ред ще бъде въпросът с неговия лиценз.

Спойлер от UFC 140:

След като счупи по брутален начин ръката на Antonio Rodrigo Nogueira, Frank Mir заяви мераците си да се изправи срещу Lesnar. Все още няма потвърждение дали такъв мач се обсъжда, но е малко вероятно Mir да бъде лицензиран да се бие само 20 дена след последния му мач.

Edited by UltraMadd
Link to comment

Значи, ситуацията е следната. Overeem остава в мача, а нещата са горе-долу както са описани в първото мнение.

NSAC са се свързали с Overeem на 17 ноември за да направят произволен допинг тест. В същия ден, Overeem замина за Холандия да наглежда болната си от рак майка. Overeem твърди, че е си е закупил билета два дена по-рано (15 ноември) и това е било плануван полет. Overeem е разбрал за искания допинг тест чак на 21 ноември, когато от комисията са го потърсили отново. Overeem твърди, че асистентът му не го е уведомил на време. Lesnar е дал кръвен тестна 23 ноември при личния си доктор, а не специално звено, където този тест се извършва от независими органи. NSAC изрично са искали урина, а не кръв и на 7 декември Overeem отново е отишъл при личния си лекар за да даде нужната проба. След изслушването, комисията даде на Overeem условен лиценз, което значи, че ще бъде държан под око и вероятно ще трябва да даде няколко различни допинг проби.

Това са фактите и всеки сам може да разбере, че нещата миришат доста. Самото изслушване беше някаква пародия, а Overeem звучеше сякаш скалъпваше нещата на момента. Все пак е хубаво, че ще видим този мач.

Link to comment

Кой знае какви врътки се правят и там. То който го е гледал преди Овърийм знае какъв хилавичък беше спрямо сега. То ядене и тренировки хубаво, ама тия мускули не се правят с яйца и мляко, трябва си и химия.

Дано поне да видим мача, пък другото не ме интересува. То като ли че Леснар и само на ябълки и моркови :D .

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...