Jump to content

UFC: GSP аут за 10 месеца, Diaz срещу Condit за Interim титлата + разни новини


neshev

Recommended Posts

GSP е скъсал коленни връзки и ще е аут за около 10 месеца. St-Pierre трябваше да се бие с Nick Diaz за WW титлата на шоуто по време на Superbowl weekend. При тази ситуация, Carlos Condit и ще се бие с Diaz за Interim титлата, титла която се прави, ако някой от шампионите няма възможност да я защити за продължителен период време.

UFC on FOX 2 ще включва три големи мача, които ще запълнят телевизионната порция от шоуто. В главния мач, Rashad Evans ще се изправи срещу Phil Davis, скандалният Chael Sonnen ще защити "титлата на народа" срещу Mark Munoz, а Bisping, свеж от победата му срещу Mayhem миналата седмица, ще премери сили с бившия претендент, Demian Maia.

Urijah Faber и Dominick Cruz ще са треньорите на TUF 15. Това ще бъде първият сезон, който ще се излъчи по FX и ще вкючва някои основни промени по формата. Главната е, че всички мачове ще се излъчват на живо всеки петък. Всеки епизод ще бъде разделен на две части, като първата ще бъде recap на това, което се е случило през седмицата, а втората ще бъде битките на живо. Също така шоуто ще протече цели 13 седмици, като феновете ще имат избора кои двойки ще се бият. Традицията, треньорите да се бият на финала на шоуто, ще бъде спазена като треньорите дори ще пренесат лагерите си на снимчната площадка. Сезонът ще включва бойци от Lightweight и Welterweight категориите.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...