Jump to content

NSW "Fuck It We're Going Hardcore" - 4 ноември 2011


nWoHulkster

Recommended Posts

Привет наборка, и ти ли скитосваш по Англията бе?! И аз от около 2 месеца съм тук, само че в Манчестър, не в Лондон. Браво, че си отишъл на кеч шоу, на мен, честно казано, не ми е дошло на акъла да се поинтересувам, пък и не ми беше до кеч последно време.

Вчера с двама авери от курса не знам откъде стана дума за WWE, но се оказа, че и двамата са фенове, или нещо като бивши такива. Та, единия беше на мнение, че wwe is rubbish now, но все пак не изпусна да ме информира „hey, do you know the rock has come back to wwe?”. Другият явно не беше толкова в час като мислеше, че става въпрос само за изминалата Wrestlemania, но беше бързо поправен. Аз междувременно се сетих, че докато си бях в България бях чел, че ще се връща на SS и си викам, брей тоя пич явно не е чак толко casual зрител. Иначе от 2 месеца се знаем вече с тия двамата, но досега не беше ставало дума... Другият пък направо ме шашна като спомена за TNA (това в отговор, че wwe is rubbish и пича вика гледайте TNA хаха). И учудващо, макар да не беше много наясно с wwe, с tna беше бая запознат. Полафихме още малко и така :)

Постът става доста дълъг, но да не пускам отделен с преживяванията и впечатленията ми от Великото Кралство, ще понапиша още 2-3 реда тук. Да ви се похваля, бях на мач на Ман Юн, даже два пъти хаха (с Базел и Оцелул), на втория носех българско знаме и слезнах долу, докато разгряваха преди мача, Бербатов ме видя и поздрави... чудесни преживявания бяха. Атмосферата на този стадион е просто несравнима хора... ще помня тези две вечери завинаги, особено втората... Сега разбрах защо му казват Театър на мечтите ;)

Обратно на кеч вълна, почти съм сигурен, че в един от първите ми дни тука видях Wade Barrett. Разминавам се аз с един и в първия момент не зацепих, ама след 2-3 секунди включих откъде ми е познат.

Постът наистина стана дълъг, затова спирам дотук. Наборка, приятно в Англия и споделяй и занапред приятни изживявания като това. Ще се опитам и аз да се включвам, засега толкова.

Link to comment

За WWE/кеч почти не е ставало дума откакто съм тук. Само един пич, ей така от нищото, спомена, че е wrestling фен, когато няколко човека си говорихме за любими спортове. После естествено реших да го поразпитам още малко на тази тема и ясно се видя, че не е особено голям фен, а просто гледа от време на време. Пичът даже се опита да ми мине с номера "абе всъщност не харесвам кеча толкова много - гледам го главно заради яките диви, особено когато има bra & panties мачове", но като го попитах кои му са любимите диви не можа да ми назове дори и една...

Другаде не е ставало дума за кеч, като изключим един разговор с японец преди около две седмици, което си беше SUPER COOL. Отдавна ми беше мерак да си поговоря на тема японски кеч с някой японец на живо и да чуя гледната му точка относно някои неща.

Между другото, оказа се, че следващия уикенд FWA ще имат две шоута тук. Не са точно шоута, обаче, а просто мачове по време на голяма фенконвенция, където освен това ще има бивши спортни звезди, актьори & актриси, фотомодели, т.н. Имам известно желание да отида, но най-вероятно следващия уикенд ще ходя на една хижа, така че няма да мога, а и ако трябва да бъда напълно откровен фактът, че няма да е обикновено кеч шоу, а част от фенконвенция не ми се нрави (поради ред причини) и ме кара да се чудя дали си струва да отида, дори и ако имам възможност.

А пък ако на теб ти се догледа кеч на живо => TNA на живо в Манчестър на 27-ми януари. Или още по-добре => 28-ми януари (събота) в Лондон. :)

Edited by nWoHulkster™
Link to comment
The Olimpic Hero

Айде бе колеги, връщайте се във форума. Повече такива постове от вас искам. :)

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...