Popular Post nWoHulkster Posted November 7, 2011 Popular Post Share Posted November 7, 2011 (edited) Promotion: New Scene Wrestling (NSW) Event: "Fuck It We're Going Hardcore" Date: November 4th, 2011 Place: Birmingham, England Arena: Aston University Guild of Students Attendance: 100-150 (?) 1. No Disqualification Match: Mark Andrews def. Eddie Dennis 2. Submission Match: Shaun Davis def. Mike Dee (w/ Holly Dee) 3. "Cash It To Smash It" Ladder Match: Second City Collective (Ryan Smile & Pete Dunne) def. The Hunter Brothers 4. Big Man vs. Little Man: Dave Mastiff def. Rockstar Spud 5. NSW Hardcore Title Match: Andreas Rebellious def. Abbas The Iranian Warrior © to win the Title 6. Women's 3-way Match: Alpha Female def. Holly Dee and Shanna 7. No Holds Barred Match for the NSW Heavyweight Title: Valkabious © def. Joel Redman to retain his Title. Скоро не съм писал дълъг пост в този форум, но не всеки ден се ходи на кеч шоу, така че ае нека да има. Явно, за да избегна излишните въпроси, преди да започна да говоря за шоуто ще трябва да спомена, че от два месеца насам съм в Англия. Така, толкова по този въпрос. Преди около 3 седмици си купих билета за предстоящото house шоу на IMPACT WRESTLING в Wembley Arena в London (по традиция най-посещаваното им шоу за годината) и бях напълно доволен това да ми е единственото кеч шоу на живо докато съм в Англия , като освен това си имах едно наум, че ако FWA имат шоу някъде наблизо ще отида и на него. Въобще не бях се замислял да посещавам други кеч шоута и съответно въобще не бях се оглеждал за шоута, които да са ми наблизо (освен за FWA де). Обаче, това се промени в началото на миналата седмица, когато съвсем случайно видях реклама за това шоу във Facebook страницата на една от кечистките в шоуто. Един бърз поглед на рекламата ми беше достатъчен да заключа, че ще го посетя - евтини билети, само на 30-40 минути път и с участието на кечисти и кечистки, които харесвам. Сега по-конкретно за някои от кечистите в шоуто, тъй като едва ли някой тук е запознат с тях. Аз лично следя британската кеч сцена от FWA периода (Burchill~! Alex Shane~! Nikita~! Doug Williams~! Jonny Storm~! Jody Fleisch~!), т.е. от 7-8 години насам. Не съм експерт или нещо подобно, но съм сравнително добре запознат с главните компании и кечисти във Великобритания. В този ред на мисли смея да твърдя, че в момента нивото на британския кеч определено е добро и местната сцена е пълна с талантливи кечисти и кечистки. Без въобще да се замислям мога да назова поне 20 човека, които заслужават да бъдат в WWE или TNA, но да не се отплесвам. Главната причина да посетя това шоу беше наличието на няколко познати имена, което моментално ми даде гаранция за качествено шоу. На първо място Rockstar Spud - не само може би най-добрият британски кеч образ, но и може би един от най-добрите heel-ове в света на кеча като цяло. След това имаме Joel Redman - адски стабилен кечист в технично отношение, който взе участие в лондонския TNA Gut Check по-рано тази година и имаше пробен мач с WWE. После идва ред на Dave Mastiff - един от по-добрите big man worker-и в наши дни и нещо като британска версия на Samoa Joe. И за финал, две от трите ми любими кечистки от европейската кеч сцена - Alpha Female от Германия и Shanna от Португалия (в случай, че някой се чуди третата ми любимка е "The Norfolk Doll" Britani Knight). Тези пет имена бяха достатъчни да ме накарат да си купя билет, но имаше и други хора, които исках да видя, главно Valkabious & Holly Dee. Valkabious го бях виждал на снимки и бях гледал негови промота. Определено ме беше впечатлил с присъствието си, но така и не се наканих да изгледам някой негов мач. Holly Dee за първи път я видях като valet във FWA и веднага ми хвана окото с визията си (а после разбрах, че и тя е участвала в лондонския TNA Gut Check), но също не бях я гледал на ринга и това беше добра възможност да го направя. Освен това в card-a имаше и още 2-3 имена, които ми звучаха познато и бях чувал добри неща за тях (Mike Dee, Shaun Davis, Mark Andrews), но не бях ги виждал дори и на снимка, ако не се бъркам. Казано накратко, като се има предвид, че това е просто малко местно indy шоу roster-ът за него беше доста стабилен. За съжаление леко закъснях за шоуто и изпуснах pre-show видеотата, които са представяли някои от историите и мачовете. Мощен к** за огромното задръстване, което имаше тази вечер и заради което вместо да стигна за половин час се тътрих час и половина! Поне не изпуснах нищо съществено и пристигнах точно навреме за началото на самото шоу. Както очаквах, залата беше малка, но поне повечето столове бяха заети. Първо седнах вляво от ринга, но после си промених мнението и реших да седна там, където има най-много хора, защото си мислих, че там ще е по-забавно откъм скандирания и т.н.. Груба грешка. Трябваше да си остана там, където бях първоначално, защото там беше най-активната група фенове (няколко подпийнали студенти ). Вместо това се забих измежду група фенове и фенки, които се кефиха на шоуто, но просто не бяха толкова активни колкото ми се искаше (всъщност, това важи за цялата публика като цяло). Освен мен, едно малко хлапе на първия ред и един пич (с две мадами) вляво от мен всички други в моятa секция не бяха особено активни, като цяло. Като казах мадами, учудващо много (може би 10-15) добре изглеждащи мадами имаше на това шоу. Да не повярва човек, особено като се има предвид, че това е Англия. Та да, моятa секция беше слаба. Даже, в pre-match промото му един от heel-ове ни нареди по забавен начин като ни нарече "the boring people" lol. В YouTube се появиха клипове и затова ще добавя линкове, където има. И аз направих клипове (и снимки), но ме мързи да ги качвам онлайн. Шоуто започна с кратко промо на главния heel stable - The Black Diamonds или иначе казано Valkabious (NSW Heavyweight шампиона), Abbas (Hardcore шампиона) и отборните шампиони (чиито имена така и не разбрах, защото нямаха мач). Хлапето в моята секция се опита да започне "MVK, MVK" скандиране за "Most Valuable Killer" Valkabious, но heel-ът MVK го затапи веднага, което беше забавно. MVK дръпна прилично heel промо, което завърши в публиката, където конфронтира кечиста Joey Starr (който беше в публиката за няколко от мачовете). ---VS--- 1. No Disqualification Match: "The REAL Future" Mark Andrews def. "The Pride of Wales" Eddie Dennis. Dennis не го знаех/знам кой е, а Andrews e може би най-известен с това, че по-рано тази година взе участие в Young Lions Cup-a на CHIKARA. Приличен opener. Постараха се, но в голяма степен публиката не откликна на старанието им. Преди мача heel-ът от Уелс дръпна прилично heel промо, в което мрънкаше, че мачът няма да се превърне в No Dq мач, въпреки че е рекламиран като такъв. Подпийналите студенти го нареждаха, защото е от Уелс и пееха "England, England...". Както и да е. Heel-ът се оказа прав, това не се превърна в No Dq мач, а си беше съвсем обикновен кеч мач. "White Lightning" Mark Andrews спечели със shooting star press. 2. Submission Match: Shaun "The Hammer" Davis def. "Loco" Mike Dee (w/ Holly Dee). Тези двамата попадат в категорията "Кечисти, които ми бяха познати като имена, но нямах спомен да си ги виждал дори и на снимка" и затова като ги видях първата ми реакция беше "Damn! Е, те т'ва сега мяса на кечист!" (за разлика от пичовете в първия мач и някои от пичовете в следващите мачове). Добри размери и визия. Стабилен мач. Леко по-добър от предишния и с леко по-добра реакция от публиката. Мачът не беше чак толкова submission-based и имаше само няколко submission захвата & малко body part work. Всъщност, може да е имало повече отколкото си спомням, но ако трябва да бъдa напълно откровен някои моменти от мача не си ги спомням, тъй като бях прекалено разсеян от Holly Dee. Daaaaaamn, she's cute live and in person! Евалата, Mike Dee! Готина годеница имаш. Не само това, но двамата си пасват добре и като кеч образи. По едно време, докато двамата пича се биеха извън ринга, The Hammer хвана Holly за гушата всякаш щеше да я chokeslam-не, но вместо това я целуна. Дам, и аз бих избрал този вариант. После към края на мача го имаше стандартния момент, където Holly за пореден път се опита да се намеси, но беше блъсната, падна извън ринга и това позволи на The Hammer да сложи Mike Dee в armbar и да спечели мача. 3. "Cash It To Smash It" Ladder Match: Second City Collective (Ryan Smile & Pete Dunne) def. The Hunter Brothers. Ето тук шоуто взе да става наистина добро. Като се има предвид, че публиката беше само около 100-тина човека не очаквах двата отбора да се раздадат толкова и затова ме изненадаха приятно. Плюс това не бях чувал за нито един от тези пичове, така че не бях сигурен дали да очаквам нещо качествено. Добър мач с добри изпълнения и ladder spot-ове. Особено Smile bump-ваше здраво, а пък партньора му показа добро heel поведение. Като гледаш spot-овете само от 3-4 метра разстояние всичко изглежда много болезнено. С течение на мача се виждаше, че стълбата лека-полека се раздпаше и ставаше все по-трудно и по-трудно да се закрепи, за да може някой да се катери по нея. Даже съдията започна да я крепи, когато е необходимо, което доведе до комичен момент, при който стълбата падна върху съдията след един spot. Краят на мача получи голям pop, защото изгледаше, че heel-ът (и съдията) няма да могат да закрепят полуразбитата стълба и финала ще се прецака, но когато успяха да го направят публиката избухна в аплодисменти и това беше един от най-големите pop-ове за шоуто. Стабилна овация за heel-овете (победителите) след мача. Фактът, че успяха да закрепят стълбата ги turn-на babyface. След мача двамата даже малко сритаха стълбата, на което естествено тълпата се изкефи. Клипове от мача: Ауч Лудо падане от стълбата ---VS--- 4. Big Man vs. Little Man: "The Human Hate Machine" Dave Mastiff def. "The Baby Jesus of British Wrestling" Rockstar Spud. Spud vs. Mastiff!! 'nuff said! Двама от най-добрите в Англия/Европа един срещу друг! Може би мачът, който очаквах с най-голям интерес и той определено не разочарова. Много стабилен David vs. Goliath мач. Rockstar Spud е страхотен heel, но тук показа, че е и много добър babyface. Първо имаше най-добрият selling от всички в шоуто и второ от всички babyface кечисти в шоуто успя да изкара най-много подкрепа от публиката (публика, която не винаги беше готова да даде подкрепа на babyface-a под формата на скандиране на името му или ръкопляскане). Просто много добър. Елементарен пример свързан с мен, който показва защо Spud e един от топ indy worker-ите в наши дни. Spud се готвeше да прави comeback, публиката си стоеше на ръцете и не се усещаше какво е редно да се направи в тази ситуация, аз се провикнах "Let's go, Spud!", Spud моментално ме погледна (като междувременно не спря да sell-ва!) и така публиката се усети да последва моя пример, което доведе до силен "Let's go, Spud!" chant. И това се случи на няколко пъти по време на мача. Елементарен похват, който отличава истинският worker от просто поредния кечист. It's the little things... Уви, доста от кечистите в наши дни не зацепват защо подобни дребни детайли са важни и вместо това си насочват вниманието към хватки, spot-ове и други подобни работи, които са готини, но и напълно безсмислени, ако към тях не добавиш и подобни "дребни детайли" а.к.а. the art of working. Sorry, отплеснах се. Просто яко се изкефих да гледам кечист като Rockstar Spud на живо. "The Human Hate Machine" Dave Mastiff също беше класа. На живо изглежда масивен и ударите му изглеждат/звучат болезнени. Добър мач. Между другото, с другия активен пич в моята секция се опитвахме да се надвикаме по време на този мач (аз виках за Spud, a той за Mastiff) и това направи мача дори още по-забавен за мен. Финалът 15-минутна пауза. 5. NSW Hardcore Title Match: Andreas Rebellious def. Abbas The Iranian Warrior © to win the Title! Готин мач и готино промо от heel-a преди мача. Двама пича, които нито бях чувал, нито бях виждал. Обаче, двамата определено се представиха на ниво и спретнаха един много забавен hardcore мач, който имаше хвърляния в преградите, удари с най-различни предмети, dives, тръшване през маса, кръв и за финал скок от 2-3 метра през маса (която беше само на 2-3 метра от мен). Между другото, Abbas беше придружаван от NSW отборните шампиони и преди мача, по време на промото му, пак имаше отправени коментари към Joey Starr. По време на мача Joey прескочи преградата, спаси Andreas от туш и започна да пердаши отборните шампиони. На това му се вика "близък кадър" Crucifix powerbomb през масата Целият мач - част 1 Целият мач - част 2 5-минутна пауза (за почистване след hardcore мача) ---VS------VS--- 6. Women's 3-way Match: Alpha Female def. Holly Dee and "Portugal's Perfect Athlete" Shanna. И ето го вторият най-очакван от мен мач. Рекламата, която видях за шоуто рекламираше Jemma Palmer като една от участничките в женския мач. За незапознатите: Jemma Palmer e британска кечистка, която за кратко имаше developmental договор с WWE, но е може би най-известна с участието си в UK Gladiators (шоуто, заради което TNA забелязаха Magnus, a WWE забелязаха Mason Ryan). Та, Jemma трябваше да участва в това шоу, но междувременно влезна в къщата на британския Big Brother, който тече в момента и където в момента има и една друга кечистка - Faye Palmer a.k.a. Darcy Steel (сестрата на Jemma Palmer). Искаше ми се да видя Jemma на живо, но и така останах доста доволен. Както споменах по-напред, голям фен съм на Alpha Female & Shanna, a това шоу ме направи фен и на Holly Dee. Alpha Female е една от най-внушителните женски кечистки в момента. Различна визия. Силна и с удари, които болят (или поне изглеждат и звучат така). Преди година и половина имаше пробен мач с TNA и а дано някой ден да я видим там, защото мадамата рулира. Представянето й в мача беше класа. Shanna също се представи на обичайното си добро ниво и също заслужава шанс в някоя от големите компании някой ден. Holly не направи много, но това е нормално като се има предвид, че още е зелена. И все пак, представянето й беше напълно прилично. Кратък, но добър мач. По-добър от болшинството от женските мачове в WWE & TNA. Само язък, че публиката не беше толкова надъхана колкото бях аз. Няколкото ми опита да започна chant се провалиха и единствено успях да подкарам един и единствен "Let's go, Shanna!" chant и то не заради друго, а защото Shanna ме чу и насърчи тълпата да се присъедини към мен. Alpha Female доминира Alpha Female продължава да доминира Shanna vs. Holly vs. Alpha Suicide dive на Shanna Alpha Female пропуска Финалът 7. No Holds Barred Match for the NSW Heavyweight Title: "Most Valuable Killer" Valkabious © def. "The Psychical Specimen" Joel Redman to retain his Title. MVK e внушителен на живо. Изглежда като кораво копеле, което ще ти откъсне главата, ако го погледнеш на криво. Плюс това новата му музика ме изкефи на живо. Redman си е Redman - леко безличен откъм образ и харизма, но много стабилен на ринга. Тъй като не бях го гледал на ринга не знаех дали MVK ще се представи на ниво, но опасенията ми се оказаха напразни и пичът се представи добре. Мачът започна с добър mat work, после двамата излезнаха извън ринга и за малко се млатиха из публиката, после продължиха brawl-a извън залата и се пренесоха във фоайето на сградата (което беше яко cool момент - обградихме ги, крещяхме и гледахме как се млатят с удари, със стол и по едно време и с пластмасови чаши, пълни с бира), накрая се върнаха на ринга, размениха си няколко големи движения и MVK спечели чисто. Добър main event. Valkabious & Redman се бият извън залата И така шоуто завърши. По време на шоуто, а и след него, повечето от кечистите обикаляха наоколо и спокойно можеше да говориш с тях или да се снимаш, но баш тези, с които исках да се снимам ги нямаше. Всъщност, Mastiff се появи накрая, но говореше с някакъв негов приятел и не исках да го безпокоя, а и освен това трябваше да тръгвам, защото на следващия ден трябваше да ставам много рано и затова не се задържах много след шоуто. Ако бях останал вероятно щях да се видя, с който исках да се видя (още повече, че бях обещал на April Hunter да пратя поздрави на любимката й Alpha Female като я видя), но както казах, трябваше да тръгвам и нямах много време да чакам. Сега леко ме е яд - евентуално можеше да остана още малко и да се видя, с който трябваше - но уви, това е положението. Не губи кураж идва нов тираж. Като цяло останах доволен от качеството на шоуто. Нямаше лоши мачове, почти всички мачове си струваше да се видят на живо, видях няколко мои любимци на живо, станах фен на няколко нови кечисти (и кечистка). Общо взето доволно. Само леко останах разочарован от публиката, която беше прилична, но ми се искаше да бъде по-активна, но може би това е нормално - все пак при подобна малка публика е някак по-трудно наистина да се надъхаш. Освен това фактът, че малко преди това бях ходил на концерт с 14000-на и адски надъхана публика може би също ми повлия и пресните ми впечатления от концерта може би ми попречиха да се насладя на малкото indy шоу на 100%. Не знам. Така или иначе шоуто определено ми хареса и може да посетя още шоута на федерацията в бъдеще, но както казах и на promoter-a, когато се опитваше да ме накара да си купя билет за следващото им шоу, всичко зависи от това кой е на card-a. Ето примерно вчера пак имаха шоу и main event-a му беше Zack Sabre Jr. vs. Marty Scurll (т.е. гарантиран качествен, да не казвам адски качествен, главен мач) + Alpha Female vs. Shanna, но само това. Просто на вчерашното шоу му трябваха още 1 или 2 имена, за да ме привлече. На първи януари ще имат шоу с main event Davey Richards vs. Eddie Edwards, на което евентуално бих отишъл, но тогава ще съм в България. Греда... Ще следя нещата занапред и ако си харесам някое шоу ще го посетя. Promoter-ът вече чу какво искам да видя и какво моментално ще ме накара да си купя билет за тяхно шоу (Johnny Moss, Britani Knight, Alex Shane, Leroy Kincaide и разбира се хората, които ме накараха да си купя билета за това шоу). Сега остава да видим дали ще ме послуша (за кечистите, които искам да видя и другите неща, които му споменах). Както и да е. Казано накратко: палци горе за NSW. Добре, определено добре, но можеше и по-добре в някои отношения. Между другото, направих едно бързо проучване и се оказа, че всъщност тук имало общо 3-4 местни indy федерации, като от тях NSW изглежда най-добре на хартия, така че явно съм се ориентирал правилно. И пак между другото, малко по-късно днес WWE ще имат шоу тук (Smackdown) и разбрах, че трима от хората, които участваха в шоуто на NSW ще имат пробни мачове с WWE тази вечер. Cool! Винаги се кефя, когато хора, които съм забелязал на indy сцената получават възможност за изява на по-голяма сцена като WWE, TNA, Япония или Мексико. Айде със здраве и до следващия път. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Снимки: Edited February 6, 2012 by nWoHulkster™ dexim, Veetor, Rock and 25 others 28 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 (edited) Добавих още снимки. :) Edited November 11, 2011 by nWoHulkster™ Number One, The1948One, BlackKing and 2 others 5 Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Привет наборка, и ти ли скитосваш по Англията бе?! И аз от около 2 месеца съм тук, само че в Манчестър, не в Лондон. Браво, че си отишъл на кеч шоу, на мен, честно казано, не ми е дошло на акъла да се поинтересувам, пък и не ми беше до кеч последно време. Вчера с двама авери от курса не знам откъде стана дума за WWE, но се оказа, че и двамата са фенове, или нещо като бивши такива. Та, единия беше на мнение, че wwe is rubbish now, но все пак не изпусна да ме информира „hey, do you know the rock has come back to wwe?”. Другият явно не беше толкова в час като мислеше, че става въпрос само за изминалата Wrestlemania, но беше бързо поправен. Аз междувременно се сетих, че докато си бях в България бях чел, че ще се връща на SS и си викам, брей тоя пич явно не е чак толко casual зрител. Иначе от 2 месеца се знаем вече с тия двамата, но досега не беше ставало дума... Другият пък направо ме шашна като спомена за TNA (това в отговор, че wwe is rubbish и пича вика гледайте TNA хаха). И учудващо, макар да не беше много наясно с wwe, с tna беше бая запознат. Полафихме още малко и така Постът става доста дълъг, но да не пускам отделен с преживяванията и впечатленията ми от Великото Кралство, ще понапиша още 2-3 реда тук. Да ви се похваля, бях на мач на Ман Юн, даже два пъти хаха (с Базел и Оцелул), на втория носех българско знаме и слезнах долу, докато разгряваха преди мача, Бербатов ме видя и поздрави... чудесни преживявания бяха. Атмосферата на този стадион е просто несравнима хора... ще помня тези две вечери завинаги, особено втората... Сега разбрах защо му казват Театър на мечтите Обратно на кеч вълна, почти съм сигурен, че в един от първите ми дни тука видях Wade Barrett. Разминавам се аз с един и в първия момент не зацепих, ама след 2-3 секунди включих откъде ми е познат. Постът наистина стана дълъг, затова спирам дотук. Наборка, приятно в Англия и споделяй и занапред приятни изживявания като това. Ще се опитам и аз да се включвам, засега толкова. THE ENEMY, stivy88, StyleR and 12 others 15 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 (edited) За WWE/кеч почти не е ставало дума откакто съм тук. Само един пич, ей така от нищото, спомена, че е wrestling фен, когато няколко човека си говорихме за любими спортове. После естествено реших да го поразпитам още малко на тази тема и ясно се видя, че не е особено голям фен, а просто гледа от време на време. Пичът даже се опита да ми мине с номера "абе всъщност не харесвам кеча толкова много - гледам го главно заради яките диви, особено когато има bra & panties мачове", но като го попитах кои му са любимите диви не можа да ми назове дори и една... Другаде не е ставало дума за кеч, като изключим един разговор с японец преди около две седмици, което си беше SUPER COOL. Отдавна ми беше мерак да си поговоря на тема японски кеч с някой японец на живо и да чуя гледната му точка относно някои неща. Между другото, оказа се, че следващия уикенд FWA ще имат две шоута тук. Не са точно шоута, обаче, а просто мачове по време на голяма фенконвенция, където освен това ще има бивши спортни звезди, актьори & актриси, фотомодели, т.н. Имам известно желание да отида, но най-вероятно следващия уикенд ще ходя на една хижа, така че няма да мога, а и ако трябва да бъда напълно откровен фактът, че няма да е обикновено кеч шоу, а част от фенконвенция не ми се нрави (поради ред причини) и ме кара да се чудя дали си струва да отида, дори и ако имам възможност. А пък ако на теб ти се догледа кеч на живо => TNA на живо в Манчестър на 27-ми януари. Или още по-добре => 28-ми януари (събота) в Лондон. :) Edited November 12, 2011 by nWoHulkster™ StyleR, Yeah!~, rosniak and 6 others 9 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Айде бе колеги, връщайте се във форума. Повече такива постове от вас искам. :) Lubo Dimitrov, Gshie, Yeah!~ and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts