mk.ermac Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) :) Идеята на таблицата е да напишете изиграните мачове между едни от най - титулуваните и популярни кечисти в последните двадесет години. Като крайна победа се даде на кечист който има повече победи от своят опонент. Като за пример: Hulk Hogan vs The Rock. До колкото знам ако не греша The Rock печели два пъти срещу Hogan , нa Wrestlemania и No Way Out. Taka ,че резултатът е 2-0 за Скалата (което като цяло е победа) .За една победа кечист взима 3 (три) точки. При равен резултат в мачовете се дава по една точка на всеки играч. Ако знаете резултатите между останалите кечисти може да ги напишете и аз ще ги попълня .Предварително се извинявам ако съм пропуснал някой кечист, бих го добавил , но е възможно таблицата да стане много голяма. Edited November 3, 2011 by mk.ermac Kraislera, HBK_forever, The1948One and 2 others 5 Quote Link to comment
BlackKing Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Ами, в общи линии, няма никакъв смисъл в играта. Причината е проста - "the best wrestler" не би трябвало да се определя от победите на даден кечист. Да не говорим, че някои от кечистите в таблицата ти изобщо не са се срещали на ринга, следователно, няма никаква база за сравнение (то база има, но не и ако нещата се определят чрез мачове между тях). Не знам, просто самият формат не ми допада, пък и крайният резултат няма да е показателен. :] Edited November 2, 2011 by BlackKing old school, BunkerPiece, Phenomen and 11 others 14 Quote Link to comment
Recommended Posts