Jump to content

WWF 2000


contador9

Recommended Posts

От Замунда си свалих всички Raw-ве от 2000 и ако може да ми помогнете с историите. Сега си пуснах първия Raw от 3 Януари 2000 и The Rock излезе. Може ли да ми обясните повечето истории около началото на 2000, аз натам ще си ги разбера като гледам шоутата, само малко въведение. Мерси

  • Upvote 2

[center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center]

Link to comment

Не си спомням точно историите, но защо не си свалиш Armageddon 1999, което е последното PPV за 99та. Като гледаш промотата преди мачовете ще добиеш представа за целия декември месец :)

  • Upvote 3

  

 

 

Link to comment
Lubo Dimitrov

Или пък си пусни темата на Radox за историята на титлата на WWF и мисля, че е стигнал някъде до края на 1999. Така горе-долу ще се ориентираш, пък ако изгледаш и Armageddon вече със сигурност всичко ще ти е ясно. :)

EDIT: http://www.bwcommunity.org/topic/20958-wwf-championship-history/page__st__80 Ето, прочети последната глава освен частта за първия RAW и ще си разучил всичко.

Edited by Lubo Dimitrov
  • Upvote 2

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Значи слушай внимателно, няма да повтарям. :D

Относно WWE титлата:

-> HHH (шампион) и Стефани са "женени" и контролират цялата федерация (нещо като сегашната история в WWE, само че по-добре замислена), изгонили са Винс и Мик Фоли от федерацията и единствената им пречка е Скалата. И сега правят всичко възможно да го разкарат и него и да си контролират без проблеми.

-> Скалата от своя страна враждува и с Грамадата, двамата постоянно се обиждат и си правят номера един на друг в мачовете. Враждата е преди всичко на лична основа, но в същото време целта и на двамата е мач за титлата на КечМания.

Относно Интерконтиненталната титла:

-> Тя е овакантена след контроверсиален край на мач между Джерико и Чайна (не питай, никой до ден-днешен не може да си обясни защо жена се състезава за мъжка титла). В крайна сметка Стефани решава да направи и двамата едновременно шампиони, така единият ако загуби мач за титлата, и двамата губят пояса. Ташак работа.

Мидкард вражда номер 1:

-> Kane vs X-Pac - двамата бяха най-добрият отбор на 1999 по всички показатели. Но с реформирането на DX през октомври 1999 X-Pac заби нож в гърба на Кейн и оттогава двамата започнаха да враждуват. В последствие X-Pac започна да се занася и с гаджето на Кейн Тори (тогава Кейн се опитваха да го изкарат нормален). До началото на 2000 имаха 2 мача - на Survivor Series и Armageddon, и двата спечелени от Кейн. Но в края на 1999 Кейн загуби мач от Грамадата и по условие Тори трябваше да прекара коледните празници с X-Pac. След като се върна Тори започна да се държи "странно", загатвайки за ново предателство.

Друго в мидкарда:

-> Кърт Енгъл е току-що дебютирал на Survivor Series и е непобеден. И се прави на клоун (тогава той не го играеше сериозно).

-> Образът на Дъдлитата е на такива, които постоянно се опитват да пращат разни хора, най-вече жени, през маси. И са успешни, кажи-речи.

-> Отборната дивизия започва да разцъфтява с издигането на Дъдлитата, Хардитата и Острието и Крисчън. Иначе дотогова най-стабилни отбори са New Age Outlaws (DX) и Acolytes.

-> Таз дебютира, както и Беноа, Гереро, Маленко и Сатърн.

Общо взето това е най-важното. Дано съм бил полезен. :)

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Мерси, аз изгледах първия Raw и беше доста стабилен. Скалата спечели някакъв Handicap match срещу DX, за да не бъде уволнен с помощта на Foley. А иначе Triple H си беше в основата на шоуто и спечели титлата. Сега забелязвам, че по онова време и имало много impromptu мачове за титли. Тогава титлите са се защитавали на всяко шоу, не само ППВ. Примерно Hardcore Holly излиза и вика искам мач за Интерконтиненталната титла и оп айде. Chyna го би, но все пак. Цялото шоу беше стабилно и не изгубих интерес, изглежда, че плез цялото шоу си се поддържа една история, не е разделено на определени сегменти. Помня, че преди гледах един Smackdown, където Скалата трябваше да бие трима човека, нещо като Gauntlet, накрая победи Triple H в Texas Death Match. Тогава шоуто беше градено върху една истори The Rock vs. Triple H, а не разводнено с странични сегменти.

[center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...