Jump to content

WWF 2000


contador9

Recommended Posts

От Замунда си свалих всички Raw-ве от 2000 и ако може да ми помогнете с историите. Сега си пуснах първия Raw от 3 Януари 2000 и The Rock излезе. Може ли да ми обясните повечето истории около началото на 2000, аз натам ще си ги разбера като гледам шоутата, само малко въведение. Мерси

  • Upvote 2

[center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center]

Link to comment

Не си спомням точно историите, но защо не си свалиш Armageddon 1999, което е последното PPV за 99та. Като гледаш промотата преди мачовете ще добиеш представа за целия декември месец :)

  • Upvote 3

  

Snickers_BrandflagGif_2.gif

 

Link to comment
Lubo Dimitrov

Или пък си пусни темата на Radox за историята на титлата на WWF и мисля, че е стигнал някъде до края на 1999. Така горе-долу ще се ориентираш, пък ако изгледаш и Armageddon вече със сигурност всичко ще ти е ясно. :)

EDIT: http://www.bwcommunity.org/topic/20958-wwf-championship-history/page__st__80 Ето, прочети последната глава освен частта за първия RAW и ще си разучил всичко.

Edited by Lubo Dimitrov
  • Upvote 2

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Значи слушай внимателно, няма да повтарям. :D

Относно WWE титлата:

-> HHH (шампион) и Стефани са "женени" и контролират цялата федерация (нещо като сегашната история в WWE, само че по-добре замислена), изгонили са Винс и Мик Фоли от федерацията и единствената им пречка е Скалата. И сега правят всичко възможно да го разкарат и него и да си контролират без проблеми.

-> Скалата от своя страна враждува и с Грамадата, двамата постоянно се обиждат и си правят номера един на друг в мачовете. Враждата е преди всичко на лична основа, но в същото време целта и на двамата е мач за титлата на КечМания.

Относно Интерконтиненталната титла:

-> Тя е овакантена след контроверсиален край на мач между Джерико и Чайна (не питай, никой до ден-днешен не може да си обясни защо жена се състезава за мъжка титла). В крайна сметка Стефани решава да направи и двамата едновременно шампиони, така единият ако загуби мач за титлата, и двамата губят пояса. Ташак работа.

Мидкард вражда номер 1:

-> Kane vs X-Pac - двамата бяха най-добрият отбор на 1999 по всички показатели. Но с реформирането на DX през октомври 1999 X-Pac заби нож в гърба на Кейн и оттогава двамата започнаха да враждуват. В последствие X-Pac започна да се занася и с гаджето на Кейн Тори (тогава Кейн се опитваха да го изкарат нормален). До началото на 2000 имаха 2 мача - на Survivor Series и Armageddon, и двата спечелени от Кейн. Но в края на 1999 Кейн загуби мач от Грамадата и по условие Тори трябваше да прекара коледните празници с X-Pac. След като се върна Тори започна да се държи "странно", загатвайки за ново предателство.

Друго в мидкарда:

-> Кърт Енгъл е току-що дебютирал на Survivor Series и е непобеден. И се прави на клоун (тогава той не го играеше сериозно).

-> Образът на Дъдлитата е на такива, които постоянно се опитват да пращат разни хора, най-вече жени, през маси. И са успешни, кажи-речи.

-> Отборната дивизия започва да разцъфтява с издигането на Дъдлитата, Хардитата и Острието и Крисчън. Иначе дотогова най-стабилни отбори са New Age Outlaws (DX) и Acolytes.

-> Таз дебютира, както и Беноа, Гереро, Маленко и Сатърн.

Общо взето това е най-важното. Дано съм бил полезен. :)

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Мерси, аз изгледах първия Raw и беше доста стабилен. Скалата спечели някакъв Handicap match срещу DX, за да не бъде уволнен с помощта на Foley. А иначе Triple H си беше в основата на шоуто и спечели титлата. Сега забелязвам, че по онова време и имало много impromptu мачове за титли. Тогава титлите са се защитавали на всяко шоу, не само ППВ. Примерно Hardcore Holly излиза и вика искам мач за Интерконтиненталната титла и оп айде. Chyna го би, но все пак. Цялото шоу беше стабилно и не изгубих интерес, изглежда, че плез цялото шоу си се поддържа една история, не е разделено на определени сегменти. Помня, че преди гледах един Smackdown, където Скалата трябваше да бие трима човека, нещо като Gauntlet, накрая победи Triple H в Texas Death Match. Тогава шоуто беше градено върху една истори The Rock vs. Triple H, а не разводнено с странични сегменти.

[center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...