Jump to content

BWC Popularity Promotion

Recommended Posts

Хахаха! Уникално!

Единствено бих те посъветвал да вкараш още повече бъзици с малоумните български ТВ-реклами :)

35izpu1.jpg

HEIDENREICH

ХАХАХАХАХА браво загубих ама такъв титаничен сблъсък.Участието на G беше най-идейно.

Първият пост в темата е обновен, вече там ще се обновява информацията за ростера и титлите...... :ph34r: :down:

От тук нататък влиза в сила отново гласуването. Това шоу ще бъде значително по-кратко от предишното (може би), приемете предишното като ППВ.

Main Event

The Olimpic Hero vs. Radox

Битка на титани!

G vs. wohov

Ще докаже ли G, че има място сред най-големите като победи най-добрия приятел на своя враг ViChiX?

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

ОМГ ДЕРБИ. :о

Ако има някой да не се сеща как става гласуването може да види примери на първите 2 страници.

Main Event

Битка на титани!

G vs. wohov

Ще докаже ли G, че има място сред най-големите като победи най-добрия приятел на своя враг ViChiX?

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img]

Main Event

Битка на титани!

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

The Olimpic Hero

Main Event

The Olimpic Hero vs. Radox - Sorry,гаден егоист съм. :)

Битка на титани!

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10 - Тук ми беше най-трудно.

Main Event

The Olimpic Hero vs. Radox.... Rodox е на война :D

Битка на титани!

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Последното шоу беше много яко! Продължавай така!

Main Event

Битка на титани!

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

Posted Image

Страхотно шоу... Поздравления, че реши да го върнеш обратно! :)

Main Event

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

HEIDENREICH

Main Event

Битка на титани!

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10-той беше обещал да не бере кремвирши и е мой човек. :D

Много се радвам, че PP се завърна! Просто това ми е едно от най-забавните неща в този форум :)

Main Event

The Olimpic Hero vs. Radox - Тук играеше монета, просто не мога да реша :)

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Main Event

Битка на титани!

G vs. wohov

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Шоуто направо ме разби!Няма такъв смях,честно :D

Main Event

The Olimpic Hero vs. Radox 1 (Радокс ме смаза на предното шоу :P)

G vs. wohov 1

Jobberweight Title

ToReX vs. Borko_10 1

В офиса на WrestlingGod сме, където той е седнал и си пие кафето докато финализира някакви борсови сделки. Ненадейно в стаята влиза veseo.

WrestlingGod : Виж какво, не те желая тук ако ще ми пречиш!

veseo обещава да не пречи.. но след около 5 минути скучаене задава въпроса..

veseo : Батко, как се правят деца?

WrestlingGod се намръщва, но се прави, че не е чул въпроса и продължава да пише нещо на своя компютър. Но veseo не се отказва и задава въпроса си още веднъж. WrestlingGod отегчен отговаря,

WrestlingGod : Тази работа става когато пъхнеш най-крайната част от тялото си там където пишка мама.

veseo : Аха...

veseo напуска стаята като по лицето на Бога се появява видимо облекчение.

МАЧ

Jobberweight Title

ToReX (4) vs. Borko_10 (9)

Borko_10 дойде с костюм на Дядо Коледа и обяви, че ще има подаръци за всички ако успее да победи Торекс за 10 секунди, но това не му се отдаде и всъщност му трябваха близо 40 минути да го стори. През мача по-голямата част от публиката напусна залата, което принуди Борко да отпразнува новоспечелената си престижна титла сам-самичък в залата.

Победител : Borko_10

Отново сме в офиса на WrestlingGod където този път влиза една от служителките на Бога.

Служителката : Драги ми Кеч Боже, трябва да Ви споделя нещо за Вашето протеже весео ...

WrestlingGod : Какво има? Нещо лошо ли се е случило? Този малък пакостник ...

Служителката : Изглежда се е побъркал. От 1 час си е пъхнал крака в тоалетната чиния и само крещи "Е ЗАЩО НЕ СТАВА?!"...

WrestlingGod само се пляска по челото и отпраща служителката.

МАЧ

G (11) vs. wohov (2)

Недооцененият гангстер G успя да докаже, че не е .. чак толкова зле и победи wohov. След мача като истински гангстер реши да атакува Кевин Неш (?!) с рап-а си .. Но тъкмо като беше свършил да пее "Kevin Nash is a white trash" ViChiX го нападна и до финал на този така очакван от феновете freestyle не се стигна.

Победител : G

На някаква поляна извън залата сме, където HEIDENREICH, събрал няколко възрастни дами на възраст между 70 и 80 години ще ни покаже как трябва да се защитава природата. Той си е приготвил лопата и малко дръвче, което явно иска да засади. Когато слага дръвчето в дупката и я зарива с пръст някакъв гълъб ненадейно наторява ... HEIDENREICH. Той обаче не се ядосва от тази гавра на природата към него, взима в шепа ... тора и с едно изпитано движение нагоре-надолу по фиданката я намазва хубаво.

HEIDENREICH : Всеки мъж трябва да направи това поне веднъж в живота си! Благодаря Ви за вниманието.

МАЧ

The Olimpic Hero (7) vs. Radox (6)

Radox излиза на ринга в розово облекло и обявява, че е открил роднинска връзка със самия Стю Харт, отсега нататък Radox ще е известен и като Hitman. The Olimpic Hero не губи време и мачът започва..

.. Radox прави неуспешен опит за туш и започва да се ядосва, той вади изпод ринга стол със канадското знаме на него, какъв патриот... той удря Olimpic със стола и бива дисквалифициран от съдията. Когато камерата се приближава към падналия "Канадски" стол виждаме дребен надпис - Made in USA. Radox, бесен, взима микрофона и казва, че предизвиква Olimpic в мач с Канадски правила на някое от следващите шоута... мачът ще бъде Хокеен ...

Победител : The Olimpic Hero

Шоуто ме скъса :D.Първия сегмент направо ме разби :D.Много добро и забавляващо шоу! Е и в крайна сметка всичките ми прогнози бяха верни :D.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img]

Хахахаха няма такъв смях.Това с пръста стана точно както си го мислех :D

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Olimpic, този път измъкна задника си благодарение на шибана дисквалификация (е, и на "монета"), но следващия път ще усетиш хокейния стик в дебелия си гъз!

Хаха, страхотно шоу.

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Ооо Radox,не бъди сигурен.Аз съм голям майстор на бодичека и на кросчека,така че горкият ти...

Наистина страхотно шоу. :)