Jump to content

BWC Popularity Promotion

Recommended Posts

*********** Tалантите на федерацията *********

Upper Card

Phil "pgi86" Lions - След странен, недокументиран инцидент е оставен с безпрецедентно количество тестостерон в тялото си. - "They didn't call me a "horseman" because I was in the wrestling stable, you know."

П:0 З:0 Р:0

UltraMadd - Умствено нестабилен. Често е извън себе си и твърди, че е бебе кенгуру. Напоследък в него се забелязва лека промяна към Нормалност, UltraMadd дори има афинитет да пробие в музикалната индустрия със своите песни.

П:2 З:0 Р:0

The Olimpic Hero - Твърди, че е най-надар(в)ен сред мъжете на тази планета. Засега това не е било доказано. На мачовете си излиза с грамадни презервативи вместо панталони. Често ги изпозлва и като оръжие да печели мачовете си.

П:2 З:0 Р:0

Radox - Според него той е чистокръвен Канадец, наследил уменията на легендарния Стю Харт и ... Уейн Грецки едновременно.

П:1 З:1 Р:0

ViChiX - Босът, който често изпада в изблици на нервна криза, макар и малко по-агресивен от UltraMadd, двамата имат сходен стил на поведение. Всячески се опитва да освободи компанията си от "проклятието" G.

П:1 З:0 Р:0

Mid Card

djihad - Сравнително нов член на федерацията. Зад кулисите се шегуват с него, че J-a в името му значи "jobber". Женската част от публиката често хвърля бельото си по него, а мъжката - парчета мазилка, от която има истинска фобия! Най-големия му враг е Винс Русо.

П:2 З:1 Р:0

Loop - Кариерата му на кечист бе прекратена заради контузия получена при 'отношенията' му с няколко планини от дами, заради което промени своята сексуалност и сега... може да се очаква всичко от него.

HEIDENREICH - От неконтролируем звяр се превърна в мило хипи, борещо се за запазването на природата ... и нейните кренвирши. Води продължителна война с Торекс, за да се разбере кой е истинския император на кренвиршите.

П:0 З:2 Р:0

Shawn_Michaels - Винаги името му се цензурира от телевизиония екип по време на шоутата, заради съдебни проблеми със запазените марки на една друга компания, но това не му пречи да е една от големите "звезди" на компанията (най-много пари е хвърлил под масата)

G - Проблемите му са свързани с огромната параноя от вискчо и всички. Някои се шегуват, че името му значи "gay". Знае се, че ViChiX ИЗОБЩО не харесва G и прави всичко възможно да го прецака винаги!

П:1 З:1 Р:0

Lita_fan - Дебютира като продавачка на книги за градинарство като си изкара гнева на чудовището HEIDENREICH ...

veseo - Дебютира като асистент на WrestlingGod, но бързо се издигна в очите на публиката и скоро след това WrestlingGod го отпъди.

Low Card

ToReX - Дългогодишен търговец на кренвирши, продължава бизнеса си дори на ринга! Води ожесточена битка с другият кренвирш-манияк във федерацията - HEIDENREICH.

П:0 З:1 Р:0

Borko_10 - Разказва, че числото в името му е броят на жените, с които преспива всеки ден. За жалост може би, и това не може да бъде потвърдено. Някои други кечисти разправят, че той много дърдори, откъдето идва и "прякора" му - Борко Дърдорко. Често излиза с костюм на Дядо Коледа.

П:2 З:2 Р:0

WrestlingGod - Истинския Бог на Кеча! WrestlingGod е истински аристократ и не позволява на никого да му лази по нервите. Има повече успехи на Wallstreet, отколкото на ринга, обаче.

DBG (pafo) - Някои смятат, че ДБГ са инициали, а според други Пафо просто е неграмотен що се отнася до Римски цифри.

П:0 З:2 Р:0

wohov - Приятел е на ViChiX, малко се знае за него.

Jericho - Наскоро дебютира в мач срещу The Olimpic Hero, където явно се съюзи с Radox.

Frantic - Подписал договор едва преди няколко седмици, Frantic все още очаква своя дебют.

Unforgiven - Дебютира като част от отбора Sticks of Rage с Jericho, под вещото ръководство на Радокс.

----------------

Всеки, независимо от позицията си в кард-а, може да получава шансове за титли и така нататък.

----------------

********* ШАМПИОНИТЕ ********

World Heavyweight

UltraMadd (0)

Предишни носители

Shawn_Michaels (1)

The Olimpic Hero (1)

Radox (0)

Jobberweight

veseo (0)

Предишни носители

Borko_10 (1)

Rey Mysterio (2)

WrestlingGod (1)

Скобите след името обозначават боря на успешните защити на титлата.

• 5 months later...
The Olimpic Hero

Е как няма да се запиша,преди бях славен шампион тук. :D

*** Включваме се на живо в Шоуто на Слави Трифонов ***

"Моят гост тази вечер е един велик Българин. Моят гост тази вечер е човек, постигнал всичко в живота. Моят гост тази вечер е златен олимпийски медалист... моят гост тази вечер е... The Olimpic Hero!"

The Olimpic идва... облечен доста странно.

Olimpic тази вечер е облечен в червено-зелен потник ... с жартиери, прикрепящи му интересно нахлузените презервативи на краката. Докато слиза по стълбите Olimpic се оглежда наоколо, слиза доста бавно и предпазливо. Водещият Слави Трифонов го приветства... и веднага го пита защо се държи толкова странно.

"Виж сега! Знам, че си част от тяхния заговор! Виж, аз съм бивш техен шампион! Аз знам, че те няма да ме оставят на мира."

Слави отрича изобщо да знае кои са "те", но Олимпик продължава да настоява, че той е един от "тях", докато Слави не се предава и успокоява вече бесния Олимпик като "си признава". Олимпик все пак се съгласява да даде интервю.

"Нали може да си говорим на ти?"

"Не."

"... Както и да е. Вие сте облечен много интересно тази вечер-"

Олимпик го прекъсва.

"Когато аз бях техен шампион, всички се бяха наговорили срещу мен и се опитваха да прекратят великата ми спортна кариера, залагайки ми специални капани! (за тези които не знаят, част от образа на Олимпик беше, че постоянно се спъваше в какви ли не неща). Сега съм нахлузил тези протективни средства за безопасен секс на моите изящни крака. Но те не са какви да е презервативи. Те са достойни само за истински мъже като мен, чудите се и как така са толкова големи, че да стават на краката ми? Ами сами се сетете... чакайте да ви покажа какво крия в торбата!"

В този момент Олимпик тръгва да вади мъжкото си достойнство от "торбата", но по телевизията започват реклами.

..................................... "Купете си Бонукс, защото така каза леля Мария!"

След рекламите в студиото е пълно с хора.. но ние можем да познаем ToReX, който се опитва да договори мулти-милионна сделка за кренвирши... от суматохата се чува единствено предложените от Torex 3 милиона долара за "Олимпийския кренвирш на Олимпийския герой".

---------------------

BWC:PP One Night Stand ! BitakaSuperDome! Coming soon!

С това шоуто на Слави завършва... каква ли беше тази суматоха...

The Olimpic Hero

:D Добре се посмях.

Иначе определено ми трябват големи презарватиеи,не е лъжа. :D Образът отговаря на действителността. :D Браво Loop,добре си описал нещата. :D

:lol: :lol: Адски забавно.Отново има кой да развеселява форума макар и само за малко :( Браво Loop,страхотно шоу.Продължавай в същия дух.BitakaSuperDome :lol:

nWoHulkster

PopProm is back, jack! Страхотно шоу! Гледам се придържаш към модата и малко в sci-fi стил го караш. Така де, всякакви приказки за Olimpic & големи презервативи (ЛОЛ) са си чиста научна фантастика :P. Давай в същия дух :D

Почти бях забравил за това шоу. Радвам се, че се завръща. Последното издание беше супер яко. Loop отново е верен на стила си и ни забавлява до дупка :)

Posted Image

Знаете какво да правите, този път имате около седмица на разположение... Само един мач за титла защото това все пак е ONS-шоу. ;) Ще се постарая да включа колкото се може повече хора, тези които нямат мачове ще са в други роли. ;)

BWC:PP One Night Stand

Undisputed BWC:PP Championship

Radox w/ UNDERTAKER* vs. The Olimpic Hero

shevchenko & dani_be vs. wohov & Shawn_Michaels

pgi86 vs. ViChiX

HEIDENREICH vs. ToReX

totenkopf & CarN vs. djihad & John Cena

Lita_fan vs. HeartBreak`Kid vs. NAT

Radox w/ UNDERTAKER* vs. The Olimpic Hero (The Olimpic Hero :) Буразлия,какво да го правиш :lol: )

shevchenko & dani_be vs. wohov & Shawn_Michaels (dani_be)

pgi86 vs. ViChiX (pgi86)

HEIDENREICH vs. ToReX (HEIDENREICH)

totenkopf & CarN vs. djihad & John Cena (djihad)

Lita_fan vs. HeartBreak`Kid vs. NAT (NAT)

:)

pgi86 vs. ViChiX - тук използвах монета

HEIDENREICH vs. ToReX

Posted Image

nWoHulkster

Radox w/ UNDERTAKER* vs. The Olimpic Hero - ще подкрепя набора, макар и да се изживява като мениджър лол

shevchenko & dani_be vs. wohov & Shawn_Michaels - e няма как, с wohov се уважаваме :)

pgi86 vs. ViChiX - ViChiX, Number Six & Tayla са мои - долу ръцете куче, ще те надвия! :P

HEIDENREICH vs. ToReX - подарък за завръщането във форума :)

totenkopf & CarN vs. djihad & John Cena - любовта преди всичко лол, а и Mitet0 е пиТч ;)

Lita_fan vs. HeartBreak`Kid vs. NAT - карам го по старшинство, тя е от най-дълго време във форума...

pgi86 vs. ViChiX

HEIDENREICH vs. ToReX

Lita_fan vs. HeartBreak`Kid vs. NAT :P

:huh: It was a tough choice ;)

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

The Olimpic Hero

Време е и за моят величествен глас:

Radox w/ UNDERTAKER* vs. The Olimpic Hero (The Olimpic Hero Бургазлия,какво да го правиш )

pgi86 vs. ViChiX

HEIDENREICH vs. ToReX - Човекът скоро се завърна,защо да не го подкрепим.

Lita_fan vs. HeartBreak`Kid vs. NAT(Бургазлийка,какво да я правиш... :D )

pgi86 vs. ViChiX

HEIDENREICH vs. ToReX

[img]http://img170.imageshack.us/img170/1434/78ly6.jpg[/img]

Radox w/ UNDERTAKER* vs. The Olimpic Hero B)

pgi86 vs. ViChiX

HEIDENREICH vs. ToReX

35izpu1.jpg

HEIDENREICH

Radox w/ UNDERTAKER* vs. The Olimpic Hero -e тук подкрепям мойте юнаци

shevchenko & dani_be vs. wohov & Shawn_Michaels-тука монета фърлих

pgi86 vs. ViChiX-давай шефе разбий го това админче :lol:

HEIDENREICH vs. ToReX-с гласуване за себе си далеч се стига

totenkopf & CarN vs. djihad & John Cena-давай брато гази...

Lita_fan vs. HeartBreak`Kid vs. NAT-тука съм за Сърцеразбивачката

pgi86 vs. ViChiX - Ези/тура нямаш късмет шефе :P

HEIDENREICH vs. ToReX

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!