Jump to content

UFC 137: St-Pierre vs. Condit - October 29, 2011

MainEventer

Recommended Posts

UFC 137: St-Pierre vs. Condit

UFC_137_Poster_2.jpg

Information

Date: October 29, 2011

Official fight card

Main Card (PPV)

Welterweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png BJ Penn vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Nick Diaz

Heavyweight bout:

22px-Flag_of_France.svg.png Cheick Kongo vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Matt Mitrione

Heavyweight bout:

22px-Flag_of_Croatia.svg.png Mirko Filipović vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Roy Nelson

Featherweight bout:

22px-Flag_of_Japan.svg.png Hatsu Hioki vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png George Roop

Preliminary Card (Spike TV)

Lightweight bout:

22px-Flag_of_Germany.svg.png Dennis Siver vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Donald Cerrone

Featherweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Tyson Griffin vs. 22px-Flag_of_Poland.svg.png Bart Palaszewski

Preliminary Card (Facebook)

Middleweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Brad Tavares vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Dustin Jacoby

Bantamweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Scott Jorgensen vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Jeff Curran

Light Heavyweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Brandon Vera vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Eliot Marshall

Lightweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Ramsey Nijem vs. 22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Danny Downes

Middleweight bout:

22px-Flag_of_the_United_States.svg.png Chris Camozzi vs. 22px-Flag_of_France.svg.png Francis Carmont

Edited by MainEventer

Денис Силвър и Доналд Сероне не мисля, че им е мястото в Preliminary Card. Почвам да си мисля, че тези друбои имат огромно значение, защото напоследък мачове за ППВ-та си ги пускат без пари по Спайк? Някой знае ли дали е така? При всички положения тома ще ми е третия най-интересен мач след двата главни.

http://www.youtube.com/watch?v=gKitR4BYQmA

Страхотен трейлър. Последния силен такъв беше за GSP-Shields.

• Upvote 3

Ако сменят Сивър-Цероне с Хиоки-Рууп, мейн карда ще стане още по-добър :)

[center][color=#ff0000][b]4x WWE PC [/b][/color][b][color=#0000ff]2x TNA PC [/color][color=#800080]The first ever MITB winner [/color][color=#00ffff]5x Tag team PC[/color][/b][/center]
[center][b][color=#4b0082]Euro 2012 H2H Fantasy League winner[/color][/b][/center]

• 3 weeks later...

Силвър - Сероне - Абе, Сероне как сваля до 71 не ми е ясно?! Тоя човек може преспокойно да се бие имам чувството и в средна категория :unsure: . Иначе е много добр боец, това си го знаем отдавна и според мен ще се нареди съвсем скоро за тайтълшот.

Скот Йоргенсен е изрод :happy: Отпреди много ме кефеше- добър , бърз и атрактивен боец . Загуби от Доминик Круз, но това не е кой знае какъв срам. Уникален, надявам се още дълго да радва в октагона.

Мирко вече му е време да окачва ръкавиците. Легенда от всякъде е, един от най-големите в бойните спортове и ММА в частност, но си е време да си ходи. Няма и една десета вече от онзи Мирко, който мачкаше опонентите си шутове и тупаници. Рой Нелсън не мисля, че ще стане нещо повече от това, което е в момента. Тромав е, бавен ... държи на бой, добро жиужицо и здрави тупаници, но се видя, че срещу големите в категорията просто изглежда бавен. Очевидно не му се смъкват килограми, ще си остане мидкардър и това е ...

Чейк и Мат Митрионе направиха неочаквано скучен мач . Конго победи, но нищо не спечели. В UFC тия победи никой не ги брои. А Мат за мен е твърде надценен боец.

БиДжей Пен загуби въздух още от началото на втория рунд и оттогава стана просто боксова круша за Диаз. Иначе първия рунд се видя, че и удари добри можеше да нанесе и като цяло имаше превез над Ник. Все още не мисля, че Диаз е добър колкото Джордж. Ударите са му за точки, не са силни, добър е в жиужицуто, но не е показал особени умения в борбата. Да не говорим, че колкото е дълъг Джордж вероятно няма да има проблем да го сваля на земята където го добара. Колкото и да е добър Диаз в BJJ чак да събмитне Пиер не ми се вярва. А Канадецът е уникален в ГнП-а. Скоро ще разберем очевидно :) .

• Upvote 1

Жалко за Мирко. Очаквах малко по-добро представяне, поне като за последно. Уви, но все пак - hvala za sjećanja!

Рой Нелсън е пич. Най-голямото му оръжие в момента е това, че силно го подценяват. Иначе е прав - не е първа младост за този спорт и ако до 1-2 години не стане шампион, надали това ще се случи някога.

Конго и Митрионе - почти заспах на този мач, а се очакваше "кървава драма".

BJ Penn vs. Nick Diaz - не вярвах, че ще видя боец, който ми е по-антипатичен от Tito Ortiz, но ето че Диаз ме опроверга. Как да не поискам St-Pierre да му размаже кофата? Поздравление за хаваеца, че издържа на толкова бой и то до самия край. Корав е, но не може защитата ти от удари да се състои единствено от отклони.