Jump to content

Народна Демокрация

Recommended Posts

Доста шантава идея,но с голям потенциал :)!Ще става яка патаклама в парламента.А девизът му май вече трябва да бъде "Съединението прави Първичната сила :D!"

Най-много ми се гледа dream match-а между Бойко Борисов и Волен Сидеров-Hell in a Cell мач :cool:!

Edited by old school

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

Определено е интересно четиво,което,естестнено,както казваш,има още да се ошлайфва.Аз харесвам фентъзи буукинга и подобни щури идеи като "Народна Демокрация" ме кефят :).Очаквам още много подмолни игри и корупция между парламенарните и телевизионни суперзвезди,както и стабилни въргали.В мача за световната...народната де,титла :D, мача се очертава да е с хендикап,Бойко и Росен срещу Слави.А другият Main Event пък си е един dream match между Костов и Сидеров :beer: .Който от двамата победи,ще има големи шансове да се бие за Народната титла.

Edited by old school

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

dr jack levine

ЗЛАТО!!! А пък и съм маркче на Костов.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Lubo Dimitrov

Така, тъй като contador9 е адски несериозен тип и го боли кура за дневника (ебаам се естествено, има работа

:D ), аз поемам контрол над дневника. Ще има само една промяна и тя е, че Народно СОбрание отива във вторник, а Парламент ще е в събота. Веднага ще пусна шоу, да не речете, че съм несериозен:

461ecb2e9e.jpg

Народно СОбрание

26 октомври, 2011

След 3 седмична почивка ето, че българската политическа кеч федерация се завръща, готова да ви разтърси! След последното шоу има много въпросителни.

<div> </div>

<div><em>Слави и Ред-Колегията излизат под бурните ръкопляскания на публиката.</em></div>

<div> </div>

<div>

Слави: Добър вечер дами и господа, радвам се, че сте тук, надявам се да ви забавлявам. Миналата седмица аз и Ред-Колегията нападнахме престъпника Бойко и неговата престъпна групировка ГЕРБ. Естествено имаме си причини. </div>

<div>Кулеков: Причини, и-и-и-имаш предвид, че го н-н-нападнахме, защото не ти дад-д-д-е 50% от ГЕРБ ли?</div>

<div>Слави: Ъъъ, не бе, к&#39;ви глупости приказваш. ГЕРБ е най-корумпираната партия в страната и ние сме тук да я спрем! Ние сме тук да спрем всички подкупени политици! Тук сме да спрем X-Factor от излъчване!

</div>

<div> </div>

<div><em>Тогава на ринга пристига Бойко, заедно с Цветан Цветанов.</em></div>

<div> </div>

<div>

Бойко:Слави, абе я ми се разкарай от главата бе, келеме! Нали аз та направих, питай майка си ако не вярваш. Я да са махаш, че имам лентички да режа. Ейййй, вие българите ако не ви дърпам яко юздите.... (бурен heat от публиката)</div>

<div>Слави: Бойко, аре да не ме псуваш, че ще те отвея като Левски Бате Борисов 2008.</div>

<div>Бойко: Бате Борисов ги биха, ти сера на веждите.</div>

<div>Слави: Абе подробности сега... и няма да ти се разкарам от главата, защото е официално - аз срещу теб срещу Плевнелиев за народната титла! (бурен поп)</div>

<div>Бойко: Хи-хи-хи, така си мислиш ти... след като Росен стана президент, т.е. chairman, аз контролирам цялата федерация и е премахвам от мача! Защо ли? &#39;Щот съм Бойко!

</div>

<div> </div>

<div><em>Бойко напуска ринга доволен.</em></div>

<div> </div>

<div><i>Професора Вучков ни казва, че Синята Коалиция и АТАКА са се разбрали да разрешат спора в турнир, състоящ се от по 1 мач на шоу.</i></div>

<div> </div>

<div style="text-align: center; ">

<b>Прошко Прошков срещу Димитър Стоянов</b></div>

<div><br />

Време е за първият двубой от сериите Синя Коалиция-Атака. Прошков излиза под неочакван поп и мощни викове &quot;Прошко, Прошко&quot;. Не звучи респектиращо, нали? След това излиза и Д. Стоянов и сме готови да започнем. Прошко веднага поваля съперника си и му прави headlock, като плюе в лицето му. Стоянов успява бързо да се изправи, засилва опонента си към въжетата и... ОООУУУУ - мощен clothesline. След това го изправя отново и бързо го поваля c hurricanrana! Опит за туш - Прошко бързо се повдига. Все пак контрола остава в ръцете на членът на АТАКА, който обработва дясната ръка на Прошков. Какво ли прави с тази ръка кандидат-кметът на София? След продължителен захват, Прошко се изправя най-после и със серия от удари се освобождава, след което минава в атака - german suplex. Още един! И още един - Прошков използва three amigos! Сега той се качва на оптегача... Стоянов го посрещна с ритник! &quot;Кучето на Сидеров&quot; подготвя Прошко за финишъра си &quot;МОШНА АТАКА&quot;... но изпод ринга изскача Мартин Димитров и бум! Удар с метална папка по главата! Волен Сидеров бързо се появява на ринга, но Димитров и Прошко бягат много бързо! Победа за АТАКА, но <strong>победа </strong>за Сините.

</div>

<div> </div>

<div><em>По рампата бавно пристъпва Калфин, който явно има да ни каже нещо.</em></div>

<div> </div>

<div>

Калфин: Правилно ли чух лицето Бойко Борисов да казва, че лицето Росен Плевнелиев е новият президент a.k.a. chairman на Народна Демокрация? Правилно ли го чух? Е, господин Борисов, вие много грешите! На изборите аз успях да стигна до балотаж, въпреки че ГЕРБ купи повече гласове от БСП. Така, че, вие от ГЕРБ нямате никаква власт и нямате право да махнете Слави от мача за титлата, но аз имам и го правя! Затова, лиц...
</div>

<div> </div>

<div><em>Време му беше и на Плевнелиев да ни залее с доза глупости.</em></div>

<div> </div>

<div>

Плевнелиев: Господин Калфин, казвате на Бойко ааа на мен, че нямам властта да махна Слави от мача, след като не съм chairman, а в следващия момент вие си позволявате да го правите. Нима си мислите, че ще спечелите балотажа следващата седмица?<br />

Калфин: Да, мисля го, дори съм сигурен, системата ни за гласове работи перфектно ааа тоест хората много ме харесват. Аз ще съм новия президент!</div>

<div>Плевнелиев: Ха, бъдете президент, за мен е важно да бъда chairman, защото тук <span style="font-size:10px;">се перат повече пари мой.<span style="font-size:14px;">(считайте го за намаляване на децибелите :D ). </span></span></div>

<div><span style="font-size:10px;"><span style="font-size:14px;">Калфин: Вижте, явно няма да се разберем с думи. Тогава да го направим като мъже - бой с палци!</span></span></div>

<div><span style="font-size:10px;"><span style="font-size:14px;">Плевнелиев: Нека по-големият мъж победи!

</span></span></div>

<div> </div>

<div><span style="font-size:10px;"><span style="font-size:14px;"><em>И Първанов се присъединява.</em></span></span></div>

<div> </div>

<div>

Първанов: Здравейте, дами и господа, ето че отново дойде така очакваната нова година... (говори на слушалката си): Ъ, не е нова година? Пак ли тоа кеч бе? Бе т&#39;ва го гледат само децата бе. Ааа да, в ефир сме. Та, здравейте уважаеми зрители. Тъй като все още нямаме нов chairman, аз все още имам властта да правя каквото си искам. Така че - на предстоящия турнир Плевнелиев-Калфин за мястото на Chairman. И тъй като БСП ме направиха президент и ако не са да съм спал под някой мост, ще помогна малко на Калфин, като направя мача с гост съдия, а именно Сер-Гей Станишев!
</div>

<div> </div>

<div><em>Време е и за малко екшън.</em></div>

<div> </div>

<div style="text-align: center; ">

<strong>Яне Янев срещу Лютви Местан (</strong>от ДПС, колега моля ти се добави ги тия турци да ги еба :D)</div>

<div> </div>

<div>Яне Янев веднага налита на турчолягата с мощни юмруци навсякъде. По принцип лидерът на РЗС не се слави като националист, но явно е станал. Янев продължава да налага Местан, като членът на ДПС не може да направи нищо. Сега той го вдига и му прави Тръшване за Ред(world&#39;s strongest Slam). Опит за туш - 1, 2... 2.99... и повдигане! Местан се оказва издръжлив циганин! Яне изглежда още по-разярен, вдига опонента си и... Законен Гръбнакотрошач(Irish Curse). Нов опит за туш - 1, 2.... 2.56... 2.99.....2.999.99.... и ново повдигане! Уау! Лютви отново се повдига! А Янев е готов да подпали къща с погледа си. Но краят е близо, защото Яне явно е готов да забоде своят finisher... точно така - Тръшването на Справедливостта (FU). Той покрива - 1,2,3! Този път няма повдигане. Яне Янев печели мача си. Но това не е края - той изкарва опонента си извън ринга около коментаторската маса. Опаа, май ще има нещо болезнено. Но преди това нещо безболезнено - 5 удара в главата с метален стол! Сега вече ще има счупена маса... и я има! Прекрасно тръшване на Справедливостта и яко поп за Яне. Сега той се връща на ринга, но влачи със себе си и Местан. Сега си бърка в гащите... и вади ножка! Какво ще прави с нея??? О, не, той сваля гащите на Местан и му реже кура! Убийствено! Кръв навсякъде, резана патка в ръката на Яне! Сега той взима микрофон:<br />

- Като малък, един турчин ми отряза патката. Точно затова сега съм гей. Но аз ще си отмъстя на всички турци, като започна от вас ДПС. Пригответе се, &#39;шото вада ножа турци!

</div>

<div> </div>

<div><em>Силен Яне!</em></div>

<div> </div>

<div><em>Сега към ринга се е запътил Бойко Борисов заедно с Цецо Цветанов, Цецка Цачева (something new, a?) и Симеон Дянков.</em></div>

<div> </div>

<div>

Бойко: О хаа, ама какво стана сега? Преди седмица мачът за титлата бе &quot;Тройна Заплаха&quot;. Тази седмица, обаче всички задружно изритахме Слави от мача, а след това Първанов казва, че Плевнелиев ще се бие за мястото chairman. И к&#39;во стана сега? Бат ви Бойко сам. И тъй като съм твърде велик за да се бия сам със себе си, то титлата трябва да ми бъде предадена доброволно без мач. </div>

<div>Цецка: Съгласна съм.</div>

<div>Цецо: И аз, и аз.</div>

<div>Дянков: Определено с тази сделка рейтингът ще се повиши с 0,000450%, така че определено съм за.</div>

<div>Бойко: Еми, като гледам няма нежелаещи, така че... (Бойко си откопчава якето и народната титла се появява на екран, закопчана около дебелото му шкембе.) Вече съм не само Премиер, ами и народен шампион! Сега ми остава само да играя тенис с посланика на Ботсуана и могат да ме обявяват за господ. Хъ-хъ-хъ.

</div>

<div> </div>

<div><em>Слави явно не мисли така.</em></div>

<div> </div>

<div>

Слави: Ха, и Калфин, и Плевнелиев казаха, че не съм в мача за титлата, но нито един от тях не е chairman. Първанов, пък, който е chairman, не каза, че съм отстранен. Което знаеш ли какво значи Бойко? Че съм в мача и ще те разбия на пух и прах.</div>

<div>Бойко: Гррррр, Слави, винаги ми проваляш плановете, сега и публиката е на твоя страна, та и СРС-та да им пусна, пак нема да ви проваля. Нищо, аз съм по-голям мъж и ще те победя. </div>

<div>Слави: Ти така си мислиш. Може да си по-дебел от мен, но нямаш това :(И от рампата, от публиката и изпод ринга изскачат всички от Ред-Колегията и Ку-Ку Бенд! Е т&#39;ва вече не го очаквах! Те пребиват до смърт Бойко, Цецо и Дянков, но на Цачева не и правят нищо, &#39;щото китовете са застрашен вид)</div>

<div>Слави: Ето това ще ти се случи и на турнира, защото мачът ще е No (пауза) Holds (пауза) Barred!

</div>

<div> </div>

<div style="text-align: center; ">Край на шоуто.</div>

<div> </div>

<div> </div>

Съжалявам за таговете, ма са ебани, не съм виновен аз.

:(

Edited by Lubo Dimitrov

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

• 2 weeks later...