Popular Post Chris_Jericho Posted September 22, 2011 Popular Post Share Posted September 22, 2011 (edited) Проклятието на Адската клетка Болката от загубата на Hell in a Cell мач може да остане дълго с кечиста след като гонгът е бил. От всички 21 Hell in a Cell мачове преди WWE Hell in a Cell 2011 г., нито един от участниците, които са влизали в сатанинската структура някога са я напускали същите - някои повече наранени и уплашени от други. Mick Foley След кариерата си вътре в клетката, Фоли губи всичко на No Way Out през 2000 г., когато Triple H го побеждава, предизвиквайки оттеглянето му от WWE. Последици: Освен гореспоменатото пенсиониране, Foley също претърпява неуспехи след завръщането в компанията. Връщайки се към WWE четири години по-късно, той губи хендикап мач срещу Еволюция на WrestleMania XX, бива пребит от Randy Orton на Backlash и получава Spear през пламенната маса от Edge на WrestleMania 22. За капак, Фоли бива унижен от г-н Макмеън, за да предпази Melina, само за да бъде зарязан от нея няколко седмици по-късно. Kevin Nash Nash се изправя срещу Triple H вътре в клетката на Bad Blood 2003 г., с всички сили в борба за титлата на WWE. Въпреки че Nash се бори докрай, The Game го побеждава Submission move, стол в черепа и Pedigree. Последици: Nash отсъства до Vengeance следващия месец, след което претърпява поредица от смущаващи неуспехи на Raw, като кулминацията е в Elimination Chamber през август 2003 на SummerSlam, където той е първият човек, изхвърлен от структурата. Nash напуска WWE веднага след това и не се връща до Royal Rumble Match 2011. Shawn Michaels На турнира Bad Blood 2004, Шон Майкълс и бившият му колега от DX, Triple H, влизат в битка вътре в клетката като Mick Foley е специален гост рефер. Въпреки че Майкълс успя да забоде лакът от стълбата, The Game спечели ожесточения двубой след Pedigree на своя опонент. Последици: Майкълс претърпява скъсан менискус в двубоя, което му коства Световната титла в Тежка категория на Taboo Tusday и го изкарва извън игра за три месеца. След това той претърпява унижение, след завръщането си в действие, когато Kurt Angle го елиминира от Royal Rumble и го побеждава на WrestleMania няколко месеца по-късно. Showstopper за щастие се съвзема и продължава да се състезава и да върви по пътя си към приемането му в Залата на Славата. Статията е от wwe.com, превел съм я както съм сметнал за най-уместно. Надявам се да Ви хареса. :) Edited September 22, 2011 by Chris_Jericho Nick_Blade, iMMORTAL!, HBK_forever and 33 others 36 Quote Link to comment
Popular Post Radox Posted September 22, 2011 Popular Post Share Posted September 22, 2011 Трябваше да пишат и за Tim White... :( StyleR, dreikk, WereWolf and 19 others 22 Quote Link to comment
Tr!oN Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Не е като опасния номер на Royal Rumble. HBK_forever, 1010, iMMORTAL! and 4 others 7 Quote Link to comment
YoTheReal Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Статия, която според мен не би трябвало да има място в смаркски форум. И тримата след мачовете си са бити карти и младото поколение ги подминава, с изключение на Shawn, който просто не искаше да бъде шампион, защото това значеше графика му да стане изключително тежък. Ако не се лъжа, той дори не правеше хаус-шоута. Иначе статията съвсем лесно може да се преименува и на "Проклятието на Triple H". Странно, че нищо не се споменава за това, че е във всеки от мачовете. :) Rock, BlackKing, BunkerPiece and 5 others 8 Quote Link to comment
dexim Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Ъм, гледал съм HIAC-а на Triple H & HBK доста пъти, може би ми е любимия дори, Foley нямам спомен да е наоколо. The1948One, mass1v3, c0ld and 2 others 5 Quote Link to comment
dreikk Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Любимият ми HIAC мач е Undertaker vs Shawn Michaels Bad Blood 97. Невероятен мач,изпълнен с обрати,Kane дебютира и просто си заслужава да го гледате. DRAG and c0ld 2 Quote [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
Recommended Posts