Jump to content

UFC: GSP срещу Condit, Diaz срещу Penn


neshev

Recommended Posts

Днес на пресконференцията в Лас Вегас, Невада беше хвърлена поредната бомба. Nick Diaz е аут от един от най-големите мачове за годината. Причината не е контузия или някакво заболяване, а плод на несериозното отношение от страна на Diaz. Един от най-скандалните личности в спорта си позволи да пропусне три полета за важни, от маркетинг гледна точка, рекламни кампании.

Dana White не скри разочарованието си, като заяви, че Diaz не може да издържи на напрежението, което шоу от такъв калибър носи. Dana още добави, че е говорил с Diaz в понеделник и след това е изчезнал в пълно неведение. Това беше потвърдено и от мениджъра, и треньор на Diaz, Cesar Gracie, който заяви, че се чувства унижен, като дори се е опитвал да търси Diaz из града, но все още никой не може да го намери.

Все още не се знае, какво ще стане с B.J. Penn, но се очаква скоро да му бъде намерен опонент. По всичко изглежда, че това ще е Jon Fitch. Междувременно, Condit се е разплакал, когато е научил новината, че ще получи шанс за титлата, а GSP бе лаконичен, че Condit е по-добрият опонент от Nick Diaz. UFC пуснаха и trailer за шоуто:

UPDATE: Dana White обяви, че все пак Diaz ще остане в компанията и дори ще се бие на UFC 137. Това ще стане срещу B.J. Penn, който трябваше да се изправи срещу Carlos Condit. Така "четворката" на шоуто е запазена, но в друга конфигурация.

Edited by neshev
Link to comment

Очаквам го с огромно нетърпение. Определено ще е един от най-добрите мачове за 2011-та. Стискам палци за Condit, но със сигурност ще му е далеч по-трудно срещу GSP. Щом се е разплакал когато е научил новината, явно наистина страшно силно желае титлата и ще даде всичко от себе си, за да я направи свое притежание.

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Link to comment

хората искаха да видят ГСП вс Диаз не ГСП вс рандом , и отново победа чрез решение...

"Рандом"? Щом смяташ Condit за random, явно не гледаш особено редовно UFC.

  • Upvote 3

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Link to comment

сигурно гледам ufc от преди да разбереш кои е тоя на аватара ти , а до евента , пределно ясно е че хората искаха да видят диаз срещу гсп.уфц щяха да лапнат много пари + това кондит щеше да се бие срещу пен и щеше да се получи доста добър евент.

Сега трябва да гледаме ГСП отново победител чрез решение и вероятно Пен срещу Фич , ненужен бой и за двамата.

Link to comment

Баба ми, жива и здрава да е жената, често ми казваше като бях малък, че "човек, каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи". Тогава не го разбирах, но като поотраснах разбрах колко е била права. Явно братята Диаз са нямали добра баба като моята и виждате какво става. :D

Изводът е: Уважавайте бабите си и не забравяйте да ги посещавате често.

  • Upvote 3

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...