Jump to content

National Wrestling Alliance (NWA)

teddy_hart

Recommended Posts

Да, това е ВЕЛИКАТА история на NWA, най-зрелищния кеч алианс. Хубаво е че някой се е сетил да я напише, защото съм сигурен че има много хора които не я знаят. Аз като абсолютен Old School фен съм щастлив да видя подобна статия :)

Доста неща не ми харесаха:

National Wrestling Alliance (NWA) e кеч компания която насърчава и различни NWA шампионати в САЩ .NWA e основана през 1948 година .Преди 1960 година компанията е действала като единствен ръководен орган за голяма част от професионалната борба,работи като тaлант и търговска марка и пълноправно членство за междурегионална териториална система.

Първо, какво ще рече "която насърчава и различни NWA шампионати". Последното изречение пък е лишено от всякакъв смисъл, какъв талант е NWA?

Думата "промотор" е грешна, из целия форум (считай всички статии) е написана като "промоутър" или е даден английския й еквивалент (promoter). Да не говорим, че не се разбира какво са вършели "промоторите".

Разположението на изображенията разбива текста, и оставя огромни разстояния между изреченията, сиреч грозно е.

...титлата бе допълнително обединина с още няколко конкурентни титли, като тези, които са признати от National Wrestling Association и American Wrestling Alliance (в Бостан), плюс друга версия насърчава от...

Тук грешките са правописни (от недоглеждане?), но определено са нещо, което една бърза проверка можеше да премахне.

...и произходът и продължава и до днес...

Как така ПРОИЗХОДЪТ й ще продължава?

Членовете на NWA (са?) разделени на Северна Америка,както и Япония, в територии така ,че всеки организатор ще е собственик (на какво?).

Ако не промотори от NWA се опитат да организират тяхно шоу на територията на NWA, след това на други групи членки,бяха задължени да изпращат звезди зада помогне на нарушител.

Абсолютно никакъв смисъл в изречението.

Ако всеки друг член на територията пренебрегне правилата на NWA,са изправени пред изключване и по този начин губят възможности известни борци да се появят на техни местни шоута.

...и тука ми писна. Цялата "статия" е пълна с правописни и пунктуационни грешки, на места Google Translate просто ще ми извади очите. Абсурд е такава тема да влезне в The Vault. Мерси.

Благодаря на всички ,че оценихте темата ми както трябва .Извинавам се за правописните грешки и лошия превод .

Edited by teddy_hart

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]