Jump to content

HBO Boxing "Mayweather vs. Ortiz" - 17 септември 2011


Recommended Posts

Apex Predator

Ортиз ще е поредната жертва на машината Mayweather...всичко друго ще е изненада и то голяма.

42-0 виждам аз след последния гинг :happy:

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Определено интересен избор на опонент, така да се каже. Човек би си помислил, че Mayweather, който не се е бил от година и половина, ще избере някой по-лесен опонент за загряващ двубои. Не, че Ortiz има боксовите качества на хора като Mosley и JMM, но пък е доста по-масивен от тях и е значително по-млад. Ще бъде интересно как Mayweather ще реагира срещу толкова агресивен и експлозивен опонент, но в края на деня, Mayweather с право е непобеден и не вярвам да има особени проблеми. Все пак си мисля, че ще бъде горе-долу равностоен мач поне в първите няколко рунда и един добър тест преди Pacquiao, дай Боже!

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment

И аз бих заложил на Mayweather! Аз не мисля, че с агресивна игра Ortiz ще затрудни Mayweather, защото Mayweather e "Кралят на защитата" :

http://www.youtube.com/watch?v=kK9en6g9JTQ

Mayweather си е невероятен и с нетърпение чакам сблъсъкат му с Pac Man!

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment
  • 2 weeks later...

Хаххаха, Floyd is back!? :D:D:D:D:D

То бокса станал по-голяма драма от MMA-я?? :D:D Дори не мога да си обясня 4-тия рунд, но беше нещо много странно и каквото и да говорим завършека си бе fluke. Може би трябва да го направят пак някой ден, защото и headbutt-a и sucker punch нокаута развалиха интересният мач, въпреки че Mayweather печелеше по точки до този момент. Интервюто след мача също бе скандално... гг HBO, правите го рейтинга! :D

  • Upvote 2
Link to comment

Ква е тая глупост бе, братче!? Ортиз кво ми се прави, бил тръгнал да отскача, ама случайно го ударил. То си се вижда на повторението, че юнашки го гръмна с глава и то съвсем целенасочено. Друг е въпросът дали не беше в пристъп на адреналин и после наистина да съжаляваше, но че е подскачал на едно място ... заеби.

Що се отнася до нокаута - ем,немам думи - оня тръгна да му се извинява, Флойд го нокаутира , съдията гледа тъпо ... на повторението се вижда, че нито е казал "бокс" , нито нищо ...

Иначе Флойд си печелеше по точки, но Ортиз го напъваше доста здраво и всичко можеше да се случи по мое мнение. Тъпо стана така.

 

Link to comment

Ебаси нещастния съдия. Къде гледаше при нокаута? Първо Ортиз наби глава и аз съм на същото мнение, че си беше нарочно. После Флойд тръгна да му казва нещо ли какво стана и изведнъж му изпраска 2 юмрука в муцуната...Съдията да не би да слушаше прогнозата за времето или му проверяваха кога има полети за вкъщи? Ето колко е важен съдията в спортовете, в които има бой, било то бокс, мма, джудо или друг боен спорт. Че не беше казал "boxing" не беше, но пък и това в инструкциите protect yourself...е пълна глупост. Когато съдията ги е разделил за мен съдията трябва да те пази, после ти себе си. Както и да е, Флойд си е непобеден, водеше в резултата по точки. Във въпросния 4-ти рунд си размениха няколко серии, като повечето ги вкара Ортиз. Определено трябва да има re-match тук. Като цяло странна ситуация, която ще се помни дълго.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...