Jump to content

Вашият dream кард за WrestleMania 28


Recommended Posts

bwcwm28dc.jpg

В последно време мислех по въпроса какво би ми се искало да видя на Мания догодина и макар тя да е доста далеч, нищо не пречи всеки да каже какъв е желаният му кард или поне какви отделни мачове му се иска да види на най-голямото PPV за 2012. Още от април месец тази година знаем за един мач (главния най-вероятно), но другото е мъгла. Фантазирайте на воля и споделяйте. Може да използвате както активни, така и не активни кечисти, които мислите, че има шанс да видим на ринга за Мания. Хайде, gl.

Бел.Биров: Моят кард ще го постна в отделен пост малко по-късно, за да не е част от заглавното мнение в темата.

Link to comment

Не ме бива в fantasy booking-a особено, не съм гледал и кеч от седмица, но сега мисля да изтипосам един dream card, който ми се върти в главата през последните месеци. Определено ще гледам да се придържам в реалността и да не витая в облаците, въпреки че съм си позволил на някои места да рискувам.

Sin Cara vs. Rey Mysterio - това е ясно, бъдещето срещу миналото в мексиканският кеч. Двете най-популярни лица в lucha libre стила през последните 20 години. Ако Sin Cara успее да развие heel образа си и Mysterio се върне месец преди Mania-та, спокойно могат да спретнат едно добра "Rookie vs. Legend" история, която може да завърши еднакво добре и за двете страни. Определено ще бъде атракция, защото Рей си го може въпреки годините и ще може да направи добро мачле в по-младият си колега.

Undertaker vs. Triple H - Тук е почти ясно че ще има реванш подобно на HBK и Taker, HHH го загатна още след мача им на миналата WM. Мисля си че тук всичко е ясно, HHH може и да е heel-а и това че е COE ще му вдигне малко шансовете, но всичко отива за Taker - 20-0 и достойно пенсиониране на Mania, като HBK и Ric Flair.

Edge vs. Christian - Този мач вече започнаха да загатват леко за него. Мене лично леко ме съмнява, защото според мен Edge не е в състояние да направи мач, или по точно дали WWE биха рискували да го пуснат, но пък все пак темата е за dream card, а и това е история с около 10 years in the making.

TLC Match for the tag team championship: Kings of Wrestling vs. Air Boom vs. Miz & Truth - Ако желаят да възкресят tag дивизията спокойно мога да пуснат едно 15-минутно TLC мачле между тези 3 отбора. Miz в настоящата ситуация не го виждам в main event, upper mid card сцената и би вдигнал класата в мача, Kings of Wrestling ако имат евентутална програма с Punk ще са готови за най-голямата сцена и бих рискувал с тях, защото са брилянтни perfomer-и. Защо не...

World Heavyweight Championship - Randy Orton vs. Daniel Bryan vs. Mark Henry vs. Sheamus. Според мен това ще е добра идея, няма как да дадат one on one на Daniel Bryan за титлата, но пък спокойно ако го сложат в един multi-man мач може да направи един приятен upset, да спечели титлата изтерзано, примерно със submission над Henry. Но за да направи това силно се надявам да успее да развие образа, който всичко желаем, малко повече intensity и personality и всичко ще е наред. Orton няма нужда от поредната си защита. Sheamus и Henry трябва да бъдат сложени в този мач, ако искат да са от основните фигури в Smack-а.

CM Punk vs. ??? - Ако евентуално правят stable около Nash би било нормално, ако се занимава с Punk, да има мач между топ лицето в stable-а му и Punk. Иска ми се и на мен мач с Stone Cold, но няма си правя илюзии, Austin е развалина и не виждам как би изнесъл мач на Mania, въпреки огромното ми желание.

Cody Rhodes vs. Mick Foley - Този мач би издигнал Cody, но всичко зависи от това дали Foley ще се завърне, просто не виждам по-подходящ човек за издигане от Cody. И втора евентуална победа над ветеран ще накара хората да им пука за него. Защо не и залог за Intercontinental титлата.

WWE Championship: The Rock vs. John Cena - Тук е говорено достатъчно. Няма нужда да повтарям ясни неща.

Това е от мен, ще съм супер доволен ако card-а е и на 50 % от това, което предложих. Определено потенциала за тази Mania е огромен и много се моля да не съсипят всичко с глупости.

Edited by radoslav1948
Link to comment

@radoslav1948: Добра идея за Коуди. Аз лично нямам никаква идея какво го чака за в бъдеще и дали наченките на пуш ще продължат. Колкото до другите неща - имаме сходни идеи за някои мачове, макар мненията ни малко да се различават. Лично аз четворен мач на Мания с такива участници просто не го виждам, Хенри няма място в толкова голям мач и не вярвам сегашният му пуш да продължи дотогава. Шеймъс е по-вероятен участник в мач за титлата. А за Тейкър-ННН... честно казано предпочитам да минем без мач на Тейкър на тази Мания, отколкото да ги гледам пак. Не, че мачът няма да е добър, показаха, че знаят как да "изиграят" интересен мач, но 3 пъти вече ще е прекалено. А сега моят кард...

------------------------------------

Birov's WrestleMania 28 Dream Card:

-The Rock vs. John Cena (WWE Championship)

-Stone Cold Steve Austin vs. CM Punk

-Edge vs. Christian (No DQ Match)

-Triple H vs. Alberto Del Rio

-Randy Orton vs. Chris Jericho (World Heavyweight Championship)

-Sin Cara vs. Rey Mysterio

-Tag Team Championship Match

* The Rock vs. John Cena - Тук няма много за казване. Мачът беше уреден в първия RAW след WrestleMania 27 и е почти сигурно, че това ще е главният мач на идната Мания. Единственото, което може да попречи на осъществяването му е контузия на Сина или Скалата да се отметне от обещанието си и да се заеме със заснемането на "Феята на зъбките 2". Лично аз предпочитам този мач да е за WWE титлата, т.е. Сина да я спечели някъде в началото на 2012 (Elimination Chamber или най-рано на Royal Rumble, не преди това) и да я защитава на Мания. Това няма да повиши шансовете на шампиона. Нищо не пречи The Rock да спечели и мача, и титлата, и на следващата вечер да я оваканти.

* Stone Cold Steve Austin vs. CM Punk - Искрено се надявам участието на Пънк в историята с Неш-ННН-Лауриантис да приключи до края на 2011 г., за да е свободен за Мания за един толкова желан мач. Честно казано, мисля, че имам по-голям интерес към евентуален мач Пънк-Остин, отколкото към Сина-Скалата. Ако не друго промотата им ще са велики, а и образите им предразполагат към една страхотна вражда. Друг е въпросът ще се навие ли Остин (макар уж да намеква, че Пънк е човекът, с който би направил още един мач) и дали е в състояние да направи един приемлив за гледане мач.

* Edge vs. Christian - Също мач с въпросителна над себе си, заради контузията на Edge. Можеха още миналата година да го направят, но решиха вместо това да направят Дел Рио претендент (и след това да го накарат да падне от Edge, ама 'айде...). Сега, след търна на Крисчън и постоянното му мрънкане (дори против Edge) нещата си идват още повече на мястото. Не вярвам един-единствен мач да е чак толкова опасен за здравето на Острието. Едно No DQ условие ще им даде повече свобода и съм сигурен, че могат да направят страхотен мач.

* Triple H vs. Alberto Del Rio - Имам си теория, че цялата история с Пънк-ННН ще се окаже борба за власт между Джон Лауриантис (или/и Стефани) и ННН. Т.е., че Неш е с Лауриантис, който иска Дел Рио да е шампион, заради неуважението, което и Сина, и Пънк проявяват към него. И накрая да се стигне до златното момче на Лауриантис срещу Играта. Дел Рио може да спечели много от подобен мач, макар да се съмнявам Хънтър да е склонен да му даде победа.

* Randy Orton vs. Chris Jericho - Oтново мач в сферата на вероятностите, но няма лошо, все пак е dream card. Надявам се на този мач отпреди миналата Мания. След като Ортън изрита Джерико в главата през ноември 2010 г. (мисля), нещата се нагласиха добре за тяхна вражда, когато Джерико се върне. Идеалният вариант за мен е да коства титлата на Ортън, след което да я спечели сам и двамата да се бият на Мания за титлата. Това май е единствената вражда с участието на Ортън към която бих имал интерес изобщо (като изклюим фантазьорските, тип "Ортън-Rock", "Oртън-Остин").

* Sin Cara vs. Rey Mysterio - Единственият мач с участието на Мистерио, който искам да гледам изобщо. Ако се е възстановил до Мания ще ми е интересно да го видя срещу Син Кара. Двама маскирани кечисти, единият мексиканец, другият с тамошен произход... нещата си се нареждат сами. Въпросът е дали ще успеят да се сработят. Дотогава има много време и Син Кара може да посвикне на WWE стила, но все пак...

* Tag Team Championship - След като MITB бе изтеглено като отделно ППВ се появи проблемът, че много кечисти, които получават някакво (но не голямо) внимание, не успяват да се доберат до карда на най-големият турнир на годината. За догодина вместо смотан 4 на 4 мач предлагам един голям отборен мач за титлите по двойки, които (може и малко пресилено) се надявам, че ще бъдат издигнати дотогава. Нещо от рода на Air Boom vs. Kane/Big Show vs. Miz/R-Truth или каквато и да друга комбинация, ако бъде изградена качествено може да става за гледане.

Да, Миз не го виждам никъде близо до WWE титлата. В плановете ми освен в отбор с Truth (който може да е нещо голямо, тип JeriShow и Миз/Show, които бяха запомнени) мога да го сложа само в мач с Шеймъс. Млад лъв срещу млад лъв. Дали някой от двама им ще спечели от такъв мач? Ако е добър - да. Това е. По-основните мачове нахвърлях, защото в midcard-a е много трудно да се прогнозира (или да се желае) нещо. А за куфарчето на Браян и обещанието му да кешне на Мания - силно ме съмнява, че ще издържи дотогава. А за Тейкър... не съм сигурен, че е добра идея да се появява за тази Мания при условие, че няма някой, който да приемем като сериозна заплаха за стрийка. Сина е зает.

Link to comment

Първо, този раздел съвсем умрял. Дори не знам дали има действащ дневник в момента. Май само PC се държи на началната страница, с дни.

А сега и моят dream кард:

John Cena vs. The Rock - Не знам защо дори го пиша, след като е обявен и не е dream, а reality. Да, ще бъде Main Event, но не смятам че му е нужна титла. Просто мач между най-големите seller-и през последните 10-12 години, любимците на тълпата, които дори и да търннат heel, винаги ще имат огромна фен база зад себе си.

CM Punk vs. Steve Austin - Моля се за този мач да се случи, въпреки че като качество може и да не ни дадат нещо кой-знае какво, пътят към WrestleMania ще бъде осеян с перфектни сегменти. И докато Cena/Rock се ебават главно и тук-там си говорят сериозно, при Punk и Austin знаем какво става - говорят се сериозно и тук-там мятат някоя супер здрава ебавка, на която се смея доста повече от цели сегменти на горните двама.

Sin Cara vs. Mysterio - Наистина не ме интересува кой от Без Лице-тата ще го играе, искам един силен атрактивен мач за бай-бай на Mysterio, нищо лошо и това да е мач за пенсиониране, и без това той Cara май търнна на този Смак. Който и да е от Син Карите, няма значение. Самия образ е бъдещето на маскирания мексикански кеч в WWE.

Edge vs. Christian - Тук ще е нужен един интервал във времето и по някое време Christian да се "скара" на Edge и да се стигне до мач между двамата. Обаче като знам WWE, нищо чудно Edge да спечели.

Undertaker vs. Wade Barrett - Ясно е, че Taker ще си ходи, доста вероятно на тази Мания (той май не е пропускал Мания), за това искам чрез него да бъде издигнат един от малкото в WWE, които смятам че имат голям потенциал. Да, той ще загуби, но самата вражда, а и това че ще бъде "последния" (sry McCool) на Taker би го направил поне незабравим. И има качества. Биха направили добър мач.

От тук нататък, не ме интересува особено. Ще се радвам на Orton/Cody за World Heavyweight титлата, ще се радвам на защита на IC титлата и таг титлите.

Като изключим dream варианта с Austin, при каквато и да е друга ситуация искам Punk да спечели Royal Rumble и да вземе титлата на WrestleMania, срещу който и да е шампиона. Затова и не съм сложил мач за титлата.

Колкото до celebrity изява, много искам да пръснат кофата на Jesse McCartney, докато го бият с главата на Selena Gomez, нещо такова. Би продавало.

*Не съм използвал хора, за които никаква идея си нямам дали ще са там за WrestleMania. Иначе CM Punk vs. Chris Jericho за WWE титлата - мечта от всякъде.

Edited by Blackened
Link to comment

Undertaker vs. Wade Barrett - Ясно е, че Taker ще си ходи, доста вероятно на тази Мания (той май не е пропускал Мания), за това

Не се е бил на Wrestlemania 10 и 16.

35izpu1.jpg

Link to comment

^18, готин. :) Radox е прав...за пореден път!

radoslav's card = headmaker's card.

  • Upvote 6

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

WRESTLEMANIA 28

John Cena © vs. The Rock - Ясен е.

CM Punk vs. Triple H - Мача сега е преебан от Nash, HHH turn-ва heel и CM няма шанс срещу него чак до Wrestlemania.

Kevin Nash vs. Big Show - Грандомания!

Randy Orton vs. Alberto Del Rio © - Alberto Del Rio губи титлата от Cena, мести се в SD! и до края на годината взема титлата от Orton, на Wrestlemania се срещат пак!

Edge vs. Christian - Edge се появява преди WM, Christian го конфронтира и започват вражда.

Bill Goldberg vs. Undertaker - Dream мача на event-а.

MITB: Sin Cara vs John Morrison vs Sheamus vs Rey Mysterio vs R-Truth vs The Miz vs Even Bourne vs Kofi Kingston vs Drew McIntyre vs Dolph Ziggler

Tag Team Titles: Daniel Bryan & A-Ray © vs Wade Barrett & Drew McIntyre

Edited by G
Link to comment

WRESTLEMANIA 28

John Cena © vs. The Rock - Ясен е.

CM Punk vs. Triple H - Мача сега е преебан от Nash, HHH turn-ва heel и CM няма шанс срещу него чак до Wrestlemania.

Kevin Nash vs. Big Show - Грандомания!

Randy Orton vs. Alberto Del Rio © - Alberto Del Rio губи титлата от Cena, мести се в SD! и до края на годината взема титлата от Orton, на Wrestlemania се срещат пак!

Edge vs. Christian - Edge се появява преди WM, Christian го конфронтира и започват вражда.

Bill Goldberg vs. Undertaker - Dream мача на event-а.

MITB: Sin Cara vs John Morrison vs Sheamus vs Rey Mysterio vs R-Truth vs The Miz vs Even Bourne vs Kofi Kingston vs Drew McIntyre vs Dolph Ziggler

Tag Team Titles: Daniel Bryan & A-Ray © vs Wade Barrett & Drew McIntyre

MiTB ако не се лъжа повече няма да има ;)

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Link to comment

^ Ако няма, ще забият голям шамар на младите таланти, просто няма къде другаде да ги вкарат. То и по-миналата година се говореше, че няма да има, но направиха. :) Ще видим...

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

Intercontinental Title: John Morrison vs Daniel Bryan - Идеалният opening мач. Двама от най-добрите кечисти в момента.

Tag-Team Titles: Wade Barrett & Drew McIntyre vs Dolph Ziggler & Zack Ryder - Победа за Ziggler и Ryder

The Miz vs Alberto Del Rio - И двата образа са добри. Ще се получи доста добра вражда.

Goldberg vs Booker T - The good old WCW :beer:

Edge vs Christian -Тук е ясно

Rey Mysterio vs Sin Cara - Тук също

World Heavyweight Title: Randy Orton vs Triple H

WWE Title: CM Punk vs Chris Jericho

John Cena vs The Rock

Steve Austin vs The Undertaker - Austin едва ли ще job-не в своя come-back мач, а пък Taker да си прекъсне серията е още по-абсурдно, но точно когато Austin е на път да спечели, се намесва Shawn Michaels и нокаутира съдията (после обяснява, че щом той не е успял да прекъсне streak-a, не е искал никой да успее). Taker печели, а Austin взема микрофона и започва да псува наред, прави stunner-и на всеки, стъклото се чупи и WrestleMania завършва с музиката на Austin :w00t:

[img]http://img695.imageshack.us/img695/3667/cssssssdddd.jpg[/img]

Link to comment

Тази Кечмания определено ще е много интересна, като се очертават не един, а няколко грандиозни мача, които ще се борят да „откраднат” шоуто. Докато миналата година имаше един – HHH/The Undertaker, то тази вече имаме един такъв обявен The Rock/Cena, а много логични изглеждат ремачът на гореспоменатия и Пънк-Jericho/Stone Cold. Друг мач, за който се чу, също може да „открадне” шоуто е Sin Cara/Rey Mysterio. Той със сигурност ще е невероятен за гледане, защото знаем какви high flyer-и и колко атлетични са двамата. Самият build за този мач според мен ще отстъпва на тези на горните, но качеството на мача най-вероятно ще реваншира за това. Christian/Edge също е вероятен, тъй като започнаха да загатват все повече за него. Това че споменатите мачове, които са доста възможни, са в моят dream card за Кечмания означава, че ще остана предоволен от турнира, ако наистина се получат.

Все пак има още 3 мача, които искам да видя на Кечмания, но засега те са по-невъзможни и от горните. Първият от тях е Morrison/Miz. Да, те имаха мач в началото на годината(даже първият за годината) и изнесоха отличен мач, но на мен ми се иска да ги видя на най-големият турнир със солидна build преди него. Историята я имат – бяха в отбор, бореха се за ECW титлата, бореха се за WWE титлата...Тук може залогът да е и Интерконтиненталната в краен случай, но ако измислят по-добър мач за нея още по-добре, защото тези двамата нямат нужда от титла поради горните причини.

Вторият „dream” мач ми е за отборните титли между del Rio/Barret и Daniel Bryan/Alex Riley. Невъзможен изглежда, но и четиримата са таланти и заслужават да имат мач на Кечмания, просто в моя dream card не им намирам място в мачове за главните титли, точно заради това ги слагам тук. Да не говорим, че и четиримата могат да бъдат сериозни main eventer-и(del Rio може би вече е) и имат огромен потенциал, просто както казах в началото на тази Кечмания се очертават доста „големи” мачове, в който тези четиримата не мога да си ги представя засега. Инак, да мисля, че ще стане много добър/ри мач/ове(ако враждата им продължи).

Третия ми “dream” мач и последният, запълващ карда ми е най-невъзможен – Orton/Stone Cold. Подобно на Cena/The Rock, тук едно от двете главни лица на Attitude ерата се изправя срещу неговият „наследник” – едно от двете главни лица на PG ера. За Stone Cold, както и за Edge, не се знае дали са още способни да изнесат цял мач, особено такива важни и то на Кечмания, но ако и двамата са способни то тогава не само от историите, а и от самите мачове зрителите ще бъдат задоволени. На Orton/SCSA не им трябва титла според мен, а и двете главни титли вече са ангажирани в карда ми.

WWE титлата най-вероятно ще е заложена в мача The Rock/Cena, което на мен определено ми се нрави и ми се иска да стане истина. World Heavyweight титлата в моя dream card е заложена в мача Punk/Jericho. Jericho се завръща на RR, печели го(и без това е време да му дадат победа тук, щом като дадоха на човек от една година в компанията – del Rio), Punk печели титлата на EC или я е спечелил по-рано и така започва враждата им, която със сигурност ще е отрупана със страхотни сегменти.

За последно искам да спомена, че в мача HHH/Taker искам задължително HBK рефер. Това е общо взето, ето обобщеният ми dream card за WM 28:

* John Cena© The Rock(WWE Championship)

* CM Punk© vs Chris Jericho(World Heavyweight Championship)

* Randy Orton vs Stone Cold Steve Austin

* Triple H vs The Undertaker(Special Guest Referee Shawn Michaels, No Holds Barred)

* Sin Cara vs Rey Mysterio

* Edge vs Christian(TLC)

* John Morrison vs The Miz

* Albertio del Rio/Wade Barret© vs Daniel Bryan/Alex Riley(Tag Team Championship)

Изображение

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...