Jump to content

[FUN] Кубрат Пулев отговаря на слуховете, че е пребит от хора на Киро Руския


Recommended Posts

Оригиналната новина:

Европейският шампион по бокс в категория 91 кг Кубрат Пулев е бил жестоко помлян в кървав екшън между мутри в дискотека „Домби“ на Слънчев бряг, пишат от Blife.bg

В бруталното меле са се включили над 30 боксьори, каратисти и самбисти, а резултатът е трагичен за Кобрата.

Кубрат бил настанен по спешност в болница с потрошени крайници, счупени ребра и отоци по главата. Мълви се, че първоначално лекарите дори се опасявали Кубрат да не издъхне от кръвоизлив на мозъка. За щастие пораженията по главата на европейския шампион по бокс не са толкова опасни.

Боят в „Домби бар“ на Слънчев бряг се е разиграл преди около седмица. Мелето е било предизвикано от Кубрат Пулев, който издърпал насилствено момиче на име Зорница към неговото сепаре. Девойката обаче се оказала приятелка на Киро Руския, за когото се мълви, че е наследник на Таки, определен лично от укриващия се в ЮАР владетел на подземния свят. Преди няколко месеца Христофорос Аманатидис оттеглил доверието си към старата си организация и Бандата на чуковете заради съмнения, че някогашните му авери работят за други подземни босове.

Пулев се възползвал от отсъствието на Андреа, за да закача чужди жени.

Кубрат Пулев, който се числеше към приятелския кръг на Таки и Къро, също е в групата на низгвернатите.

Не това обаче е причината за мутренския бой в дискотека „Домби бар“, а агресивното поведение на Кобрата в чалга заведението на Слънчев бряг.

Когато красивата брюнетка Зорница била издърпана насилствено към сепарето на Кубрат и четиримата му мускулести авери, към тяхната маса се отправил Киро Руския. Той си разменил няколко гневни реплики с Кобрата, след което бил нокаутиран от боксовия шампион. Секунди по- късно над 30 разгневени мъже, повечето от които гардове на Руския, заформили жестоко меле. Кобрата и хората му били буквално прегазени от многобройните самбисти и боксьори, охраняващи Киро Руския .

„Петима скачаха трупешката върху Кобрата, можеха дори да го убият. Хвърчаха столове и маси, бутилки… цялото заведение беше в кръв. Охраната на „Домби бар“ не посмя да се намеси, а клиентите панически се разбягаха“, разказват очевидци на жестокия побой.

След погрома Киро Руския и хората му се оттеглили с два бронирани джипа „Мерцедес“, един Хамър с немска регистрация и два джипа БМВ х5. Единият от гардовете на Киро Руския – мъж на име Росен, посетил болницата в Слънчев бряг. Самбистът си счупил крака, тъй като нацепил бронежелетката на Кобрата. Странно е защо професионален боксьор, какъвто е Кубрат Пулев, ходи с бронирана жилетка по заведенията, пишат от в. Уикенд.

Въпреки че Кобрата бил настанен в болница с опасност за живота, а четиримата му авери също се озовали с тежки контузии в лечебницата, нито един от тях не е подал жалба в полицията.

В понеделник пък се е състояла среща между Киро Руския и влиятелни приятели на Кубрат Пулев на яхта на Свети Влас. На рандевуто разногласията били изгладени. Кобрата пращал извиненията си за това, че е ударил човека на Таки, а Киро Руския изразил съжаление, че неговите хора се престарали в „респектирането“ на боксьора и приятелите му.

http://www.novini.bg...0%B5%D0%B2.html

... и отговорът на Кобрата:

Професионалният боксьор и европейски шампион за аматьори от Ливърпул-2008 Кубрат Пулев разпространи чрез спортна редакция на БТА декларация по повод публикации в жълтата преса:

"Хора - журналисти, роднини, приятели, обръщам се към вас с една единствена цел - да чуете истината за мен и от мен, поне веднъж. Търпях достатъчно. Последните години се начетох и наслушах на какви ли не лъжи и небивалици по мой адрес и на половинката ми. Простих, че ме свързват с всякакви хора и ме пращат къде ли не. Няма проблем, усмихвах се, когато ме слагаха в кое ли не легло и се намесваха най-безцеремонно в личния ми живот... Но когато вече се засяга животът ми, просто не мога да остана безмълвен. Чашата на моето търпение преля онзи ден, когато от страниците на жълтия "Уикенд" разбрах, че аз бера душа, тежко пребит, в реанимацията на някаква болница. Знаете ли колко е страшно най-близките да ви се обаждат и да ви питат: Жив ли си?

Чрез това обръщение-декларация категорично заявявам, че написаното във въпросния "вестник" е гнусна и долна измислица. Омръзна ми на мой гръб разни драскачи и псевдожурналисти да стават известни. В нашата страна е порочна практика да се занимаваме с известните и успели българи. Но не с успехите им, а с личния им живот. Примери много, все български спортисти - Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Георги Иванов - Гонзо, Димитър Бербатов и още много известни българи, оплювани лъжливо през годините от тези мишки, смятащи се за журналисти. След консултация с моя адвокат, реших да заведа дело. Не може никой да се гаври с човешкия живот! Защо не пишат, че имам тринадесет победи от тринадесет мача на професионалния ринг? Защо не пишат, че според авторитетните боксови специалисти съм един от фаворитите за световната титла. Защо не пишат, че прославям България с победите си, за които пишат и говорят с възхищение водещи чуждестранни медии?

Няма да оставя нещата така. И заради себе си, и заради всички успели българи, които не бива да търпят гаврите на вестничета като "Уикенд" и тем подобни паразитни хартийки. Вместо да се концентрирам за предстоящите си мачове, аз губя време да се оправдавам за измислиците на някой си. Адски гнусна клевета! Отвратен съм! Но спирам дотук. Надявам се, че трезвомислещите хора в България ще ме разберат.

Не искам никой да ми помага, искам само да не ми пречат. "

Кубрат Пулев, европейски шампион по бокс

http://www.sportal.b...php?news=322603

:D :D :D

Edited by ViChiX
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...