Popular Post The Olimpic Hero Posted August 25, 2011 Popular Post Share Posted August 25, 2011 (edited) На 10 септември екипът на BWC ви кани на среща в Пловдив с единствения български кечист Александър Русев (The Bashing Bulgarian) или просто Миро! Срещата се осъществява с любезното съдействие на loana_27, на която всъщност е основната идея и са уговаряли с Миро тази много приятна за BWC изненада! Град: Пловдив Час и дата: 18.30 ч. на 10 септември (събота). Осигурявайте си транспорт, евентуално къде да нощувате в Пловдив и т.н. Дефакто можете да се приберете и късно вечерта де, но го пиша това, за да допълня, че промени в часа няма да се правят. Говорено е с Миро, така че това е положението. Място: Тук ще помоля всички пловдивчани да помагат и да предлагат къде да се съберем. Предварително прогнози колко човека ще сме ми е трудно да направя, така че хората, които ще идват, да пишат в темата колкото се може по-скоро. Задължително пишете в темата ако ще идвате! Заведението, което ще изберете, трябва да има за пиене и за ядене, да не е някое кафе и да няма висока музика, за да можем да се чуваме докато си говорим, особено пък ако сме над 10 човека е задължително това. Aз лично ще нося фотоапарат и диктофон, с който ще направя някакво интервю с Миро, което ще е за масовата публика, тоест идеята е да се появи не само в BWC, а разбира се можем да го запишем и за BWC отделно с по-смарк звучене. Ще се опитам да взема и камера, но не обещавам, тоест нямам лична и не е сигурно. Някой ако има камера, да я донесе и да се снимаме, би било доста яко. Всички потребители на BWC са поканени. Не се притеснявайте, елате си свободно. Надявам се да се съберем колкото се може повече и да си направим купона. Приятно прекарване! Списък с потвърдилите присъствие: Александър Русев (The Bashing Bulgarian) loana_27 The Olimpic Hero HEIDENREICH djihad Rocky_Maivia U_think_U_Know_Me LightOne dr jack levine Nick_Blade mandiamand vogues1912 BunkerPiece' Shawn_Michaels AJSataN 90 % radoslav1948 (евентуално) Xzibit (евентуално) Edited September 6, 2011 by The Olimpic Hero HBK_forever, dreikk, Darkwish and 29 others 32 Quote Link to comment
The1948One Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Значи имам за чистене един изпит и не знам кога ще е, ако е някъде около 10-ти Септември (от 8-ми до 13-ти, да кажем) ще дойда, но иначе няма да мога, защото ще заминат много средства, да пристигна чак от Разград за една среща. Ще потвърдя скоро дали ще съм там :) Edited August 25, 2011 by radoslav1948 old school, HBK_forever and dreikk 3 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Там съм! Аз ще си донеса моя апарат. Той записва хубаво видео, не ни трябва камера :) dreikk and old school 2 Quote Link to comment
Xzibit Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Правилния град сте избрали... И аз като Радо ако съм в Пловдив по това време ще дойда ... old school, mandiamand and dreikk 3 Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Там съм.Събирането най-добре да се направи пред пощата на Главната улица.Оттам можем да отидем на някоя кръчма-ресторант "Даяна" бачка денонощно,музиката не е силна и е на 5 минути от споменатото място ,като не е и много скъпо. outkast, old school, The1948One and 4 others 7 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
Justin Gabriel Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Как ми се иска да дойда. ;x dreikk 1 Quote [img]http://prikachi.com/images/199/3419199i.jpg[/img] Link to comment
LightOne Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Чудесно! Тъкмо ще ми дойде като добра отмора след изпита баш тогава. Аз заявявам желание да присъствам. Не се среща такава възможност всеки ден. dreikk and old school 2 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
dr jack levine Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Аз ще дойда със сигурност , а относно мястото Даяната определено е добър избор. MexicanAristocrat, old school, dreikk and 2 others 5 Quote I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
loana_27 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Добре звучи това за ресторанта! :) mandiamand, old school, dreikk and 1 other 4 Quote Link to comment
Nick_Blade Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Там съм :) dreikk, The1948One, mandiamand and 2 others 5 Quote If you wake up in a hospital and wonder what happened... The Brothes of Destruction has passed you by Link to comment
impressiv33 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Как ми се иска да дойда , ама съм много млад :D Edited August 25, 2011 by impressiv33 Fegri and mandiamand 2 Quote Link to comment
overpad Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Много ми се иска да дойда .. но не мога.С нетърпение очаквам,интервюто с нашия човек.Да си прекарате яко. :) old school and impressiv33 2 Quote [img]http://img235.imageshack.us/img235/79/therockstunneryg1.gif[/img] Link to comment
mandiamand Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Аз също ще доида пишете ме. Искам само да попитам има ли някои с автомобил от софия който може да ме вземе с него. Ще си платя горивото и гарантирам, че съм приятна компания. Mr.3:16!, Yeah!~ and old school 3 Quote Link to comment
dbrm Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Питах радох, той има кола НА БЕНЗИН! MexicanAristocrat, Petioo09, unlimited and 7 others 10 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
elcaliente Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Ако има някой от Велико Търново да пише защото имам желание да отида :) old school, ~AJSataN~ and dbrm 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Понеже чух една критика, докато послушвах малко моите приятелчета в NVP, че едва ли не съм се самоизтъквал като съм написал, че ще взимам диктофон и ще правя интервю и т.н. Тъпо му прозвуча, мисля си че това като цяло е добра инициатива, но явно винаги се намират хора, които да кажат, че пак ето го егоманиака Олимпик с неговите интервюта и т.н. Отделно според тях прозвучало така все едно през цялото време само аз съм щял да говоря с Миро, което изобщо не е така. Интервюто първо може да не е само индивидуално, можем да направим така всеки да задава въпроси и след това да влязат най-интересните. Отделно няма да отнеме повече от половин час това, така че всеки да идва, да се чувства свободен и спокоен, няма аз да взимам цялото време на Миро, всеки се нядявам, че ще може да си говори с Миро... Записвайте се, първият ден тръгна добре активността, но давайте още. Искам да сме поне 15 човека, засега сме около 10. :) Yeah!~, MexicanAristocrat, CuMu and 3 others 6 Quote Link to comment
G Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 (edited) ^ Успокой се, ако си мислиш, че само ние водим война срещу теб (като използваме всеки удобен момент), а ти не и се правиш на жертвата, за да ни намразят тук, повечето разумни потребители ще разберат, че не е така. NVP е шоу, в което се говори по този начин, полафихме, изказахме си мнението, всеки го прави в подобен формат (дори и ти). Инициативата ти е невероятна (наистина е така), не я омаловажаваме, просто споделих, че това можеше дори да не го споменаваш (за интервюто), т.е. да стресираш хората, че ще правиш интервюта и срещата няма да се окаже чак толкова свободна. Като дойдеш на място, по някое време питай Миро дали ще му е удобно да даде за BWC няколко отговора и после ги публикувай, няма смисъл да се правиш на негов мениджър. ХЕЙ, това е просто моето мнение, какво знам аз? Не разбирам все пак от журналистика... казах каквото мисля, няма нужда да го правим дори на проблем! Като страничен човек просто споделих, не защото искам да сера върху теб, а защото и аз бих се почувствал странно, като знам, че има предвидени интервюта, въпроси и тн. Свободна среща все още означава СВОБОДНА СРЕЩА, а не планирано събитие (стъпка по стъпка), казвай ги нещата както са, това ми бе мисълта? ;[ Успех със срещата, дано да се получи готино! Няма хейт, спокс! :( Edited August 28, 2011 by G go go, Mr.3:16!, MM23 and 10 others 13 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 (edited) Ами срещата си е свободна. Не съм се правил на някакъв мениджър на Миро или нещо подобно. Просто казах, че ще взема и диктофон, за да направим някакво интервю, какво толкова съм казал. Докато седим на масата, може просто да пусна диктофона и всеки да си задава въпросите към Миро и той да отговаря. След това най-добрите въпроси влизат вътре, както и да е... Просто имам някакъв контакт с Миро и се опитвам да организирам нещата, трябва да има такъв човек нали? Който да пусне тема, да пише часа, мястото и т.н. Дефакто идеята е на loana_27 и аз това съм го написал изрично в темата. Наистина е жалко, че трябва да изпадам в подобни обяснения. Пак повтарям, срещата е абсолютно свободна. Аз макар, че ще нося диктофон, отивам там и да пийна бири, да си прекарам добре, да си поговоря освен с Миро и с хора от форума, абе един вид да се повеселя с приятна, надявам се, компания. Ако дойде REICH да видим кой ще ни е конкуренция на количеството изпити бири? :D Edited August 28, 2011 by The Olimpic Hero mandiamand, Yeah!~, dreikk and 1 other 4 Quote Link to comment
The1948One Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 По всяка вероятност отпадам, изпита ми е прекалено рано, ще видя какво мога да направя. Darkwish 1 Quote Link to comment
c0ld Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Много ми се иска да дойда ,но не мога. Quote Link to comment
~AJSataN~ Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Значи аз съм 90 % сигурен че ще дойда и най-вероятно така ще стане, само че проблемът е че не познавам Пловдив изобщо, но пък имам познати там и ще питам някой от тях, къде точно се намира това заведение Даяна. Edited August 29, 2011 by ~AJSataN~ old school, c0ld and Apex Predator 3 Quote [img]http://bhawap.com/Downloads/load/WWE_Zone/Wrestling_Gif_%28Animated%29/Crippler-Crossface-by-Chris-Benoit-and-Triple-H.gif[/img] [size=4][b][color=#FF00FF]~>[/color][color=#000000]fear tHe crippLer[/color][color=#FF00FF]<~[/color] [color=#FF0000]kiLLer[/color] [color=#00FFFF]agreSsioN[/color] [color=#00FF00]4 reaL[/color][/b][/size] Link to comment
Rocky Maivia Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Е няма ли да се съберем пред пощата и тогава да тръгнем за това "Даяна"? Няма смисъл да седнем там и през 5 минути някой да идва, а и аз не го знам това къде се намира. Нека се съберем, пък тогава да тръгваме, където ще тръгваме. Ето малко инфо за тези, които не знаят града. Предполагам, че ще идвате с влак или автобус. Гарата е долу на скрийшота, леко вляво. С 1 съм отбелязал автогара "Юг", където съм почти сигурен, че ще ви спре автобуса, а с 2 - пощата и по точно мястото пред нея, където евентуално ще се събираме. Макар и малка, но има възможност автобуса ви да отиде на някои от другите 2 автогари. Ако спре на "Родопи", просто влизате в подлеза, който ще е някъде около вас и ще излезете точно на площад "Гарата", който се вижда на тази карта. Ако ви спре на "Север" вече не мога да ви помогна, защото никога не съм бил там, а и е на майната си. В такъв случай взимате градския транспорт и сте в центъра. П.П. Оправено! Жегата ми е размътила мозъка :D Edited August 29, 2011 by Rocky_Maivia addict3d___, BlackKing, old school and 2 others 5 Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Оправи си картата, гг. Иначе под кръговото е ЖП гарата, за тези, които ще идват с влак. Най-лесно от двете места до пощата се стига по улица Иван Вазов (вижда се на картата, дълга права). Edited August 29, 2011 by BoRn_2B_GoD old school, ~AJSataN~, Rocky Maivia and 1 other 4 Quote Link to comment
loana_27 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Абе мисля че всеки би се оправил, най-малкото с питане Иначе и аз искам първо да се съберем и най-вероятно ... абе сигурна съм, че ще е така ;) mandiamand, old school, HEIDENREICH and 4 others 7 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 (edited) Имате ли таксита в Пловдив ? Edited August 31, 2011 by Dani_be 1010, mandiamand, outkast and 5 others 8 Quote Link to comment
Recommended Posts