Jump to content

Среща на BWC с Александър Русев (The Bashing Bulgarian, Миро)

Recommended Posts

Значи имам за чистене един изпит и не знам кога ще е, ако е някъде около 10-ти Септември (от 8-ми до 13-ти, да кажем) ще дойда, но иначе няма да мога, защото ще заминат много средства, да пристигна чак от Разград за една среща. Ще потвърдя скоро дали ще съм там :)

Edited by radoslav1948
  • Upvote 3
Rocky Maivia

Там съм! Аз ще си донеса моя апарат. Той записва хубаво видео, не ни трябва камера :)

• Upvote 2

Правилния град сте избрали... И аз като Радо ако съм в Пловдив по това време ще дойда ...

• Upvote 3

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

U_think_U_Know_Me

Там съм.Събирането най-добре да се направи пред пощата на Главната улица.Оттам можем да отидем на някоя кръчма-ресторант "Даяна" бачка денонощно,музиката не е силна и е на 5 минути от споменатото място ,като не е и много скъпо.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Чудесно! Тъкмо ще ми дойде като добра отмора след изпита баш тогава. :D

Аз заявявам желание да присъствам. Не се среща такава възможност всеки ден.

• Upvote 2

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

dr jack levine

Аз ще дойда със сигурност , а относно мястото Даяната определено е добър избор.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

Много ми се иска да дойда .. но не мога.С нетърпение очаквам,интервюто с нашия човек.Да си прекарате яко. :)

• Upvote 2

[img]http://img235.imageshack.us/img235/79/therockstunneryg1.gif[/img]

Аз също ще доида пишете ме.

Искам само да попитам има ли някои с автомобил от софия който може да ме вземе с него. Ще си платя горивото и гарантирам, че съм приятна компания.

• Upvote 3
The Olimpic Hero

Понеже чух една критика, докато послушвах малко моите приятелчета в NVP, че едва ли не съм се самоизтъквал като съм написал, че ще взимам диктофон и ще правя интервю и т.н. Тъпо му прозвуча, мисля си че това като цяло е добра инициатива, но явно винаги се намират хора, които да кажат, че пак ето го егоманиака Олимпик с неговите интервюта и т.н. Отделно според тях прозвучало така все едно през цялото време само аз съм щял да говоря с Миро, което изобщо не е така.

Интервюто първо може да не е само индивидуално, можем да направим така всеки да задава въпроси и след това да влязат най-интересните. Отделно няма да отнеме повече от половин час това, така че всеки да идва, да се чувства свободен и спокоен, няма аз да взимам цялото време на Миро, всеки се нядявам, че ще може да си говори с Миро...

Записвайте се, първият ден тръгна добре активността, но давайте още. Искам да сме поне 15 човека, засега сме около 10. :)

^ Успокой се, ако си мислиш, че само ние водим война срещу теб (като използваме всеки удобен момент), а ти не и се правиш на жертвата, за да ни намразят тук, повечето разумни потребители ще разберат, че не е така. NVP е шоу, в което се говори по този начин, полафихме, изказахме си мнението, всеки го прави в подобен формат (дори и ти). Инициативата ти е невероятна (наистина е така), не я омаловажаваме, просто споделих, че това можеше дори да не го споменаваш (за интервюто), т.е. да стресираш хората, че ще правиш интервюта и срещата няма да се окаже чак толкова свободна. Като дойдеш на място, по някое време питай Миро дали ще му е удобно да даде за BWC няколко отговора и после ги публикувай, няма смисъл да се правиш на негов мениджър.

ХЕЙ, това е просто моето мнение, какво знам аз? :) Не разбирам все пак от журналистика... казах каквото мисля, няма нужда да го правим дори на проблем!

Като страничен човек просто споделих, не защото искам да сера върху теб, а защото и аз бих се почувствал странно, като знам, че има предвидени интервюта, въпроси и тн. Свободна среща все още означава СВОБОДНА СРЕЩА, а не планирано събитие (стъпка по стъпка), казвай ги нещата както са, това ми бе мисълта? ;[

Успех със срещата, дано да се получи готино! Няма хейт, спокс! :(

Edited by G
The Olimpic Hero

Ами срещата си е свободна. Не съм се правил на някакъв мениджър на Миро или нещо подобно. Просто казах, че ще взема и диктофон, за да направим някакво интервю, какво толкова съм казал. Докато седим на масата, може просто да пусна диктофона и всеки да си задава въпросите към Миро и той да отговаря. След това най-добрите въпроси влизат вътре, както и да е... Просто имам някакъв контакт с Миро и се опитвам да организирам нещата, трябва да има такъв човек нали? Който да пусне тема, да пише часа, мястото и т.н.

Дефакто идеята е на loana_27 и аз това съм го написал изрично в темата. Наистина е жалко, че трябва да изпадам в подобни обяснения. Пак повтарям, срещата е абсолютно свободна. Аз макар, че ще нося диктофон, отивам там и да пийна бири, да си прекарам добре, да си поговоря освен с Миро и с хора от форума, абе един вид да се повеселя с приятна, надявам се, компания. :) Ако дойде REICH да видим кой ще ни е конкуренция на количеството изпити бири? :D

Edited by The Olimpic Hero

Значи аз съм 90 % сигурен че ще дойда и най-вероятно така ще стане, само че проблемът е че не познавам Пловдив изобщо, но пък имам познати там и ще питам някой от тях, къде точно се намира това заведение Даяна.

Edited by ~AJSataN~
  • Upvote 3

[img]http://bhawap.com/Downloads/load/WWE_Zone/Wrestling_Gif_%28Animated%29/Crippler-Crossface-by-Chris-Benoit-and-Triple-H.gif[/img]
[size=4][b][color=#FF00FF]~>[/color][color=#000000]fear tHe crippLer[/color][color=#FF00FF]<~[/color]
[color=#FF0000]kiLLer[/color] [color=#00FFFF]agreSsioN[/color] [color=#00FF00]4 reaL[/color][/b][/size]

Rocky Maivia

Е няма ли да се съберем пред пощата и тогава да тръгнем за това "Даяна"? Няма смисъл да седнем там и през 5 минути някой да идва, а и аз не го знам това къде се намира. Нека се съберем, пък тогава да тръгваме, където ще тръгваме.

Ето малко инфо за тези, които не знаят града. Предполагам, че ще идвате с влак или автобус. Гарата е долу на скрийшота, леко вляво. С 1 съм отбелязал автогара "Юг", където съм почти сигурен, че ще ви спре автобуса, а с 2 - пощата и по точно мястото пред нея, където евентуално ще се събираме.

Макар и малка, но има възможност автобуса ви да отиде на някои от другите 2 автогари. Ако спре на "Родопи", просто влизате в подлеза, който ще е някъде около вас и ще излезете точно на площад "Гарата", който се вижда на тази карта.

Ако ви спре на "Север" вече не мога да ви помогна, защото никога не съм бил там, а и е на майната си. В такъв случай взимате градския транспорт и сте в центъра.

86189128.jpg

П.П. Оправено! Жегата ми е размътила мозъка :D

Edited by Rocky_Maivia

Оправи си картата, гг. Иначе под кръговото е ЖП гарата, за тези, които ще идват с влак. Най-лесно от двете места до пощата се стига по улица Иван Вазов (вижда се на картата, дълга права).

Edited by BoRn_2B_GoD
  • Upvote 4

Абе мисля че всеки би се оправил, най-малкото с питане ;) Иначе и аз искам първо да се съберем и най-вероятно ... абе сигурна съм, че ще е така ;)