Jump to content

Слухове за евентуални боеве по FOX.


Recommended Posts

- След сполучливата сделка между Fox & UFC, MMA компанията и match-maker-ите вече плануват големи боеве за да затвърдят рейтингите си по телевизията още в самото начало. Слухове сочат, че ако евентуалният rematch между Henderson/Silva се провали (това при условие, че Silva победи Okami) заради преговори с Henderson, по телевизията ще се излъчи Sonnen vs Silva 2, а Belfort ще срещне Stann на UFC 136.

Друг интересен и обсъждан мач е дебюта на Overeem на UFC 140, АКО UFC сключат успешно договор с него. На този етап не се знае дали Lesnar ще има възможност да се върне до 10-ти декември за superfight с Overeem, но и други интересни имена са обсъждани за евентуалени противници на бившият Strikeforce Heavyweight Champion.

  • Upvote 3
Link to comment

^^ Какви великолепни мачове ни очават, UFC: Rio, после Jones vs. Rampage, Edgar vs. Maynard, евентуално Overeem vs. Lesnar! А сега като се замисля, че в началото на 2011 четох статията, че тазгодишният Heavyweight турнир на strikeforce ще е нещо много голямо, а вижте до къде се стигна! UFC отново смазват с невероятни кардове!

  • Upvote 2

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Overeem нещо не ми се струва, че ще се споразумее с Дайна. Иначе Хендо - Силва по-може да се случи (аз лично не мисля, че Оками има много шансове слещу Силва, макар че всичко може да стане). И ще бъде страхотен мач, няма спор, но аз лично предпочитам вече да започнат да се организират нещата за GSP - Silva или поне Силва да мине в горната категория, защото към момента MW не предлага нищо свястно.

  • Upvote 2

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...