Jump to content

Слухове за евентуални боеве по FOX.


Recommended Posts

- След сполучливата сделка между Fox & UFC, MMA компанията и match-maker-ите вече плануват големи боеве за да затвърдят рейтингите си по телевизията още в самото начало. Слухове сочат, че ако евентуалният rematch между Henderson/Silva се провали (това при условие, че Silva победи Okami) заради преговори с Henderson, по телевизията ще се излъчи Sonnen vs Silva 2, а Belfort ще срещне Stann на UFC 136.

Друг интересен и обсъждан мач е дебюта на Overeem на UFC 140, АКО UFC сключат успешно договор с него. На този етап не се знае дали Lesnar ще има възможност да се върне до 10-ти декември за superfight с Overeem, но и други интересни имена са обсъждани за евентуалени противници на бившият Strikeforce Heavyweight Champion.

  • Upvote 3
Link to comment

^^ Какви великолепни мачове ни очават, UFC: Rio, после Jones vs. Rampage, Edgar vs. Maynard, евентуално Overeem vs. Lesnar! А сега като се замисля, че в началото на 2011 четох статията, че тазгодишният Heavyweight турнир на strikeforce ще е нещо много голямо, а вижте до къде се стигна! UFC отново смазват с невероятни кардове!

  • Upvote 2

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Overeem нещо не ми се струва, че ще се споразумее с Дайна. Иначе Хендо - Силва по-може да се случи (аз лично не мисля, че Оками има много шансове слещу Силва, макар че всичко може да стане). И ще бъде страхотен мач, няма спор, но аз лично предпочитам вече да започнат да се организират нещата за GSP - Silva или поне Силва да мине в горната категория, защото към момента MW не предлага нищо свястно.

  • Upvote 2

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...