Jump to content

UFC: Компанията подписва ТВ сделка с FOX?


neshev

Recommended Posts

Според Sport Business Daily компанията най-накрая е подписала с голяма network телевизия, в лицето на FOX. Някои от условията по сделката:

= До четири шоута на година.

= Договор за 7-8 осем години, на стойност 90 милиона долара на година.

= Седмичните предавания ще се преместят по FOX.

= Някои от UFC предаванията ще бъдат излъчвани по FUEL.

Ако сделката стана реалност, това е огромна новина в MMA средите.

Edited by neshev
Link to comment

Не следя UFC .. четири шоута на година много, малко или ОК са?

Ами то по-принцип UFC си правят по минимум 1 шоу на месец, а това за 4-те шоута се отнася за това колко от общия брой ще се излъчват на година. В смисъл избират 4 шоута от провелите се през годината PPV-та и ги пускат! Друг вариант е да пускат само UFC on Versus...

По темата: Страхотна новина! ММА започва да се разпространява бързо!

  • Upvote 2

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Сделката е факт!

= Седем годишна сделка.

= Четири шоута по FOX Network и още 6 живи предавания по FX.

= Всичките шоута от Spike/Versus се местят по FX.

= Ще има значителни промени по The Ultimate Fighter. Шоуто ще протече в рамките на 12 месеца, като ще включва боеве на живо всеки петък. Всеки епизод ще включва recap от това, какво се е случило между понеделник до петък, а след това ще бъдат излъчени на живо боевете между участниците. Също така, самите бойци ще преместят тренировъчния си лагер в шоуто и ще се бият отново в края на сезона.

= Така реално по FOX Network ще се излъчват общо 36 предавания на живо. 26 TUF двубоя, 6 FX Fight Night-а и още 4 големи шоута по FOX.

= UFC все още ще запазят пълен контрол върху продукта си, но са готови да уважават идеите на FOX.

= Zuffa ще търсят нов облик на шоуто си, като това ще маркира новото начало на UFC по голяма телевизия. За сега е ясно, че компанията ще се раздели с gladiator intrо-то, но ще има още проблеми покрай продукцията.

= Първото шоу ще бъде на 12 ноември по FOX. Все още няма информация какъв ще е ME, но шоуто ще се конкурира с Manny Pacquaio срещу Juan Manuel Marquez.

:beer:

Link to comment

Много ясно, че ще пуснат големи мачове, но вероятно ще бъдат еквивалентът на PPV шоутата по Spike. С една идея по-добри от Fight Nights, но не толкова големи, че да си заслужават да бъдат на PPV.

Btw, първото шоу по FOX ще бъде нещо като бонус издание, защото компанията все още реално има договор с SpikeTV. Ще бъде само един час, което значи, че евентуално ще излъчат два мача, но за хората от Анахайм, форматът ще бъде като PPV. За сега е обявен само Dustin Poirier срещу Pablo Garza, което със сигурност ще бъде в prelims.

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment

Нееееееееееееееее и гладиатор интрото!!!!!!!!

Гладиаторът, за съжалние, беше уволнен и сега се наема да работи каквото намери.

;\

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Много ясно, че ще пуснат големи мачове, но вероятно ще бъдат еквивалентът на PPV шоутата по Spike. С една идея по-добри от Fight Nights, но не толкова големи, че да си заслужават да бъдат на PPV.

Би ли разяснил малко, щото не съм много навътре с нещата отнсно ТВ изявите. Кое се води "PPV шоутата по Спайк" (да не са ония UFC еди кой си номер, дето е с по-слабичък кард и се пуска по безплатната телевизия - както имаше едно такова шоу си спомням преди известно време в Германия) и самите ППВ-та на компанията - големите - къде и как точно се излъчват?

И Какво става с шоутата UFC on Versus - те ще отпаднат ли или се местят във Foх.

  • Upvote 3

 

Link to comment

Кое се води "PPV шоутата по Спайк" (да не са ония UFC еди кой си номер, дето е с по-слабичък кард и се пуска по безплатната телевизия - както имаше едно такова шоу си спомням преди известно време в Германия) и самите ППВ-та на компанията - големите - къде и как точно се излъчват?

Да.

А самите PPV-та се излъчват по PPV provider-ите.

И Какво става с шоутата UFC on Versus - те ще отпаднат ли или се местят във Foх.

Всичко се мести по FOX. В момента UFC имат договор с SpikeTV, който свършва в края на 2011, но Spike ще имат правото да излъчват материали от каталога им до края на 2012.

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...