dreikk Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Официалната тема на Total Extreme Wrestling 2005. Линк към играта-http://www.greydogsoftware.com/tew/index.php?page=freeware Update за Август 2011: -Data:http://www.megaupload.com/?d=84TFVSCW -People Pic Pack:http://www.megaupload.com/?d=5JS7E6WM -Belts and Logos:http://www.megaupload.com/?d=BWM8XLAQ -Angles and Storylines:http://www.megaupload.com/?d=BPI7326V Yeah!~, StyleR, ShwN and 10 others 13 Quote [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
StyleR Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ЯК СИ! outkast, stani and dreikk 3 Quote Link to comment
ShwN Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Един път я изтеглих и казах, че повече няма да го направя. itzo1994, outkast, iMMORTAL! and 2 others 5 Quote Link to comment
Lubo Dimitrov Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 И аз като shwn, EWR ме кефи сто пъти повече. Но всеки с вкуса си де. itzo1994, StyleR, iMMORTAL! and 1 other 4 Quote Link to comment
dreikk Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 И аз като shwn, EWR ме кефи сто пъти повече. Но всеки с вкуса си де. TEW е много по-детайлна,затова играя нея сега,а EWR е много по опростена и иска по-малко време,но си прав-всеки с вкуса си. LegendKiller2011, StyleR, Djambazov and 1 other 4 Quote [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
itzo1994 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 TEW e прекалено детайлна, с мъка успях да book-на 4-5 шоута, и се отказах. EWR има по-малко екстри, вярно е, но в TEW са набутани много излишни неща, които те карат да отделяш поне 10 минути повече на шоу. За мен това беше дразнещо. :unsure: Pedala, iMMORTAL!, ShwN and 4 others 7 Quote Link to comment
go go Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Аз лично съм много доволен от играта, да ви кажа честно. Естествено, че няма как да book-ваш по 5-6 шоута на 1 път, което предполагам е основната причина хората да не я харесват и да я смятат за прекалено детайлна. Точно там е кефа, да го караш по-бавно, за да не ти омръзне още на първия месец. Правя горе-долу по 1-2 шоута на ден, изкарах над 1 месец (в играта) и вече имам мачове и шоута с рейтинг A*, искам да направя шоу със 75 000 посетителя в залата, но въобще няма да е лесно, защото изглежда това зависи от доста неща. :) dreikk, ShwN and cskar4eto 3 Quote Link to comment
cskar4eto Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Съгласен съм с go go. Бях зарибен по TEW миналата година, тогава беше и най-активния ми период за такава игра(тип EWR, TEW). Имах около 5-6 месеца игрално време и доста PPV-та. Харесва ми повече от EWR именно заради повечето подробности и иновациите. Дразни ме това, че в EWR няма неща като EC, а и като цяло тук възможностите за мачове/истории/angle-и са много повече и вдигат реализма сериозно. Правил съм доста А* мачове и сегменти, за шоу максимума ми е бил А(ако не се лъжа). Прилагам скрийн от WM26, която буукнах отдавна. Помня, че на последните шест мача (без женския) имах само А-та, включително и на сегмента преди всеки от тях(което бяха хайп видеота): Лек хинт, който не е голям работа, де: Ако искате да вдигнете рейтинга на шоуто с един А* сегмент, избирате дивата с най-висок стат на looks(или там както беше, не помня вече)и пускате angle, че се е снимала за PB. A* и turning ON the crowd ви е гарантиран! :D itzo1994, Petioo09, go go and 3 others 6 Quote Link to comment
go go Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Аз преди няколко дена започнах нова игра от месец януари, защото ми се играе сезона около WrestleMania. Днес направих Royal Rumble PPV-то и досега не съм имал шоу с оценка под "А". Royal Rumble PPV: Шоуто с най-много "А*" мачове, което съм правил до този момент (Първото SD след RR): (Преебах се с тая малка зала без да искам, но какво да се прави...) За WrestleMania планирам нещо от рода на: WWE Championship: John Cena vs. The Rock World Heavyweight Championship: Christian vs. Randy Orton vs. Edge CM Punk vs. Steve Austin The Undertaker vs. Triple H Shawn Michaels vs. Chris Jericho Money in the Bank Ladder Match: Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio vs. The Miz vs. John Morrison vs. Sheamus vs. Daniel Bryan + някакъв dark match. :) Petioo09, cskar4eto and iMMORTAL! 3 Quote Link to comment
haliaba Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Искам да попитам какво и къде трябва да инсталирам за да ги има ж играта реалните кечисти, защото в момента не виждам нито едно познато име...? Quote Link to comment
go go Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Ето малко скорошни PPV-та: :) Yeah!~, Petioo09, dreikk and 3 others 6 Quote Link to comment
dreikk Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 Как мога да прекратя някое TV show? Djambazov 1 Quote [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center] Link to comment
Mr.Perfect Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Някой може ли да ми даде линк за новия ъпдейт, че нещо не ми отваря сайта на www.ewbattleground.com/ Quote [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
Recommended Posts