August 5, 201114 yr 5 август 2011 10:02 Бившата кечистка Стейси Кейблър е новата любовна тръпка на най-желания ерген Джордж Клуни, съобщава американското списание „Life & Style“. Изданието разкрива, че наскоро русата красавица е била в Италия, където е прекарала няколко дни с Клуни в неговата вила на езерото Комо. Двамата влюбени са се запознали чрез общи приятели. Кейблър на практика потвърди слуховете чрез социалната мрежа Twitter, където статусите й издадоха новата тръпка в живота й. Още в началото на екскурзията си в Италия, Стейси написа: „На седмото небе съм!” Два дни по-късно статусът бе още по-показателен: „Аз съм най-щастливото момиче на света.” В понеделник пък съобщението гласеше: „Животът не може да бъде по-добър, смея се целият ден.” Любопитното е, че хубавата блондинка не се вписва в досегашната схема на Клуни, който излизаше само с жени с тъмни коси, предимно келнерки и модели. Стейси Кейблър също е модел, както и актриса, но доби известност чрез кеча, където бе звезда между 2000 и 2006 година. Остава да видим, колко време ще се задържи Клуни с новата си изгора. Едва преди няколко седмици той се раздели с друга красавица – моделът Елисабета Каналис, с която бе заедно в последните две години. Причина за раздялата на двамата бе нежеланието на Клуни да се ожени. sportni.bg
August 5, 201114 yr Охох,Клуни е голЕм късметлия! [center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]
August 5, 201114 yr Интересно!Тя също е късметлийка защото Клуни си е симпатяга.Дано да се задържат. Невероятен симпатяга е, да
August 5, 201114 yr E, Радоксе, недей така бе. Клуни си е хубав мъж и не трябва да си педал, за да го видиш. А Стейси си е Стейси. :wub:
August 5, 201114 yr Все пак не забравяйте, че човека е на годинки, а те си оказват влиянието.Въпреки всичко всеки, който е гледал Спешно отделение помни сексапилния доктор Аз бях на не повече от 12 - 13 години и още тогава му се кефех.
August 5, 201114 yr Кой мъж не би искъл да е на мястото на Джордж Клуни . [size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]
August 6, 201114 yr Ами....аз! Предпочитам да съм на мястото на Miz или на Justin Gabriel. Никога не ми е допадала особено и винаги съм се чудел какво толкова и харесват, но всеки си има вкус :)
August 6, 201114 yr Много е готина, мисля, че са подходящи. Клуни също изглежда добре. Дано се задържат повече време и да пишат по вестниците за нея - ще се увеличи активността във форума .
August 7, 201114 yr винаги съм се чудел какво толкова и харесват Че има ли нещо да не и харесаш? Мега яка! Клуни да мре!