Jump to content

WRESTLING GALAXY: Chapter II "A Burning Storm"


Recommended Posts

WRESTLING GALAXY

Chapter II "A Burning Storm"

1 YEAR LATER...

07/22/2011 - "Galaxy Newspaper" Page 3

"След броени дни, кеч феноменът "Wrestling Galaxy" отново ще отвори врати, след като преди една година американската финансова криза и задлъжнялостта погубиха амбициозната мисия на двама братя да революционират един умиращ бизнес. Steve Fox (G) и Bryan Fox (s0cKi), синове на винаги обсъждания и провокативен бизнесмен Charles Fox, бяха обект на безкрайни клюки от страна на жълтата преса в резултат на техния провал, но въпреки това нашият вестник пръв научи, че те няма да получат втори шанс, тъй като собственикът на новата визия на компанията ще бъде съвсем друг. Дано този път погубената от скандали и препродавания организация да сполучи в опита си да се върне на върха в индустрията. Засега името на новият собственик на "Wrestling Galaxy" се пази в тайна.

...

Първоначалният план беше да има подобна история с крахът на WG, но преждевременно с G, заради непредвидени обстоятелства, прекратихме проекта и сега е време да се завърнем. Иновативната overness система ще се завърне, но ще бъде реформирана. В roster-a ще бъдат върнати някои от големите имена в първата част на дневника, а останалите, които са участвали са свободни да се завърнат със своите стари образи или да си изберат нови такива. Andrew D. Adams (Birov), Genesis Rhapsodos (Remus), Jack Spades (strij), Steve Black (Mr.3:16!), Daniel Ryder (cskar4eto), Tyler Gold (BiZkiT) и двамата братя Steve и Bryan Fox ще участват в новата версия на дневника като се надяваме всички те да следят (за тях ще има специални права в overness системата). Също така, хора които не са участвали в стария дневник, но имат желание да се запишат, могат да го нарпавят чрез ЛС към мен или G със следните критерии:

Име:

Finisher:

Signature Moves:

Образ:

Пояснения:

- Не ползвайте имена на реални кечисти!

- Може да си слагате и прякор по желание.

- Опитвайте се да си измислите ваши имена на финишърите, за да не се повтарят с реални такива. Разбира се във скоби уточнявайте коя е истинската хватка.

- Във Signature Moves пишете не повече от 5 хватки. Те могат да си бъдат с истинските имена, защото иначе става прекалено сложно.

- В Образ пишете какви искате да бъдете във федерацията. Бъдете максимално подробни, ще се опитаме да се съобразим със всички, но не обещаваме нищо.

- Ако желаете можете да си изберете и Theme Song.

Скоро ще представим информация за всичко останало. Този пост е с цел е да ви информираме за завръщането си и очакваме вашите ЛС-та.

И на последно място - този път няма да допуснем грешката от старото WG и няма да има brand split. Ще разделяме труда си в едно шоу, като по този начин гарантираме по-дълъг живот на дневника. Шоутата няма да бъдат толкова на често (интервал от 5,10 дни), а самите PPV-та ще бъдат по-малко на брой. Очаквайте скоро подробности около roster-a в темата!

Edited by s0cKi

635682_orig.jpg

Link to comment

Един от най-силните дневници във форума се завръща, gogo записвайте се, има и няколко други "стари кучета" с интересни образи, дано се завърнат.

  • Upvote 3
Link to comment

Страхотно, дневникът се завръща! Пожелавам ви успех, ще се запиша със същите детайли като преди.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

WRESTLING GALAXY: Chapter II

OVERNESS SYSTEM

Не искаме да се запишат 30 човека за един ден и когато видят, че не са в Main Event-a, 20 от тях да се откажат и да не погледнат повече дневника. Ще се постараем всички да получат своя шанс, но разберете, че не може всички да са големи звезди още в началото.

Ето защо ще въведем нещо, което не е правено в друг подобен кеч дневник досега. Ще направим така, че не коментарите ви да зависят от представянето ви в diary-то, а обратното. Това ще стане с въвеждането на Overness система!

Всеки от вас ще има определен Overness! Ето как ще се определя той:

- От това дали коментирате шоутата.

- От това дали коментарите ви са смислени и компетентни или са нещо от рода на "Много добро шоу, продължавайте в същия дух." Ако видя подобен коментар директно ще бъдете уволнени.

- От участието ви в самия дневник, а не само в шоутата. С това се има в предвид от време на време да пишете някое промо докато сте в образ и да подхранвате някоя вражда.

- От цялостното следене на дневника.

Общо взето това са критериите. А за какво служи самият over? Вашият Overness ще определя позицията ви във дневника. Ако е висок, значи имате гарантирано място в Main Event-a. Ако спадне прекалено много, значи сте близо до уволнение.

Под 20 - YOU'RE FIRED!!

От 20 до 50 - Low-card

От 50 до 70 - Mid-card

От 70 до 95 - Upper Mid-card

От 95 до 120 - Main Event

От 120 до 140 - Star

От 140 до 150 - Legend

И не се съмнявайте, че в момента, в който вашият over спадне под 20 вие ще бъдете непременно уволнени!

НОВИ РЕФОРМИ В OVERNESS SYSTEM-ата:

- Хората с "Легендарен статус" и "Star Статус" в Wrestling Galaxy (разбира се избрани от нас, които са взели участие и в първата част на дневника) ще имат привилегията, тяхния overness да спада по-бавно от този на "новите звезди".

- Освен коментарите, решаващ нов фактор за растеж на overness-а ще бъде новата "Crowd factor" система, която ще позволява растеж на overness-а когато враждата или образа на съответния кечист се развива по уникален начин. Освен, че ние ще следим за това, ще се ориентираме и от коментарите, възгледите и гледните точки на потребителите в темата.

FIRST OVERNESS SYSTEM (Chapter II)

Забележка: Star Status & Legend Status са различни понятия от Star Overness & Legend Overness!

Maximum Overness: 150%

Legend Status

Steve Fox - Overness: 140%

Bryan Fox - Overness: 140%

Star Status

Genesis Rhapsodos - Overness: 99%

ADA - Overness: 99%

Jack Spades - Overness: 99%

Daniel Ryder - Overness: 96%

WRESTLERS

Steve "Shinning" Black - Overness: 77%

"The Phoenix" Tyler Gold - Overness: 77%

Max Blade - Overness: 75%

Nightmare - Overness: 72%

Pete Apple - Overness: 72%

Paul Green - Overness: 50%

The Undefined - Overness: 50%

Jack Boulder - Overness: 50%

Savage Down - Overness: 50%

The Lightning - Overness: 50%

James Smith - Overness: 50%

Jason Hayes - Overness: 50%

...

Roster

Owner: Unknown

Wrestlers

Name: Steve "Lion" Fox G

Образ: Син на Чарлз Фокс, американският кеч промоутър.. Стив цял живот се е надпреварвал с брат си и омразата между двамата се е превърнала в една от най-следените кеч вражди в историята на спортът! Стив е "светлият" брат изпълнен с надежди за просперитет и развитие на компанията!

Finishers: Light Hook (Силна дясна "кука" от бокса); Small Package Driver; Anaconda Vice

Signature Moves: Shinning Wizard, Sling Blade & Orange Crush Bomb

OVERNESS: 140%

Name: Bryan "Shadow" Fox s0cKi

Образ: Син на Чарлз Фокс, американският кеч промоутър.. Браян цял живот се е надпреварвал с брат си и омразата между двамата се е превърнала в една от най-следените кеч вражди в историята на спортът! Браян е "тъмният" брат.. човек движен от жажда за мъст, жажда за отмъщение и признателност!

Finishers: LIGHTS OUT (Cop Killah)

Signature Moves: VSP (Vertical Suplex Piledriver), Shadow Strike (Jawbreaking LariatO), Superkick, Running STO & Spear

OVERNESS: 140%

Име: Genesis Rhapsodos Remus

Finishers: Rhapsody of a Dark Day (Omega Driver), Symphony of a Bright Night (Rubik's Cube), Song of the Fading Dawn (Texas Cloverleaf)

Signature Moves: Sole Food, Sick Kick, Brainbuster, Back Kick & Cradle Backbreaker Combo, Kidneybreaker Bomb.

Theme Song: Gackt - Redemption

Образ: Genesis е отдаден на поезията мегаломан. Според него той е в основата на всичко и всичко трябва да зависи от него. Стреми се винаги да бъде на върха като печели власт чрез страх, всяван чрез болка. Обикновено води битките си сам, а когато се налага, сплашва свои избраници да му бъдат партньори... докато е нужно. Не се нуждае от никого и нищо, стига да е на върха, а когато не е, влага всичките си сили и интелект да го достигне възможно най-бързо, през възможно най-много трупове. Поезията е най-голямата му страст, визирайки създаването й като просветлението на древните поети, че един ден в бъдещето ще се появи той, за да вземе властта в свой ръце и да отърве света от илитератите и незаслужаващите и най-малки печалби хора.

OVERNESS: 99%

Име: Andrew D. Adams (D от Dwight) BIROV

Finisher: ADA (running punt to the head)

Signature Moves: Spear, Boston Crab, Headbutt, различни kick-ове.

Theme song: Flaw - Medicate

Oбраз: Побъркал се бивш политик, превърнал се в непредсказуем и опасен садист. Отличник в университета. След дипломирането си заема няколко държавни длъжности и накрая дори успява да се добере до Сената. Впечатлява всички в убедителността си и изказа си до момента, в който не лъсва истината за него: замесен е в секс скандал. Започват какви ли не слухове, появяват се разкрития за връзките му с множество жени, както и кадри, на които той пребива някои от тях. Напрежението стига до там, че Адамс напада журналист по време на пресконференция. С политическата му кариера е свършено и той изчезва за няколко години, като никой в Щатите не знае къде е. До момента, в който Shadow не обявява, че Adams е подписал договор с ТВ шоуто му и вече ще е professional wrestler. Какво обаче се е случило - Адамс вече е тотално побъркан, лесно се разарява и още по-трудно контролира сексуалния си нагон и желанието си да причинява болка. Въпреки това е запазил едно - изказа си (макар и не толкова логичен както преди) и политическата си харизма, макар и само в моментите, в които е спокоен.

OVERNESS: 99%

Име: "The Shinning" Steve Black (Mr.3:16!)

Finisher: Roaring Elbow, Horns of Black (Horns of Aries)

Signature Moves: Multiple European uppercut variations (Roaring Swiss, Diving и т.н.), Shinning Wizard, Match Killer, Power-Breaker, Double Underhook Suplex

Образ: Steve Black се бие предимно по индитата, където си придобива славата на "най-добрия кечист в света". Мечтата му е била да пробие в майнстрийм сцената и това най-после става когато хора от Wrestling Galaxy го забелязват. Сега, той е иска да докаже че инди кечистите също имат място в Mainstream федерациите и е решен да оглави най-голямото PPV на Wrestlin Galaxy - Night of Legends! Steve Black е израстнал в доста престъпен квартал и като един от най-тежките моменти в живота си, той посочва този, в който брат му е бил застрелян и убит на място при престрелка между две враждуващи гангстерски банди. Steve Black мрази беззаконието и неправдата, затова като горд американец се бори с тях всеки божи ден. Black има удивителна харизма и умения да доставя на феновете "горещи" промота, с които винаги бива запомнян където и да отиде. Black предпочита да страни от останалите кечисти и да не участва в отбори и алианси.

OVERNESS - 77%

Име: Jack Spades strij

Finisher: Devastator (F-5)

Signature Moves: Spear, Superkick, Impaler DDT, Neckbreaker, Missile/Springboard dropkick.

Образ:Tweener, който не се притеснява да говори каквото мисли за всеки. Също така не се интересува дали печели честно или нечестно стига да го прави. Обича да говори глупости за противниците си независимо кои са те и именно това го прави по-скоро харесван, отколкото мразен от публиката.

Theme Song: Trapt - Headstrong

OVERNESS: 99%

Име: "The Phoenix" Tyler Gold BiZkiT

Finisher: GOLD RUSH (Fisherman DDT floated over into a small package), Phoenix Wings (Corkscrew 450 Splash)

Signature Moves: Brainbusta, Shining Wizard, Jumping Corkscrew Roundhouse Kick, Gold Kombo (STO Backbreaker into facebuster)

Образ: Роден и изоставен от родителите си в Канада. Водел възможно най-тежкия и мизерен живот, който е възможен, въпреки че живеел в най-добрата страна. Кражби и милостиви хора го спасявали до пълнолетието му, когато му се случило и нещо почти невероято. Добродушен стар човек го приютил и го превърнал в истински принц. Каквото пожелаел Gold го получавал. Единственото, което трябвало да изпълни е да стане кечист - несбъднатата мечта на стария човек. Tyler усещал човека като свой баща, ментор и приятел. С много усилия и пот Gold успял, но точно тогава добродушния човек, който го приютил преди няколко години починал. Преди да издъхне човечецът заявил последното си желание - "Стани най-добрият кечист в света!" и завещал всичко на Gold, тъй като бил без живи роднини. Оттогава Gold се мъчи да пробие из mainstream кеча и да изпълни задачата на своя ментор.

OVERNESS: 77%

Име: Pete Apple Petioo09

Finisher: Twist of Fate

Signature Moves: Side Effect,Figure 4 leglock,Double Underhook DDT,High Knee Lift,Screaming Legdrop

Образ: Face, който е известен със спортсменството, което демонстрира на и извън ринга и уважението, което показва към съперниците си.

Theme Song: Puddle of Mudd - Nothing Left to Lose

OVERNESS: 72%

Име: Daniel Ryder cskar4eto

Finisher: Time for death (Tiger Driver 91)

Signature Moves: Spinebuster,Spear,Death Valley Driver,Catatonic Backbreaker

Образ: Бивш наемен убиец,успял да се спаси от затвора в България след като е платил голяма сума пари.Дошъл в щатите и веднага насочил се към wrestling Бизнеса.За разлика от другите си "колеги" наемни убийци,той убивал с голи ръце.

OVERNESS: 96%

Име: Max Blade maxxxed

Finisher: Max Pain (Inverted sitout side powerslam - Hernandez style)

Signature Moves: Delayed Vertical Suplex, Discus Clothesline, Flapjack, Diving Legdrop, Pumphandle Slam

Образ: 1.90м, 130кг чиста мускулна маса. Трениран в Япония, където се е бил през цялата си кариера. Единак. Срещу правилното възнаграждение е съгласен да бъде и hired gun. Гонен от тайна японска организация!

Theme Song: Living Colour - Cult Of Personality

OVERNESS: 75%

Име: Nightmare (biser)

Finisher: Rebirth of Darkness (Psycho Driver); After Dark Special (Shinning Wizard + Hollywood Leg Drop)

Образ: Отмъстителен и маскиран.. една от новите звезди на компанията, за която се знае много малко!

OVERNESS: 72%

Име: Paul Green degenerat 2

Finisher: Green Dream (Pedy Gry)

Signature Moves: Moonsault, Bulldog, Neckbreaker, Lionsault, DDT

Образ: Hardcore тип, който поема всякакви рискове и използва всякакви оръжия в гимик мачовете, а в обикновените също прави рисковани изпълнения и често си докарва DQ.

Theme Song: Living in a dream by Finger Eleven

OVERNESS: 50%

Име: TheUndefined The Undefined

Finisher: Devil's Whisper (Pedigrie clutch > дигане за piledriver > Powerbomb impact(обикновено с пин комбо)), Alt:Tombstone piledriver

Signature Moves: Reverse DDT, Choke Slam, Big Boot, German suplex, Moonsalt

Образ:1,99м, 113 кг, лице боядисано в бяло, чисто бели очи - нито ирис, нито зеница. Това е TheUndefined! Обожава болката, не само тази на своя опонент. Има финишър, но му доставя повече удоволствие да използва финишъра на противника си, да го довърши със собствената му хватка, да го накара да се предаде със собствения му финишър. Проради това е наричан и The Unique Copy! Излиза на ринга с дълъг шлифер с висока яка, шапка (като на аватара ми) и слънчеви очила, прикриващи странните му плашещи очи. „Аз нямам мечти, защото всичко, което искам, е всичко, което имам!“

Theme Song: Disturbed - Down with the sickness

OVERNESS: 50%

Име: Jack Boulder "The Doctor" crazyrex

Finisher: Stone Cold Stunner

Signature Moves:Spinebuster,Spear,Argentine backbreaker drop,Back suplex.

Образ: Арогантен младеж,който се е борил в неизвестна кеч компания години наред, през които е натрупал доста умения и опит на ринга. Побеждавал е най-добрите в тази федерация и е готов да направи крачка напред подписвайки с Wrestling Galaxy. Джак обещава,че ще сломи всеки свой противник на цената на всичко. Псевдонимът му "The Doctor" идва от фактът, че Jack обича да разкъсва бавно, парче по парче опонентите си, прецизно действайки едва ли не като "хирург"..

Overness: 50%

Име - James Smith StyleR

Финишър - Heel DDT (720 DDT)

Signature Moves - Reverse DDT, Diving Double Knee Attack

Образ - Face, изпитал много болка в инди федерациите и дошъл тук, за да покаже най-добрите си ходове и умения, който владее и притежава. James е high-flying daredevil и почти няма ход, който не би опитал за да вземе победата.

Overness: 50%

Име: The Lightning // Jake O'Brian LightOne

Finisher: LightBuster (BrainBuster) // 450 Splash as "The Lightning"

Signature Moves: German suplex, Lightning spiral, Arm trap crossface

Образ: Jake е приятен face, който винаги гледа да помага на другите и да се държи дружелюбно с всички... единствения минус на Jake е, че той страда от шизофрения и по-точно раздвоение на личността. Jake въобще не знае, че в него се крие интересен и интригуващ персонаж с култовото име "The Lightning" (маскиран кечист, който смята себе си за супергерой). Методите на The Lightning въобще не граничат с принципите и разбиранията на добричкия Джейк!

Overness: 50%

Име: Savage Down rvd & 619

Finisher: Lariat from Hell

Signature Moves: Gorrila Press Powerbomb

Образ: Monster heel, който се облича като демон за да смразява от страх сърцата на опонентите си!

Overness: 50%

Име: Jason ''The Thunder'' Hayes (Antidote)

Finisher: Thunderstruck (Sliced Bread #2)

Signature Moves: Enzugiri,Dragon Suplex,Plancha,Sunset Flip,Flying spinning heel kick

Образ:Изключително бърз кечист,който има много опит в индитата.Често бил предаван от своите съотборници,затова сега не се доверява на никого.Обича адреналина и високото темпо в мачовете затова high-fly стила му е любим.

Overness: 50%

Име: Ledg

Finisher: Final Execution (RKO), Total Elimination (Running Punt)

Signature Moves: Dropkick, Inverted DDT, Crossbody, Spinning Wheel Kick, Neckbreaker, Backbreaker etc.

Образ: Кечист, който не е много добре с главата, току-що излезнал от затвора. Прави каквото си поиска, като не му пука от никой.

OVERNESS - 50%

Име: Chris "Winning" Walker BI-WINNING

Finisher: Galactic Buster (Shellshock); Almost Famous (Sliced Bread #2)

Signature Moves: Diving Crossbody, Enzuigiri, Superkick, Brainbuster, Single knee facebreaker, Leg Lariat

Образ: Човек, свикнал винаги да печели и да е на челното място във всяко едно започнато начинание. Високономерността му не е малко, но никога не изоставя приятелите си. Не му липсва хъс и винаги е надъхан да покаже на какво е способен, въпреки всяка трудност, която се изпречи на пътя му.

OVERNESS - 50%

Име: Melissa (FICTIONAL)

Образ: Приятелка и мениджър на Jack Spades!

...

TITLES

"Wrestling Galaxy" World Heavyweight Championship - VACANT

WG Pure Wrestling Championship - DANIEL RYDER (CSKAR4ETO) (13 месеца reign)

WG World Tag Team Championships - VACANT

...

PPVs

Януари/Февруари - Stairway to Heaven (ME - Ladder Match)

Март/Април - Hostility

Май/Юни - No Escape (HIAC Match)

Юли - Champion of Champions (Второ по важност PPV в компанията)

Август/Септември - Heavy Sins

Октомври/Ноември - Oblivion (Elimination Chamber Match)

Декември - NIGHT OF LEGENDS (Wrestlemania на WG)

...

Седмично шоу: "Burning Storm"

Edited by G
Link to comment

Първо, евала за завръщането! :beer:

Второ, евала, че още съм шампион. 13-месечен рейн е доста стабилно, пък и могат да се започнат доста интересни и драматично-епични вражди. Надъхан съм да напиша 1-2 промота в образ, ама да минат първите няколко шоЛОта, да си припомня как беше, да видя с кого ще враждувам, а, у, и тогава. :)

Трето, тъпо е, че засега са се записали толкова малко хора, пък и са главно от старото WG. Не се учудвам много, де, като се има предвид, че е лято, хората ги мързи, форума е умрял, да не говорим за BTB раздела.. И все пак, не се коУебайте, записвайте се, щото Socki и G са про diary-maker-и!

GG, чакаме първото шоу!

  • Upvote 2
Link to comment

Много се радвам, че Wrestling Galaxy се завръща. Спомням си как когато миналата година(по това време) се записах за шоуто, но вие го спряхте. Сега се надявам да не се случи същото. Харесва ми като цяло системата и това, че ние няма само да четем, а ще може и да се включваме с промота, което е страхотно и със сигурност дневника трудно ще омръзва.

Успех в проекта!

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Може и да не ти пука, но ще ти кажа защо няма да се запиша. Нищо лично нямам към теб, както искаш го приемай, но едно е да следиш историите в дневника и да си пишеш коментари когато можеш, друго е да се мъчиш да направиш колкото се може по-дълъг коментар, в който описваш едва ли не още един път мачовете и то по принуда. Според мен това с overness-а е глупост, но както решите, ваш е дневника и вие решавате какво да правите с него. Успех! :)

Link to comment

^ Да, затова Remus, който не пишеше мега най-дългите коментари, беше с един от най-големите "overness-и". Ти като не можеш да се оправиш с една система и мислиш, че не четем коментарите и не обсъждаме кой какво заслужава си е твой собствен проблем. НЕ МИ ОТГОВАРАЙ НА ТОЗИ ПОСТ в темата ако обичаш, не искам да се цапа ... :(

Link to comment

Нови попълнения:

Име: Jack Boulder "The Doctor" crazyrex

Finisher: Stone Cold Stunner

Signature Moves:Spinebuster,Spear,Argentine backbreaker drop,Back suplex.

Образ: Арогантен младеж,който се е борил в неизвестна кеч компания години наред, през които е натрупал доста умения и опит на ринга. Побеждавал е най-добрите в тази федерация и е готов да направи крачка напред подписвайки с Wrestling Galaxy. Джак обещава,че ще сломи всеки свой противник на цената на всичко. Псевдонимът му "The Doctor" идва от фактът, че Jack обича да разкъсва бавно, парче по парче опонентите си, прецизно действайки едва ли не като "хирург"..

Overness: 50%

Име - James Smith StyleR

Финишър - Heel DDT (720 DDT)

Signature Moves - Reverse DDT, Diving Double Knee Attack

Образ - Face, изпитал много болка в инди федерациите и дошъл тук, за да покаже най-добрите си ходове и умения, който владее и притежава. James е high-flying daredevil и почти няма ход, който не би опитал за да вземе победата.

Overness: 50%

Име: The Lightning // Jake O'Brian LightOne

Finisher: LightBuster (BrainBuster) // 450 Splash as "The Lightning"

Signature Moves: German suplex, Lightning spiral, Arm trap crossface

Образ: Jake е приятен face, който винаги гледа да помага на другите и да се държи дружелюбно с всички... единствения минус на Jake е, че той страда от шизофрения и по-точно раздвоение на личността. Jake въобще не знае, че в него се крие интересен и интригуващ персонаж с култовото име "The Lightning" (маскиран кечист, който смята себе си за супергерой). Методите на The Lightning въобще не граничат с принципите и разбиранията на добричкия Джейк!

Overness: 50%

Име: Savage Down rvd & 619

Finisher: Lariat from Hell

Signature Moves: Gorrila Press Powerbomb

Образ: Monster heel, който се облича като демон за да смразява от страх сърцата на опонентите си!

Overness: 50%

Име: Jason ''The Thunder'' Hayes (Antidote)

Finisher: Thunderstruck (Sliced Bread #2)

Signature Moves: Enzugiri,Dragon Suplex,Plancha,Sunset Flip,Flying spinning heel kick

Образ:Изключително бърз кечист,който има много опит в индитата.Често бил предаван от своите съотборници,затова сега не се доверява на никого.Обича адреналина и високото темпо в мачовете затова high-fly стила му е любим.

Overness: 50%

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

Хо-хо! Ама образ(и) ми се лепна.

Да видим владеете ли я шизофренията добре.

Имах вече един такъв образ, който беше "на ръба" на кича, но успя да прокопса. И тук ми намирисва на интересна идея.

Като професионалисти в бранша с огромно любопитство очаквам да видя какво ще забъркате.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment

WRESTLING GALAXY BACKSTORY

.. Имало преди много време заможно американско семейство

Родил им се син, който за съжаление бил ням. Минали години и семейството решило да заведе синът на врачка, която да опита да помогне..

.. "В това дете се крие балансът между тъмнината и светлината" - казала тя! "След като има деца.. ТОЙ ЩЕ ПРОГОВОРИ!

Семейството не повярвало на нито думичка от виденията на врачката, но все пак търпеливо чакали..

Момчето пораснало и се оженило и му се родили две момченца.. извендъж за изненада на всички мъжът просто проговорил!!

Charles Fox

Единият син бил тъмнокос и тъмноок...

Bryan "Shadow" Fox (Socki)

...а другият светлокос със сини очи..

Steve "Lion" Fox (G)

На мъжът след време бил завещан огромен промоутърски бизнес от негови роднини.. и той изградил Wrestling империя докато децата му растяли.

Синовете му навършили пълнолетие и се записали в доджото за да работят за баща си! Лято след лято.. зима след зима.. забелязвало се, че синовете искали да зарадват баща си.. образувала се ненавист между двамата заради това кой е по-обичан, кой е по-силен.. кой е по-желан!

Синовете станали главни звезди в компанията на баща си след време и най-сетне се стигнало до Невероятната битка по между им.. Син срещу Син на трибуната пред хилядите фенове, докато бащата гледал!

Лютата битка между тях продължила с часове!! В крайна сметка русокосото, синеоко някога невинно момченце се превърнало във войн, след като победило брат си.. бащата бил толкова щастлив, че започнал да му обръща огромно внимание, докато другият син останал в СЯНКА.. изоставен и изпълнен с омраза!!

Един ден бащата се разболял и поверил на синовете си да управляват бизнеса му докато се оправи.. половината дал на единия син.. а другата на другия... Това бил и моментът братята да докажат веднъж завинаги кой заслужава най-вече обичта на баща им.. време било Светлината и Мрака да се срещнат в тежка война.. Историята ни започва именно от ТУК!

...

ГОДИНА ИЗВЪН РИНГА

С какво се занимаваха WG "оригиналите" цяла година, през която компанията не бе активна:

- Andrew D. Adams (Birov) се завърна към политиката и след тежка предизборна кампания съумя да си осигури място в сената. Понеже компанията, която бе предлагана на множество търгове през тези 12 месеца (WG), не бе напълно фалирала, Andrew има още два месеца оставащи от договора му, заради специални клаузи. Adams не бе намерен за коментар след завръщането на WRESTLING GALAXY тази година и все още е загадка дали бруталния политик/"побойник" и кечист ще желае да продължи договора си.

- Genesis Rhapsodos (Remus) подписа с NJPW и WIW, като "tour-ваше" с тях известно време през годината. От множеството турнири, в които мистериозната суперзвезда бе взела участие, най-големия успех за Genesis бе спечелването на Junior Heavyweight титлата в NJPW. Той все още е шампион в организацията! Genesis потвърди в интервю, че ще продължи договора си с WRESTLING GALAXY на всяка цена!

- Daniel Ryder (cskar4eto), който "открадна" WG Pure титлата, продължи да я защитава нагло в други компании по целия свят през тези дълги 12 месеца. Daniel Ryder остана непобеден цяла година и сега се завръща като шампион в компанията "майка" - WRESTLING GALAXY, за да продължи със своя reign of terror!

- Няма много информация около братята FOX (G & Socki). Като че ли, след провала си и двамата изчезнаха вдън земя, за да се справят със срама и лавината негативни коментари, които ги преследваха, най-вече от страна на жълти медии и клюкари.

- Nightmare (biser) се подвизаваше цяла година в ROH, където държа за известно време Tag титлите, заедно с партьора си Colt Cabana.

- Steve Black (Mr.3:16!) се посвети на семейството си, като все още търси убиеца на брат си, който си замина рано от този свят, след престрелква в опасния квартал, който семейство Black все още обитават.

- Jack Spades (Strij) продължи MMA кариерата си, като записа една победа, чрез нокаут и една загуба, чрез решение през въпросната година. Рекордът му в MMA е 14-3.

- За останалите звезди информацията е оскъдна.

Edited by G
Link to comment

Много се радвам,че дневника се върна.Засега историята,която продължава една година по-късно ми харесва.Ще следя с интерес.

Money Never Sleep[color="#FF0000"][/color]

Link to comment

Нови придобивки:

Име: Ledg

Finisher: Final Execution (RKO), Total Elimination (Running Punt)

Signature Moves: Dropkick, Inverted DDT, Crossbody, Spinning Wheel Kick, Neckbreaker, Backbreaker etc.

Образ: Кечист, който не е много добре с главата, току-що излезнал от затвора. Прави каквото си поиска, като не му пука от никой.

OVERNESS - 50%

Име: Chris "Winning" Walker BI-WINNING

Finisher: Galactic Buster (Shellshock); Almost Famous (Sliced Bread #2)

Signature Moves: Diving Crossbody, Enzuigiri, Superkick, Brainbuster, Single knee facebreaker, Leg Lariat

Образ: Човек, свикнал винаги да печели и да е на челното място във всяко едно започнато начинание. Високономерността му не е малко, но никога не изоставя приятелите си. Не му липсва хъс и винаги е надъхан да покаже на какво е способен, въпреки всяка трудност, която се изпречи на пътя му.

OVERNESS - 50%

Link to comment

WRESTLING GALAXY

Burning Storm

Show #1 (August)

...

В залата ехтят скандиранията на хилядите събрали се верни фенове! Атмосферата е невероятна, но как може да не е, WRESTLING GALAXY отново отваря врати за тези които са се крили под някой камък досега. Какво ще става по време на тази епична вечер, само боговете знаят... Burning Storm започва, дами и господа!

За абсолютната изненада на всички фенове, секунди след епичните фойерверки, музиката на RADOX избухва в залата!!! Radox бе едно от главните действащи лица в шоуто “Shadow Storm”, което бе водено от Bryan “Shadow” Fox (Socki), преди крахът на Wrestling Galaxy миналата година. Какво по дяволите търси Radox тук тази вечер, дори не е планирано негово участие, той дори не е под договор с компанията за бога!

Radox (Вземайки усмихнат микрофон под освиркванията на феновете)

„Това нещо включено ли е... да.. сега май привлякох вниманието ви, а? Може би очаквахте героичното и славно завръщане на братята Фокс в същата зала, в която преди много години се състоя невероятния им мач. Години след колосалната конфронтация, огромните суперзвезди на WG, синовете на легендарния бизнесмен Charles Fox, тук пред очите ви, само за вашето лично удоволствие... хаха, извинявайте, но НЕ! Не това ще видите тази вечер, не са вече братята Фокс „важните клечки” наоколо, не са те СОБСТВЕНИЦИТЕ на Wrestling Galaxy, защото.... всъщност АЗ СЪМ СОБСТВЕНИКА, хаххахаха! Даа, вярно е, освирквайте ме колкото си искате, но аз съм новият шеф на тази дупка и оркестъра ще свири, само когато Radox реши това да се случи! Братята Fox са миналото, дами и господа, те са калта под ноктите ми, която въобще няма да ми липсва когато я махна.. дори, хаха хрумна ми нещо, защо не изкараме маймунките тук, само за ваше удоволствие, дами и господа!? Да започнем експлозивно, ясно е че това искате да видите, а аз съм човек от народа! Хайде, да ги изкараме тук... Стив... Браян... бъдете така добри да си довлечете несъстоятелните задници на ринга ми, време е за шоу!”

- Уникалните освирквания от страна на феновете за Radox стихват само след секунди, когато към ринга, поотделно се насочват Steve & Bryan Fox. Братя и свирепи врагове, сега жертва на новият режим в компанията...

Radox (Усмихнат, гледайки братята)

„Ххаха, не може да бъде, хейй погледнете насам драги фенове, това са самите легенди Bryan “Shadow” Fox и Steve “Lion” Fox! Моля за аплодисменти!!”

Steve Fox (G) (Усмихнат, изчаквайки ръкоплясканията да спрат)

„Благодаря ви, мисля че е редно сега да поздравим с аплодисменти и новият ни шеф, „човека без който това не би било възможно”, не мислите ли? (ГРУБИ ОСВИРКВАНИЯ!)”

Radox

„Хаххаха, не им обръщай внимание, Steve, бъзикат се, всъщност вече ме обичат и го знаят!”

Bryan Fox (Socki) (Вземайки гневен микрофона от ръцете на Radox)

„Спрете с лигавите си глупости, какво искаш от мен, Radox? Знаеш много добре, че не обичам да ме викат на ринга, освен разбира се когато знам, че ще смажа от бой някой „благ и добър момък”, който си мисли, че е хванал господ за топките!”

Radox (Усмихнат)

„Не си се променил ни най-малко за тази година, в която те нямаше. Погледни се, същият озлобен, „лош”, драстичен, избухлив и зъл Bryan Fox. Не е чудно, че сега на практика си безработен и съсипа до основи това което баща ти изгради от нищото! Shadow Storm срещна своя гибел заради теб, Фокс!”

Bryan Fox (Socki)

„Трябваше твоя гибел да дойде тогава, не този на Shadow Storm. Трябваше да те унищожа когато имах възможността, плъх такъв!”

Radox

„Плъх!? Така ли трябва да се обръщаш към човекът, който те измъкна от улицата и на практика ти плаща в момента сметките…”

Steve Fox (G) (Спирайки се до двамата спорещи)

„Извинявам се предварително, че трябва да прекъсна този сълзлив любовен романс, но не трябва ли да се води шоу? Едва ли някой желае да слуша точно Radox в този момент, а колкото до брат ми, ясно е, че егото му може да пробие дупка дори и в космоса!’

Bryan Fox (Socki) (Обръщайки се към брат си)

„Ами твоето...”

Radox (Вземайки отново микрофона)

„Да спрем със семейните скандали и драми за малко, всъщност не за това ви извиках тук. Вярно е, че исках да ви унижа малко, защото по дяволите това ми доставя огромно удоволствие, но целта заради която сте на този ринг сега е коренно различна, приятели! Тази вечер, ако щете вярвайте, престижа на световната титла в WRESTLING GALAXY ще удари отново тавана, рейтингите на предаването ще смаят директорите, дори и на най-вървежните телевизионни мрежи! Всичко това ще се случи, защото още тази вечер, още СЕГА, ще имаме специална церемония, в която ще бъде коронясан нов World Heavyweight Champion. След толкова търсене и проучвания намерих идеалният човек за този „пост” и без капчица разкаяние... между другото, искам и братята да вземат специално участие в този паметен за компанията момент... та без капчица разкаяние, да спомена отново, ви представям новият световен шампион и лидер на WG, справедлив човек с принципи, харизма и невероятен талант... (След кратка пауза, в която всички гледат към titantron-а)... този човек съм АЗ!!!!! (Огромни освирквания) Точно така, момчета моля ви асистирайте, като донесете новия, свеж световен пояс тук... хайде бързо!”

- Staff-ове на компанията бързо пристигат до ринга, носейки чисто нов, блестящ световен пояс, връчвайки го на Radox!

Radox

„Ооо, не, нека тази чест бъде изпълнена от най-големите звезди в тази компания, така е най-редно! Нека Steve & Bryan да ми връчат титлата, заслужават да получат поне малко внимание под прожекторите в този изключителен момент за WRESTLING GALAXY, не мислите ли? Е, хайде, Браян... Стив... изпълнете вашата част, сложете това бебче на рамото ми и вдигнете ръката ми високо във въздуха за да стане официално, знам че ще се справите!”

- След кратка суматоха, в която всички са замръзнали на ринга, а феновете не спират да скандират името на “Steve Fox”, засмяни братята бавно се връщат зад кулисите, без да обърнат и грам внимание на явно.. НОВИЯТ световен шампион в Wrestling Galaxy! Radox полага титлата на рамото си след известно време, взирайки се в рампата мълчалив, през която преди малко са минали, оставяйки го сам на ринга, братята Фокс. Феновете не спират да освиркват новият шеф и шампион на компанията! Какво по дяволите означава това!?

...

- Веднага след този невероятен откриващ сегмент се насочваме отново към ринга, където ще видим ПЪРВИЯТ МАЧ, след завръщането на компанията! Тези четирима новаци несъмнено ще се запишат в историята...

vs. vs. vs.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jason ''The Thunder'' Hayes (Antidote) vs. James Smith (StyleR) vs. Jack Boulder "The Doctor" (crazyrex) vs. Paul Green (degenerat 2)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

След този адски напрегнат сегмент е време и за първият мач в "новото" WG! В него ще участват четири кечиста, които не са имали възможност за изява до момента в компанията, но бяха подписани след въвеждането на новият "режим" и сега те ще получат своя шанс да покажат, че неслучайно са тук. Четиримата правят своите entrance-и като получават прилични реакции от феновете, които не са запознати с тях, но очакват да видят на какво са способни. Бойците застават в четирите ъгъла и началото е дадено! Изненадващо, в началото Hayes, Smith и Boulder се нахвърлят едновременно на малко по-едрият Paul Green и с общи усилия го пребиват и го изхвърлят от ринга, където той се разбива по лице. Алиансът им обаче е кратък, защото Jason Hayes бързо преобръща Boulder в school boy.. но James Smith се отсласква от въжетата и спира туша с лакът! Той изненадва изправилият се Jason с Dropkick в гърдите, от който Hayes отскача от въжетата, а Smith го посреща с Belly to belly suplex. В този миг обаче в гръб го хваща Jack Boulder и го тръшва с German Suplex! Той задържа захвата и успява да нанесе и втори път хватката.. и трети път като този път го задържа в туш! Едно..две.. Jason Hayes връхлетява и спира броенето с ритник в ребрата на Jack. Той го изправя и го разбива с DRAGON SUPLEX! В това време James Smith е отново на крака и Hayes се засилва към него, но е посрещнат с Hip Toss. Веднага след това Smith прави Standing Moonsault! Страхотно изпълнение и туш.. но Jason се повдига. James Smith се изправя.. и получава зверски Big Boot от Paul Green, който се е върнал на ринга. Green хваща Hayes и го размазва с Reverse DDT, а след това отнася и Jack Boulder с мощен lariat. Той си наглася Jason Smith за Alabama Slam, но в последния миг бързият му противник контрира с прекрасна Hurricanrana! Green почти се изтъркулва извън ринга, но все пак се изправя от външната страна на въжетата.. но Smith ловко се покачва на второто въже в ъгъла и отскача към противника си.. ENZIGUIRI! Мощният ритник в слепоочието праща Paul за втори път на земята, а публиката аплодира силно този динамичен мач. James се изправя доволно и обира овациите.. но е тръшнат с мощен Spinebuster от страна на Jack Boulder. Той го покрива.. но Jason Hayes се намесва и издърпва крака на противника си, след което го унищожава с LIFTING DDT! КАКЪВ IMPACT!! Това трябва да е краят.. едно....две....тр....James Smith отчаяно се хвърля и спира броенето! Това ядосва Hayes, който беше толкова близо до победата и той се опитва да обезглави James с clothestine, но Smith заляга назад и прави мост, а Jason профучава над него. Това го обърква и когато се обръща Smith го смазва с 540 ROUNDHOUSE KICK в лицето! Поредното страхотно изпълнение на James Smith, който отново обира аплодисментите.. и в този момент получава свиреп удар със стол в главата! Той се строполява като мъртъв след този брутален удар от страна на Paul Green, който изглежда бесен! Съдията недоволства, но е безсилен, защото дисквалификации няма. На Green очевидно не му пука много за победата, защото хваща Smith и го изхвърля с две ръце над въжетата, след което лично слиза навън. Той му забива още няколко удара със стола в тялото и го полага на коментаторската маса! Нещата не вървят на добре! Реферът се опитва да го вразуми от ринга, но Paul не иска и да чуе. Той си наглася горкия James Smith, който сигурно е в безсъзнание... и PILEDRIVER ПРЕЗ МАСАТА!! БОЖЕ!! Публиката избухва, а двамата са разбити от този ход! В същото време, на рига Jason Hayes и Jack Boulder се свестяват и се изправят едновременно. Jack замахва към лицето на противника си, но той отбягва удара и го изритва в корема, след което му наняса и мощно коляно в челото! Много добра комбинация на Jason Hayes, който вдига ръка сигнализирайки за края и се подготвя за Thunderstruck (Sliced Bread #2). Покачва се по въжетата, но в последния момент Boulder го избутва от себе си и Jason се приземява на крака зад него и това го разкоцентрира за част от секундата.. но тя е достатъчна на "The Doctor", който рязко се обръща, изритва го в корема и го довършва със STONE COLD STUNNER!!! Няма кой да спре туша.. и победител е Jack Boulder (crazyrex)! Много важна победа за младока в дебютния мач на новото WG. Той вдига доволно ръка и се оттегля по рампата под аплодисментите на феновете.

Winner: Jack Boulder via pinfall

...

- “The Shinning” Steve Black (Mr.3:16!) бива показан от camera crew на компанията, изправен до една алея в квартала му, с ръце в джобове, втренчен в земята...

Steve Black (Mr.3:16!) (След няколко секунди мълчание)

„Тук се случи... (въздишка)... точно на това място брат ми намери гибелта си. Модерно бе хлапетата от кварталът да се събират на банди и да дразнят местните търговци, но никой не очакваше тази незначителна напаст да се превърне в огромна машина за убиване и пари. Както много други и Еди си имаше своите слабости и страхове в живота, предполагам са му казали, че всичко това ще се промени, че ТЕ ще преобърнат света му. Промили са му мозъка, долните утайки от мръсните ъгли... сводници, наркопласьори, всякаква сган, човече! Тези улици вече не са чисти, не само че не са, червеите изсмукват и последният останал животоподдържащ сок от земята. Това ли е новата Америка!? Ще намеря кой е направил това, Еди, дори да е последното нещо което ще успея да сторя преди да спра да дишам. Бог да те прости, братко!”

- Steve Black прекръствайки се, положи качулката от блузата, с която бе облечен, на главата си и продължи надолу по алеята.

...

Steve Fox (G) е показан да върви по мрачен коридор зад кулисите, което предизвиква внезапните овации на феновете. Техният любим брат Fox се спира пред една врата, поема си въздух, и влиза без да почука. Оказва се, че това е съблекалнята на брат му Bryan Fox (s0cKi)! Дали ще има фоейрверки? "Тъмният брат" е седнал на стол в средата на затъмнената стая и замислено е забил поглед в земята като изобщо не обръща внимание на неканения гост.

Steve Fox (G)

- Виж, знам, че аз съм последният човек, когото искаш да видиш в този момент, но трябва да поговорим. След разпадането на Wrestling Galaxy миналата година изобщо не сме говорили и дори след обявяването на завръщането на федерацията не приемаш обажданията ми. Започвам да си мисля, че не осъзнаваш колко сериозна е ситуацията, в която се намираме. Всичко е проверено и е официално - Radox наистина е шефът на WG, а ние сме негови подчинени. Сега той със сигурност ще се опита да потъпче всичко, което баща ни е градил.. което ние се опитахме да изградим. (повишавайки глас, след като брат му изобщо не реагира) Така че ще се радвам ако поне ме погледнеш и приемеш нещата каквито са! Независимо дали ти харесва или не, с теб сме в една и съща лодка и трябва да измислим как да се справим с този проблем!!

Bryan Fox (s0cKi) (надигайки глава най-сетне)

- "Ние"? "НИЕ" няма да правим нищо. "Ние" никога няма да съществува, така че си спести приказките. (изправяйки се и подминавайки брат си в посока към вратата) АЗ ще се справя с този проблем по моя начин, както е било винаги.

Steve Fox (G)

- Този път ситуацията е различна и ти го знаеш, Bryan! Това не е нещо, с което можеш да се справиш сам. И на двамата не ни харесва, но сме изправени пред този факт - нуждаем се от взаимната си помощ иначе ни чака провал.

Bryan Fox се спира на вратата и сякаш премисля думите на брат си, но след няколко секунди все пак си тръгва без да обели дума.

Steve Fox (G) (вече викайки)

- Поне веднъж преглътни егото си и приеми помощ, когато ти се предлага! Допускаш грешка, Bryan!! ... Мамка му!

Въпреки всичко изглежда, че братята Fox все пак не са "on the same page". Какво ли означава това за бъдещето на WG?

...

vs.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Non Title Bout

Daniel “Terror” Ryder (cskar4eto) vs Nightmare (biser)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Двама "стари познати" и WG оригинали ще премерят сили в този non-title мач. Daniel Ryder илиза първи, носейки на рамото си WG Pure титлата, която най-високомерно задигна, след крахът на компанията преди година и дори защитаваше в други организации. Ryder качвайки се на ринга и вземайки микрофон, насочи вниманието на феновете към себе си...

Daniel Ryder (cskar4eto)

“Дами и господа, аплодисменти за най-великият шампион в историята на WRESTLING GALAXY, който ще държи тази титла ЗАВИНАГИ, независимо дали има разочаровани от този факт, DANIEL RYDER!!... ХАХаххахах!”

В този момент музиката на Nightmare гръмва в залата и феновете започват да скандират името му. Ryder, ядосан, си позволява да привика опонента си моментално, за да може този двубой да започне... и след засилка след няколко секунди, още от рампата, Nightmare с удоволствие го прави. Маскираният кечист бързо се отласква от въжетата, забивайки веднага Flying Head Scissors Takedown на неразбиращият какво се случва наемник, с което мача бива открит. Nightmare бързо се качва на третото въже и след като изчаква Terror да се върне на краката си, от там той опитва да връхлети върху Pure шампиона с поредният опит за Hurricanrana, който бързо бива осуетен от Daniel, след уникален Momentum Powerbomb, за 2 count!! Това бе определено близо... Ryder веднага изправя опонента си чрез Side Headlock, след което успява бързо да го тръшне, след завъртане и Vertical Suplex от никъде. Terror поставя лакътят си върху лицето на падналия Nightmare за допълнителен натиск, но отново туша му бива неуспешен! Ядосан, Daniel изправя опоентът си, но отнася от никъде Dropkick to the knee… Nightmare, отласквайки се от въжетата бързо забива Shinning Wizard право в лицето на шампиона и опитва туш, но Ryder успява да повдигне рамото си на 2.5! Nightmare забива няколко stomp-а в стомаха на опитващият да се изправи, Daniel, след което довършва комбинацията с Low Dropkick, право в зъбите на опонента си. Потайният маскиран боец, продължава с доминацията си, mount-вайки Ryder и вкарвайки му серия от юмруци! Nightmare изправя опонентът си, само секунди след този ход и веднага опитва своя Rebirth of Darkness (Psycho Driver) финишър, с който веднъж завинаги да довърши, подлият си съперник. Все пак шампионският дух на Terror, най-сетне се пробужда в него и след един Eye Rake, Ryder успява да се измъкне от ситуацията! Набивайки яко коляно в корема на Nightmare, за да не го преследва, Daniel Ryder напуска моментално ринга и грабвайки пояса си, усмихнат той се насочва към backstage-а, под освиркванията на феновете!

Winner: (Минута по-късно) Nightmare via countout!

- Ryder току що напусна мача, коствайки победата си, а Nightmare изглежда бесен заради ситуацията на ринга. След кратко чудене, какво точно трябва да направи, Nightmare опитва да излезе от ринга, за да продължи с преследването си на Pure шампиона, когато светлините в залата изгасват и на Titantron-а избухва следното видео:

- Какво по дяволите беше това... Nightmare, към когото бе насочено май вниманието на този “демон”, не изглежда въобще адекватен в момента!...

...

Radox е показан в офисът си да чисти ябълков сок от вратовръзката си ядосан, когато вътре, след като почуква усмихнат влиза новака, Pete Apple (Petioo09)!

Pete Apple (Petioo09) (Усмихнат)

“Hi, шефе!...”

Radox

„Какво по дяволите търсиш тук хлапе, автографите са след ш*баното шоу!?”

Pete Apple (Petioo09)

„Всъщност аз работя за вас, г-н Radox.. боже, това звучи по-зле дори от „Г-н и г-жа Смит”! Ъъъ, както и да е, дойдох при вас с молба, г-н Radox! Молба, която ще положи младежката ми персона и същност на показ пред очите на добрите и готини фенове в залата. (Полагайки ръце във въздуха) Моля ви, представете си това, г-н Radox…”

Radox

„Хлапе, сериозно, ако ме наречеш още веднъж “г-н Radox” ще те пребия с този телбод на бюрото ми!”

Pete Apple (Petioo09) (Замислен)

„Ъъъ.. шеф Radox? Не? Какво ще кажете за „крал Radox”, новият патриарх на WG?”

Radox

„Какво ще кажеш за, млъкни по дяволите!? Знаеш ли какво, понеже си отворен, селянче такова и чета в очите ти, че си търсиш неприятности и ПОНЕЖЕ аз съм безспорният шампион на света (вдигайки световната титла от бюрото си), май се сетих за много добра идея. О, да! Мотивираният келеш... ъъъъ, как се казваш въобще?”

Pete Apple (Petioo09)

„Pete Apple…”

Radox

„Мотивираният келеш... Пийт Епъл (поглеждайки вратовръзката си нервен) срещу безспорният шампион на света, Radox... ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР!! Какво ще кажеш за това, title shot, в Main Event-ът на първото шоу на Wrestling Galaxy след завръщането на компанията? Всяка утайка би убила за подобна възможност!”

Pete Apple (Petioo09)

„Аз, в title match? За световната титла? Лол, не очаквах точно това като дойдох тази вечер на работа! Разбира се, че приемам г-н Radox... тоест шефе.. тоест шампионе (поглеждайки в гневните очи на Radox)! Awkward… предполагам е време да изляза, благодаря ви отново за възможността! YES!”

Radox (След излизането на Pete)

„Жалък пънкар!...”

...

Показан е кадър зад кулисите и публиката избухва в овации, защото пред камерата е застанал един от старите им любимци - Tyler Gold! Той е с усмивка на лице, а репортер го пита какво е чувството отново да е зад кулисите на Wrestling Galaxy.

Tyler Gold

- Това може да изненада някои хора, но се чувствам леко.. разочарован. Не ме разбирайте погрешно, благодарен съм, че съм отново тук, но това което ме яде отвътре е как хората казват, че съм изкарал късмет миналата година и WG закри врати точно когато бях в много тежка ситуация и се борех за оставането си тук срещу самия шеф на компанията. Разочарован съм от това, че ми бе отнета възможността да покажа на Bryan Fox, Radox и всички останали, че заслужавам да съм тук. Цял живот е трябвало да се боря за мястото си и сега ми е леко странно, как ми бе подарен втори шанс да започна на чисто. Но въпреки това няма да се оплаквам, а възнамерявам да се възползвам напълно от тази възможност. Ще докажа веднъж завинаги на всички, че имам място в mainstream кеча и ще изпълне мечтата на своя ментор - да бъда най-добрият кечист в света и да спечеля световната титла в Wrestling Galaxy.. независимо какво ми коства това! Уверявам ви, че съвсем скоро ще видите на какво е способен Tyler Gold и един ден аз ще бъда на върха в тази компания!

Феновете аплодират това изказване на Gold, който изглежда не е свършил, но млъква и поглежда встрани, а камерата се отмества и виждаме друг любимец на феновете.. не кой да е, а бившият шампион на "Shadow Storm" Jack Spades!! Той е в обичайното си casual облекло от тениска, дънки и слънчеви очила и е прегърнал през рамо гаджето си Мelissa. Jack отива до Tyler и надига очилата си, след което го оглежда внимателно..

Jack Spades

- Силни думи, хлапе. Не мисля, че сме били официално представяни един на друг. Jack Spades.. бивш световен шампион на Wrestling Galaxy. Знаеш ли, и аз като теб цяла година мислех над нещо и ме ядеше отвътре. И то е, че Bryan Fox наистина не е човек! Този пич толкова се беше мотивирал да ми отнеме титлата, че след безброй провали, включително и загуба в директен мач срещу мен, реши да бойкотира собственото си шоу и да го свали от ефир. Беше нужно Wresling Galaxy да закрие врати, за да изгубя световната си титла! Приемам го като комплимент... Но въпреки всичко планът му успя и сега титлата не е в мен. Надявам се обаче, че никой не е забравил как аз не съм я губил в мач, така че по мои сметки, аз все още трябва да съм световен шампион! Така че.. Gold, уважавам амбициите ти и всичко останало, но искам да ти е ясно на теб, а и на всички останали, че аз съвсем скоро ще си върна това, което е мое. Може да достигнеш до мач за титлата и да си един от претендентите, но те уверявам, че в един от останалите ъгли ще съм АЗ! И бъди сигурен в едно, няма да покажа нито капчица милост нито към теб, нито към когото и да е, докато световната титла не се върне на рамото ми! Успех все пак.

Spades се усмихва на събеседника си и се оттегля по коридора с Мeliisa под ръка, а Tyler Gold го изпраща с много сериозен поглед без да казва нищо.

...

vs.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Max Blade (maxxxed) vs. The Undefined (TheUndefined)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Публиката посреща с овации добре познатия гигант Max Blade, който ще направи завръщането си на ринга в този мач. Негов противник ще е дебютант в лицето на също толкова внушителният, двуметров, The Undefined. Започва неговата музика Disturbed - Down with the Sickness и той се спуска по рампата с тежка крачка облечен в черен шлифер, а лицето му е боядисано в бяло докато черна шапка и очила закриват почти цялото му лице. След качването си на ринга, тази зловеща комбинация от Sting & Undertaker сваля шапката и очилата си разкривайки чисто белите си очи, от които дори Blade се намръщва притеснено за момент. Той все пак не отстъпва и двамата гиганти застават лице в лице в средата на ринга, а феновете са твърдо зад Max. Гонгът е бит, при което Blade директно наняса първия удар в лицето на противника си, който пък отвръща с мощен Headbutt, от който Max залита назад. Това не го възпира и той връхлита с Shoulder Block, от който Undefined залита към въжетата, а Max не е приключил, защото го изхвърля навън със саблен удар! Публиката се радва, а Blade изтупва доволно ръцете си и позира за кратко, но The Undefined се връща по-бързо от очакваното и го изненадва с ботуш в лицето! Blade се задържа на краката си, но противникът му се засилва и го поваля с Running DDT! Undefined не се бави, а продължава офанзивата с няколко ритника в тялото на Blade последвани от опит за German Suplex! Той го хваща през кръста, но Blade замахва с лакът към лицето му, Undefined заляга.. и Max го тръшва със свое DDT! Той пробва туш.. но бързо повдигане. Max не се бави, а си го наглася за Powerbomb. Когато го вдига, Undefined наняса няколко удара в главата на Blade, които обаче се оказват безполезни.. и в изблик на отчаяние той му бърка в очите! Max го изпуска, а Undefined го сграбчва за гърлото в опит за Choke slam.. но Blade съумява да се извърти във въздуха и го поваля, заключвайки Arm bar!! Каква техника на тренираният в Япония гигант! Undefined се гърчи, а публиката отчаяно иска той да се предаде, но това не се случва, защото той напряга силите си и се изправя на колене.. а след това успява да повдигне и Blade от тепиха и го тръшва мощно по гръб! Каква сила!! Undefined изправя противника си и го засилва към въжетата и го посреща със Sidewalk Slam! След това той прави знак, че всичко свършва и си наглася Blade за Tombstone Piledriver.. но Max успява да се измъкне и се озовава зад него.. и мощен German Suplex! Blade не се церемони, а се подготвя за Max Pain, но Undefined го избутва назад и Blade се блъска в съдията! Крехкият рефер залита встрани, а Blade ядосано се засилва към противника си.. който го посреща с брутален ритник под пояса!! Blade направо се строполява и се свива на ринга от болка, но Undefined e безскрупулен, защото го изправя и си го наглася на гърба.. и MAX PAIN!!! WTF? Undefined приложи финишъра на опонента си върху самия него! Той се усмихва доволно, а реферът се окопитва и отброява туша.. и победител е The Undefined! Представянето му му спечелва доста освирквания, които той пренебрегва докато се оттегля по рампата с победоносно вдигнати ръце. След малко пък Max Blade се свестява и изглежда бесен. Той не може да повярва, че беше победен със собственият си финишър. Max удря няколко пъти по ринга и прави красноречив знак към рампата със свит юмрук! Това май не е приключило?

Winner: The Undefined via pinfall!

...

РЕКЛАМА

The Lightning (LightOne) debuts soon!

...

Музиката на Genesis Rhapsodos (Remus) най-сетне избухва в залата, като моментално отнася може би най-големият pop за вечерта! Rhapsodos се насочва доволен към ринга, носейки NJPW Junior Heavyweight титлата със себе си! Това трябва да бъде интересно...

Genesis Rhapsodos (Remus) (Вземайки един микрофон)

"”При докосване до любовта, всеки човек може да стане поет!” - Плато! Наистина се радвам да ви видя, защото аз обичам да правя това, аз обичам да стоя в средата на ринга, доказвайки на какво съм способен... най-вече милеех един ден пак да стоя в средата на ТОЧНО този ринг, защото сърцето ми се пръсна на хиляди частници, след като разбрах, че Wrestling Galaxy затваря врати. Тук принадлежа, тук е моята естествена среда, тук искам да завърша кариерата си и хора аз бях разрушен и съкрушен когато научих новината преди година. Любовта ми към този спорт се изпари, както и огъня в мен затихна бавно! Усетих как душата ми бавно отлиташе от тялото за да търси това от което се нуждаеше, нещо величествено, но и в същия момент изгубено за винаги. (Усмихвайки се)... Но ето, приятели, година по-късно, ПЛАМЪКЪТ СЕ ВЪРНА и никога не съм бил по-щастлив през съществуването си! Житейският ми път изведнъж доби отново смисъл и радостен и открит пред вас ще заявя, WRESTLING GALAXY се завърна. Genesis Rhapsodos се завърна!!! Благодаря ви за всичко, дами и господа... уверявам ви, че ще преживеете най-хубавите си моменти в тази зала, аз знам, че ще го сторя със сигурност!..”

- Genesis започва да обикаля радостен ринга, под огромните овации от страна на публиката, когато ненадейно зад него, без никакво основание, маскиран неизвестен нападател съумява да го нападне брутално в гръб, засипвайки го със силни юмруци и ритници. Субектът обръща Rhapsodos секунди след ненадейната атака и го довършва с взривоопасен Diamond Cutter!!!

… Rhapsodos e аут, а нападателят маха маската си над тялото му моменти след това и разкрива, че зад тази подла и гнусна атака стои не кой да е друг, а – LEDG (The LEGEND KILLER)!!!

Ledg (Навеждайки се до тялото на Genesis, със садистична усмивка на лицето си)

"Добре дошъл обратно!"

Усмихнат до уши, под бурните освирквания от страна на феновете, Ledg се долепя до един от ъглите, след което моментално се засилва и пресова главата на опонента си с ужасяващ и ненужен Total Elimination (Running Punt)!!! Боже, каква безкруполна атака! Ledg, без капчица милост, показа какво е да забиеш уникален шамар в лицето на феновете, събрали се в тази зала за да видят качествен кеч и да преживеят положителни емоции, пребивайки един от идолите им.... дано зад тази подлост да се крие добро обяснение!

...

vs.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MAIN EVENT

Radox © vs. Pete Apple (Petioo09)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Време е за главният мач, в който ще е заложена и световната титла! Пръв излиза неопитният Pete Apple, който обаче получава страхотна реакция от феновете. Ясно е на чия страна ще са те в този мач. Младокът се поздравява с няколко фена на първите редове и се качва на ринга, където зачаква своя опонент и шеф. Говорейки за него.. ето че избухва и музиката на световният шампион Radox и той се показва на рампата с титлата на рамо съпровождан от бляскави фойерверки. Той се качва тържествено на ринга докато обира омразата на феновете и вдига високо титлата. Реферът му прави знак да му даде титлата, но Radox му казва да изчака и я показва внимателно на Pete Apple, след което уж я подава на съдията.. но рязко замахва и я забожда в лицето на противника си! Apple се просва по гръб, а Radox извиква на рефера да бие гонга, което той прави с недоволство. Radox вдига доволно ръце сякаш е на път да спечели главният мач на Night of Legends под бурните освирквания на цялата зала и бавно прави туша. Едно...две...три... не! Pete Apple съумява да се съвземе и да се повдигне заедно с третото отброяване. Radox е бесен на съдията и започва да сипе закани.. и е преобърнат в school boy от претендента! Едно...две...три.. нов шампион.. НЕ! Radox се измъква на косъм, а тълпата ах-ва разочаровано. Шефът е тотално бесен и се засилва яростно към Pete опитвайки да отнесе главата му с Big Boot, но младокът заляга и препъва опорния му крак. Radox пада по лице, а Apple веднага заключва STF! О боже, ще се предаде ли шампионът още в дебютния си мач?! Той очевидно изпитва сериозна болка, но отказва да се предаде въпреки силни възгласи на тълпата. Radox все пак проявява силна воля и след кратка борба успява да долази до въжетата и да се докопа до тях. Pete Apple изглежда разочарован от този факт, но все пак се покачва на въжетата още преди Radox да се е изправил.. и му наняса мощен Leg Drop в ребрата! Radox е смазан! Pete го изправя и успешно наняса Inverted DDT, след което отскача от въжетата и LIONSAULT! Но Radox е успял да се отмести навреме! Той се изправя и изглежда умопобъркан! Той натиква противника си в ъгъла и го потрошава от бой с ритници и лакти, което предизвква намесата на рефера! Radox обаче го избутва и продължава да налага Pete безмилостно. Съдията прави последно предупреждение, което разгневява Radox и той започва да го псува.. и получава ритник в лицето от Pete Apple! Radox залита назад, а Pete се покачва на въжетата и наняса Whisper of the Wind! Нов шампион? Едно...две..тр..повдигане! Pete не се отчайва и изправя Radox.. но получава изненадващ uppercut в лицето. Radox се засилва с боен вик и буквално го обезглавява с lariat, от който претендентът се превърта във въздуха. Шефът прави туш.. едно..две...не! На Radox започва да му писва и той забожда Flowing DDT, след което се подготвя и за своя финишър - Phoenix (Killswitch)! В последния момент обаче Apple го избутва напред и когато Radox се обръща получава ENZIGUIRI! Pete се покачва на въжетата и издебва своя противник.. и скача за Crossbody, но Radox проявява завидна сила и го улавя... и FALLAWAY SLAM!! Той долазва доволно и го покрива... но Apple отново изритва! Radox изцъкля очи и се подготвя за още един унищожителен Lariat from Hell! Той се засилва, но този път Pete заляга и контрира със SIDE EFFECT! Той не се бави а се качва на въжетата... SWANTON BOMB! OMG, това ли е краят на Radox!! Едно....две......три...НЕЕЕ! Шампионът изритва, а тълпата е в шок! Pete Apple не може да повярва! Той се изправя и се подготвя за Twist of Fate, но Radox го изритва в корема.. и POWERBOMB! Той прави ядосан знак, че всичко приключва и вдига противника си... PHOENIX! Radox забоде финишъра си.. това ще е краят. Едно..две...три! Да, победител и все още шампион на Wrestling Galaxy e Radox!

Winner: Radox via pinfall

Публиката мощно освирква, а Radox е бесен, че беше затруднен толкова от Pete Apple! Той изтръгва титлата си от съдията и изчаква противника му да се изправи на крака... и за втори път отнася главата му с пояса! Това е ненужно! Radox заповядва на съдията да се разкара, след което ядно започва да налага и да рита падналия Pete Apple, който е беззащитен! Radox го изправя бавно и му забива яростен шамар, след което си го налгася.. и нов Phoenix! Apple е разбит! Шампионът обаче не е приключил, защото слиза от ринга и грабва стол. Това трябва да спре! Radox започва да измерва Pete.. но в този момент Steve Fox притичва по рампата спечелвайки мощен pop! Radox не го вижда и вдига стола над главата си.. но Steve го грабва и го издърпва от ръцете му! Той изхвърля оръжието от ринга и препречва пътя на Radox към "жертвата му". Шефът обаче още е бесен и не се спира, а избутва Fox от пътя си и продължава да налага пребития Pete. Това ядосва Steve, който го грабва за врата и го издърпва силно назад като Radox профучава чак до другия край на ринга. Той се изправя и двамата застават лице в лице и са на път да се смелят от бой.. никой не отстъпва! Radox започва да обижда бившия шеф на "Burning Light" и му заповядва да се разкара, но в това време на рампата се появява Bryan Fox! Той тръгва към ринга с бавна крачка и обичайното си злобно и ледено изражение, а очите му не падат от Radox! Bryan се качва на ринга до брат си, а Radox вече не изглежда толкова смел и с недоволство се омита от ринга с титлата си. Той се оттегля по рампата сипейки закани по адрес на двамата Fox докато в това време Steve помага на Pete Apple да се изправи, а Bryan е застанал до въжетата и само посочва към Radox, с което приключва и шоуто. Какво ли ни чака следващия път?!

Edited by G
Link to comment

Айде да видим какво представлява новото предизвикателство.

Началото е интересно. Всички чакаме шефовете, а се появява Радокс и обявява, че всичко не е това, което очакваме. Братята са поели наказанието си за предния провал. Изглеждаха на ръба да се сбият, но все пак успяха да покажат малко бунтовност с отказа да приемат наглостта на Радокс. Радокс явно е голям грандоман, за да си присвои титлата - поне е опит да не се преминава през типичния турнир.

И ударен първи двубой направо с четворен мач, за доказване на новаците. Победителят от този двубой спечели много.

Великолепен сегемент между двамата братя. Чудесно се опипваше почвата между тях. Братята очевидно, че няма да се предадат току-тъй, но е добре след като имат такива огромни разногласия, съюзът да не става изведнъж - това да стане плавно.

Daniel “Terror” Ryder (cskar4eto) vs Nightmare (biser)

Хубав мач, който не завърши стандартно, а само разяри двамата опонента.

Промото на демона си беше откачено и страховито.

Сегмнента между "г-н Радокс" и Ейпъла беше интересен. Какъв ли беше плана му? Едва ли по-добър от това да бъде пребит от новия шампион.

Също така добър сегмент между Тейлър и Джак - успяха набързо да ме вкарат в ситуацията и да схвана кои са те аджеба.

Max Blade (maxxxed) vs. The Undefined (TheUndefined)

Впечатляващо представяне на Undefined като визия и стил на борба. С подобен "финишър" доста народ ще изкара от нерви.

Рекламата много ми хареса. Обожавам техничните хай-флайъри и се радвам, че имам аз честта да защитавам реномето на този стил в компанията.

Следва поредното добро представяне на стари образи. На мен ми стана интересно дали има "добро обяснение" на тази атака - не знам дали имат история двамата помежду си.

МЕ-то за финал завърши добре шоуто. Очаквах скоуш,но за разлика от Радокс бях приятно изненадан.

Конфронтацията с братята и Радокс е налице, но съюзът между братята има да се доизгражда. Не останах с впечатлението, че Брайън е изцяло спечелен. Не вярвам още дълго Радокс да държи титлата, та камо ли компанията.

И така хубаво шоу се получи. Беше добре предадена старата история за новобранците като моя милост. Що-годе успяха да ми се изяснят нещата в компанията. Сегментите бяха много добри. Мачовете също. Привлече ми интереса с първото шоу.

Надявам се компанията да се задържи стабилно дълго време.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
degenerat 2

Доста добро начално шоу като цяло. Много добри сегменти, както и много интересни мачове, които прочетох с удоволствие тъй като бяха много добре описани и ме вкараха във филма. Е най-много ме зарадва дебютът ми, образът е точно както си представях, евала за което.

Откриването си беше изненадващо, а историята около братята и шефското място ще е много интересна.

Първият мач беше много добър избор за начало - динаммичен и напрегнат. От него може да се развият и някои истории ще видим. Последваха още интересни мачове, с това count out може да се развие добра история около титлата. В главния мач победителят беше ясен донякъде, но напрежение все пак имаше. Можеше да има още един мач отборен примерно, но това е лично мнение. Ще видим какво ще стане за напред, но този епизод си беше много добър, поздравления от мен.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Айде да почвам с коментациите...

Първия сегмент...WTF??!! Сега, какво последно да очакваме... - Steve and Bryan Fox vs. Radox или Steve Fox vs. Bryan Fox vs. Radox?! Очаквам стабилно изграждане на тази тройка.

Първия мач беше страшно добър! (Умееш ги четворките, Гъ) Тъъъ... уникални хватки от страна на 4-мата новаци, очаквам да бъдат издигнати докрай предела. Бог да ви благослови :D! Ама яко ме фрасна в масата с този Piledriver.

Daniel “Terror” Ryder (cskar4eto) vs Nightmare (biser)

Доста добър мач се получи между двамата. Скромна победа за Nightmare, но важното е, че е победа!

Лудо промо на тоя откачен демон. Ще се насладя и да прочета какво грандиозно излизане ще му направиш. :)

Е, тоя сегмент си беше бая забавен. Очакваме яка тупаница между тия двамата.

Хмм, Tyler и Jack са се насочили бая стремглаво за Световната титла. Очакваме развитие...

Max Blade (maxxxed) vs. The Undefined (TheUndefined)

Вероятно, ще има още един мач между двамата гиганти. Иначе, много добра победа за Undefined при неговия дебют.

Значи ще има мач, между двамата, заради тази подла атака от LEDG, но защо я направи?

Последния мач настъпи. Не очакваш Епъл да избухне така рязко, но явно Радокс го е взел на смешка. Е, нямаше как шефчето и шампиона да загуби в първия си мач и то точно от този кечист.

След мача, може би вече се знаеше кой за кого е и кой срещу кого е. Чакаме следващия епизод за да разберем.

wwe_1376574510__tumblr_mrjr741mvj1rzc7jp

Link to comment

Burning Storm

Като цяло много добър дебют на шоуто.Очаквам да става голямо меле, защото сега има само 1 шоу и само една световна титла.Още откриващия сегмент беше много силен и даде силен старт на шоуто.Хареса ми образа на Radox като зъл шеф, който се самовъзнагради със световната титла.Според мен Bryan ще "преглътне егото си" и ще се съюзи с брат си в битката срещу Radox.Въпреки всичко не изключвам вариантите Bryan vs. Steve vs. Radox или пък Bryan и Radox vs. Steve, който ми се струва най-малко вероятен.Определено най-интересната история за момента, която е и непредсказуема(поне за сега).

Jason ''The Thunder'' Hayes (Antidote) vs. James Smith (StyleR) vs. Jack Boulder "The Doctor" (crazyrex) vs. Paul Green (degenerat 2)

И идва ред на четворния мач на новаците, в който участва и моят човек - The Doctaaa :D.

Много интересен четворен мач, в който хватките и всичко др. е описано много добре и се възприема лесно (можеш да си го представиш).Малко странно имената на първите трима започват с JA :D.Образът на Green най-вероятно ще бъде monster heel, след тази брутална атака над James и мощния piledriver през коментаторската маса.Сигурно е, че ни чака вражда между Green и James.Няма как да не съм доволен, след победа в дебютния ми и то не какъв, а четворен мач.Този мач много издигна моя човек, но също така издигна доста и Green.Добър мач и нямам търпение да разбера развитието около моя герой.

Може да се получи и много добра история със Steve Black, който търси убиеца на брат си, а се оказва, че той се бие в Burning Storm.

Non Title Bout

Daniel “Terror” Ryder (cskar4eto) vs Nightmare (biser)

Кратък мач, който явно целеше издигането на Nightmare.Въпреки, че Ryder избяга като страхливец, според мен това не му навреди на образа, защото все пак е запазил титлата 1 година.След мача стана интересно с това видео на демона.Може би Nightmare няма да продължи да се бие с Ryder, а ще има вражда с "мистериозния" демон.Защо пък не и троен мач.Ryder ако останеш без противник за титлата, Jack Boulder "The Doctor" с удоволствие ще те размаже :D.

Забавна беше конфронтацията между Pete и Radox, от която се реши и ME за вечерта.

Max Blade (maxxxed) vs. The Undefined (TheUndefined)

Дълъг и интересен мач между двамата.Интересен избор на образ между Sting и The Undertaker.Хареса ми и начина, по който победи, след като използва финишъра на противника си.След реакцията на Blade след мача се разбра, че ни очаква вражда между двамата.

Добро промо от Genesis Rhapsodos (Remus) и брутална атака от Ledg.Ето и начало на още една вражда.

И така стигаме до ME на вечерта Radox © vs. Pete Apple (Petioo09)

Много добър мач, от който и двамата излязоха много силни.След края на мача Radox се утвърди като много голям heel.А намесата на братята Fox допринесе за развитието на започващата вражда за власт.

Много добро шоу, чакам с нетърпение следващото :).

[center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center]

Link to comment

Интересно първо шоу, не очаквах аз да съм новият шеф, че и шампион, но ми хареса начина по който стана. И до днес ме е яд, че навремето през 2005-та не започнах първия епизод на Е-феда с това - коронясване на служебен първи heel-шампион, който да загуби титлата след много мъки и първите месеци на федерацията да бъдат белязани от тъпото му и омразно на феновете царуване :D

Както и да е, поотклоних се малко. Не ми харесва обаче дължината на шоуто. То просто е нечовешки дълго и само при вида му човек може да се откаже да чете. Иначе ако успее да се зачете, става интересно и тече гладко, но на пръв поглед наистина е плашещо. Съвета ми е да вземете малко пример от мен и ултра-компактния формат на "Ringstorm". Така ще премахнете риска да се "изтощите" от писане на толкова дълги шоута и да отегчите читателите.

Mid-card мачовете честно казано не ги четох, но видях мейн-ивента, както и сегмента след него. Интересно как ли двама такива противоположни и мразещи се човека, пък били те и братя, могат да се обединят? Не знам защо, но надушвам swerve и прецакване на единия от другия.

  • Upvote 3

35izpu1.jpg

Link to comment

Дам, предоволно завръщане на Wrestling Galaxy. Съжалявам ако повторя някой, не съм чел коментарите за шоуто още, а моя ще го разделя на две части:

- Първия сегмент определено си беше "What the fuck" момент и едва ли някой е очаквал подобно начало. Самото самообявяване на Radox за световен шампион беше добре и хитро направено, единственото което още не ми е ясно как така той е станал собственик на WG, но предполагам и това ще ми стане ясно с времето. Иначе всяка реплика между братята е доста добре изпипана и успявате да пресъздадете напрежението между тях за сега. Тук е момента и да спомена, че двамата поразително много ми приличат на двама герои от Ю Ги О, а именно Кайба и Юги, но ще спра до тук със сравненията защото едва ли някой друг освен Соки ще ме разбере :D Bryan Fox е може би най-епичния образ в цялото diary, самия начин по който описвате цялостното му присъствие е уникален и аз искрено му марквам. Самият МЕ мач беше добре написан, радвам се че беше по-дълъг, а не някой безсмислен скуош. Вярно е, че доколкото помня Pete не беше нищо повече от midcarder, но пък и Radox въпреки че беше замесен в по-главните истории, не съм запомнил също да е постигал победи над някой от големите имена. Не вярвам и сега да го направи, по-скоро очаквам да задържи титлата чрез властта си която има в момента, а не чрез някакви епични победи и да започне да мачка от нищото. Post match събитията бяха интересни, въпреки че не очаквам обединение на братята все още, даже напротив. Спречквания, караници, напрежение, завист .. това са нещата които очаквам да виждам и чрез тях Radox да съумява да държи контрол над нещата. Както и да е, тази история ще следя за напред с най-голям интерес, дори световната титла не е нужна за да приковава внимание към историята, но пък не очаквам Radox да я държи повече от месец-два.

- Сега бърз поглед към останалото. Приятен откриващ мач, даже доста добър бих казал, може би дори най-добрия за вечерта. Не мисля да казвам повече тук и четиримата са нови и тепърва ще видим какво ще се случва с тях. Последвалото ми промо беше необичайно за образа ми, но не виждам нещо лошо, даже бих го сравнил с Joey Solano от SMD Wrestling, който също беше веселяк, но зад него стоеше мрачна история точно както зад мен. Последните ми думи може би намекват, че накрая ще излезе, че някой от сегашния ростър го е направил, което за мен ще е малко филмарско, но няма да коментирам защото това са слепи предположения. Като съм тръгнал с тях, нека да предвидя и че ще враждувам с Daniel Ryder. Просто така. Приятно припомняне за двама стари образи - Tyler Gold & Jack Spades. Нищо повече, не очаквам двамата да имат вражда, най-много да се стигне до мач за определяне на главен претендент за титлата на седмично шоу. Spades е перфектния човек за PPV защита на Radox, като повтарям защита, защото не искам при никакви обстоятелства той да е шампион. Друго - Impact-ен дебют на The Undefined. Толкова. А да, и не на последно място, радвам се че ще развивате и история от предишното WG - Ledg vs. Genesis. Доколкото помня там историята беше доста интересна, първо бяха нещо като приятели, но в един момент Ledg започна да действа хийлски и се обърна срещу Genesis или нещо такова. Във всички случаи е добре, че няма да оставите историята незавършена. Ами стига за сега, доволен съм от първото шоу и от пътя по който поема WG и самите вражди във федерацията, ще видим само дали ще може да поддържате това високо ниво и следващите шоута. GG G, GG S0cki.

Edited by Mr.3:16!
  • Upvote 3
Link to comment

Е, дойде време и за шоуто. Изключително съм радостен, че WG oтново "отвори врати" и има нови лица в компанията, някои от които са с доста интересни образи.

Много интересно изявление от Radox в началото. Wow, новият шеф? Е, това не го очаквах. Той се подигра с братята Fox и може би двамата ще съюзят силите си срещу него. Хитра постъпка - самокоронова се като новия световен шампион на WG, заслужи си освиркванията. Със сигурност ще има много тактики, които да използва в защитите на титлата си, имайки предвид, че вече е начело на компанията.

Добър четворен opener. Четири от новите лица в Wrestling Galaxy пребориха сили. Образите на победителя и на Paul Green ми допадат най-много, измежду опонентите в този мач. Приятно дълга битка, която ми допадна.

Хмм, мисля, че убиецът на брата на Steve Black може да се окаже някой от roster-а на WG, това би била една потенциална вражда, в която Стийв ще иска лично отмъщение от убиеца.

Radox наистина би срутил всичко до основи и би го изградил наново, по начина, по който той иска да са нещата в компанията. Братята Fox са принудени да оставят различията си настрана и да се обединят, за да може да имат реален шанс да се опълчат на Radox.

Ryder може да е впечатлявал със защитите на Pure титлата из други indy-та, но Nightmare явно успя да го уплаши и да го накара да отстъпи. Даниел може да срещне доста трудности, докато запазва златото си, но съм убеден, че ще ги преодолее. Преди имахме оформяща се вражда с него, като на страната му бяха Sen и Marty Jay, който ме прецака, затова знам на какво е способен :D. Nightmare трябва да се е уплашил от видеото, явно някой негов познайник е в WG и идва за него.

Хаха, много забавен сегмент между мен и Radox. "...Radox е показан в офисът си да чисти ябълков сок от вратовръзката си...", след влизането ми в офиса му не издържах. Много добре сте измислили тази част. Уау, предоставя ми се много голям шанс, няма как да не ми харесва това.

Между Gold & Spades се заформя нещо. Не знам как да реагирам тук, защото образите и на двамата са ми излезли от главата...

Не мислех, че The Undefined ще победи Блейд, а пък най-малко, че това ще стане с финишъра му. Победителят унижи опонента си, който с право е бесен.

Оптимистичен съм за дебюта на The Lightning / Jake O'Brian, има изключително качествен образ. Потребителят, който го е записал, ще е редовен с коментирането, без съмнение, и ще затвърди името си в WG.

Историята между Rhapsodos и Ledg продължава? Страхотно!

И стигнахме до Main Event-а. Radox доста подцени силите ми, което му изигра лоша шега на много моменти. Благодаря, че ме включихте в главната картина в първото шоу, наистина се радвам. Все пак, новият собственик успя да защити златото си, въпреки силната ми игра. След мача той нямаше как да не е ядосан от грешката, която допусна. Явно няма да видим обединение на братята, което е огромен плюс за Radox, така двамата винаги ще са в спорове, което ще му помага да управлява компанията, както си иска...

  • Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Прилично завръщане на WG, но не и без своите проблеми. Както обикновено, ще пропусна повечето по-добри моменти (които и без това се споменават от другите, няма смисъл да се повтаряме) и ще навляза само към критиката и може тук-там да спомена някой по-добър момент, който ми е направил впечатление.

Неизбежно е да опитвам да сравня това шоу с първото шоу на WG изобщо. Разликата се вижда почти веднага – тогава всичко беше прясно и само трябваше да изграждате образи, за да привикате интерес към компанията. Тук обаче приемате, че образите (поне повечето) са вече познати и използвате познатите, за да промоутвате WG. Виждам тук-там промени в стари образи и са добре дошли. Самото промоутване на компанията щях да кажа, че е почти ненужно, ако не беше началния сегмент. След като Radox завзема властта като зъл шеф, който явно смята, че WG=Radox, е нормално вече познаващите ростера да ‘ударят рамо’ на компанията, вместо да излязат и да започнат да редят колко са велики и как ще сринат залата, ако не получат каквото искат. Залата за момента се руши от вътре, не ѝ е нужна тяхната помощ. Малко е клиширано само фейсовете да играят тази роля, можеше да се вкара и някой практично разсъждаващ хийл, но както и да е. Интересна е появата на Bryan Fox на финала. Той на практика не направи нищо, имаше само бегъл намек, че Bryan ще се съюзи с брат си, но само едно сочене на практика нищо не означава. В цялата динамика Steve/Radox/Bryan, Bryan Fox има най-интересната роля и попада в ‘сивото пространство’. Дали ще продължи с омразата към брат си или поне този път ще жертва малко от предразсъдъците си, за да спаси компанията, която с него са изградили?

А, и евала за continuity-то при Ledg и Genesis.

Edited by Remus

14vijko.gif

Link to comment

Добро завръщане на един от най - добрите дневници в BWC.

- Началния сегмент беше изненадващ.Очаквах двамата братя да излезнат и да обявят турнир за световната титла,но хоп - Радокс излиза като шампион и собственик на компанията.Силно.Големия въпрос беше дали братята ще се съюзят.Тази история има огромен потенциал и ако се развие добре ще е епик.

- Иии следва най - добрия мач на вечерта.Всички новаци се доказаха и показаха на какво са способни.Важна победа за Jack Boulder,но очаквам и другите трима да бъдат издигнати до по - високи места.

- Убийствено промо от Steve Black и началото на най - голямата мистерия в WG.

- Ryder не знам как е запазил титлата си 13 месеца след такива постъпки непристойни за един шампион.Nightmare сериозно го изплаши.

-Образът на The Undefined рулира.

- Eдна от най - легендарните вражди в WG е продължена.Nice.

- Приличен ME.Уникален шанс за Pete,но очаквано top heel - ът го премаза.Все пак и той беше на крачка да спечели титлата.Събитията след мача също бяха интересни.Явно все пак братята ще се съюзят въпреки големите противоречия помежду им.

П.П : В този дневник има ли Tag team титли?

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...