Jump to content

Rampage Jackson говори за това как Greg Jackson съсипва ММА-я!


RVD & 619

Recommended Posts

Ето какво сподели Quinton "Rampage" Jackson за Greg Jackson, John Jones и GSP:

"Гарантирам ви, Jon Jones няма да посмее да се бие с мен като мъж. Това момченце е същото като бившия си съотборник Rashad. Идва от академията на Greg Jackson, академия която се слави с най-скучния си стил на игра за всички времена. Открито го заявявам: "Jackson ти създаваш най-скучните бойци, куче. Ти съсипваш този прекрасен спорт - ММА.". Всичко да е запланувано от началото до края, това е ужасно скучно. GSP беше същински мъж, истинско животно преди да почне да тренира под ръководството на Jackson. Още харесвам GSP, но ми се иска да започне да играе своята игра, защото той е един от най-добрите бойци. Но в момента всички те съсипват MMA."

Противникът му Jones отговори, че е голям фен на статистиката и тя казва много повече от всички думи на Rampage. И още не е имало състезател, които да изкара три рунда в клетката с него от както е част от отбора на Jackson.

Но "Rampage" продължи в същия дух интервюто:

"Знам твойте слабости, помисли си. Това слабо чене е мое. То е твоята слабост, приятел. Никой до сега не те е удрал силно, но познай? Хич не ме е страх от теб или от когото и да било. Познавам твоя стил на игра и няма с какво да ме изненадаш. Бил съм се с борци, побеждавал съм Muay Thai състезатели, бил съм се с олимпийски състезатели. Това е, пич, ти не си най-добрият и никога няма да бъдеш. Най-добрият седи срещу теб - това съм аз. Поклони се и ми върни колана. Ще те поставя на мястото ти."

откъс от статия в mma-bulgaria.com

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...