Jump to content

Cung Le иска да се бие с Chris Leben на UFC 138!


Recommended Posts

"Посланието" на Cung Le за евентуален мач с Chris:

“I would like to have a couple of fights in the UFC. I’m one of those guys that, if it’s going to be an exciting fight and a good match-up for the fans to watch, let’s get it on. I have nothing to prove, so I’m down to fight anyone if it’s going to be exciting for the fans to watch. Right now, it’s all up to the UFC. Ever since I heard that Cain [Velasquez] was going to be fighting in San Jose … I would love to be on the same card. You know, on Yahoo! Sports, there is a Cung Le vs. [Chris] Leben thread if there was a cross promotion. Like I said, if the fans think it is an exciting fight for them to watch, I’m all for it.”
Link to comment

Аз пък четох, че Leben го готвят за реванш срещу Kos на UFC 138. Koscheck беше казал, че иска да направи един мач в MW дивизията и то в Сан Хосе, където тренира и е нещо като неговия втори дом. Явно ще му е трудно да сваля килограми, особено след контузията и толкова време е извън играта, пък и реално в тази дивизия има много добри мачове за него. Пълна е с trash talker-и като Bisping и Sonnen, и може да си уреди няколко големи мача. Да не говорим, че с Leben си имат някаква закачка още от TUF 1, където бяха големи филми, а не знам и сега да са в много добри отношения.

За Cung Le, какво може да се каже... Да избере дали ще се бие или ще снима филми. Dana показа, че много не ги ебава за живи тези от StrikeForce. Да, взе си Diaz, защото му трябваше. Cung Le към 2011 не е в играта, а и реално погледнато е показателно, че иска Leben, а не Anderson Silva например. Според мен ще бъде направо прегазен от всеки солиден wrestler или striker от ранга на Silva. Leben и Bisping ще са добри мачове, но срещу Sonnen и Vitor ще му се стъжни.

Link to comment

^ Leben & Koscheck нали са приятели сега? Тоест мисля, че заровиха "томахавката" преди време и дори тренираха заедно за няколко боя. А като цяло това са думи на Cung Le, не е нищо официално.

Edited by G
Link to comment

Не знам да са тренирали. Пък и дори да е така, сигурен съм, че и двамата да им кажеш да сбият ей сега, няма да откажат. То и това с Koscheck е само слух, но всички големи имена са заети.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...