RockBottom Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 (edited) Така,тази идея ми дойде докато бях във форум свързан с баскетбол и НБА и там се провежда такъв драфт.Горе/долу нещо от рода на : - Записваме се определен брой участници - Определяме реда на изборите чрез random.org - Почваме да избираме кечисти(да де,entertainer-и) и накрая си определяме play-off bracket (сиг. съм знаете какво представлява) и гласуваме Сега,не знам как ще е по-правилно да го проведем (ако има желаещи разбира се). Идеите ми са две : - Определяме схема. : - 1.Кръг - Легенда / 2.Кръг - Активен кечист / 3.Кръг - Tag Team и т.н. (ще ги разясним евентуално) - Всеки си избира както му е кеф : - Избираме който ни харесва да кажем 8 кръга,а в 9-тия и 10-тия избираме Tag Team и може би PPV. Надявам се да има желаещи.Оставете си мненията тук в темата Edited July 15, 2011 by RockBottom EdgeHeadForever 1 Quote Link to comment
Jericho Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Накрая какво? Дневници ли почваме с пиковете ни? Ако е така предлагам да е WWE/TNA/ROH/INDY драфт със сегашните кечисти. outkast 1 Quote Link to comment
EdgeHeadForever Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Аз съм ЗА няма какво повече да кажа EdgeShockTheWorld 1 Quote ''Making their way to the ring. At a combined weight of 1072 lbs. "The Animal" Batista, "The Legend Killer" Randy Orton, "The Nature Boy" Ric Flair and "The Game" Triple H....... EVOLUTION!'' Link to comment
bobothebest Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Еми ОК, само кажи... Smegma and TripleSix 2 Quote Link to comment
Recommended Posts