Jump to content

The Best "Wrestler" in the world?


Recommended Posts

Аз лично се сещам само за 2 кечиста които заслужават това прозвище, защото наистина те двамата в момента са най добрите кечисти от по младите.

"The Phenomenal ONE" AJ Styles - Това е почти перфектния кечист от младоците, ако мога да се изразя така разбира се. На ринга е бомба, както биха се изразили някой, на микрофона последните 5 години (и по специално от както Flair дойде), заякна много. Селва добре, даже бих казал че много добре, харизматичен е. И има една важна черта която трябва да има кечист с неговите размери, готов е да се жертва в името на кефа на публиката. Да, знам, всички кечисти се жертват, но хората като AJ, които ще скочат от високо за да направят кеф на хората са малко, в main stream-а. И като за край, бих добавил че AJ Styles има може би един от най уникалните финишъри, сега ще кажа защо. Styles Clash е един то малкото финишъри, които могат да бъдат забодени от 2-рото въже и от ръба на ринга, такива финишъри се броят на пръсти, или пък ако бъдат забодени от ръба на ринга кечистите могат да се наранят.

"The Straight-Edge Savior" Cm Punk - Има ли какво да казвам за Punk? Каквото е трябвало да се каже за него е било казано, и то с право. Punk е уникален на микрофона, и точно това го прави по различен от повечето кечисти на WWE. Всички знаем какви са повечето кечисти в WWE? Кой са добри на микрофона, кой ги бива само на ринга, но Punk е единствения който го бива и на двете места. Защото когато той има мач или промо, просто няма как да стане скучно, и имаме милиарди доказателства за това.

Като заключение/край, ще кажа следното. От двамата по добър няма, AJ Styles не е чак толкова добър на микрофона, като е сравняван с Punk, но липсана на умения на микрофона допълва с уменията си на ринга. Punk от друга страна на микрофона е добър, но няма какво да се лъжем, на ринга AJ е по добрия. Така че двамата до голяма степен са равни като цяло.

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment
degenerat 2

Хубава тема. Ето го и моя топ 5 от активни кечисти:

1. C M Punk - за него се каза достатъчно, няма смисъл да повтарям. ГОЛЯМ.

2. John Cena - харесвате ли го или не Cena продава, а това е много важно в днешно време.

3.Raven - Scott Levy ми е малко болна тема. Страшен talker и на ринга не е зле, много успешен образ в ECW . Въпреки това така и не постигна нищо в WWE . Жалко!

4. Wade Barett - За мен - next big thing. И той е добър на микрофона освен това има някаква heel-ска физиономия, която те кара да го мразиш. Лидерски качества също.

5. Christian - и за него няма какво да се каже - завършен отвсякъде.

Това е за активните, иначе Triple H forever. :-D

  • Upvote 3

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...