RVD & 619 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Date: 2 July 2011 Place: Hamburg Imtech Arena Wladimir Klitscko © vs. David Haye [World Heavyweight Championship] Official Trailer/Promo: Veetor, HBK_forever, BlackKing and 4 others 7 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
gboy Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Най-накрая ще се състои дългоочаквания мач... то в бокса е ега ти драмата, докато се стигне до качаствен сблъсък. Кой знае колко още ще чакаме за Пакман - Мейуедър. За това ММА ще ги пори като риби все повече, ама това е друга тема. Очаквам победа на Кличко с решение. Дано поне мачът да е атрактивен, но се съмнявам честно казано. Fegri and RVD & 619 2 Quote Link to comment
Loop Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Наистина добър мач ще стане. Haye ми е супер противен, надявам се Кличко да бие. Всъщност според мен ще е изненада Haye да бие, ама ще видим. Fegri 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted June 30, 2011 Author Share Posted June 30, 2011 Това ще е велико! Сблъсъкът на титаните! Направо нямам търпение за двубоя, мисля си че мача може да стане най-добрия за тази година, а може би дори и за десетилетието понеже в бокса рядко има качествени двубои. Силно се надявам David Haye да победи понеже Кличко ми е супер противен! Англичанинът е класен противник и ще затрудни много Кличко. Haye има много бързи ръце, а Кличко има слаба брадичка и ако Кличко не нокаутира противника си Haye ще вземе победата безпроблемно. Просто Кличко губи, когато се изправи срещу по класни противници. Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
RockBottom Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 (edited) Можех да ида да го гледам,но ми е много далече,а и нямам средствата Иначе очаквам(и се надявам за) победа на Кличко. За да победи Хей трябва да затвори боя в 4-5 рунда,ако се проточи съм на едно 95% сигурен,че Кличко ще го измори и към 9-10 рунд ще му откъсне главата. Edited July 1, 2011 by RockBottom Loop 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Много се съмнявам ,че Хей ще успее да противодейства на чудовищния обхват на Владимир. Единствения му шанс е ако успее да го измори или да го уцели още в началото с някой силен удар в брадата ,тъй като Владимир за разлика от брат си няма много здрава брадичка . Но като си представя как Владимир ще го зачеше с джабове още от първия рунд много трудно ми е да си представя как британеца ще противодейства. Интересен мач ,винаги е добре ,когато между боксьорите има и лична вражда ,. Нямаше ли да го дават по наша тв? Loop 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Много се съмнявам ,че Хей ще успее да противодейства на чудовищния обхват на Владимир. Единствения му шанс е ако успее да го измори или да го уцели още в началото с някой силен удар в брадата ,тъй като Владимир за разлика от брат си няма много здрава брадичка . Но като си представя как Владимир ще го зачеше с джабове още от първия рунд много трудно ми е да си представя как британеца ще противодейства. Интересен мач ,винаги е добре ,когато между боксьорите има и лична вражда ,. Нямаше ли да го дават по наша тв? Ще дават мача по Film+ HBK_forever 1 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
HEIDENREICH Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Мамка му,нямам я тук ,само на вилата съм с Булсатком. Нищо, ще го гледам по RTL. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Loop Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Изключително доминантен Кличко, Хей имаше няколко по-добри офанзиви и като цяло освен да пада за свирки друго не направи. Напълно заслужена победа, честито на всички фенове! Обикновено не се радвам чак толкова много защото всеки от тези мъже заслужава уважение за това, което е преживял в тренировки, удари по главата и т.н., но специално за тая отворена маймуна Хей никакъв респект, да си ходи да бере банани по някое дърво. Мразя боксьори (и изобщо всякакви спортисти), които разчитат твърде много на надуто поведение и маймунджилъци. Още години доминация им пожелавам на братята, напълно заслужено ще е. Master_Chief 1 Quote Link to comment
RockBottom Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 На 100% ми се припокрива мнението с горното. Хей цял мач не свали поглед от съдията,опитва се да си пробутва евтините номерца (както и преди боя),ама не му се получи.Вкара 1-2 прилични удара,но т'ва му остана.Кличко на обичайното си ниво,никакви изненади при него. Общо взето мачът не достигна нивото,за което ни бяха надъхали,но... Loop 1 Quote Link to comment
gboy Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Тоя мач беше мъка за гледане.... нямам думи да опиша колко съм разочарован! RVD & 619 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 И аз заспах по средата на мача ,доста по-слабо от очакванията ми ,надявах се на нокаут. С това се доказа ,че няма кой да се опре на братята ,Адамек при тежките не ме впечатлява а е и с физиката на cruiserweight , Ареола го биха , Чембърс и Бригс също , нашия Кубрат Пулев въпреки прогреса му не виждам как ще влезе в обхват да пласира удар . Може би само Александър Поветкин може да им се опъне ,но той или е карък над каръците или е брат на Mr Kennedy ,или е симулант -винаги се контузва тежко преди мач за титла и изпусна няколко шанса ,а и от този мач няма да се направят пари. Фен съм и на двамата братя Кличко, но с тази победа тотално убиха интереса към тежка категория поне в САЩ . Може би трябва да направят като Ленъкс Люис и да се оттеглят със всички титли , но американците пак не виждам кой могат да изкарат в тежка категория -нищо си нямат сега горките. gboy 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 (edited) Колкото и странно да ви звучи - Хей ми беше много по атрактивен от Кличко! Все пак не атрактивният бокс печели, а по-добрият! Кличко си правеше това, което трябва - ляв, ляв , десен и когато видеше някоя по устремителна атака на Хей веднага го хващаше в клинч. Все пак и англичанина направи хубави удари, но просто ефективният бокс на Кличко победи атрактивният на Хей. Като цяло мачът бе скучен, вече не се правят големи сблъсъци като преди. Ако кажа, че съм очаквал единия да нокаутира другия ще излъжа! Мисля, че вече няма кой да се изпречи на братята.Все си мисля,че има шанс за Кобрата, човека ще се бие за европейската титла, а плюс това четох статия където някой беше определил Пулев като "ранният Тайсън". Не подценявайте Кобрата има хляб в него! Edited July 3, 2011 by RVD & 619 HEIDENREICH 1 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
Recommended Posts