Jump to content

Кои федерации сте гледали и какво мислите за тях?


gboy

Recommended Posts

Освен на американските мейнстриймки - WWE и TNA, на кои други компании сте гледали шоута, колко често и какво ви е мнението. :)

За мен:

ROH - не го лезя изкъсо, но от време на време зяпам шоутата им и много харесвам какви мачове правят. Може би най-добрата федерация от към кеч в света в момента. :)

CZW - предимно следя по-големите им tоута - турнира на смърта и клетакат :) . Не мисля, че правят кой знае какво като движения, но определено се кълцат до припадък кефят, стига да се приемат в умерени дози.

CMLL и AAA - и двете мексикански федерации ме кефят много, защото много харесвам луча чилбре стила. Страхотни спотове, много интересен стил. CMLL повече ме кефят, защото ААА бая са го обърнали на американски кеч, докато CMLL си е баш луча либре. Лошото е, че рядко им качват шоутата и трудно мога да ги гледам. Въпреки това, като се добера до някое, се кефя на макс. :)

Dragon Gate - от много отдавна не съм им гледал шоута, но по едно време бая се бях зарибил. Харесвам хай-флай и DG е едно от местата, където можеш да го видиш в големи количества :) . Поне преди беше де, сега не го знам какво представлява.

Иначе отделни шоута съм гледал на по-големите японски федерации, но нямам много наблюдения как точно стоят нещата.

  • Upvote 4

 

Link to comment

ROH - Харесва ми горе-долу, но просто няма какво да ме задържи 3 часа да гледам, за това най често скипвам. Не ги следя дори и по резултати.

CHIKARA - Може би любимата ми инди федерация от USA. Следя ги, гледам всеки техен ивент. Просто предлагат от всичко по малко, сериозни моменти, смешни моменти. Сериозни мачове, смешни мачове. Просто като цяло предлагат най много.

CMLL и AAA - CMLL ми харесва, но като цяло няма какво да ме привлече толкова да ги гледам. Lucha Libre е интересен стил, но като цяло не знам, трябва да има и други неща. AAA ми харесва много (като се добера до шоу разбира се), и при тях има Lucha Libre но разнообразяват с американски кеч. А и все в AAA са Cibernetico, El Mesias и Dr. Wagner Jr., така че след като Mistico се махна от CMLL, няма какво да наклонява в полза на CMLL.

  • Upvote 3

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment

Гледам ROH от време на време, дори мога да кажа че през тази година не съм изпуснал много. Разликата е че тегля шоутата им, когато съм на кеф и понякога се случва да си изтегля някое шоу цял месец след като е излязло по тракерите.

Pro Wrestling Guerrilla е другата федерация, която може да се кажа че следя сериозно. Мачовете са не по малко зрелищни от тези в ROH и предвид бройката на шоутата им през годината, не е особено трудно да ги следиш.

На CMLL и AAA рядко обръщам внимание, но наистина много рядко се качват техни шоута в xwt и дори да имам желание - избора не е много голям.

Edited by Suffer-H
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...