Jump to content

Gimmick Wrestling V.1 - Booking 2011


Recommended Posts

Gimmick Wrestling V.1 - Booking 2011

Разделът си замря солидно, затова и се завръщам с лек проект, въпреки отказването ми да пиша тук. Явно, както и мнозина споделиха преди известно време, няма как да се откажа от този раздел и лицемерно или не, ще се завърна... все пак това е само ФОРУМ! Не държа да съм "attention whore" или 'в центъра на spotlight-a", просто ми се пише в свободното време, така че който иска да следи, който не иска да не го прави... няма да се оправдавам, факт е, че не си държа на думата в този случай, но пак казвам - това е само ФОРУМ и подобни неща нямат особено значение или тежест! :)

- Новият ми проект, няма да има "записване", няма да е обемист като реализация. В него ще правя нещо приятно за мен - буукване на истории; но в него няма да правя обстойно описание на мачове, анализиране на ситуации и пресъздаване на уникална атмосфера!

- Целта тук е да взема няколко човека от форума (по мой избор) и да ги "въплътя" в образи на реални кечисти, с които си ходят малко или много от присъствието им в BWC и да разигравам с тях различни ситуации и мачове - booking стил, като мачовете най-често ще бъдат само набързо описани (главни действия, победител, допълнителни ситуацийки).

- Този дневник ще върви много бързо, с кратки и ясни шоута, лесни за четене с незатормозяващ буукинг, без "Томове" писания и 9843854389 реда шоута! Е, да започваме, който желае да следи да го стори! :)

- Записване няма да има, пак да повторя, но ако видя, че някой следи и коментира редовно ще го вкарам с образ в дневника ;]

....

ROSTER:

(Няма разделение ME, low carder-и и т.н., това ще става ясно в самите шоута!)

Kurt Angle (face) - The Olimpic

Triple H (heel) - Radox

Randy Orton (tweener) - Loop

AJ Styles (face) - UltraMadd

Undertaker (tweener) -HEIDENREICH

Chris Jericho (heel) - Socki

CM Punk (heel) - BoRn_2B_GoD

Dave Batista (heel) - neshev

Edge (face) - Brock_Lesnar

Rob Van Dam (face) - Remus

Christian (face) - JingieBY

John Cena (face) - koleda321

Kenta Kobashi (face) - Jericho

Abyss (heel) - radoslav1948

Mr. Anderson (heel) - retwerts

Alberto Del Rio (heel) - ViChiX

Jeff Hardy (face) - dani_be

Nigel McGuinness (heel) - Bizkit

Jeff Jarrett (heel) - wohov

Robert Roode (face) - cskar4eto

James Storm (face) - itzo_1994

John Morrison (face) - MainEventer

The Rock (heel) (GW Boss) - djihad

The Miz (face) - Mr.3:16!

...

Show: Monday Night SPRAWL

Edited by G
Link to comment

MONDAY NIGHT SPRAWL

June; Week 1

...

1. The Rock (djihad) излиза на ринга в препълнената зала за да открие дебютното издание на SPRAWL. Той споделя с феновете в залата, колко е величествено чувството да преебе двете най-големи кеч компании в света - именно WWE & TNA, в неочакван за тях момент и да ги срине финансово, открадвайки всичките им top звезди. The Rock споменава на феновете, че на този етап те няма разберат кои точно са богатите инвеститори, стоящи зад този уникален проект (GW), но все пак уверява всички в залата, че с времето ще разберат за какво точно е всичко това! The Rock представя "двойният агент", един от главните виновници за сриването на WWE - Triple H (Radox)!! (BIG HEAT)

След кратка пауза, с усмивка на лице Triple H заявява на хората, че е настъпила нова ера в професионалния кеч и че "Играта отново ще бъде играна по долен и безскрупулен начин", както години подред това се е случвало.

The Rock & Triple H си стискат ръцете, създавайки може би неразбиваем съюз пред очите на "бившите" WWE & TNA фенове, останали без особен избор, когато за тяхно щастие... в залата избухва музиката на Kurt Angle (The Olimpic)! Angle бива посрещнат очаквано чрез бурни овации, а на ринга The Rock & Triple H въобще не изглеждат видимо притеснени!

Angle поздравява The Rock за новото начинание и за това, че не го е оставил без работа в един тежък момент за бизнеса от този вид, както и споделя, че може би този ход е бил необходим за да бъдат поставени на място някои определени лица, лица които винаги са си мислили, че са над бизнеса и над феновете! Angle отказва да даде конкретни имена за да затвърди тезата си, но все пак скланя след няколко момента да изкаже поне едно, което все още не си е получило заслуженото, а наистина трябва! Angle веднага поглежда злокобно към Triple H и двамата правят епичен staredown. Angle добавя, че съвсем скоро ще се погрижи тази несправедливост да бъде коригирана, след което неотлепяйки очи от усмихнатия Triple H, се връща към backstage-а, след като музиката му бива пусната отново...

...

2. John Morrison (MainEventer) е показан да прави набирания на един лост backstage! Той прави тежка серия от повторения, след което слиза изпотен от структурата и взема положената си встрани тениска. С обръщането си обаче, JoMo се забива лице в лице с усмихнатия Chris Jericho (Socki). Morrison & Jericho остават втренчени един в друг за кратко, след което Jericho споменава на Morrison, че е най-добрият в това което прави и че тази вечер ще го докаже на "инсигнификантите" в залата! Jericho също така напомня на Morrison, че двамата имат недовършена работа още от времето му в WWE и че се е погрижил да нареди така нещата, че тази нередност да може да бъде оправена и то още тази вечер! Morrison слага слънчевите си очила и пожелава успех на Y2J, казвайки, че тази вечер може би ще му трябва повече от всякога...

...

3. В офиса на The Rock биват показани двете основни фигури от WWE & TNA, т.е. последните световни шампиони - John Cena (koleda321) & AJ Styles (UltraMadd). The Rock споделя и на двамата, че с бившите им работодатели е свършено и че сега той е шефа на шефовете! The Rock казва, че ако двамата не "надушват какво е приготвил Скалата", то той много ясно ще им го сервира в лицата още в този момент. The Rock споделя, че в тази нова компания ще се "бият" само "НАЙ-ДОБРИТЕ от най-добрите" и въпреки, че титлите вече са притежание на GW, той не приема шампионите за шампиони, докато не ги види в действие срещу най-силната възможна конкуренция! The Rock добавя към шампионите, че ще има турнир, от който ще излязат двама финалисти, които ще се изправят в мачове съответно срещу тях двамата (Cena & Styles) на дебютното ППВ на компанията - Champions! The Rock & John Cena разменят малко по-остри погледи преди края на сегмента, в който Rock завършва като казва, че турнира започва още тази вечер, ОЩЕ СЕГА...

...

4. Heavyweight TitleS Tournament

Match #1

CM Punk (BoRn_2B_GoD) def. Edge (Brock_Lesnar)

10:02

***1/2

- Punk забива GTS на Edge за да го тушира, след пропуснат от рефера low blow преди това. Edge започва да протестира с рефера след края, за начина по който е бил спечелен този двубой, но явно победата остава като решение. Edge съответно не издържа и забива КОПИЕ на рефера от никъде, посочвайки след това усмихнатия на рампата CM Punk,който продължава напред.

...

5. Dave Batista (neshev) е показан backstage, явно е "PROMO TIME"! Той споделя как никой не му трябва за да изпълни целите си в GW и подчертава как повечето "кечисти" тук се мотаят като "неориентирани мухи", докато той е имал време да преосмисли ситуацията и бъдещето си и когато The Rock му е звъннал за евентуално участие, той е знаел точно какво иска да извлече от ситуацията! Batista довършва промото си с наредба към феновете, казвайки колко са безгръбначни, да дойдат точно тук, след като любимите им компанийки са се срутили пред сълзливите им очи, след което насочва вниманието си към John Cena & WWE титлата, казвайки че ТОЗИ път ще спечели и ще вземе всичко което му се полага!

...

6. Heavyweight TitleS Tournament

Match #2

Triple H (Radox) побеждава Jeff Hardy (dani_be)

13:09

***1/2

- Успорван мач между двамата, взет чисто от H чрез The Pedigree! Triple H забива шамар на един фен с тениска на WWE след края на двубоя.. след което се прибира backstage!

...

7. Randy Orton (Loop) е показан да влиза в съблекалнята на John Cena (koleda321)! Двамата застават лице в лице, след което Randy Orton насочва вниманието си към пояса стоящ на рамото на Cena, казвайки, че е много удобно The Rock да премахне World Heavyweight титлата за да има само един ИСТИНСКИ WWE Champion и без дори да организира предварително мач, да избере John Cena за тази роля. Orton подчертава, че той никога не е изгубил титлата си, но пък пред него един вид сега се отваря шанс, да спечели турнира... и да се сдобие с ново злато... злато което ще му даде властта, която заслужава! John Cena усмихнат пожелава успех на събеседника си като добавя, че ще се погрижи световната титла да остане дълго точно по този начин, на неговото рамо...

...

8. AJ Styles (UltraMadd) излиза на ринга под овациите на феновете в залата и грабвайки бързо микрофон, той споделя колко е потресен от действията на The Rock и мистериозните инвеститори, които са съсипали много специална за него компания като TNA, компания която един вид той е изградил. След тези думи моментално в залата избухва музиката на Jeff Jarrett (wohov)!!! Той започва да нарежда Styles, за това че е просто заблудено хлапе, което си мисли, че заради няколко луди спота на месец, трябва да бъде възприеман като някакъв вид месия и създател, от тези хора. Jarrett завършва промото си с това, че той е бил създателя на TNA и че заради него компанията вече не съществува, споделяйки че The Rock няма нищо общо с това! AJ Styles в яростта си извиква към Jarrett, че докато този пояс стои на рамото му (TNA World титлата), TNA винаги ще бъде жива, поне като идея. Styles споделя, че ще разбере какво точно се случва тук и ще го разкрие пред хората, независимо дали пионки като Jarrett са съгласни с това или не. Двамата остават втренчени един в други до края на сегмента!

...

9. MAIN EVENT

Heavyweight TitleS Tournament

Match #3

Chris Jericho (Socki) def. John Morrison (MainEventer)

20:13

****3/4

- ЛУДА КЛАСИКА с невероятно много спотове и драматични обрати!! Може би кандидат за мач на годината, който е спечелен от Jericho чисто, след два последователни Codebreaker-a!! И двамата са "bloody mess" в края на шоуто! След гонга, Jericho дава знак, че тръгва след "златото"...

END...

Edited by G
Link to comment

~Из сайта на Gimmick Wrestling V.1.

- Бе изнесен списъкът на шампионите и сегашния им вид изглежда по този начин:

GW WWE World Champion - John Cena (koleda321)

GW TNA World Champion - AJ Styles (UltraMadd)

GW Tag Team Champions - VACANT

GW X-Division Champion - VACANT

GW USA Champion - VACANT

  • Upvote 1
Link to comment

Добре е като формат, лесно се чете и предполагам лесно се пише, така че не очаквам да го спреш скоро. Повечето съчетания на потребители и кечисти са успешни и аз лично съм доста доволен от моя. Не мисля, че съм прекалено "як", за да съм някой като Triple H и определено не съм фейс като Kurt Angle или AJ Styles, така че Chris Jericho ми пасва идеално. И без това понякога не се сдържам и парадирам колко добър съм в разни неща. :D Иначе интересно е написано и не е толкова лигаво, колкото очаквах. Естествено нямаше как да не спечеля в главния мач на първото шоу.. абониран съм за величие. Ще се следи.

  • Upvote 2

635682_orig.jpg

Link to comment

MONDAY NIGHT SPRAWL

June; Week 2

...

1. Chris Jericho (Socki) излиза на ринга под бурните освирквания от страна на феновете. Той споделя с тях, че въпреки че го освиркват в този момент, той е най-добрия в това което прави и тяхното мнение не е важно за него. Jericho се "over-ва" с постижението си от миналата седмица, а именно победата над John Morrison (MainEventer) и споделя с феновете, че той ще спечели без проблем организираният от The Rock турнир, след което ще вземе най-ценния приз в wrestling средите като цяло - WWE World титлата. Jericho затвърдява позицията си, като казва, че постиженията му в WWE ще бъдат нищо в сравнение, с това което той ще стори тук в GW!

Изказването на Jericho бива прекъснато от CM Punk (BoRn_2B_GoD), който обира също солидни освирквания. CM конфронтира Jericho за това, че той вече е изчерпан и стар и никой не иска да гледа него през 2011-та, а подобрената му във всички аспекти версия - "CM Punk". Punk припомня, че и той е спечелил голям мач срещу afterthought-а Edge (Brock_Lesnar) в миналото издание на SPRAWL, но най-голямата му победа ще бъде съвсем скоро, когато ще се изправи най-сетне срещу Jericho в турнира за Heavyweight титлите!!

Двамата застават лице в лице, когато гръмва музиката на "The King of Kings" Triple H (Radox)!! H обира най-големият heat засега, докато се придвижва към ринга. The King of Kings започва да се подиграва с останалите heel-ове на ринга, като им казва, че въпреки наложените им имена в индустрията, той е държал повече световни титли и от двамата взети заедно, затова без съмнение неговото име ще бъде и записано като РЕАЛНИЯ GW WWE Champion в края на този турнир.

Музиката на The Rock (djihad) избухва в залата! "Шефът на шефовете", както вече се нарича, споделя и с тримцата класирали се в следващия етап на турнира, че все пак се опитва да води компания и тяхните становища и "мерене на атрибути" не са от особено значение за рейтингите на SPRAWL. The Rock завършва с това, че и тримата са уникални таланти, но в GW ще бъдат важни действията, а не приказките, след което обявява, че "FINALLY", ще видим Main Event, който си заслужава вниманието на всеки един истински кеч фен по света...

CM Punk (BoRn_2B_GoD) vs Triple H (Radox) vs Chris Jericho (Socki) е обявен като Main Event тази вечер!! AWESOME!!

...

2. Heavyweight TitleS Tournament

Match #4

Kurt Angle (The Olimpic) vs. Rob Van Dam (Remus)

Angle def. Rob Van Dam via Ankle Lock Submission 15:05!

***3/4

Готин за гледане мач, между двамата фейсове! Доста движение и опити на RVD да разгроми intense офанзивата на Angle с High Flying движения.. Енгъл все пак успява да спечели с Ankle Lock, след една контра! Angle поглежда в една камера и казва, че Triple H ще бъде следващ!

...

3. The Miz (Mr.3:16!) е показан да влиза в офисът на The Rock (djihad). The Rock представя Miz като новото качествено попълнение в редиците на GW и казва, че Miz наистина е един от най-добрите в играта и е радостен факта, че е подписал с новата компания! The Miz споделя на Rock & феновете на GW, че ще направи запомнящ се impact в компанията при дебюта си, който ще бъде съвсем скоро...

...

4. Страховито промо на titantron-a показва, че след 2 седмици Undertaker (HEIDENREICH) ще се появи в GW!!

...

5. Christian (JingieBY) е показан да влиза в съблекалнята на GW WWE шампионът John Cena (koleda321). Christian похвалва Cena за това, че все още е шампион и че ще има възможността да представя хората и тук в GW, въпреки ОГРОМНАТА конкуренция. Christian напомня на Cena, че турнира за Heavyweight титлите е определящ и че повечето бивши WWE звезди ще се насочат към титлата му, което автоматично още от сега го прави публичен враг номер 1. John Cena отправя благодарностите си към Christian, но добавя, че той отдавна се е научил да се грижи сам за себе си и да пази гърба си. Christian поглеждайки титлата на рамото на Cena, споделя че ще бъде винаги там когато Cena има нужда... уж от уважение.

...

6. Heavyweight TitleS Tournament

Match #5

Jeff Jarrett (wohov) vs. James Storm (itzo_1994)

No Contest!

08:40

***

AJ Styles (UltraMadd) щурмува ринга в средата на мача за да се справи с Jeff Jarrett, който призна, че е главния виновник за поражението на TNA като компания, в миналото издание на SPRAWL. Jarrett в крайна сметка успява да избяга през публиката, а James Storm конфронтира леко AJ за действията му... съдията прекратява мача.

...

7. Jeff Hardy (dani_be) бива показан да подписва автографи на няколко малолетни "путчици" пред залата, лафейки си с тях, когато от никъде бива нападнат от Nigel McGuinness (Bizkit) в гръб!!! Nigel сритва добре Jeff, след което извиква, че му е писнало от такива като Харди... каквото и да означава това. Озлобеният McGuinness, дишайки тежко, напуска сцената, а Hardy остава премазан на земята.

...

8. Mr. Anderson (retwerts) е показан да дъвчи дъвка пред една от камерите backstage. Лигавейки се, Anderson споделя в какво селско градче, без дори нормална пътна маркировка и свестни барове, се намира. Anderson споделя, че е израстнал на подобно място пълно с Blue-Collar работници. Anderson споделя, че и родителите му са били такива, но той е искал да бъде нещо повече от подобен типаж хорица, за които никой не е чувал, които едвам преживяват в сегашната икономическа обстановка. Anderson казва, че мрази "селяците" и затова той се намира зад камерата и е известен, а те по трибуните мислейки си, че са част от нещо специално за тях. Anderson споделя, че ще бъде най-интересното нещо за гледане през този "сезон" на GW и селяците в публиката ще бъдат задължени да му обърнат нужното внимание... внимание!! (HEAT!)

...

9. MAIN EVENT

Triple Threat Match

CM Punk (BoRn_2B_GoD) vs Triple H (Radox) vs Chris Jericho (Socki)

CM Punk def. Triple H, Chris Jericho via pinfall

18:10

***3/4

Jericho забива Codebreaker на Triple H след един low blow, но John Morrison (MainEventer) успява да отнеме вниманието на Y2J, след като се появява до ринга. Двамата се конфронтират, а през това време Punk опитва туш върху тялото на H... НЕУСПЕШЕН! След кратка схватка, секунди след това, Triple H забива Pedigree на CM Punk, но преди да успее да го тушира, Kurt Angle (The Olimpic) влиза на ринга и забива огромен Angle Slam на Triple H, слагайки след това тялото на Punk върху това на H. Съдията бива зает през това време с Jericho и Morrison, които пък биват разтървавани от множество лица на компанията. Все пак вниманието на съдията попада върху ситуацията на ринга и той преброява туша, определяйки Punk за победител...

ШОУТО завършва с усмихнатия на рампата Angle!

Link to comment

Heavyweight TitleS Tournament Standings

GW V.1 Trademark:

FIRST ROUND

CM Punk def. Edge

Triple H def. Jeff Hardy

Chris Jericho def. John Morrison

Kurt Angle def. RVD

Jeff Jarrett vs. James Storm NO CONTEST

Randy Orton vs. Kenta Kobashi

Christian vs. Abyss

Dave Batista vs. Robert Roode

Mr. Anderson vs. Alberto Del Rio

The Miz vs. Undertaker

SECOND ROUND

Cm Punk vs. ???

Triple H vs. ???

Kurt Angle vs. ???

Chris Jericho vs ???

??? vs. ???

FINALS

CHAMPIONS PPV

GW WWE World Championship #1 Contenders Match: Triple Threat Match

??? vs ??? vs ???

GW TNA World Championship #1 Contenders Match: One on One

??? vs ???

- В сайта на компанията е обявено, че също така, Main Event-ът на дебютното PPV ще бъде между John Cena (koleda321) & AJ Styles (UltraMadd)... Non Title Match.

  • Upvote 2
Link to comment

MONDAY NIGHT SPRAWL

June; Week 3

...

Шоуто започва директно с мач от Heavyweight турнира на GW...

1. Heavyweight TitleS Tournament

Match #6

Dave Batista (neshev) vs. Robert Roode (cskar4eto)

Batista def. Roode via pinfall (Batista Bomb)

09:13

***

Back and forward мач, в който Roode показва класата си на стойностен кечист и на няколко пъти е мега близо до спечелването на мача. Въпреки, че публиката заема неговата страна, в края на сблъсъка, Batista успява да контрира една атака на Robert със Spear и да довърши мача, чрез Batista Bomb!! Batista продължава напред в турнира...

...

2. Jeff Jarrett (wohov) се появява пред една от backstage камерите и заявява, че след като оправи James Storm (itzo_1994) най-сетне тази вечер и смаже другите боклуци поставени пред него в турнира, стигайки до финала, той ще се изправи срещу AJ Styles за GW TNA World титлата и ще му я вземе, както и взе "дома му" наречен TNA, преди няколко месеца! Jeff Jarrett завършва промото си като казва, че тази година ще бъде много лоша за AJ Styles, който може би ще загуби както всичко в живота си, така и самата си "душа".

3. Nigel McGuinness (Bizkit) бива приближен от един от backstage репортерите на компанията, който иска да узнае от него, защо е нападнал по този безсърдечен начин Jeff Hardy (dani be) миналата седмица. Nigel веднага насочва вниманието си към Jeff, като споменава, че той сигурно все още си е вкъщи "ближейки раните си", но когато се завърне следващата седмица, може да се почувства свободен да потърси McGuinness за да разрешат възникналия между тях спор и разбира се да разбере, защо е изял този пердах от нищото...

4. След рекламите, Triple H (Radox) е показан да стои в средата на ринга. Той усмихнат заявява, под освиркванията на феновете, че мисли, че знае защо е всичко това, което се случва между него и Kurt Angle (The Olimpic). H подчертава, че въпреки, че и двамата гонят "40-така" и нагоре, някога са били млади и "Играта" е получавал цялото внимание, а Angle само е хленчил и се е оплаквал, оставайки на заден план. Triple H споделя, че дори е успял да изгони Kurt Angle от WWE, след като е бил взел всичко от него под носа му. Момичето (Стефани)... Титлите... Славата.. всичко е било за Тriple H, докато "златния медалист" е останал с пръстче в уста и единствено се е оповавал на старата си слава от олимпиадата, което явно и до ден днешен "човърка" самочувствието на борец като Angle. Triple H добавя, че може би разбира Angle донякъде, като подчертава, че наистина е гадно да си балък в този живот и да обвиняваш другите за неуспехите си. Triple H споменава, че е жалко Kurt да избива тези комплекси чак сега.. в тази "криза на средната възраст", през която явно минава!

Разбира се, веднага след тези думи, Angle (The Olimpic) се появява на рампата мега ядосан, с микрофон в ръка! След като нарича Triple H, "кучи син опиянен от власт", Angle добавя, че е работил за всичко, което е постигнал през кариерата си и е смазал тотално тялото си за този бизнес, а в един хубав ден, на Triple H е било започнато да му се дава всичко върху "златен поднос". Angle добавя, че може и Triple H да е получил всичко което е искал, но в процеса е забравил кой е всъщност и защо е започнал в този бизнес!

Triple H също повишава тон сетне, като напомня на врага си, че коляното му е било оперирано повече пъти, от колкото гаджета и жени е имал Angle през последните няколко години, така че не е редно точно той да му говори за дедикация, при положение, че се е отказал и е заминал за TNA, когато е станало малко по-трудно.

Angle пускайки микрофона си в този момент, щурмува ядосан ринга и двамата започват силен въргал пред феновете в залата, докато не биват разтървани от втурналите се към ринга моментално, кечисти и служители на компанията. Двамата продължават да се псуват и да опитват да се достигнат, въпреки десетките служители, които ги задържат далеч един от друг на ринга! Определено това е само началото на тези взаимоотношения между Angle & H, не и края...

...

5. Heavyweight TitleS Tournament

Match #7

Randy Orton (Loop) vs. Kenta Kobashi (Jericho)

Randy Orton def. Kenta Kobashi via pinfall (RKO)

12:23

****1/2

Един от мачовете на годината, no doubt! Култов, кратък, с много изпълнения. Kobashi унищожава Orton почти през целия мач, чрез смъртоносните си серии от backhand chop-ове и palm strike-ове. Randy, въпреки че е "слабост" на феновете изяжда доста запомнящ се бой и в крайна сметка успява да спечели едвам едвам, с RKO от никъде!! След мача двамата стискат ръцете си, а Orton едвам стига до backstage-а.

...

6. Dave Batista (neshev), усмихнат влиза в съблекалнята на Mr. Anderson (retwerts), питайки го иронично дали не му разваля спокойствието или нещо. Anderson ставайки от пейката, запитва какво прави великия Batista на "малките етажи", дали не е объркал пътя, "или нещо"? Batista споделя с Anderson, колко му е забавен факта, че Anderson копира всяко негово промо и действие в индустрията. Batista напомня, как е казвал неведнъж, че само титлата е важна за него и не му трябва никой друг, както след това е направил и Anderson... Batista добавя, че Anderson е споделил миналата седмица, че той ще бъде "най-интересното нещо за гледане тук в GW", а странното е, че Batista е подчертал същото в дебютното си промо за компанията преди това. Batista потупвайки Anderson по рамото и намигвайки му казва, че не е добре за здравето му съвпаденията от този сорт да продължават, след което напуска помещението...

...

7. AJ Styles (UltraMadd) & John Cena (koleda321) случайно се засичат по коридорите на компанията (със световните си титли на рамене), предизвиквайки най-голямата реакция от страна на феновете през вечерта. AJ и Cena разменят няколко погледа, след което си пожелават успех в предстоящия им мач един срещу друг на PPV-то CHAMPIONS, което е само след няколко седмици!

...

8. Heavyweight TitleS Tournament

Match #8

Christian (JingieBY) vs. Abyss (radoslav1948)

Christian def. Abyss via pinfall (Killswitch)

10:20

***1/2

Равностоен мач до края, когато Christian успява да контрира по невероятен начин Black Hole Slam-a на Abyss, като забива своя Killswitch веднага след това, за чист туш. След мача, Abyss не приема загубата добре и унищожава коментаторската маса!

...

9. Edge (Brock_Lesnar) е показан backstage да обсъжда вариант с Rob Van Dam (Remus), за това двамата да тръгнат след отборното злато на GW. Edge се аргументира като посочва, че и двамата са загубили мачовете си в турнира, но това не трябва да ги спира да продължат напред и да направят impact в GW, докато е още време. Rob Van Dam оценява загрижеността на Edge, но все пак посочва, че вече работи сам...

...

10. MAIN EVENT

Heavyweight TitleS Tournament

Match #9

Jeff Jarrett (wohov) vs James Storm (itzo_1994)

Jeff Jarrett def. Storm via pinfall (The Stroke)

15:01

***3/4

Jeff успява да напръска очите на Storm с някакъв спрей, докато съдията е "повален" на земята и да забие главата на заслепения Storm с finisher-а си The Stroke в края на този успорван двубой! Явно Jarrett продължава напред към заветната си цел..

Музиката на The Undertaker (HEIDENREICH) гръмва в залата и Jarrett остава слисан за момент в средата на ринга, но Undertaker въпреки това не се появява, а само предизвиква огромна реакция в публиката. Jarrett е показан да плюе в пазвата си, а с това и завършва изданието на SPRAWL!

Edited by G
Link to comment
degenerat 2

Отново интересно шоу , Triple H направи страшно промо. Чакаме турнира!

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...