Jump to content

WWE 12 The Game

Recommended Posts

silvestarbg

Както вече стана ясно THQ спират производството на "Smackdown vs Raw" серийте, като започват да произвеждат " WWE 12"

WWE12_Header.jpg

WWE-12-PSP1-300x168.png

WWE-12-Video-Game.png

WWE-Xbox360-300x167.png

WWE-12-Game-300x168.png

WWE-12-Wii-300x169.png

WWE-12-PS3-300x168.png

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

WWE-12-PSP1-300x168.png

Чета накрая на линка PSP и се чудя такава ли ще е графиката за PSP-то?

Edited by laiok
  • Upvote 3

Марк на годината (2017); (2018).

WWE-12-PSP1-300x168.png

Чета накрая на линка PSP и се чудя такава ли ще е графиката за PSP-то?

:D Надявай се графиката за ПСП да е нещо хубаво. Все пак обаче има вероятност да е с добра графика както беше All Stars-a!

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Играта за жалост НЯМА да излиза за PSP и PS2

Edited by stani
  • Upvote 3
impressiv33

Играта за жалост НЯМА да излиза за PSP и PS2

^Бахти тъпото, пичовете с PS2 и PSP са мега прецакани. Айде PS2 вече е остаряла конзола може да се примирим, макар че благодарения на тази версия много хора (включително и аз) я играят на компютър. Но да я махнат за PSP вече е просто глупаво.

BTW от трейлъра се вижда, че е gameplay-a e страхотен. Ohh wait те не показа gameplay, но пък показаха ДА ВАЙПАААА. Абе общо взето ще бъде тъпня SmackDown Vs Raw беще нещо страхотно макар че бруталността в мачове намаля. И какво е това име WWE 12? Сигурно някой се е събудил да отиде до кенефа и си е казал и като срал нека следващата игра се казва WWE 12 .

Edited by impressiv33
jerichoholic

Според Gamespot играта ЩЕ я има и за PS2 и PSP. И към impressiv33 - според това, което прочетох, тази игра ще бъде най-добрата кеч игра правена някога. Мързи ме да ти обяснявам, но главното нещо е че хватките вече могат да се прекъсват от трети човек.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Абе, играта ще си я бива. Ако са се постарали да няма и толкова бъгове този път, ще бъде перфектно. :)

silvestarbg

Ohh wait те не показа gameplay, но пък показаха ДА ВАЙПАААА. Абе общо взето ще бъде тъпня...

Стига бе, тея шеги с Orton вече писнаха.Да питам, от къде си сигурен, че играта ще е тъпня от 3 видяни снимки ?

• Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Според Gamespot играта ЩЕ я има и за PS2 и PSP. И към impressiv33 - според това, което прочетох, тази игра ще бъде най-добрата кеч игра правена някога. Мързи ме да ти обяснявам, но главното нещо е че хватките вече могат да се прекъсват от трети човек.

Тази възможност я има в TNA Impact: Cross the line , тъй че мисля, че THQ са решили да използват и тази идея тук, което го одобрявам напълно, защото е много глупаво да гледаш как някой прави хватка и ти не можеш да я прекъснеш.

• Upvote 3

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

• 2 weeks later...
TheSaltonSea

Вече има PSP2, на който графиката си е почти като на PS3 :)

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

23142a6bdad1e5e1.gif

jerichoholic

Вече има PSP2, на който графиката си е почти като на PS3 :)

Не си се информирал правилно. Конзолата не е излязла още, ще се казва Playstation Vita и графиката ще бъде по-добра от тази на PS3.

• Upvote 3

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

• 3 weeks later...
ispanskoto_kopele

Кога ще излезе играта?

• Upvote 2

[img]http://i655.photobucket.com/albums/uu272/Mr_Damn_Artworks/Wrestling%20Banner/matt_hardy.jpg[/img]

• 1 month later...

По клиповете изглежда,че графиката и геймплея са супер,но ако я няма за PSP и PS2 ще е много гадно :(

• Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/827/4020827H.jpg[/img]

• 1 month later...

Ето какво излезе преди малко:

Former WWE and UFC champion Brock Lesnar will be announced as a "Legend" for the WWE '12 videogame this week by THQ.

PWInsider

Edited by dreikk

[center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]

• 1 month later...

bump.

Тези които я имат, ако искат, могат да коментират тук. Не е лоша игрицата, харесва ми WWE Universе-а, много cut-scenes, най-важното, можеш да си залагаш титлата във всеки мач, а и може да имаш едни шампиони в universe и едни в Exibition. Create an Arena също е много добра опцийка. Можеш да пресъздаваш стари Кечмании, old school Raw & SD!, wCw + Брок Леснар, звезди от WCW и този път тези, където се отключват не са jobbers(2011). Много от старите титли също ги има. За първи път от доста време има нови контроли. Road to WM има 3 истории мисля, минах първата, която е с Шеймъс, но там контолите в някой мачове са сменени(то е само един де, с копчето за туш(кръгче или B) го вдигаш), но е за да изпълниш някакъв objects и да ти пусне cut-scenes. Като цяло играта ми харесва, не съм играл Юнивърса много, искам да си отключа повечето кечисти, но да този път THQ са се постарали!

Ами я ми кажи ти купи ли си я или имаш USB Jailbreak??

От 1 седмица съм горд собственик на PS3 и нямам USB Jailbreak...ако можеш да ми кажеш от къде във Варна мога да си сложа и на каква цена ще съм ти много благодарен!

[center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]

С xbox 360 съм, приятел, не мога да ти помогна... За София мога да ти дам иначе, познавам един човек, но за Варна...

WrestleBragger

Моя Xbox доста време го стоплих с таз игра, ама ако ме питате мен Road to Wrestlemania съква тази година...

• Upvote 2

Моя Xbox доста време го стоплих с таз игра, ама ако ме питате мен Road to Wrestlemania съква тази година...

Особено този на Sheamus. Толкова е хаотичен, че ми напомня за TNA. :D

Сега съм на Hero мод-а, някой ако може да ми каже как да си адд-на WCW Nitro като шоу в Юнивърс вместо Суперстарс ?

Извинете за спама , но откъде мога да си изтегля играта за PSP , или още не е излязла по торентите / сайтовете ?