jewlephant Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 (edited) Супергероите се чувстват застрашени от супергеройския статус на суперзвездите на WWE. И тук се повтаря добре познатата ни история от 2001. Само че този път инвейдърите не са кечисти, а са познатите ни супергерои, които имат за цел да унищожат WWE и отново да станат суперлюбимците на тълпата. SUPER INVASION CREW Естествено, ще използвам и други герои, но като цяло това са тези, които ще бъдат най-използвани. Дебютното шоу ще е готово след малко. Edited May 31, 2011 by jewlephant Bocov, Petioo09, rawhide and 10 others 13 Quote Link to comment
G Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Яко... ;] Petioo09 and old school 2 Quote Link to comment
StyleR Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Супермен срещу Сина - МАЧ НА ГОДИНАТА!!! rawhide, MainEventer, old school and 2 others 5 Quote Link to comment
silvestarbg Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Искам да видя как The Joker изтезава John Cena, докато Green Goblin ебе жена му. Та да питам, Cena wrestler ли се води или superhero ? Rocky Maivia, old school and iMMORTAL! 3 Quote [center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center] Link to comment
jewlephant Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 ПИЛОТЕН БРОЙ ЧАСТ 1 Намираме с в космоса и по-точно в главната станция на Justice League, спонсорирана единствено от Bruce Wayne и Oliver Queen(сякаш това е възможно). Денят е понеделник, колко е часът не е известно с точност. Стаята с 52'' - овия LED телевизор( по-големия е зает на Joker-а за едно boner парти). След близо час и половина След близо десет секунди и поредната победа на шампиона Сина. Всички знаеха, че Марсианеца не харесваше кечистите, но всички знаеха, че този вид поведение не отива на супер герой ... и все пак всички знаеха, че той е прав. Марсианецът се затвори в килера за дълги часове. След (близо) дълги часове Марсианецът излезе от килера. Той не беше единствения, който мислеше през тези часове. Един човек беше особено докоснат от последните думи на J'onn. Този човек беше Bruce Wayne. Като един от малкото супергерои без сили, той страдаше от манията да бъде единствения човек-символ. Точно поради тази причина мразеше Зелените фенери и Green Arrow. Заради тази си мания той би се отървал от конкуренцията при всеки възможен момент . "Но първо ще ни трябва малко помощ" С убеждения от страна на Брус и малко мозъчни игри от страна на Джон елита на JLA беше навит. Навит за какво? Определено не става въпрос за убийства, а за простото избутване на WWE от бизнеса. Остана само още една дребна подробност КРАЙ НА ЧАСТ 1 ПИЛОТЕН БРОЙ ЧАСТ 2 Седмица по-късно JR:Добър вечер, зрители! Очаква ни една невероятна вечер, много лични вражди са в своето начало, а нашият шампион Cena ще защитава титлата си срещу The Miz. Ако Миз не спечели, то това ще е неговият последен мач за титлата срещу Сина. Това със сигурност значи, че претендентът ще извади всеки един трик от ръкава си. The King: Уоу, какъв мач ще е само! Добър вечер и от мен, Джери дъ Кинг. JR, определено ни очаква адската вечер. В публиката имаме и едни много специални гости. Супергерои от целия свят!! Те са навсякъде по трибуните! УАУ! След тричасово бъркане в носа през маска( да коментаторите забравиха да споменат, че изданието ще е 3 часа) дойде време за мейн евента на вечерта. Излиза Michael Cole с микрофон в ръка, който представя участниците в мача както си му е реда. Първи излиза претендентът The Miz, който е съпровождан от леко освиркане. Втори естествено е шампионът John Cena, който от момента на излизането си до качването на ринга е съпровождан от бурни скандирания. И двамата участници са на ринга, гонгът е бит. WWE Championship Match - John Cena © vs. The Miz Сина се протяга с ръце към Миз в опит да подтикне опонента да води чиста борба, но Миз само се усмихва и сритва ръцете на Сина. Шампионът си предава типичното за него изражение и се засилва към Миз в опит да му направи саблен удар. Миз избягва удара като прави отлично изпълнен шпагат. King: Какво по дяволите? JR: Явно Миз е обновил арсенала си от движения Сина явно очуден прави още един опит за саблен удар, но и той е избегнат от Миз по същия начин. Сина изпада в недоумение и започва да обикаля ринга. Изненадващо Сина се обръща и прави трети опит да забие саблен удар на Миз, но вместо да се разпище със саблен удар сина получава ритник в главата. King:УУ, това май заболя. Миз изправя шампиона от пода и от място му прави hurricanrana към сглобката. Сина се забива в сглобката, отскача и получава superkick. JR: Опит за туш, 1...2...и Сина се... King: Какво? Миз... Миз спечели? Всички са изпаднали в недоумение. Съдията се чуди какво да прави, но подтикнат от виковете на Миз прави знак да бие гонга и дава титлата на бившия претендент и настоящ шампион. JR: Дами и господа, наблюдаваме ... наблюдаваме празненството на новия шампион, който ... който спечели титлата много изненадващо Камерите се насочват към новия шампион JR: Какво по дяволите ... тов... това е Мистик ОТ Х-мен?!? King: ЗАЩО ... ЗАЩО ТЕЗИ СУПЕРГЕРОИ СЕ КАЧВАТ НА РИНГА?!? КАКВО, КАКВО ПРАВИТЕ ТУК?? КРАЙ НА ПИЛОТНИЯ ЕПИЗОД сийдвайте, коментирайте и критикувайте old school, G, Suffer-H and 15 others 18 Quote Link to comment
kabakov Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 той е мутант - wrestler-superhero old school 1 Quote Link to comment
StyleR Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Завладяха ги! :D old school and 1010 2 Quote Link to comment
G Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 ХАХАХХАХ, EPIC картинки и gif-ове, историята също цепи, но по останалото ще трябва да поработиш повече (най-вече tag-овете ). old school and Petioo09 2 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Страхотно първо шоу. Заглавието ми грабна вниманието веднага! Ще се следи 100%! old school 1 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
Petioo09 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Амбициозна идея, която много ми харесва. Надявам се да продължиш това творение докрай, защото за мен е доста обещаващо. Ще се съглася за таговете с G, мисля, че трябва да преглеждаш мнението си и да изчистиш ненужните, преди да го публикуваш. old school 1 Quote [center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center] Link to comment
jerichoholic Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Направо ме уби с тоя край. Много ми харесва дневника (комикса) и се надявам да не спреш след третия епизод, както много други съфорумници правят. old school 1 Quote [img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color] Link to comment
Lubo Dimitrov Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Страхотно четиво, много интересно и увлекателно, снимките и gif-овете са просто перфектни. Чакаме следващ епизод. old school 1 Quote Link to comment
jewlephant Posted June 6, 2011 Author Share Posted June 6, 2011 (edited) Batman: Как че се отървем от тоя проблем J'onn: Ще унищожим WWE Отвътре The King: Супергерои от целия свят!! Те са навсякъде по трибуните! УАУ! JR: Какво по дяволите ... тов... това е Мистик ОТ Х-мен?!? King: ЗАЩО ... ЗАЩО ТЕЗИ СУПЕРГЕРОИ СЕ КАЧВАТ НА РИНГА?!? КАКВО, КАКВО ПРАВИТЕ ТУК?? ... J'onn: Justice League... Шоуто започна! БРОЙ 1 ЧАСТ 1 Всички Супергерои са станали от местата си и се запътват към ринга. Nightcrawler(X-men) скача първи, прегръща новата шампионка(която впрочем му е майка) и я телепортира някъде си. Batman е следващият, който се качва на ринга, където Cena е на колене, опомняйки се след боя, който изяде от Mystique. Cena е в нокаут. Бива бързо изритан от ринга, след което се качват и други герои с по микрофон в ръцете. JR: Какво подяволите не е наред с тези "хора"? GL Hal Jordan: Well, well, well, ако това не беше супер силния, безтрашен и непобедим герой, който си имаме тук. Но това беше допреди малко... сега е поредния, който е оставил зъбите си в ръката на Батман. Публиката: BOOOOOOOOOOOOoo GL Hal Jordan: Млъкнете!! Погрижете се!*посочвайки към telekinetic team-a(prof.X, Emma Frost и J'onn)*. Публикатa аплодира GL Hal Jordan: Та, докъде бях... а да, сериозно хора, как може да паднете толкова? Такъв жалък човечец да ви е role model-а. Аз също съм човек, да, но не веднъж съм доказал, че съм заслужил това, което ми е дадено чрез този пръстен. Заслужил съм вашата почит, а как ми се отблагодарявате вие? И тук не говоря само с мои думи, а от името на цялата Лига на справедливостта. Справедливост е това, което ще търсим тук. Ще покажем, че ние сме истинските герои, че ние сме тези, на които трябва да се отдава честта, която отдавате на тези тук и няма да се махнем докато всеки един спонсор и телевизия не се откаже oт WWE. Тук на ринга сме само трима от Лигата, но всички знаете колко още има и на какво сме способни. Така че, ако не искате това, което се случи на Сина да се случи и на останалите от ростъра - действайте! Публиката аплодира Spider-man: It's your friendly neighbourhood Spider-man. Просто искам да кажа, че Отмъстителите тук сме на едно мнение с Лигата. Искам да призова собствениците на WWE доброволно да затворят компанията. Никой не иска да се стига до драстични мерки, но ви уверявам, че Отмъстителите не бихме се спрели пред нищо. MYYYYYYYYYYYYYY SPIDEYYYYYYYY SENSEEEEEEEEEYEYEYEEYEYYYE...is...tingling Публиката аплодира Wolverine: Първо искам да честитя на Мистик. Супер е, че мутант отмъкна титлата. Мутантите винаги сме били гонени, оплювани, изолирани от вашето общество, а единственото, което правихме е да ви защитаваме. Взехме достатъчно от вашите лайна... е, сега е време за някои промени, Bub. Телекинезите пускат публиката от влиянието, което упражняваха върху тях. Всички се чудят какво става, дори и JR не знае какво да каже. Всички герои си тръгват по рампата. WWE пускат финалното си лого и шоуто спира своето излъчване. Извън ефир Супермен се връща на сцената КРАЙ НА RAW На следващия ден Офиса на Винс Със сигурност шефът на федерацията се е изправял пред много, но никога през живота си не е попадал в такава ситуация. Прекарвайки времето си в мисли, както си стоеше мълчаливо в офиса, той се озова на едно непознато място. Vince: Къде съм? Кои сте вие? Какво е това? Главния смърф: Спокойно! Ние сме богове от друга галактика. Наблюдаваме какво става на земята и те телепортирахме тук за да ти помогнем. Не сме доволни от постъпките на супергероите. Те заслужават наказание и федерацията ти е тази, която може да им го осигури. Тук на нашата планета има извори, от които направихме елексири, които ще ти бъдат в помощ. "Силен" елексир "Този елексир дава сила, конкурентна на тази на супергероите" "Издръжлив" елексир "Този елексир дава издръжливост, с която кечистите ти ще могат да издържат на ударите на супергероите" Главния смърф: Тези два вида елексири са в неограничено количество. Това е единственият начин кечистите ти да бъдат подобни на супергероите и федерацията ти да не се закрие, но трябва много да се внимава! Елексирите могат да бъдат много опасни! А сега ще ти дам един по-специален елексир. Супер елексир "Този елексир дава сили, енергия, издръжливост и интелект, които са непонятни дори и за супергероите" "Единствения му недостатък е, че е много рядък дори и тук и заради това можем да ти дадем само две дози" ЧАСТ 2 Веднага след като беше върнат на земята, Vince свика всички кечисти в съблекалнята. Той им раздаде елексирите за сила и издръжливост, но не им каза нищо за супер елексирите, които сложи под ключ в личния си сейф. Смяташе, че когато му дойде времето за тяхната употреба, тогава двамата, които ще ги използват ще са тези, които ще знаят за тях. Естествено, той сподели тайната с най-близките си. Шоуто започва с footage от последния RAW Коментаторите и от двете шоута са на масите до ринга JR: Дами и господа, това което се случва не е част от шоуто. Всички сме тук, колегите коментатори, целия WWE ростър, мениджърите ... всички чакаме да видим какво ще се случи, какво ще е бъдещето на компанията. В този момент на титантрона се пуска нов клип Black Sabbat - Iron Man Iron Man слиза по рампата и се качва на ринга. Iron Man: След като всички знаете, че аз съм Тони Старк и с какво състояние разполагам, предлагам да минем направо към въпроса. Премислих всичко много обстойно и реших, че е най-добре и за двете страни да купя WWE. Никой не иска да се стига до нещата, които са намислими другите. Просто нека Винс да ми каже някаква цена и аз ще му я платя. Всички кечисти ще получат своите обезщетения... No chance... ... Edited June 6, 2011 by jewlephant Rock, TripleSix, The_Cobra_Killer and 14 others 17 Quote Link to comment
Mr.3:16! Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Хаха, чак сега виждам този проект. Наистина много добро четиво, оригинална идея и майсторски направени gif-ове. Частите са леки за четене, та определено ще следя и ще хвърлям по някой коментар от време на време. old school 1 Quote Link to comment
G Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 GIF-овете пак размазват и историята бива!! ЕПИК! old school 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Гиф на хилядолетието! Много забавен проект, браво! mass1v3 and old school 2 Quote Link to comment
Lubo Dimitrov Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Този проект определено поне на този момент носи Be The Booker раздела на раменете си. Историята отново беше добра, gif-овете къртят. Чакаме следваща част. :) old school 1 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Епичен епизод. Гиф-овете са върха! Продължавай в същия дух. old school 1 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
StyleR Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Лудоооо!!! ОЩЕЕЕЕ!! old school 1 Quote Link to comment
Cabin Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Прочетох, всичко изписано до сега и останах много очарован. Много интересен проект. Евала. Очаквам следващата част с нетърпение. :) old school and Original 2 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
Bocov Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Интересна история, и забавни гифове. Ще я следя с интерес. old school 1 Quote [center][img]http://www.samtrans.com/images/Fun_Destination_650X220.gif[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts