Jump to content

Super Comic Book Invasion


Recommended Posts

jewlephant

logo.jpg

Супергероите се чувстват застрашени от супергеройския статус на суперзвездите на WWE. И тук се повтаря добре познатата ни история от 2001. Само че този път инвейдърите не са кечисти, а са познатите ни супергерои, които имат за цел да унищожат WWE и отново да станат суперлюбимците на тълпата.

SUPER INVASION CREW

tablicacopy.png

Естествено, ще използвам и други герои, но като цяло това са тези, които ще бъдат най-използвани.

Дебютното шоу ще е готово след малко.

Edited by jewlephant

nonoyv.jpg

Link to comment
silvestarbg

Искам да видя как The Joker изтезава John Cena, докато Green Goblin ебе жена му. :ph34r:

Та да питам, Cena wrestler ли се води или superhero ?

  • Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment
jewlephant

ПИЛОТЕН БРОЙ ЧАСТ 1

Намираме с в космоса и по-точно в главната станция на Justice League, спонсорирана единствено от Bruce Wayne и Oliver Queen(сякаш това е възможно). Денят е понеделник, колко е часът не е известно с точност.

Стаята с 52'' - овия LED телевизор( по-големия е зает на Joker-а за едно boner парти).

78237885.jpg

След близо час и половина

68045664.jpg

След близо десет секунди и поредната победа на шампиона Сина.

66138304.jpg

Всички знаеха, че Марсианеца не харесваше кечистите, но всички знаеха, че този вид поведение не отива на супер герой ... и все пак всички знаеха, че той е прав. Марсианецът се затвори в килера за дълги часове.

След (близо) дълги часове

Марсианецът излезе от килера.

Той не беше единствения, който мислеше през тези часове. Един човек беше особено докоснат от последните думи на J'onn. Този човек беше Bruce Wayne. Като един от малкото супергерои без сили, той страдаше от манията да бъде единствения човек-символ. Точно поради тази причина мразеше Зелените фенери и Green Arrow. Заради тази си мания той би се отървал от конкуренцията при всеки възможен момент .

19170762.jpg

"Но първо ще ни трябва малко помощ"

С убеждения от страна на Брус и малко мозъчни игри от страна на Джон елита на JLA беше навит. Навит за какво? Определено не става въпрос за убийства, а за простото избутване на WWE от бизнеса.

Остана само още една дребна подробност

12997937.jpg

КРАЙ НА ЧАСТ 1

ПИЛОТЕН БРОЙ ЧАСТ 2

43041422.jpg

Седмица по-късно

rawku.jpg

JR:Добър вечер, зрители! Очаква ни една невероятна вечер, много лични вражди са в своето начало, а нашият шампион Cena ще защитава титлата си срещу The Miz. Ако Миз не спечели, то това ще е неговият последен мач за титлата срещу Сина. Това със сигурност значи, че претендентът ще извади всеки един трик от ръкава си.

The King: Уоу, какъв мач ще е само! Добър вечер и от мен, Джери дъ Кинг. JR, определено ни очаква адската вечер. В публиката имаме и едни много специални гости. Супергерои от целия свят!! Те са навсякъде по трибуните! УАУ!

gif.gif

След тричасово бъркане в носа през маска( да коментаторите забравиха да споменат, че изданието ще е 3 часа) дойде време за мейн евента на вечерта.

Излиза Michael Cole с микрофон в ръка, който представя участниците в мача както си му е реда. Първи излиза претендентът The Miz, който е съпровождан от леко освиркане. Втори естествено е шампионът John Cena, който от момента на излизането си до качването на ринга е съпровождан от бурни скандирания. И двамата участници са на ринга, гонгът е бит.

WWE Championship Match - John Cena © vs. The Miz

Сина се протяга с ръце към Миз в опит да подтикне опонента да води чиста борба, но Миз само се усмихва и сритва ръцете на Сина.

Шампионът си предава типичното за него изражение и се засилва към Миз в опит да му направи саблен удар. Миз избягва удара като прави отлично изпълнен шпагат.

King: Какво по дяволите?

JR: Явно Миз е обновил арсенала си от движения

Сина явно очуден прави още един опит за саблен удар, но и той е избегнат от Миз по същия начин. Сина изпада в недоумение и започва да обикаля ринга. Изненадващо Сина се обръща и прави трети опит да забие саблен удар на Миз, но вместо да се разпище със саблен удар сина получава ритник в главата.

King:УУ, това май заболя.

Миз изправя шампиона от пода и от място му прави hurricanrana към сглобката. Сина се забива в сглобката, отскача и получава superkick.

JR: Опит за туш, 1...2...и Сина се...

King: Какво? Миз... Миз спечели?

Всички са изпаднали в недоумение. Съдията се чуди какво да прави, но подтикнат от виковете на Миз прави знак да бие гонга и дава титлата на бившия претендент и настоящ шампион.

JR: Дами и господа, наблюдаваме ... наблюдаваме празненството на новия шампион, който ... който спечели титлата много изненадващо

Камерите се насочват към новия шампион

gif2-1.gif

JR: Какво по дяволите ... тов... това е Мистик ОТ Х-мен?!?

King: ЗАЩО ... ЗАЩО ТЕЗИ СУПЕРГЕРОИ СЕ КАЧВАТ НА РИНГА?!? КАКВО, КАКВО ПРАВИТЕ ТУК??

КРАЙ НА ПИЛОТНИЯ ЕПИЗОД

сийдвайте, коментирайте и критикувайте

nonoyv.jpg

Link to comment

ХАХАХХАХ, EPIC картинки и gif-ове, историята също цепи, но по останалото ще трябва да поработиш повече (най-вече tag-овете :D).

  • Upvote 2
Link to comment

Страхотно първо шоу. Заглавието ми грабна вниманието веднага! Ще се следи 100%!

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Амбициозна идея, която много ми харесва. Надявам се да продължиш това творение докрай, защото за мен е доста обещаващо. Ще се съглася за таговете с G, мисля, че трябва да преглеждаш мнението си и да изчистиш ненужните, преди да го публикуваш.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment
jerichoholic

Направо ме уби с тоя край. Много ми харесва дневника (комикса) и се надявам да не спреш след третия епизод, както много други съфорумници правят.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment
Lubo Dimitrov

Страхотно четиво, много интересно и увлекателно, снимките и gif-овете са просто перфектни. Чакаме следващ епизод.

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment
jewlephant

Batman: Как че се отървем от тоя проблем

J'onn: Ще унищожим WWE Отвътре

The King: Супергерои от целия свят!! Те са навсякъде по трибуните! УАУ!

JR: Какво по дяволите ... тов... това е Мистик ОТ Х-мен?!?

King: ЗАЩО ... ЗАЩО ТЕЗИ СУПЕРГЕРОИ СЕ КАЧВАТ НА РИНГА?!? КАКВО, КАКВО ПРАВИТЕ ТУК??

...

J'onn: Justice League... Шоуто започна!

БРОЙ 1 ЧАСТ 1

rawku.jpg

Всички Супергерои са станали от местата си и се запътват към ринга. Nightcrawler(X-men) скача първи, прегръща новата шампионка(която впрочем му е майка) и я телепортира някъде си. Batman е следващият, който се качва на ринга, където Cena е на колене, опомняйки се след боя, който изяде от Mystique.

batmancena.gif

Cena е в нокаут. Бива бързо изритан от ринга, след което се качват и други герои с по микрофон в ръцете.

2.jpg

JR: Какво подяволите не е наред с тези "хора"?

GL Hal Jordan: Well, well, well, ако това не беше супер силния, безтрашен и непобедим герой, който си имаме тук. Но това беше допреди малко... сега е поредния, който е оставил зъбите си в ръката на Батман.

Публиката: BOOOOOOOOOOOOoo

GL Hal Jordan: Млъкнете!! Погрижете се!*посочвайки към telekinetic team-a(prof.X, Emma Frost и J'onn)*.

Публикатa аплодира

GL Hal Jordan: Та, докъде бях... а да, сериозно хора, как може да паднете толкова? Такъв жалък човечец да ви е role model-а. Аз също съм човек, да, но не веднъж съм доказал, че съм заслужил това, което ми е дадено чрез този пръстен. Заслужил съм вашата почит, а как ми се отблагодарявате вие? И тук не говоря само с мои думи, а от името на цялата Лига на справедливостта. Справедливост е това, което ще търсим тук. Ще покажем, че ние сме истинските герои, че ние сме тези, на които трябва да се отдава честта, която отдавате на тези тук и няма да се махнем докато всеки един спонсор и телевизия не се откаже oт WWE. Тук на ринга сме само трима от Лигата, но всички знаете колко още има и на какво сме способни. Така че, ако не искате това, което се случи на Сина да се случи и на останалите от ростъра - действайте!

Публиката аплодира

Spider-man: It's your friendly neighbourhood Spider-man. Просто искам да кажа, че Отмъстителите тук сме на едно мнение с Лигата. Искам да призова собствениците на WWE доброволно да затворят компанията. Никой не иска да се стига до драстични мерки, но ви уверявам, че Отмъстителите не бихме се спрели пред нищо. MYYYYYYYYYYYYYY SPIDEYYYYYYYY SENSEEEEEEEEEYEYEYEEYEYYYE...is...tingling

Публиката аплодира

Wolverine: Първо искам да честитя на Мистик. Супер е, че мутант отмъкна титлата. Мутантите винаги сме били гонени, оплювани, изолирани от вашето общество, а единственото, което правихме е да ви защитаваме. Взехме достатъчно от вашите лайна... е, сега е време за някои промени, Bub.

Телекинезите пускат публиката от влиянието, което упражняваха върху тях. Всички се чудят какво става, дори и JR не знае какво да каже. Всички герои си тръгват по рампата. WWE пускат финалното си лого и шоуто спира своето излъчване.

Извън ефир

Супермен се връща на сцената

superman.gif

КРАЙ НА RAW

На следващия ден

Офиса на Винс

Vince_McMahon_766632a.jpg

Със сигурност шефът на федерацията се е изправял пред много, но никога през живота си не е попадал в такава ситуация. Прекарвайки времето си в мисли, както си стоеше мълчаливо в офиса, той се озова на едно непознато място.

vince.png

Vince: Къде съм? Кои сте вие? Какво е това?

Главния смърф: Спокойно! Ние сме богове от друга галактика. Наблюдаваме какво става на земята и те телепортирахме тук за да ти помогнем. Не сме доволни от постъпките на супергероите. Те заслужават наказание и федерацията ти е тази, която може да им го осигури. Тук на нашата планета има извори, от които направихме елексири, които ще ти бъдат в помощ.

"Силен" елексир

Inv_potion_72.png

"Този елексир дава сила, конкурентна на тази на супергероите"

"Издръжлив" елексир

Inv_potion_79.png

"Този елексир дава издръжливост, с която кечистите ти ще могат да издържат на ударите на супергероите"

Главния смърф: Тези два вида елексири са в неограничено количество. Това е единственият начин кечистите ти да бъдат подобни на супергероите и федерацията ти да не се закрие, но трябва много да се внимава! Елексирите могат да бъдат много опасни! А сега ще ти дам един по-специален елексир.

Супер елексир

inv_alchemy_elixir_04.png

"Този елексир дава сили, енергия, издръжливост и интелект, които са непонятни дори и за супергероите"

"Единствения му недостатък е, че е много рядък дори и тук и заради това можем да ти дадем само две дози"

ЧАСТ 2

vincedrugs.png

Веднага след като беше върнат на земята, Vince свика всички кечисти в съблекалнята. Той им раздаде елексирите за сила и издръжливост, но не им каза нищо за супер елексирите, които сложи под ключ в личния си сейф. Смяташе, че когато му дойде времето за тяхната употреба, тогава двамата, които ще ги използват ще са тези, които ще знаят за тях. Естествено, той сподели тайната с най-близките си.

SmackDown.png

Шоуто започва с footage от последния RAW

Коментаторите и от двете шоута са на масите до ринга

JR: Дами и господа, това което се случва не е част от шоуто. Всички сме тук, колегите коментатори, целия WWE ростър, мениджърите ... всички чакаме да видим какво ще се случи, какво ще е бъдещето на компанията.

В този момент на титантрона се пуска нов клип

ironman.gif

Black Sabbat - Iron Man

Iron Man слиза по рампата и се качва на ринга.

Iron Man: След като всички знаете, че аз съм Тони Старк и с какво състояние разполагам, предлагам да минем направо към въпроса. Премислих всичко много обстойно и реших, че е най-добре и за двете страни да купя WWE. Никой не иска да се стига до нещата, които са намислими другите. Просто нека Винс да ми каже някаква цена и аз ще му я платя. Всички кечисти ще получат своите обезщетения...

No chance...

ironmanvince.gif

...

Edited by jewlephant

nonoyv.jpg

Link to comment

Хаха, чак сега виждам този проект. Наистина много добро четиво, оригинална идея и майсторски направени gif-ове. Частите са леки за четене, та определено ще следя и ще хвърлям по някой коментар от време на време.

Link to comment
Lubo Dimitrov

Този проект определено поне на този момент носи Be The Booker раздела на раменете си. Историята отново беше добра, gif-овете къртят. Чакаме следваща част. :)

stone_cold_steve_austin_signature_by_cyd

Link to comment

Епичен епизод. Гиф-овете са върха! Продължавай в същия дух.

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Прочетох, всичко изписано до сега и останах много очарован. Много интересен проект. Евала. Очаквам следващата част с нетърпение. :)

  • Upvote 2

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment

Интересна история, и забавни гифове. Ще я следя с интерес.

[center][img]http://www.samtrans.com/images/Fun_Destination_650X220.gif[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...