Jump to content

Най-готината мацка стъпвала на ринга?

Tr!oN

139 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Доста интересна анкета може да се получи. :D Не помня дали е имало преди такава ако е имало се извинявам. Иначе по темата:

Maryse - според мен е най-яката стъпвала на WWE ринг.

Lacey Von Erich - макар да не беше за дълго време в TNA тя за мен беше най-яката стъпвала на TNA ринг.

Edited by Tr!oN
  • Upvote 3

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Master_Chief

Velvet Sky беше една от главните причини да започна да гледам Impact.Все още за мен си остава най-яката пичонка стъпвала на ринга.

Former UFC Prediction Championship (1)

WWE - Trish

TNA - Velvet

• Upvote 2

[center]Ticking away the moments that make up a dull day,
Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center]

Stacy F'N Keibler

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

С най-курвенско излъчване са Maryse и Velvet Sky, но ако става дума за красота - то Стейси Кийблър е на върха. :)

• Upvote 1
Brock_Lesnar

Не знам за вас, но аз гласувах за Stacy Keibler, Torrie Wilson, Candice Michelle, Kelly Kelly, Michelle McCool & Lacey Von Erich :w00t:. Ако можеше само една щях да избера Candice. Има и други мацки, които ги няма, ама нищо.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Apex Predator

Абе гласувах за Stacy Keibler и Maryse, ама защо я няма Лита много се чудя...едва ли точно тя няма фенове тук...

• Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Velvet Sky беше една от главните причини да започна да гледам Impact.Все още за мен си остава най-яката пичонка стъпвала на ринга.
:beer: :beer: :beer:

1.jpg.a7baaf3932d6e4fad41db27da8ba5e5b.j

Metzgermeister

Гласувах за Велвет, Марис и Лейси, но май Лейси е най-естествена от трите, така че би заслужавала първото място повече.

Напоследък взе да ме кефи Мадисън Рейн, но преди 2 години ми изглеждаше супер грозна. Ако все още изглеждаше така, сигурно нямаше да ме радва.

Учудва ме колко много са гласували за Стейси Кийблър - не смятате ли за депресиращо да имате до себе си жена, висока много повече от вас (поне при мен би било така)? Пък и ми идва кльощавичка, но в крайна сметка всички харесваме различен тип жени.

По повод липсващи попълнения - Сейбъл и Съни също ги няма.

Аз след последният HOF мн. се зарибих по Sunny.Иначе най-яката мацка стъпвала ваобще на ринг е Памела Андерсън :blush: .

От изброените ще гласувам за Келито,че ме радва кво сладко изплашено гледа понякога

• Upvote 3
Apex Predator

Абе Стейси си е 180 см., което е супер ръст откъдето и да се погледне. Вярно, че е малко над общоприетата норма, но това по никакъв начин не и пречи, дори напротив - прави я още по-секси :) Пък и предпочитам жена 175/180 см, пред такава 145/150 :2funny: Ама всеки с вкуса си...аз продължавам да си държа на ЛИТА :lol:

• Upvote 1

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Гласувах за Велвет, Марис и Лейси, но май Лейси е най-естествена от трите, така че би заслужавала първото място повече.

Напоследък взе да ме кефи Мадисън Рейн, но преди 2 години ми изглеждаше супер грозна. Ако все още изглеждаше така, сигурно нямаше да ме радва.

Учудва ме колко много са гласували за Стейси Кийблър - не смятате ли за депресиращо да имате до себе си жена, висока много повече от вас (поне при мен би било така)? Пък и ми идва кльощавичка, но в крайна сметка всички харесваме различен тип жени.

По повод липсващи попълнения - Сейбъл и Съни също ги няма.

Интересно е, че го казваш, защото Лейси е висока 1.78 :lol:

Edited by retwerts
  • Upvote 3
Metzgermeister

Интересно е, че го казваш, защото Лейси е висока 1.78 :lol:

Така е, но Стейси изглежда поне 1.90 с тея крачища :ph34r:

Stacy Keibler е най-красивата стъпвала на ринг от WWE.

Velvet Sky е най-красивата от TNA.

[center][size=6][b]MIGHT AND MAGIC : HEROES 3 [/b][/size][/center]

Гласувам с две ръце за Stacy Keibler и веднага след това слагам Kelly Kelly ;)

[img]http://kachi-snimka.info/images/bfi1285527446f.gif[/img]

stoyan1989

WWE- Stacy Keibler & Maryse

TNA - Velvet Sky.

Това са за мен най-красивите и чаровни кечистки.

• Upvote 1