Jump to content

К1, ММА и борците

HEIDENREICH

Recommended Posts

Не знам дали някой освен мен хвърля по някой поглед на състезанията на К1 и Шуто по Евроспорт ,аз понеже се интересувам от бойни изкуства гледам.Преди време Шон О, Хеър се пусна на К1 отначало биеше ама после го пребиха много лошо(Гари Гудридж май)

Преди това бях гледал и Стив Уилямс(Dr.Death)загуби с нокаут в първия рунд,а един голям брадат малоумник Predator засега почти само бие.

Фил, ти беше казал ,че "Японския Голдберг "Фуджита? ще се пусне въпросите ми са :1.Знаеш ли ще участва ли на финалите в Токио Доум(така даже може да го гледам)?

2.Досега пускал ли се е на К1 и/или ММА и ако да с какъв успех-бие или му пълнят кофата с тупаници.

Пуснах тази тема понеже ми е интересно някой освен мен точи ли се за финала тази седмица,освен това ме интересува всякакво инфо за други кечисти в К1.

А между другото Боб Сап и Акебоно се бият редовно с раличен успех(Акебоно почти винаги го нокаутират,Сап повече бие ама така замахва та сърце ме боли)-много ми е интересно какво представляват в кеча.

По принцип като гледам правилника на К1 сигурно кечистите ядат страшен бой там,ама какво да направят с ръкавици горките.

П.С. Ако Джо се пусне на ММА ще ги изтрепе :D

П.С. Ако Джо се пусне на ММА ще ги изтрепе :D

Съмнявам се, но би било интересно! Иначе и аз гледам К1 от време на време. В последните две-три седмици не съм и чакам големия финал тази седмица. Ще ми кажеш ли, кога точно ще е той, че нещо не съм сигурен. За четвъртък чух ама от колко часа не мога да разбера! :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Да, аз им хвърлям по едно око понякога. Има един, японец е май, изключително висок, бе направо гигант (Giant Gonzalez втори) със синя коса. Този не вярвам някой да го е бил досега. ;)

Мисля, че е бразилец и дори тренира моя спорт ако не се лъжа! Джу Джуцу? Нали? Веднъж чух да казват, че е шампион на Бразилия в този спорт! :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Включването на кечисти в ММА е огромна причина за кризата на кеча в Япония ;). Иначе в момента се сещам за следните хора от кеча в ММА, но има и още много де :

Kazuyuki Fujita - да, ще се бие на нова година - затова се махна от шоуто на New Japan. Иначе Фуджита по принцип е добър в ММА. Не е непобедим, но мачка. Не знам дали досега се е бил в К1, но в PRIDE се биеше редовно, когато не се занимава с кеч.

Akebono - ужасен е в ММА, но пък е много забавен в кеча.

Yoshihiro Takayama - контузен е вече повече от година. Прочу се покрай мма с победа над някой (не помня кой), макар че си е кечист. После изяде яко бой в PRIDE и не се е занимавал с ММА от тогава, е той е и контузен де.

Shinsuke Nakamura - Иноки го набута в ММА. Май има 2 загуби и една победа, но не съм сигурен. Само помня, че срита Giant Norje (sp?). Добре че се махна от ММА :)

Yuji Nagata - Иноки и него набута в ММА и след загубите там кариерата му тръгна надолу. Иноки набута много свои кечисти в ММА, 80% от тях си изядоха боя и в последствие това унищожи имиджа на кечистите като яки копелета. Затова и сега кеча страда в Япония (е не само заради това, но и това е основна причина)

Bob Sapp - в мма го пукат, но пък още си е огромна звезда. Е не е като през 2002, когато строши всякакви рекорди по популярност де. В кеча е забавен (да отбележа - не добър, а забавен!)

Giant Silva - бивш кечист на New Japan и сегашен на Hustle. Май е слаб в ММА :)

The Predator - кечист от UPW/AAA, бил е под договор и с WWE (но се контузва и те го уволняват докато е контузен - деба идиотите!)

Sean O`haire - вече са занимава само с ММА, и МНОГО рядко прави кеч участия в UPW. Слаб е в ММА.

Josh Barnett - по принцип не е кечист, но се води представител на New Japan и се биеше там две години. Наскоро се бие срещу "The Puroresu Hunter" Mirko Cro Cop (който както се вижда от прякора му си изгради кариерата от сритване на кечистки задници :) ). Това беше втория мач между Мирко и Джощ - Джош падна за втори път! Едно време Барнет беше много добър, но вече е доста контузен за съжаление.

Еми това е в обши линии. ММА мачка всичко живо в Япония като най-голямата звезда в момента е Kid Yamamoto. Аз лично въобще не харесвам ММА. Гледам чат-пат, но само толкова. Не мога без истории и развиващи се образи като в кеча - затова и мма не ми допада много, но ми допада повече от бокса де :)

Благодаря за изчерпателното инфо :)

Колкото до гиганта със синята коса точно сега му забравих името май Чо Ман Джой мнаистина е страшилище и е шампион по корейска национална борба подобна на сумото и наистина е непобеден(то сега има и един грамаден руснак Николай Валуев той стана шампион по бокс тази седмица ще е интересно да се срещнат).Иначе корееца преби Акебоно за секунди,ама него кой ли не го би.

Иначе да има и грамаден бразилец състезател по джиу джицу ама и на него му забравих името.Това годините не прощават :D

Много зависи от конкретния правилник на състезанието-ако правилата са кикбокс с лоукик тайбоксьорите газят(особено холандците),ако е в стил UFCс отворени ръкавици борци и майстори на джиу джицу имат предимство.

Може да им е паднал престижа на кечистите в Япония ама Иноки с кой акъл ги праща там,нормален ли е?

То даже правилника ги ощетява ,аз даже за Акебоно му се чудех с как си представя да спечели кикбокс мач(абе спечели 1-2 ама важен е принципа),а и Сап не може един удар да нанесе правилно,нищо че е толкова голям и силен.

Иначе финала би трябвало да е в четвъртък от 21 до 0,00 ще го гледам и още как.

Опа, значи шоуто на нова година не е финала? Да уточня, за да не стане объркване - Фуджита ще се бие на новогодишното шоу на к-1, което по Евроспорт ще го дават чак през 2006.

И да, Иноки не е добре въобще ;). Мисли си, че всички кечисти като него ще имат успех в ММА и така почти си погуби компанията и скапа бизнеса :(

В четвъртък пише че ще дават Гран При Финал ама то там не са финали елиминации,шоута от Осака,Токио, Лас Вегас почти без връзка едно с другото и аз дето гледам горе -долу редовно също се обърквам.При всички случаи ви съветвам да го гледате шоуто от четвъртък-почти не съм гледал лошо шоу от Токио Доум.

За Антонио Иноки се сетих за възможна причина да си праща хората да стават за резил-през 70-те той се би с Мохамед Али и мача завърши наравно сигурно като през цялото време Иноки е държал Али в клинч ,сигурно е помислил че може и неговите борци да се справят. :D

Преди 2 години имаше слухове за евентуален мач Брок Леснар -Ленъкс Люис добре че не се състоя че щеше да отиде престижа на Брок в Япония...Друг е въпроса че трябваше да се бият с ръкавици и с почивки за рундове -шансовете на Брок така са 0,01%

Даже имаше и слух за мач Кърт Енгъл -Майкъл Мурър (друг чувствително по-слаб шампион със 'стъклена брада")ама него не го звех много насериозно.

п.с.Акебоно защо не изиграе ролята Йокозуна 2005(таман вярно е Йокозуна-титлата е пожизнена).

В крайна сметка Kazuyuki Fujita няма да участва на новогодишното шоу на К-1. Onoki Office пак е прецакали нещо и Kaz обмисля да се маха от тази агенция ;).