Jump to content

GTA: Sofia City "Издигане" 2011 (Forum Series)

Recommended Posts

koleda321 - Кирето

Ехааааааа, и мене ме има даже! Ще следим със сигурност!!! :w00t:

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

ПРЕМИЕРА

Rated R

...

Cast

Socki - Доко

The Pain - Рей Рей

Reppotswohs - Станчо

koleda321 - Кирето

The Olimpic Hero - Херо "Асото"

Radox & Jericho - Вальо "Бореца" & Асен "Животното"

ViChiX - Играта

wohov - Оги "Голфа"

G - Васко "Дюнера"

reni - Стефчето

tanchii - Лора

retwerts - Минчо

cskar4eto - Митака

itzo_1994 - Гошо "Прическата"

Bizkit - Айляка

Born_2B_God - Антон "Бирата"

buhala - Бухала

Mr.3:16! - Тошко "ТуТакси"

HeaDmakeR - Влади "Епичния"

HEIDENREICH – Звяра

EPISODE 1

„Бала!”

Доко (Socki) лежеше в средата на горящият склад и се чудеше как е възможно да бъде прецакан толкова брутално и то от най-близките си хора. Но пък може би това бе живота, самтаймс люн, самтаймс уин?

Доко дишаше тежко заради куршумът пробил тялото му в областта на гърдите и дима който изпълваше помещението, но все още успяваше да движи тялото и главата си, макар и да нямаше особен смисъл от това. Той се огледа наоколо и забеляза, че всички до един бяха мъртви, явно бе пропуснал този момент! В далечината се чуваха полицейски сирени...

„Ааа, ченгетата, винаги идват когато не трябва!! Доста си поиграхме с тях години наред, хаха, ще бъдат щастливи като ме видят в този вид! Но.... момент... защо започвам историята си от тук... нека върнем събитията малко назад за да ви стане ясно, кой бях, как започнах. Защото батета, ако не ви стане ясно още от началото какво правим.. ъххх... всъщност ми е през куреца, но хайде, ще ви вкарам в играта...”

...

Преди много време...

Рей Рей (The Pain) (Сграбчил едно шише ракия, клатейки се пиян по стълбището на училището)

„ЕДНООООО... ДВЕЕЕЕЕЕЕЕ.... ТРИИИИ, бате..... ЧЕТИРИИИИИИИ... Ъъъъъъъъъъъ.. такова..”

Доко (Socki) (Появявайки се пред него отегчен)

„Пет, глупако!! Казах ти да ме изчакаш, трябваше да хвана автобус до тук!!”

Рей Рей (The Pain) (Давайки на Socki шишето)

„Пий бе, хуйо!! Здрав да си! Завършихме... путките са на двора, все си в лошо настроение!”

Станчо (Reppotswohs) & Кирето (koleda321) се появиха от никъде и хвърляйки се върху Рей Рей още от стълбището продължиха да броят усмихнати..

„ШЕСТ... СЕДЕМ.... ОСЕМ... ДЕВЕТ... ДЕСЕТ... ЕДИНАЙСС.... ДВАНАЙСССС... Уууууууууууууууууууууу!!!! Кур за васссссс!!!!!! Стойте си в чассссс!!!”

Рей Рей (The Pain) (Мятайки неадекватно ръце от земята)

„Яжте тупаници, мърши! Никой не може да свали Рей Рей!”

Доко (Socki) (Въздишайки)

„Хъъъххх.. вдигнете този пиян капут и да вървим навън, да видим кой е тук!”

Четиримата авери се изправиха и тръгнаха към входа усмихнати, когато пътя им бе препречен от не кой да е, а училищните побойници Играта (ViChiX) и Оги „Голфа” (wohov)…

Оги „Голфа” (wohov) (Гледайки Кирето предизвикателно, който беше барманче и моделче в едно столично студио)

„Дай ми кинтите си, сладък!”

Кирето (koleda321) (Почесвайки се по фешън русия гребен, който вчера бе барнат от фризьорката му Сашка, специално за бала)

„Ъъъ? Какви ги говориш бе, Оги?”

Оги „Голфа” (wohov) (Вадейки малък нож от якето си, оглеждайки се наоколо)

„Давай парите бе... стига ми се прави! Кво имаш в джоба, дай аз да бутна.. че не ти вярвам!”

Играта (ViChiX) (Клатейки глава, докато wohov бара стегната дупара на Кирето, уж търсейки пари)

„Охххх... Оги, айде да вървим, стига се занимава с тези келеши!”

Доко (Socki), леко обиден, веднага погледна Играта в очите след кофти коментара му...

Играта (ViChIX) (Поглеждайки също Доко с усмивка на лице)

„Какво... ще ме биеш ли, маниак? Проблем ли намери? Хахах...”

Станчо (reppotwohs) (Дръпвайки Доко назад)

„Хайде, да вървим... (прошепвайки на ухото на Доко) Тези двамата не са шега, знаеш! Няма смисъл да правим глупости. Хайде да си вървим!!”

Пращайки преди това въздушна целувка на Кирето, Оги се отдели от него и се запъти към усмихнатото гангсте Играта, който вече бе продължил напред...

Кирето (koleda321) (Обръщайки се сопнато към Рей Рей)

„РЕЙ РЕЙ... не каза и една дума пиле таков.... ъъъ... (Виждайки, че Рей Рей спи на земята) О, боже! Станчо помогни ми...”

Доко (Socki) (Гледайки злобно отдалечаващите се „бандюги”)

Хайде... да вървим, че загубихме достатъчно време!”

Излизайки на училищният двор, Доко се загледа в тълпата от абитуренти... и най-вече абитуренткиииииииииии, манкенкииииииии, но от глутницата се открои само изваяното тяло на невероятно красивата Лора (tanchii), която се забавляваше с класа си. Лора се бе стегнала с невероятна лилава рокличка, прилепнала по тялото и.... ангелското и личице смайваше всички, винаги усмихната, винаги жизнерадостна, тя можеше да стопли душата и на най-големият бунак и непукист…

Станчо (reppotwohs) (Поглеждайки Доко)

„Хахах... забрави, знаеш с кого ходи!”

Доко (Socki)

„И какво от това... не мога да гледам ли.”

Станчо (reppotwohs)

„Ако „Животното” (Jericho) разбере, че дори си я погледнал, няма да можеш да гледаш въобще, чат ли си... хаха!”

Доко (Socki)

„Да го духа...”

Станчо (reppotwohs)

„Бе недей така.. братовчед ми и тоя са доста луди! Слушал съм доста истории..”

Доко (Socki)

„Кой ти е братовчед?”

Станчо (reppotwohs)

“Вальо „Бореца” (Radox)... не може да не си чувал за него, всеки е!”

Доко (Socki) (Поглеждайки аверчето си учуден)

„Не знаех, че ти е братовчед..”

Станчо (reppotwohs)

"Не си питал..."

Пичагата Киро (koleda321) както обикновено се отдели от връстниците си и прегърна две яки пиченца от класа си, целувайки ги нежно по бузките...

Пиченца (Изчервени)

„Хихихихи, Кире вечерта ще дойдем да те посетим в барчето. Да ни сервираш по едно... много си готин днес!”

Кирето (koleda321) (Оправяйки якия си гребен)

„Мерси, мерси, кифлички мои... вечерта ще ви сипя по едно за моя сметка, после може да отидем на дискотечка някъде да повъртите!”

Пиченца (В един глас)

„Хихихиих, е разбира се за теб винаги!!”

...

Рей Рей (The Pain) (Добирайки се едвам едвам до една от пейките, на която се бе опънал със слънчеви очила, Айляка (Bizkit))

„(Викайки към някакъв заек) Чупим ти ръката от раз на три места без да ми пука, чат ли си зубър... точно така бягай, бягай.... (Поглеждайки към Айляка) Кво става, мутра?”

Айляка (Bizkit) (Говорейки мързеливо)

„Аве тия капути ме карат да ставам пак рано, ше им е*а майката... свършихме най-сетне, те още ми се правят на оборотни! Кур за тях!”

Рей Рей (The Pain) (Подавайки ракията на Айляка)

„На.... (Провиквайки се) КУрвиииииииииииииии!!!!!!!! 12 б.. 12 б... 12 б!!!!!!! Яжте гооооо!! Хахахха!”

Айляка (Bizkit) (Връщайки шишето)

„Аве брат... стига ве... отвори го, че не ми се занимава! Други от нашият скъп клас видя ли!”

Рей Рей (The Pain)

„Само онова курве дето го чука на Нова година...”

Айляка (Bizkit)

„Сончето ли?”

Рей Рей (The Pain)

„Същата..”

Айляка (Bizkit)

„Дааа.. добро дупе... ама ме домързя да и се обадя после..”

Доко (Socki) оглеждайки се наоколо най-сетне съзря познато лице от неговия клас... Васко „Дюнера” (G) тъкмо влизаше в двора, хванал за ръчичка приятелката си Стефчето (reni_89)

Васко „Дюнера” (G) (Виждайки Доко и компанията му)

„(Плясвайки Стефчето по дупарката) Хайде сладур, върви да пасеш, да се видя с приятели!”

Стефчето (reni) (Леко ядосана)

„Кретен!”

Васко „Дюнера” (Тръгвайки към Доко радостен)

„ШАК ШАК ШУКААА... ДЮНЕРА Е ТУКА!”

Край на 1-ва част!

Edited by G

Спирам работата си в раздел - Be The Booker. Прекалено дълго се опитвах да комбинирам писането си тук с други важни за мен дейности, които за съжаление започнаха да запълват почти целия ми график. Няма да се извинявам на никого затова, че не съм довършил някои мои проекти отново, просто така се получава, не е от мързел и нежелание, което е достатъчно за мен като аргумент. Дано разделът не тръгне драстично надолу с моето отсъствие, ще се старая да помагам с каквото мога, както винаги съм правил, но активно да пиша е на практика невъзможно за мен. Благодаря на всички, които са следели "дневниците" ми и поне малко са се забавлявали с шантавите ми писания. :}

G's Work: (5 години Жи :()

1. Hardcore diary (36 страници) -

2. Ring of Iron diary (G & Borko_10) (4 страници) -

3. UFC-BG Diary Ultimate Fighting Championship-BG (2 странички) -

4. THF (The Hardcore Federation) Diary: New Chapter (8 страници) -

5. KENNEDY's NGW (New Generation Wrestling) Diary (6 страници) -

6. WCW: Back in Black 1999 (2 страници) -

7. MMA-BG: (Presented by KENNEDY) (5 страници) -

Шоута -

8. The True Detective Story (STORY FICTION) (5 страници) -

9. Indy Pro Wrestling Diary (3 страници) -

10. World Wrestling vs BWC (WWTNAWC) (4 страници) -

11. Hamilton City Untouchables (SEASON 1) (8 страници) -

12. TNA 2008 Cross the Line! Diary (3 страници) -

13. FPR BWC Diary (Game based diary) (5 страници) -

14. ROH vs JAPAN (FPR Game Based Diary) (1 страница) -

15. Who Is He? (Book diary) (2 страници) -

16. The Wild Bunch (New Series) (6 страници) -

17. Best of the best MMA Diary (9 страници) -

18. THF - The Hardcore Federation (Ultraviolent) (6 страници) -

19. Hogan & Bischoff create: WES (Wrestling Evolution Society) (2 страници) -

20. BWC STABLE WARS (3 страници) -

21. Story Mode (24 страници) -

22. POPULARITY PROMOTION (31 страници) -

23. THE WRESTLER 2 (СЕЗОН 1) (3 страници) -

24. BWC WRESTLER (14 страници) -

25. WRESTLING WORLDS: Final Battle 2012 (5 страници) -

26. WRESTLING GALAXY (G & Socki Ultimate Project) (39 страници) -

Шоута -

27. The WWE Creative (КРАЖБА!) (4 страници) -

28. .. In a ship to Florida (Fiction Mafia Story) (4 страници) -

29. БАКСТЕЙДЖ (4 страници) - (ТОВА ОЩЕ ЩЕ ГО ВОДЯ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, ЗАЩОТО Е ЛЕКО ЗА ПИСАНЕ!)

30. BWC E-Fed: "HAVE THE HEART?" (5 страници) -

?

35izpu1.jpg

Пичагата Киро (koleda321) както обикновено се отдели от връстниците си и прегърна две яки пиченца от класа си, целувайки ги нежно по бузките...

Пиченца (Изчервени)

„Хихихихи, Кире вечерта ще дойдем да те посетим в барчето. Да ни сервираш по едно... много си готин днес!”

Кирето (koleda321) (Оправяйки якия си гребен)

„Мерси, мерси, кифлички мои... вечерта ще ви сипя по едно за моя сметка, после може да отидем на дискотечка някъде да повъртите!”

Пиченца (В един глас)

„Хихихиих, е разбира се за теб винаги!!”

YEAH!!! :ninja: Това добре компенсира, че бях ваялейтнат от Оги Голфа. :D :D

Иначе Доко най мачка, явно той ще ни е протагонистът.

Спирам работата си в раздел - Be The Booker. Сеш се?

Еми нали нямаш време за "странични проекти"? ;)

• Upvote 3

35izpu1.jpg

^ Аз си го казах, да пиша шоута, да давам коментари, тези нещица ми вземаха много от времето, това тук го пиша точно за 20 минути.. обичам да пиша, какво да направя? Но колкото по-малко, толкова по-добре. Няма какво да се обяснявам, такива по-леки проекти винаги могат да се направят... да пиша шоута по 100 страници не мога вече. Не виждам с какво не си държа на думата, в BTB нямам активен дневник. ;]

Хаххаха, Кирето е страшен образ! :lol: Както винаги има култови моменти, дано не спреш да го пишеш, защото има потенциал. GG G!

^ Аз си го казах, да пиша шоута, да давам коментари, тези нещица ми вземаха много от времето, това тук го пиша точно за 20 минути.. обичам да пиша, какво да направя? Но колкото по-малко, толкова по-добре. Няма какво да се обяснявам, такива по-леки проекти винаги могат да се направят... да пиша шоута по 100 страници не мога вече. Не виждам с какво не си държа на думата, в BTB нямам активен дневник. ;]

Бе аз не казвам, че не си държиш на думата, ама нямаше да е зле да довършиш "Have the heart". ;)

35izpu1.jpg

^ Осрах се в това отношение за пореден път, признавам си! Колкото и нагло да звучи, извинявам се за този проект.

Rated R

...

Cast

Socki - Доко

The Pain - Рей Рей

Reppotswohs - Станчо

koleda321 - Кирето

ViChiX - Играта

wohov - Оги "Голфа"

G - Васко "Дюнера"

reni - Стефчето

tanchii - Лора

retwerts - Минчо

cskar4eto - Митака

Bizkit - Айляка

buhala - Бухала

HEIDENREICH – Звяра

Episode 2

“Ами сега?”

...

Сбирка на криминалният синдикат за обсъждане на основните пречки в „бизнеса”

Херо „Асото” (The Olimpic Hero), един най-известните лихвари в околността навлезе в помещението, откъдето вече се чуваха гневните бръщолевения на останалите гости...

Херо „Асото” (The Olimpic Hero) (Поглеждайки намусен в крачка златният си ролекс)

„Дами... моля ви не се сърдете, че леко закъснях, знаете събирах дългове из прашните и мръсни улици. Както викаме по моя край „мандахерцах и пантосвах цял ден, маниак”.. вече всичко е харби`!”

Влади „Епичния” (HeaDmakeR) (Сваляйки очилата си „Гучи”)

„Деа пиздюха ти, в моя край на такива като теб им цепим тиквоча... ае маниаци отивам да правя кофи, че биците спадат! (Към гардовете си) Тотмън, Царевица.. ае цепим от тук!”

Херо „Асото” (The Olimpic Hero) (Изчаквайки леко намръщен излизането на Влади и хората му)

„Така, сега когато боклука напусна прерията, нека да поговорим за бизнес, батета!...”

Вальо „Бореца” (Radox) (Тихо на уше към другият бодигард на Херо, Асен „Животното”)

„Абе, животно... какъв е проблема между тия двамата?”

Асен „Животното” (Jericho)

„Стара антипатия, бате!...”

Вальо „Бореца” (Radox) (Почесвайки се по темето)

„............................ (след дълга пауза) КВО!?”

„Антипатия, бе... вражда, неприязненост!! Чети повече братле, къде е книгата дето ти подарих за рождения?”

Вальо „Бореца” (Radox)

„Ае, одих след това да прибирам едни дългове и одрах един с нея, тя па зе че се скъса…”

Асен „Животното” (Jericho) (Хващайки се за главата)

„Много си тъп, Вале! Върви да правиш лицеви в ъгъла...”

...

Антон "Бирата" (BoRn_2B_GoD) (След като си пали цигара)

„.. аз внасям алкохола в този проклет град, Херо! Целият риск остава за мен, нещо което едва ли ти идва на ум, след като правиш подобно налудничаво предложение. А и кой те направи шефа тук изведнъж, решихме просто да дискутираме належащи „ОБЩИ” проблеми и от време на време. Явно на някой му е пораснала работата с някой екстра сантиметър? ”

Херо „Асото” (The Olimpic Hero)

“Бираа... бира... не бъди мръсник, всички знаем какви пари прибираш от бизнеса си, всички знаем колко ти остави и баща ти. Искаме малко парче от пая, нищо повече. Хайде не може да не се съгласиш, че времената са доста чернички и някои маниаци дори не могат да изкарат за едно пусто БМВ! Какъв живот е това? Аз имам хора, Бухала (buhal) също... Тошко „Тутакси” (Mr.3:16!), контролира на практика транспорта в града и околностите, риска ти става минимален с нас, приеми го.. а и всички печелим по нещо. Бъди разумен.. не прави от нас врагове!”

Антон „Бирата” (BoRn_2B_GoD) (Мислейки)

„Да речем, че има някакъв изход от ситуацията и си помисля върху това което каза... какво става с Влади "Епичния" (HeaDmakeR)? Вие едвам стоите в една стая, не можете да се търпите, камо ли да правите съвместен бизнес... това ще се отразява пряко върху мен, знаеш това! Не аз, а ти трябва да бъдеш разумен в случая.”

Херо „Асото” (The Olimpic Hero) (Палейки пура и усмихнат потупвайки Антон по рамото)

„Остави аз да се тревожа за този капут, ти просто организирай нещата...”

Вечерта на бала

Рей Рей (The Pain) (Хвърляйки камъчета към прозореца на стаята на Доко (Socki))

“Йоуууу.... Доко, доко, доко пак се връща призори... Доко, Доко, Доко, пак остана без пари!!! Мой, къде си, трябва да тръгваме!?”

Доко (Socki) (Показвайки се отгоре усмихнат)

„Кажете бе...”

Станчо (reppotwohs) (Показвайки главата си от колата)

„Хайде идвай, взех на брата колата.. не се ли стегна вече!? Имаме двайсетина минути...”

Доко (Socki) (Усмихнат)

„Не, няма да идвам!”

Кирето (koleda321) (Излизайки от колата с две путчици под ръка, изтупан яко)

„Ей, боклук, да слизаш веднага!! Уредили сме всичко за вечерта... какви ги говориш, нямало да идваш?”

Доко (Socki)

„Манчестър играят след малко вее!!!! Какъв бал?? Луди ли сте... ГЛООРИИИИИ, ГЛООРИИИИ!!”

Рей Рей (The Pain) (Извиквайки силно)

„КАКО ДАНЧЕЕЕЕЕЕЕ... синковеца ти не иска да ходи на бал!!!”

Доко (Socki) (Мятайки ръце от прозореца)

„Добре де добре, стига си кряскал! Слизам след малко... бати!”

Рей Рей (The Pain) (Изваждайки малко шишенце с ракия от джоба си и вкарвайки тежка глътка)

„Хората са го казали, по-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик... Манчестър, Банчестър!!? Тази вечер ши са пий!”

Станчо (reppotwohs) (Отегчен)

„Е ти всяка вечер пиеш бе, няма нужда и да ни напомняш какъв алкохолик си… както няма нужда Кирето да напомня какъв... (обръщайки се към задната седалка и виждайки как Кирето бърка под полата на едната от дамите си)... няма значение!”

Няколко часа по-късно... (и няколко ракии по-късно)

Пачангата както винаги беше на "макс", а завършващите училище вилнееха из ресторанта.. очертаваше се бурна вечер.

Доко (Socki) (Прегърнал с една ръка Васко „Дюнера”, тузарчето на класа.. говорейки с него на по чаша уиски)

„Виж бе копеле, проблема на тази държава е, че честно няма как да направиш пачка.. разбираш ли за какво ти говоря!? НЯМА ВЪЗМОЖНОСТИ, няма пара... (отпивайки от уискито) батиии.. виж сори, че ти го казвам, но ти си уреден и го знаеш! Баща ти държи дюнерджийници, държи магазини.. не си се лешавал от нищо! Аз живея в краят на града копеле, нашите нямат пари за ремонт на къщата дори, баща ми кара стар опел... Моля!? Моля... това не е живот бате!”

Васко „Дюнера” (G) (Дръпвайки от пурата си)

„(Замисляйки се)... Наистина е така! Ае аз черпя следващото уиски.. кво да правиш Доки, живот!”

Доко (Socki) (Оглеждайки се пиян наоколо)

„Бе твоята къде е...”

Васко „Дюнера” (G)

„Бали я, някъде с приятелки пак сигурно... наоколо трябва да е! Какво те ебе, всички са еднакви…”

...

Стефчето (Reni_89) (Докато се чука с Айляка (Bizkit) в кенефите)

„ПО-СИЛНО!!!..”

Айляка (Bizkit)

„Мързи ме, маааа!..”

Супер яка мацка (Приближавайки се до Рей Рей, който си пие в ъгъла)

„Здравей, цяла вечер те гледам и си мисля, че си много готин.. искаш ли да потанцуваме?”

Рей Рей (The Pain) (Доста пийнал, хвърляйки телефона си до краката на момичето)

„Намери ми номера от тук и ме запиши, че не го помня... друг път ще те еба, защото сега пия... (Оригвайки се) Опа! Извинена си! Ае сега чезвай...”

Доко (Socki)

„Какво ще правим копеле, вече завършихме... вече завършихме, по дяволите! Трябва да се хващам да бачкам, а къде и аз не знам!”

Васко „Дюнера” (G)

„Пий си сега спокойно... ако толкова се притесняваш за това, ще говоря с баща ми още утре и ще измислим нещо, не се безпокой!”

Доко (Socki) (Мръщейки се)

„Нее.. нее.. Васе, не искам подаяния бе, просто си лафим, стига глупости!”

Васко „Дюнера” (G)

„Говориш глупости, мой! Аз съм ти задължен, много добре знаеш това, никакви подаяния.. дори услуга не е! Затова са приятелите, време е и аз да помогна с нещо.. не се притеснявай ще я направим!”

Доко (Socki) (Отпивайки отново от уискито си)

„Всички са ти приятели, когато им е изгодно, а когато не, показват себе си... но не и ти Васе, не и ти!”

Васко „Дюнера” (G)

„Наздраве..”

Край

„Стара антипатия, бате!...”

Вальо „Бореца” (Radox) (Почесвайки се по темето)

„............................ (след дълга пауза) КВО!?”

„Антипатия, бе... вражда, неприязненост!! Чети повече братле, къде е книгата дето ти подарих за рождения?”

Вальо „Бореца” (Radox)

„Ае, одих след това да прибирам едни дългове и одрах един с нея, тя па зе че се скъса…”

Асен „Животното” (Jericho) (Хващайки се за главата)

„Много си тъп, Вале! Върви да правиш лицеви в ъгъла...”

Е това е сцената на новия епизод! :D

• Upvote 3

Епичен разговор между Дюнерджията и Доко. :D Между другото образа на Соки се приближава максимално до това което е той в реалния живот (демек кавал). Яко премина от мафиотските истории на Бирето и Олимпик (деа тея у всеки дневник са мафиоти..) към бала на утайките, слаба част в епизода нямаше. Яко е определно, другия епизод ще ги качвам у багажника на таксито.

П.П. Нема такива прякори.

П.П.2. Пак ли смотаняка Bizkit ебе ве :/ Да се радва, че поне тука ги пори, че иначе не може.

Edited by Mr.3:16!
  • Upvote 2

Rated R

...

Cast

Socki - Доко

The Pain - Рей Рей

Reppotswohs - Станчо

koleda321 - Кирето

ViChiX - Играта

wohov - Оги "Голфа"

G - Васко "Дюнера"

reni - Стефчето

tanchii - Лора

retwerts - Минчо

cskar4eto - Митака

Bizkit - Айляка

buhala - Бухала

HEIDENREICH – Звяра

Episode 3

“Идеята”

Звяра (HEIDENREICH) един от най-опитните MMA бойци в страната, довършваше поредният си опонент с ground and pound, докато на първият ред, шефа му Херо "Асото" (The Olimpic Hero) и "транспортният" бос Тошко "ТуТакси" (Mr.3:16!) наблюдаваха срещата...

Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Ръкопляскайки докато вдигат ръката на Звяра.. като победител)

"Затова ми трябва твоята намеса, стари приятелю... мисля, че разбираш в каква ситуация се намирам!"

Тошко "ТуТакси" (Mr.3:16!)

"Знам само, че докато бях дребно "паленце" в този бизнес, а ти се издигаше в йерархията, дори нямаше да си помислиш да ме наречеш "приятел" пред останалите, въпреки че израстнахме двамата. Интересно ми е какво искаш сега, Херо? Защо се обръщаш към мен, само когато ти трябва нещо, все едно съм някой от говедата ти!?"

Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Сваляйки очилата си)

"Добре, да спрем с глупостите... виж, всичко в този свят е ПАРИИ!! Пари, Тоше.. не приятелство! Аз печеля, ти печелиш и не намесваме лични фактори в съвместните ни дела, защото всичко е само и единствено бизнес. Това е голяма възможност за теб, ще печелиш 5% от алкохола който внасяме, а дори не трябва да поемаш ненужен риск, няма да си мърдаш и пръста... единственото което искам от теб, луда главо, е да разкараш това копеленце "Епичния" (HeaDmakeR) от картинката. Отношенията между нас ще провалят всичките ми планове. Знам, че ти най-добре би се справил с тази задача..."

"Е, времената се променят, Херо! Вече не съм въшката, която бях преди.. а това което искаш от мен си е твърде голям риск, да оставим бизнеса ви с "Бирата" (BoRn_2B_GoD) настрана. 10%! ... 10% и проблемът ще изчезне бързо, иначе търси помощ от друго място, ако има такова де!"

Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (След кратък размисъл, стискайки ръката на Тошко)

"Хубаво, просто свърши това което те помолих... (Ставайки от мястото си) Сега ме извини, трябва да поздравя моето момче!"

Звяра (HEIDENREICH) (От ринга викайки към публиката)

"ЙЕСС!!!"

Тошко "ТуТакси" (Mr.3:16!) (Свивайки цигара и гледайки Херо, докато поздравява Звяра за победата му)

"Стиснато плешиво копеле..."

...

Рей Рей (The Pain) се събуди с тежко главоболие в непозната за него стая в непознат апартамент... той се огледа наоколо и разбра, че се намира в леглото на една от съученичките на Кирето (koleda321). Мацката спеше гола до него. Тежка вечер си бе за всички.

Рей Рей (The Pain) (Вдигайки завивката и поглеждайки стегнатото дупе на момичето)

"Найс..."

Рей Рей се изправи едвам едвам и почесвайки се по топките, се запъти към кухнята, където вече Кирето пиеше кафе...

Рей Рей (The Pain)

"Какво става отрепка, къде сме?"

Кирето (koleda321)

"Отрепка!?.. Винаги ти уреждам бройки, а след това винаги ме нареждаш, много си нагъл Рей Рей! Семейна черта ли е?"

Рей Рей (The Pain)

"Баща ми е адвокат, направи си сам изводите."

Кирето (koleda321)

"Чудя се, какво ли си мисли за сина си... хайде да вземем да изчезваме, докато тия не са се събудили, ще ни занимават с глупости..."

Рей Рей (The Pain) (Замисляйки се)

"Я чек само за момент (Връщайки се в стаята, отвивайки отново мацката, с която е спал и поглеждайки дупето и again) ... Найс!! (Връщайки се при Кирето) Готов съм."

...

Доко (Socki) излезе от апартаментът на една от съученичките си и слезе по стълбите, облечен с намачкания си абитурентски костюм. Излизайки от сградата първото нещо на което се спря погледа му, освен жестокото слънце, което го заслепи за няколко секунди, бяха Играта (ViCHiX) и Оги "Голфа" (wohov), които седяха на една пейка пред блока и говореха с невероятната мацка, която грабваше винаги вниманието на Доко, Лора (tanchii)...

Играта (ViChiX) (Усмихнат)

"Виж ти.. май някой е направил сефтето?"

Оги "Голфа" (wohov)

"Е кво, тая и аз съм я оправял.. веднъж я качих в голфа и докато вкарах четвъртата, вече ми сваляше колана."

Лора (tanchii)

"Гадняри сте, момчета! Пепито е много готино момиче! Как може да говорите така за нея?"

Оги "Голфа" (wohov)

"Е обидно ли е да кажеш, че си ебал едно момиче, когато наистина си я ебал?"

Лора (tanchii)

"Да!"

Оги "Голфа" (wohov) (Палейки цигара)

"Fuck, доста обиди съм направил през живота си тогава!"

Играта (ViChIX) (Поглеждайки Доко)

"Само се ебаваме, пич, не ни се връзвай. Всичко е ташак!"

Доко (Socki) (Поглеждайки Играта, след това Лора и тръгвайки намусен напред)

"Какво по дяволите прави с тези двамата..."

...

Станчо (reppotwohs) беше изкарал колата на братовчеда си - "Бореца" (Radox) за да я покара из квартала, когато видя две свои добри приятелчета и спря возилото до тях...

Гошо "Прическата" (itzo_1994)

"Добър модел, баце!"

Митака (cskar4eto) (Гледайки джантите)

"Яки 18-ки.."

Станчо (reppotwohs)

"Ще ходя към центъра, говеда.. да ви дръпна?"

Митака (cskar4eto) (Поглеждайки към "Прическата")

"Ае фитнесче, а?"

Гошо "Прическата" (itzo_1994) (Влизайки в колата)

"Шо па не.."

Станчо (reppotwohs) (Палейки цигара)

"Пак ли си се боядисвал "Прическа".. твоята мания няма край!"

Гошо "Прическата" (itzo_1994)

"Вярно е... пиченцата ми се кефят така, баце!"

Станчо (reppotwohs)

"Митак, кога ще са готови нещата за които говорихме?"

Митака (cskar4eto) (Поглеждайки учуден Станчо)

"Значи вече се реши на 100%!? Амии... когато кажеш, аз винаги мога да ги набавя!"

Станчо (reppotwohs)

"Това е добре, просто скоро ще ми трябват!"

...

Доко (Socki) почти бе стигнал до у тях, когато телефона му звънна, бе "Дюнера" (G)...

Доко (Socki) (Усмихнат)

"Васе, как си..."

Васко "Дюнера" (G) (Нервен)

"Тая курва ми е изневерила... днес разбрах!! Не мога да повярвам, след всичко което направих за нея!! Искам да събереш момчетата си и да свършите нещо за мен, ще бъда много задължен!"

Доко (Socki)

"Ъъъъ... смятай! Ще дойда да поговорим днес след обяд, само бъди спокоен! Сигурно има логично обяснение, няма смисъл да се правят прибързани глупости!"

Васко "Дюнера" (G)

Най-добрият начин да излезеш от тунела е, като минеш през него, Доко! Това и смятам да направя..."

Край

Edited by G

Изчетох всички епизоди и ми харесаха. Много е добро, нямам търпение за следващия епизод.

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Rated R

...

Cast

Socki - Доко

The Pain - Рей Рей

Reppotswohs - Станчо

koleda321 - Кирето

ViChiX - Играта

wohov - Оги "Голфа"

G - Васко "Дюнера"

reni - Стефчето

tanchii - Лора

retwerts - Минчо

cskar4eto - Митака

Bizkit - Айляка

buhala - Бухала

HEIDENREICH – Звяра

Episode 4

“Разкатаване"

...

Асен "Животното" (Jericho) бе останал без въздух, но все пак продължаваше да тича след "жертвата си". Изплашеният мъж, който дължеше пари на "Асото" (The Olimpic Hero) се опитваше да изгуби преследвача си сред "гората" от блокове в квартала, докато излизайки на една полянка, от никъде Вальо "Бореца" (Radox) не го подсече с един винкел и не го простря на земята като парцалче...

Асен "Животното" (Jericho) (Запращайки 120 килограмовото си туловище върху падналия мъж, като The Ultimate Warrior)

"Бомбаааааааа....."

Вальо "Бореца" (Radox) (Виждайки, че жертвата им е в нокаут)

"Оууу, ти луд ли си бе, ще смажеш човека!"

Асен "Животното" (Jericho)

"Да, това е идеята, мутри сме копеле!?"

Вальо "Бореца" (Radox)

"Е.. удари му шамар, спъни го, направи му суплекс... но да си изсипеш дебелия 120 килограмов задник върху човека... какво ти става по дяволите? Ти си станал маняк! Трябва ти спешна помощ!!"

Асен "Животното" (Jericho) (Учуден, гледайки Вальо)

"... Какво!?"

Вальо "Бореца" (Radox) (Усмихвайки се изведнъж и започвайки да stomp-ва длъжника)

"Хаха, шегувам се бе, да сритаме това леке.."

Асен "Животното" (Jericho) (Спирайки за момент, прекъснат от звъненето на телефона му)

"Ало.."

Херо "Асото" (The Olimpic Hero)

"Къде си си наврял шибаният телефон!? Елате към вилата като свършите там, имам нещо важно за вас..."

...

През това време в другата част на града в апартамента на Васко "Дюнера" (G), влязоха Доко (Socki) заедно с Рей Рей (The Pain)... Васко изглеждаше така, все едно не бе спал цяла нощ.

Васко "Дюнера" (G) (Наливайки уиски, докато Доко (Socki) и Рей Рей (The Pain) се настаняват удобно на големия диван в хола)

"След всичко което направих за това курве... измъкнах я от долното гето, а тя се е чукала през цялото това време с онзи капут Айляка (Bizkit)!"

Рей Рей (The Pain) (Учуден)

"Айляка... ноу уей, човече.. той е мега пекан, малко бавен, но пекан!"

Васко "Дюнер" (G)

"Ще бъде пекан копелето, след като приключим с него..."

Доко (Socki)

"Чакай малко, задръж! Кажи какво се случи точно?"

Васко "Дюнера" (G)

"Бяхме в един ресторант.. тя отиде до тоалетната и остави чантата си на стола. В този момент телефона и звънна, беше по-точно смс и аз просто го прочетох, не знам защо.. останалото мисля, че е ясно! Няма съмнение какво се случва тук. Замълчах си.. нищо не казах, за да може онзи да не знае от къде му е дошло! Искам разплата, Доко, искам главата му... кажи ми че ще се погрижиш, само това ми трябва като отговор!"

Доко (Socki) (Обръщайки се към Рей Рей)

„Ще можеш ли да направиш това, знам че ти е приятел...”

Рей Рей (The Pain)

„Знаеш, че винаги съм 100% с теб, брато. Щом е необходимо ще се погрижим. Но нали знаеш, че Айляка (Bizkit) хич не се движи сам... може да си направим проблемчета!”

Доко (Socki)

„С кого толкова се има?...”

Рей Рей (The Pain)

„Дружки са с Играта (ViChiX) и Оги (wohov), знаеш как ни „обичат” тези пичове! Може да стане напечено…”

Доко (Socki) (Мръщейки се)

„Не и тези боклуци.. по дяволите.”

Васко „Дюнера” (G)

„Никой няма да ни закачи, мога да си го позволя! Просто искам да оправя този проблем с вас момчета, моите приятели... знаеш как е Доко, всичко се свежда до думичката уважение!”

Доко (Socki) (Ставайки от дивана и прегръщайки Васко)

"Можеш да разчиташ на нас, ще ти помогнем! За това са братята."

Минчо (retwerts) се бе върнал от дългата си почивка, която бе задължен да вземе, заради "изминали събития", които можеха само да се решат чрез фактора "време". Въпреки невероятното спокойствие, което показваше винаги, той бе един от най-свирепите хора на Бухала (buhal)... а Бухала точно сега имаше голям проблем на главата и се нуждаеше от услугите на "Мънча", както му викаха!

Минчо (retwerts) (Влизайки в офиса на шефа си, който се намираше на втория етаж на едно заведение в центъра)

„Искали сте да ме видите, сър!”

Бухала (buhal)

„Стига с тези „сърщини”, „Мънч”! Имам работа за теб, важна работа... почина ли си, готов ли си отново да се върнеш на „улиците”?”

Минчо (retwerts)

„Готов съм, всъщност чакам този момент с нетърпение, г-н Лозанов! За какво става дума?”

Бухала (buhal)

„Пейзажа леко ще бъде променен съвсем скоро, Мънч, затова аз трябва да се заема с важни бизнес дела, за да можем да се измъкнем „напред” след цялата тази промяна! Херо (The Olimpic Hero) отново е в центъра на събитията и ти е ясно хитрец като него, на какво е готов и способен за да вземе повече от другите, от приятелите си! Такъв е, без да украсявам истината! Но времената се променят и възнамерявам да го бия в тази игра, без той дори да разбере... От теб, от друга страна искам, да се грижиш за моите дела през това време. Откраднато е количество от склада и искам на всяка цена то да бъде върнато, виновниците ги прави каквото искаш! Приеми тази задача като приоритет..”

Минчо (retwerts)

„Не е проблем, ще поразпитам наоколо и ще ви върна откраднатото...”

Бухала (buhal) (Облягвайки се усмихнат в креслото си)

„Ха ха ха, знам че няма да ме разочароваш, горко им на тези които не знаят това... които не знаят с кого си имат работа!”

Станчо (reppotwohs) чакаше търпеливо до ъгъла на блока, сложил качулка и шапка за да не се вижда лицето му. Изведнъж от тъмнината се появи с бърза и устремена крачка Митака (cskar4eto), който само след секунди постави големият пакет в ръцете на приятеля си...

Станчо (reppotwohs)

„Това ли е?...”

Митака (cskar4eto) (Слагайки качулката си и продължавайки напред)

„Ако някой те хване или пита за това, дори името ми не знаеш!”

Кирето (koleda321) (Прибирайки се тъкмо от работа и ставайки свидетел на размяната)

"Станчо... какво правиш, братле!? Какво е това?"

Станчо (reppotwohs) (Извъртайки се и продължавайки напред)

"Прибирай се, нищо не е станало..."

Кирето (koleda321) (Гледайки сериозно към Станчо, който бързо се отдалечаваше към блока си)

"В какво си се забъркал, по дяволите..."

Край

Edited by G

Асен "Животното" (Jericho) (Запращайки 120 килограмовото си туловище върху падналия мъж, като The Ultimate Warrior)

"Бомбаааааааа....."

Вальо "Бореца" (Radox) (Виждайки, че жертвата им е в нокаут)

"Оууу, ти луд ли си бе, ще смажеш човека!"

"Да, това е идеята, мутри сме копеле!?"

Вальо "Бореца" (Radox)

"Е.. удари му шамар, спъни го, направи му суплекс... но да си изсипеш дебелия 120 килограмов задник върху човека... какво ти става по дяволите? Ти си станал маняк! Трябва ти спешна помощ!!"

Асен "Животното" (Jericho) (Учуден, гледайки Вальо)

"... Какво!?"

Вальо "Бореца" (Radox) (Усмихвайки се изведнъж и започвайки да stomp-ва длъжника)

"Хаха, шегувам се бе, да сритаме това леке.."

Еееееееее, не, Jericho и Radox са най-яките образи в този сериал. :D :D

Rated R

...

Cast

Socki - Доко

The Pain - Рей Рей

Reppotswohs - Станчо

koleda321 - Кирето

ViChiX - Играта

wohov - Оги "Голфа"

G - Васко "Дюнера"

reni - Стефчето

tanchii - Лора

retwerts - Минчо

cskar4eto - Митака

Bizkit - Айляка

buhala - Бухала

HEIDENREICH – Звяра

Episode 5

“Целувката"

...

Влади "Епичния" (HeaDmakeR) влезе в бутика заедно с жена си, а двамата бяха придружавани от гардовете на Влади - Тотмъна и Царевицата. Тошко "ТуТакси" (Mr.3:16!) стоеше със своите хора в джип в близост до отсрещния тротоар...

"Двама гардове?... Не е много професионално за човек с неговите пари. Какво мислите момчета, ще се справите ли? (След съгласието им) Така да се чува, следете маршрута им... научете навиците им, искам това да бъде изпълнено с прецизност и разбира се аз да съм далеч от сметките! Не ми трябва ненужна "жега"! Време е татко да влезе в голямата лига..."

...

Вальо "Бореца" (Radox) & Асен "Животното" (Jericho) се присъединиха към шефа им Херо "Асото" (The Olimpic Hero) в имението му. Той имаше среща с босовете Антон "Бирата" (BoRn_2B_GoD) & Бухала (buhal) и темата на разговор отново бе алкохолната сделка, която щеше да донесе много пари на всички замесени. "Асото" се държеше с "Бирата", като със свой собствен "син", само и само всичко да мине гладко и хитреца да натрупа състояние...

Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Вдигайки наздравица с новите си партньори)

"За бъдещето, господа! За бъдещето... мисля, че тази идея за сътрудничество ще ни се отплати подобаващо и всички ще забогатеем много повече, ако това е възможно де... хахах! Също така искам да поздравя моят скъп приятел, Антон "Бирата", вчера господ го е наградил с дъщеричка! Да ти е жива и здрава, скъпи приятелю!"

Антон "Бирата" (BoRn_2B_GoD) (Отвръщайки на тоста)

"Благодаря ти, приятелю! Също така ще добавя изтърканата фраза "за нас"!"

Бухала (buhal)

"За нас!"

Херо изпрати гостите си след няколко часа и веднага насочи внимание към хората си - Вальо "Бореца" (Radox) & Асен "Животното" (Jericho)...

Херо "Асото" (The Olimpic Hero)

"Този бухал... хъх... не му вярвам момчета, знам че е намислил нещо! Беше хитрец като малък, а сега е два пъти по-голям, но е сбъркал човека, с когото е решил да се ебава, защото аз съм създал тази игра! Аз управлявам този град! Никой няма да застане на пътя между мен и тази важна сделка. Искам да го следите, но си кротувайте.. не искам да знае, че съм надушил нещо, не го стряскайте засега! Искам първо да разбера какво точно е замислил, грабливата ни птичка.. и тогава ще извадим змията от торбата!"

...

"Мънча" (retwerts) влезе спокойно в сградата и се насочи към съблекалнята на фитнеса. Там, не след дълго търсене, той откри човека който му трябваше...

Минчо (retwerts) (Усмихнат)

"Здравей, Ванка!"

Ванката (Треперещ от уплаха)

"О, господи! Мънчи... наистина нищо не знам, братле! Моля те..."

Минчо (retwerts) (Слагайки ръкавиците си)

"Сега ще я видим тази работа..."

...

Айляка (Bizkit) стана от леглото си и остави Стефчето (reni_89) да спи, след което се запъти към терасата за да изпуши една цигара. Нощта бе тиха и приятна.. вечерното бризче разцепваше на блаженни моменти лятната жега и създаваше чувство на комфорт и спокойствие у непукиста. За негово огромно съжаление този момент бързо бе нарушен, след като алармата на колата на баща му се задейства от нищото...

Айляка (Bizkit) (Поглеждайки надолу стреснат)

"ХЕЙййййй.... тиииии!!!?!? Какво си мислиш, че правиш бе...."

Айляка (Bizkit) бързо грабна една бухалка от стаята си и по халат започна да тича по стълбите надолу, за да предотврати престъплението...

Айляка (Bizkit) (Излизайки пред блока си и запътвайки се към колата)

"Цигле ли си, какво си, ела насам.... елааа!!"

В този момент от храстите до и зад него, 5,6 момчета с маски се стрелнаха и само за секунди свалиха Айлячето на земята, засипвайки го с удари и ритници... След като жертвата бе оставена почти в несвяст, единия от нападателите махна маската си и се наведе над тялото на прелюбодееца. Това бе Васко (G)!

Васко "Дюнера" (G) (Хващайки Айляка за врата)

"Сети ли се сега... аа? Мислехте, че няма да разбера!? Не и казвай кой го е сторил, просто я зарежи, не си създавай тези проблеми, не ги искаш! Аз ще се оправя с нея, както подобава! Ако разбера, че това продължава... ще се върна и ще бъда много по-лош! (Хвърляйки салфетка върху тялото на врага си) Избърши се..."

Айляка (Bizkit) (След като всички вече са се разотишли)

"Поне да си беше свалил часовника, който ти подарих за рождения, Рей Рей (The Pain)... тъп предател такъв!!"

...

Лора (tanchii) (По телефона ядосана)

"Е добре кога ще се прибереш!? Вече два дни те няма никакъв, не знам въобще какво правиш? С друга ли си, какви номера въртиш... не мога повече така!"

Асен "Животното" (Jericho) (Хвърляйки телефона през колата)

"Прави каквото щеш!!!.... Пикла!"

Вальо "Бореца" (Radox) (Докато управлява автомобила)

"Какво стана, пак ли малката те дразни!?"

"Бе и тя не знае какво иска.. да се оправя!"

...

Станчо (reppotwohs) влезе в бирарията и седна на масата срещу Гошо "Прическата" (itzo_1994) и Митака (cskar4eto)...

Станчо (reppotwohs) (Намръщен)

"Какво беше толкова спешно, че не можахте да ми го кажете утре или по телефона..."

Гошо "Прическата" (itzo_1994) (Сериозен)

"Това което ти дадохме, откраднато е от неправилния човек... от доста сериозен човек!"

Митака (cskar4eto)

"С няколко думи, пич... преебахме се яко!"

...

Рей Рей (The Pain) и Доко (Socki) бяха изхвърлили маските си и вървейки, бяха почти стигнали до квартала на Рей Рей...

Доко (Socki) (Давайки пет точки на авера си)

"Добре баце, утре ще се чуем... мерси за услугата!"

Рей Рей (The Pain)

"... Хей, Доки! Нали знаеш, че винаги ще ти пазя гърба независимо какво се случва! Винаги съм с теб братле, до ада ако ще... Искам да го знаеш!"

Доко (Socki) (Усмихнат)

"Знам това, братле! Същото бих направил и аз..."

Рей Рей (The Pain)

"Разлигавихме се като путки, хаха, добре.. до утре тогава. Велики сме!"

Рей Рей и Доко тръгнаха в различни посоки към домовете си след тежката вечер. Рей Рей запали цигара и също усети блаженството от прохладния вечерен бриз, който бе като магическата добавка към топлото време. Рей Рей потърси ключовете си, защото бе почти стигнал до входа, в който живееше, когато дочу силен тътен зад себе си...

Рей Рей (The Pain) (Обръщайки се мигновено)

"Какво по дяволите!..."

Оги "Голфа" (wohov) (Смазвайки тялото на Рей Рей с колата си)

"Чао, кучко!..."

Играта (ViChiX) (Обръщайки се към задната седалка)

"Тоя ли беше..."

Айляка (Bizkit) (Палейки цигари, целия в рани)

"Същото копеленце, мерси за услугата!.."

Играта (ViChiX)

"Да не ти пука..."

...

Доко (Socki) също достигна квартала, в който живееше, когато минавайки покрай един от блоковете, той съзря, че на пейката пред него... Лора (tanchii) се бе свила в края и` и плачеше...

Доко (Socki) (След кратко чудене)

"(Приближавайки се до Лора) Добре ли си..."

Лора (tanchii) (Поглеждайки нагоре и изтривайки сълзите от очите си)

"Не особено!"

Доко (Socki) (Сядайки до нея)

"Ами.. мога ли да ти помигна с нещо?.."

Лора (tanchii) (Целувайки Доко след кратък размисъл)

"Вече не ми пука..."

Доко (Socki) се замисли дълбоко след този момент, останал сам на пейката, след като Лора (tanchii) сложи качулката на суитчърчето си и влезе във входа...

Край

Поредният много силен проект. В пенсия или не, качеството си е същото. Много ми харесва съчетаването на комедия и драма, което до момента е идеално. Има достатъчно смешни моменти, но не толкова, че да не вземам дневника насериозно и само да се хиля както беше училището. Иначе последният епизод беше най-добрият до момента и вече имаме първата по-сериозна жертва. То между другото и началото на разказа леко спойлна, че всички около мен умират в крайна сметка, но ще видим, може да е заблуда. Говорейки за началото, аз съм доста голям фен на подобни неща - започва се с края и изведнъж се връща времето назад и се проследяват събитията, които водят до този край/начало. Иначе определено мога да възприема дневника като GTA - обаждат ми се по телефона и ми дават мисии и като цяло самата атмосфера определено пасва на игрите. Чакаме следващите епизоди.. и този път си ме уверил, че няма да го спреш. Дано.

• Upvote 3

635682_orig.jpg

Може да си се пенсионирал като Flair, и да си се върнал като мениджър, но пак си толкова добър като преди, точно като Flair. Но стига сме говорили за пенсий и други такива. Добър епизод, чакаме следващия или поне аз чакам. И се надяваме да не го зарежеш, или поне аз се надявам.

• Upvote 2

0ff76bc5f27ad93c.jpg