Jump to content

End of an era...


Recommended Posts

The1948One

Действително поклон за дейността ти през всички тези години. Още помня MMA Diary-то, The Wild Bunch, Story Mode-а и естествено култажа "Буркан с мед". Много приятни моменти, с твоето отказване форума ще е с една идея по-"сив". Но все някои неща в живота си имат привилегии. Все пак искам да ти благодаря за това, което си направил за този раздел :)

  • Upvote 2
Link to comment
Chris_Jericho

Евала за старанието. :beer: Някои дневници не съм ги чел, но определено игрите като BWC Wrestler, BWC Stable Wars и т.н бяха доста интересно измислени. Жалко, че не ги продължи.

  • Upvote 3

Изображение

Link to comment

Евала за целия труд през годините. Чел съм почти всичко, което си писал и слаб дневник или игра не помня да си имал. В началото си признавам, че се дразнех, когато заебаваше интересни fiction истории, защото си мислех, че го правиш заради мързел, но после разбрах, че причините са други и напълно те разбирам. Също така имах честта да "работя" с теб и ми беше доста лесно да се разбираме, а и приятно да мислим истории и т.н. А и в интерес на истината нашия дневник е най-много страници. ^^

И все пак няма да бързам да те отписвам, защото както в кеча няма пенсиониране така и в този раздел няма "край на ера".

635682_orig.jpg

Link to comment
BI-WINNING

Макар да съм нов потребител във форума, се заклевам, че съм изчел всичките ти дневници и наистина са феноменални и епични! Няма други такива. Едно голямо Евала, G, за целия ти положен труд в този раздел!

[center][img]http://socialier.com/wp-content/uploads/2011/03/charlie-banner.png[/img]
[/center]

Link to comment

Евала за всичко, G! Надявам се "Be The Booker" да продължи напред, след отказването ти. Дневниците ти са прекрасни, всички до един. :)

Edited by Cabin
  • Upvote 3

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment
MainEventer

Аз самият съм сравнително нов потребител(малко над година съм във форума) и съм "съвременник" на само 5-6 от твоите проекти, но сега като гледам списъка и..за 5 години 30 проекта са ужасно много положен труд в този раздел. Със сигурност след оттеглянето ти ще се получи някаква дупка, но и аз не бързам да те пенсионирам все още. Отделно в списъка не си споменал и други проекти като BWC речник и ММА fantasy(надявам се него да не го заебеш), за които също си отделил време.

Браво за положения труд!

Edited by MainEventer
  • Upvote 2
Link to comment
The Olimpic Hero

Определено най-добрият booker в историята на BWC. Жалко, че спираш да пишеш, но мисля, че не е сигурно, че няма да видим повече твой дневник. Никога не казвай никога, знаеш тази характерна за кеча мисъл, която важи и за BWC.

  • Upvote 2

               

Link to comment

Аз съм във форума отскоро, и не съм чел всички дневници. Но за всеки проект, който съм прочел, лоша дума няма как да кажа... Всъщност, мисля, че това важи за всеки потребител, който е попадал на дневник на G. Всичките са уникални и интресни, а съдържанието винаги е оригинално и изпълнено с добри идеи. 30 дневника.... всеки коренно различен от другите. G, май идеите ти никога на свършват. :D Надявам се, че в бъдеще ще намериш време да пишеш, дори и по малко. Мерси, и евала за всичко!

Link to comment

Първият твой проект, за който се бях записал, беше Wrestling Galaxy. Страхотен дневник, все още помня всичко за него! Ти даде много оригинални и култови творения на BWC, както и на Be The Booker раздела. Евала за всичко, G!

  • Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...