Jump to content

End of an era...


Recommended Posts

The1948One

Действително поклон за дейността ти през всички тези години. Още помня MMA Diary-то, The Wild Bunch, Story Mode-а и естествено култажа "Буркан с мед". Много приятни моменти, с твоето отказване форума ще е с една идея по-"сив". Но все някои неща в живота си имат привилегии. Все пак искам да ти благодаря за това, което си направил за този раздел :)

  • Upvote 2
Link to comment
Chris_Jericho

Евала за старанието. :beer: Някои дневници не съм ги чел, но определено игрите като BWC Wrestler, BWC Stable Wars и т.н бяха доста интересно измислени. Жалко, че не ги продължи.

  • Upvote 3

Изображение

Link to comment

Евала за целия труд през годините. Чел съм почти всичко, което си писал и слаб дневник или игра не помня да си имал. В началото си признавам, че се дразнех, когато заебаваше интересни fiction истории, защото си мислех, че го правиш заради мързел, но после разбрах, че причините са други и напълно те разбирам. Също така имах честта да "работя" с теб и ми беше доста лесно да се разбираме, а и приятно да мислим истории и т.н. А и в интерес на истината нашия дневник е най-много страници. ^^

И все пак няма да бързам да те отписвам, защото както в кеча няма пенсиониране така и в този раздел няма "край на ера".

  • Upvote 4

635682_orig.jpg

Link to comment
BI-WINNING

Макар да съм нов потребител във форума, се заклевам, че съм изчел всичките ти дневници и наистина са феноменални и епични! Няма други такива. Едно голямо Евала, G, за целия ти положен труд в този раздел!

[center][img]http://socialier.com/wp-content/uploads/2011/03/charlie-banner.png[/img]
[/center]

Link to comment

Евала за всичко, G! Надявам се "Be The Booker" да продължи напред, след отказването ти. Дневниците ти са прекрасни, всички до един. :)

Edited by Cabin
  • Upvote 3

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Link to comment
MainEventer

Аз самият съм сравнително нов потребител(малко над година съм във форума) и съм "съвременник" на само 5-6 от твоите проекти, но сега като гледам списъка и..за 5 години 30 проекта са ужасно много положен труд в този раздел. Със сигурност след оттеглянето ти ще се получи някаква дупка, но и аз не бързам да те пенсионирам все още. Отделно в списъка не си споменал и други проекти като BWC речник и ММА fantasy(надявам се него да не го заебеш), за които също си отделил време.

Браво за положения труд!

Edited by MainEventer
  • Upvote 2
Link to comment
The Olimpic Hero

Определено най-добрият booker в историята на BWC. Жалко, че спираш да пишеш, но мисля, че не е сигурно, че няма да видим повече твой дневник. Никога не казвай никога, знаеш тази характерна за кеча мисъл, която важи и за BWC.

  • Upvote 2

               

Link to comment

Аз съм във форума отскоро, и не съм чел всички дневници. Но за всеки проект, който съм прочел, лоша дума няма как да кажа... Всъщност, мисля, че това важи за всеки потребител, който е попадал на дневник на G. Всичките са уникални и интресни, а съдържанието винаги е оригинално и изпълнено с добри идеи. 30 дневника.... всеки коренно различен от другите. G, май идеите ти никога на свършват. :D Надявам се, че в бъдеще ще намериш време да пишеш, дори и по малко. Мерси, и евала за всичко!

Link to comment

Първият твой проект, за който се бях записал, беше Wrestling Galaxy. Страхотен дневник, все още помня всичко за него! Ти даде много оригинални и култови творения на BWC, както и на Be The Booker раздела. Евала за всичко, G!

  • Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...