the legacy Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 (edited) Миро е само доказателство за това, какъв народ сме ние. Ние сме велик и непоклатим народ, и Миро прави всеки един българин, било то фен, или просто човек, който е срещнал случайно промото му ГОРД! Браво, Миро (Сашо), продължавай все така ! Успех и бъдеща световна титла ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО Edited July 25, 2011 by the legacy outkast, Original, U_think_U_Know_Me and 5 others 8 Quote Link to comment
AL-EX Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Добре де той трябваше да има мач уж в тоя епизод на FCW защо нямаше мач?!?!???? StyleR 1 Quote Link to comment
dexim Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Добре де той трябваше да има мач уж в тоя епизод на FCW защо нямаше мач?!?!???? Това шоу е от 10-ти, доколкото знам на 17-ти беше мача. ravishing, old school, Original and 3 others 6 Quote Link to comment
AL-EX Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Това шоу е от 10-ти, доколкото знам на 17-ти беше мача. Да ,да аз съм се объркал :D StyleR 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Наш'то момче вече е лице. Ма отива му де, джентългард, такъв. Цък-цък - чекамо мача. (и дано тая пуста контузия не е нищо сериозно) pukkod, Suffer-H, old school and 7 others 10 Quote Link to comment
Radox Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Наш'то момче вече е лице. Ма отива му де, джентългард, такъв. Цък-цък - чекамо мача. (и дано тая пуста контузия не е нищо сериозно) Бате, нищо не разбрах от това мнение, освен нещата в скоби. Що се лигавиш? ;) hacky, RVD & 619, StyleR and 11 others 14 Quote Link to comment
hacky Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 В XWT има шоуто с Миро вече http://www.xtremewrestlingtorrents.net/details.php?id=78726 old school, kutikutev1987, Original and 1 other 4 Quote Link to comment
TKD21 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 В XWT има шоуто с Миро вече http://www.xtremewre...ls.php?id=78726 А някой би ли пратил една покана за там,че нещо регистрациите са затворени. StyleR 1 Quote Link to comment
Popular Post impressiv33 Posted July 28, 2011 Popular Post Share Posted July 28, 2011 (edited) Предлагайте за РЕДАКТОРА http://vbox7.com/play:385b26e68f Edited July 28, 2011 by impressiv33 Berbatov, sa6ko, go go and 42 others 45 Quote Link to comment
hacky Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 "България мачка всички наред" (bow) outkast, pukkod, go go and 7 others 10 Quote Link to comment
RVD & 619 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Бахти Миро как скуошна тоя Mike Dalton. Направо ми стана жал за него(за Mike Dalton)! България мачка всичко наред = EPIC! TKD21, old school, outkast and 4 others 7 Quote [center]savag3r.blogspot.com[/center] [color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i] Link to comment
Kratos Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Еваларката, много стабилен в мача, мисля показа и добри уменя на ринга! Айде да се възстановява по-бърже и да ги скуошва един по един... old school, hacky, AL-EX and 3 others 6 Quote [img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img] Link to comment
AL-EX Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Страхотен мач!!! Миро тоест Алекс е най добрия!!!! България мачка всичко наред е това е истината!!!! Пожелавам му скоро да се оправи от контузията и да продължава да мачка и скоро да го видим в WWE!!!! old school, outkast, StyleR and 1 other 4 Quote Link to comment
TKD21 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Изкефих се на мача на Миро на макс и особено като извика:"БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКО НАРЕД!!!" x2,но не очаквах финишъра му да е такъв.Дано със следващият мач малко да го "модне",че нещо не беше толкова внушителен,колкото си мислех,че ще е.Но иначе-стабилен на ринга и показа хубави умения на ринга за тея 3 минути които му дадоха. StyleR, old school, AL-EX and 2 others 5 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Много як скуаш се получи, даже Уилям Рийгъл го похвали, което е голям комплимент, макар да не знаех, че е стигнал до там да коментира FCW . The LEGEND KILLER, outkast, The1948One and 11 others 14 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
The LEGEND KILLER Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Добре, че направих един рикуест някой да се сети да го качи, ама във форумът са ме изпреварили. EDIT: Самият човек, който качи шоуто, ми каза че качва DVD версии, а не ги rip-ва директно нямам си и на идея защо (късен час/интернационално шоу)? Иначе го питах колко време след оригиналното излъчване, излизат тези DVD версии и чакам отговор. :) Edited July 28, 2011 by The LEGEND KILLER outkast, StyleR, old school and 1 other 4 Quote 4x WWE Prediction Champion 4x Universal Prediction Champion Link to comment
The1948One Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Абе има да поработи малко над техниката си, все пак трудно му се изпълнява finisher-а. Примерно, Doug Williams е един от най-големите техничари в бизнеса и е от почти 15 години на ринга и дори и той понякога изпитва трудности с този финишер. Солиден big man изглежда, mark out, когато изрева името на България, хареса ми начина му на борба, особено когато хвана Dalton в Full Nelson и започна да slam-ва главата му в сглобката, а flapjack-а беше изпълнен доста добре, като височина. Нямам търпение за следващият мач, 3 vs. 3 action-а, където ще бъдат включени топ имената от FCW Regal ме цепи, като коментатор, жалко че не го викат в големите шоута, за сметката на утайките Josh Mathews и Todd Grisham... Nick_Blade, unlimited, old school and 11 others 14 Quote Link to comment
Popular Post parcaleste Posted July 28, 2011 Popular Post Share Posted July 28, 2011 (edited) Внушително! Добрите стари squash-чета владеят, а да се "изиграе" един такъв мач и той да бъде интересен, също не е лесна работа. Наш'то момче определено изпъкна с размерите и подвижността (agility-то) си, както и Regal отбеляза на няколко пъти. Впрочем, британецът не спря да хвали Миро Alexander по време на целия мач и определено изглеждаше впечатлен. Full Nelson-a (то това всъщност е Half Nelson, ама коментаторите в кеча, начело с JR, от години си му викат Full) и забиването на опонента в сглобката (много добро), както и Flapjack-a бяха highlight-ите на мача. German Suplex-a не знам дали ми е към върха на класациите за финишъри на големи момчета (Big Men), но пък си е класически кеч "манювър". При все не ми изглеждаше достатъчно импактен за завършек на фона на развитието на целия мач. Може би трябва да го модифицира леко в "по-release" вариант и да ги хвърля от едното кьоше на ринга в Пичковци, не знам, но определено мога да кажа едно нещо: нашето момче е ЗВЯР! Впечатлен съм! Надявам се само тая пуста контузия да не е някакъв тегав шит, дейба майка му... айде давайте ъпдейти по темата. Edited July 28, 2011 by parcaleste StyleR, go go, ShwN and 20 others 23 Quote Link to comment
impressiv33 Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Update На 33 място в топ 40 сме! Дано да се вдигне нагоре :) Edited July 28, 2011 by impressiv33 The_Cobra_Killer, pukkod, outkast and 7 others 10 Quote Link to comment
Popular Post Jericho Posted July 28, 2011 Popular Post Share Posted July 28, 2011 (edited) Бая подвижен е, личи си че е тренирал борба, стила му е хай-импакт железен, нещо между Доктор Дет и Кърт Енгъл, ама с повече маса. Или един вид по-слаб Вейдър, не знам, но факта е че показа бая - владее го "мейн-ивентръския" WWE стил. Виждам, сложили са на Вики щерка й да му е мениджърка, нещо което допълнително радва, имат некакви планове за него. Молим се само тая контузия да не е неква шлякана. Представяте ли си на него и на Суагър да им дадат 15-тина минути на некой Рау? Лелеееее... Убавиня. Пу, пу, да не го урочасам. У образа му има и доста материал за развитие НАГОРЕ по карда, не е некакъв ограничен като Фестъс примерно, преспокойно след година-две-три-четири може да е у мейн ивента. Ха дано. БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКИ!!! Edited July 28, 2011 by Jericho Witch-king, The LEGEND KILLER, The1948One and 19 others 22 Quote Link to comment
CharlieSheen Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Невероятно! Страхотен squash от страна на Alexander. Наистина много ми харесаха действията на нашето момче. Има много интересен стил. Репликата "БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКИ!" ме надъха още повече. Финишърът му също не е зле, но смятам, че сериозно трябва да се тренира и да го направи много пъти, защото самото изпълнение е трудно. През целия мач Regal казваше единствено добри думи за Миро, което е много хубаво. Пожелавам му успех и дано скоро да го видим на по-високо ниво! Евала, Миро! Fegri, Original, outkast and 1 other 4 Quote [center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center] Link to comment
Zippo Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Ъм, винаги ли е толкова умряло като публика - нямам никакви наблюдения на не-мейнстрийм федерациите outkast, StyleR and Yeah!~ 3 Quote [i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i][i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i] Link to comment
The Undefined Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 ^ То има 100 човека в залата, какво очакваш? БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКО НАРЕД! Styles_fan, StyleR and AL-EX 3 Quote [center][img]http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/001/672/349/kaneo6_display_image.jpg?1323812697[/img] [/center] Link to comment
KILLSWITCH ENGAGE Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 България мачка всичко наред! Уоу как настръхнах... StyleR 1 Quote Link to comment
stivy88 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Силен дебют направи. Само като, че ли по финишъра му има още работа, но нали затова е там. Много впечатляващ мач направи, не остави много шанс на Далтън. Да се оправя по-бързо и да продължава да мачка. Само успехи му пожелавам. outkast and StyleR 2 Quote Link to comment
Recommended Posts