Jump to content

Miro - обща тема

Recommended Posts

Миро е само доказателство за това, какъв народ сме ние. Ние сме велик и непоклатим народ, и Миро прави всеки един българин, било то фен, или просто човек, който е срещнал случайно промото му ГОРД! Браво, Миро (Сашо), продължавай все така ! Успех и бъдеща световна титла !

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Edited by the legacy

Добре де той трябваше да има мач уж в тоя епизод на FCW защо нямаше мач?!?!????

Това шоу е от 10-ти, доколкото знам на 17-ти беше мача.

Наш'то момче вече е лице.

Ма отива му де, джентългард, такъв. Цък-цък - чекамо мача.

(и дано тая пуста контузия не е нищо сериозно)

Наш'то момче вече е лице.

Ма отива му де, джентългард, такъв. Цък-цък - чекамо мача.

(и дано тая пуста контузия не е нищо сериозно)

Бате, нищо не разбрах от това мнение, освен нещата в скоби. Що се лигавиш? ;)

35izpu1.jpg

Бахти Миро как скуошна тоя Mike Dalton. Направо ми стана жал за него(за Mike Dalton)! :(

България мачка всичко наред = EPIC!

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Еваларката, много стабилен в мача, мисля показа и добри уменя на ринга! Айде да се възстановява по-бърже и да ги скуошва един по един...

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Страхотен мач!!! Миро тоест Алекс е най добрия!!!! България мачка всичко наред е това е истината!!!! Пожелавам му скоро да се оправи от контузията и да продължава да мачка и скоро да го видим в WWE!!!!

Изкефих се на мача на Миро на макс и особено като извика:"БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКО НАРЕД!!!" x2,но не очаквах финишъра му да е такъв.Дано със следващият мач малко да го "модне",че нещо не беше толкова внушителен,колкото си мислех,че ще е.Но иначе-стабилен на ринга и показа хубави умения на ринга за тея 3 минути които му дадоха.

Brock_Lesnar

Много як скуаш се получи, даже Уилям Рийгъл го похвали, което е голям комплимент, макар да не знаех, че е стигнал до там да коментира FCW :(.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

The LEGEND KILLER

Добре, че направих един рикуест някой да се сети да го качи, ама във форумът са ме изпреварили. :D

EDIT: Самият човек, който качи шоуто, ми каза че качва DVD версии, а не ги rip-ва директно нямам си и на идея защо (късен час/интернационално шоу)? Иначе го питах колко време след оригиналното излъчване, излизат тези DVD версии и чакам отговор. :)

Edited by The LEGEND KILLER

CageSig.jpg
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion 

Абе има да поработи малко над техниката си, все пак трудно му се изпълнява finisher-а. Примерно, Doug Williams е един от най-големите техничари в бизнеса и е от почти 15 години на ринга и дори и той понякога изпитва трудности с този финишер. Солиден big man изглежда, mark out, когато изрева името на България, хареса ми начина му на борба, особено когато хвана Dalton в Full Nelson и започна да slam-ва главата му в сглобката, а flapjack-а беше изпълнен доста добре, като височина. Нямам търпение за следващият мач, 3 vs. 3 action-а, където ще бъдат включени топ имената от FCW :)

Regal ме цепи, като коментатор, жалко че не го викат в големите шоута, за сметката на утайките Josh Mathews и Todd Grisham...

impressiv33

Update

На 33 място в топ 40 сме! Дано да се вдигне нагоре :)

Edited by impressiv33
CharlieSheen

Невероятно! Страхотен squash от страна на Alexander. Наистина много ми харесаха действията на нашето момче. Има много интересен стил. Репликата "БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКИ!" ме надъха още повече. Финишърът му също не е зле, но смятам, че сериозно трябва да се тренира и да го направи много пъти, защото самото изпълнение е трудно. През целия мач Regal казваше единствено добри думи за Миро, което е много хубаво. Пожелавам му успех и дано скоро да го видим на по-високо ниво! Евала, Миро!

[center][center][img]http://img829.imageshack.us/img829/4868/bernich.png[/img][/center][/center]

Ъм, винаги ли е толкова умряло като публика - нямам никакви наблюдения на не-мейнстрийм федерациите

• Upvote 3

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

The Undefined

^ То има 100 човека в залата, какво очакваш?

БЪЛГАРИЯ МАЧКА ВСИЧКО НАРЕД!

• Upvote 3

[center][img]http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/001/672/349/kaneo6_display_image.jpg?1323812697[/img]
[/center]

Силен дебют направи. Само като, че ли по финишъра му има още работа, но нали затова е там. Много впечатляващ мач направи, не остави много шанс на Далтън. Да се оправя по-бързо и да продължава да мачка. Само успехи му пожелавам.

• Upvote 2